Liu 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 Naspana in dobre volje Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tejchy 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 nedelja je kot ponavadi prehitro minila. Počutim se sicer še ok, sam k pomislm na to, da bo jutri pondelk...se počutje mal poslabša . Ma ni tko grozn Citiraj Have a nice day!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 En dan se bom usedla in si poiskala drugo ikonco... definitivno preveč mačk klele Sicer sm pa mal žalostna... Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. december 2005 Avtor Prijavi Deli 11. december 2005 full vredu, sm se fajn prečistu najprej z premetavanjem uteži(noge pa rit dones ) pa je fajn tekl z mene, pol pa še savna pa spet tekl... pol pa vroče hladen tush mmmmmmmm, zej pa hmmmmmm.... crklanje... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 full vredu, sm se fajn prečistu najprej z premetavanjem uteži(noge pa rit dones ) pa je fajn tekl z mene, pol pa še savna pa spet tekl... pol pa vroče hladen tush mmmmmmmm, zej pa hmmmmmm.... crklanje... jao... kolk majo eni cajta Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. december 2005 Avtor Prijavi Deli 11. december 2005 jao... kolk majo eni cajta ja preveč preveč no ja... dokler je , je za izkoristit, sej ga kmal ne bo več Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 ja preveč preveč no ja... dokler je , je za izkoristit, sej ga kmal ne bo več ja, ampak takrt ti natrenirana rit nau čist nč pomagala - verjem, je iz mojih lastnih izkušenj Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. december 2005 Avtor Prijavi Deli 11. december 2005 ja, ampak takrt ti natrenirana rit nau čist nč pomagala - verjem, je iz mojih lastnih izkušenj hehehe, kaj si pa hotla zej s tem povedat? sej treniram zase ne za druge, tko da men to zmeri pomaga Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 hehehe, kaj si pa hotla zej s tem povedat? sej treniram zase ne za druge, tko da men to zmeri pomaga A veš kaj ti bom zdej rekla? Sam tole: Boš že še vidu... Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 tud mene zanima, če si natrenirana rit kaj bolje zapomni snov za izpite, kot špehnata kaj pa, če ni natrenirana, pa tud špeha nima? Sicer se pa počutim lenega, zato ker danes nisem šel na fitness, sicer pa tako nisem bil razpoložen zanj...definitivno grem pa jutr Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 tud mene zanima, če si natrenirana rit kaj bolje zapomni snov za izpite, kot špehnata kaj pa, če ni natrenirana, pa tud špeha nima? V tem primeru ti pa gate skoz z riti dol padajo... Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. december 2005 Avtor Prijavi Deli 11. december 2005 ja faaaak, cashy ti pa maš glupe, dej bod dec pa ne trapej s takimi forami ko ena pička, , dej bod mal desca!!!! nima veze, kaj bo, bo kar bo.. so fucking what... življenje gre naprej in vsak je sam svoje sreče kovač... in prou fajn je pa ne se smilt sami seb pa ne jokat, pa začnite živet!!! pa get real!!! lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 ja faaaak, cashy ti pa maš glupe, dej bod dec pa ne trapej s takimi forami ko ena pička, , dej bod mal desca!!!! nima veze, kaj bo, bo kar bo.. so fucking what... življenje gre naprej in vsak je sam svoje sreče kovač... in prou fajn je pa ne se smilt sami seb pa ne jokat, pa začnite živet!!! pa get real!!! lp Madona si se razpi..u! Pa dej no pust človeka, da pove svoje... Vsi včas rabmo mal bit zoprni... Ti... a tebe lunca mal trka, al si slabe volje, k morm jest že it al kaj? A bo tole kej pomagal: ? Bolš? A ne da je, lubi ... Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. december 2005 Avtor Prijavi Deli 11. december 2005 ma dej sploh nima veze, sami drekači tle gor, pa hinavci tud, ma nabijem vse nekam!!!! pa sploh tole potrato časa... brezveze... lepo se mejte vsi skupi pa smilte se sami seb tle gor pa jokite... počutm se kul, zej pa grem Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
situla 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 počutim se fajn, kajti danes sem bila na sončku pa na svežem zraku . Malce sem pohribolazila. Gazili smo do lipance - blejske koče, kjer smo popili en čajček, pa čez še en koperc, da se ne bomo prehladili.zdaj pa se počutim prijetno utrujeno, ampak bom vseeno še mal pogledala kaj še zanimivega piše na forumu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tejchy 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 zaenkrat se mal zaspana, ampak to bo pocas zginlo. Pol bom pa najbrz ok. Odvisno od tega, kaj bo treba delat Citiraj Have a nice day!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Jst sm pa fajn.....živčna Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dave 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 maaaaaaaačooonaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 mačkonasto..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Zdej se pa noro počutm, nov korak v življenju sem nardila in je bil lažji kot bi si ga v najlepših sanjah predstavljala Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 zalostna sem Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 tko se dela, punca Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 emmm... vec ko razmislam, kak se pocutm, (bi se naj pocutla) slabs se pocutm...:xx!: tk, da manj razmisljam boljs sem! kje je logika? Liu ne bit zalostna! http://www.shrani.si/pics/bogibogi173120.gif Lejka, k pogumno z koraki Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.