BINGA-BONGA 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Cashy, mas najnuvejso informaciijo o Tini Turner! A si se že upumogu Seal? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Malo utrujeno...... pred mano pa še naporen vikend....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 wild Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 super... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Sfukan! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 zakaj? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Kr neki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 zakaj? Kr sn! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 ja kuga pa je lejka? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Ma sam slab dan, sej bo jutr 100x bolš Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 ok, fajn upam da bo že dans Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Dons je pa kr neki, mi gre kar naprej na Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 am pa neveš zakaj? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Kakšen vesel december neki? December mi je za bruhat Ups, to bi mogla napisat v črno lukno. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 9. december 2005 Avtor Prijavi Deli 9. december 2005 Kakšen vesel december neki? December mi je za bruhat Ups, to bi mogla napisat v črno lukno. kam gremo dones žurat??? pa ne v črno lukno!!! dejte se mal nasmejat, da nam znoru Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 :D :D :D jaz se skos smejim, prid mal v dvojčeke pogledat kak pametujem sej itak si dvojček pa češ kej o seb vedt an? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Seal, sm slišou, da je dons v Rock baru en metalen večer...igrajo neki Sweet sorrowi in še eni.. Binga, kako si vedla, da gledam za babicami? Dej hit povej, kaj je s Tino Lejka, ti dam en pobož, da se boš bolje počutla Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Mah... zaspano Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Sej pa fajn začelo Jutro.Zbudu sm se ob 5.30 zaradi zabasanga nosa in ne morm zaspat nazaj.Počutm se k str fotr pr 75..hehehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Mah... zaspano http://www.cheesebuerger.de/images/midi/muede/d028.gif Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 http://www.cheesebuerger.de/images/midi/muede/d028.gifo, svizec, ti tud, al kaj? Sicer pa se dan krasno začel in sem že ob 9:20 besna... :xx!: Matr bo to še en zanimiv dan... Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 ja jaz tut! no sej če si besna pol pa mnda nis preveč zaspana?! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 joj kako sem pa jest dans zmatrana :xx!: pa se tok naporend dan je pred mano.-.... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. december 2005 Avtor Prijavi Deli 10. december 2005 mmmmhh... tko tko, bo treba še kako kitico odležat Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.