Pika Pikica 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Ok, od zdej si zame BOLI ME TIč. Nč nom vadla, te bom kr tko, na en šus, bom mela krompir. A si še tečen? A nč ne cenš, k se tok matram, da bi tvoje misli odvrnila od.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 ne ne nisem tečn, samo v šusu sem.... menda če bi 20dag koko pošnofal ne bi bil v takem šusu.... res pravi cuker si ko se tak trudiš mi pomagat prebrodit krizo -.... ampak pazi mogoče bom grob s tabo ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Yeah, baby! To mi deliiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Mraz je....zebe me.... Drugace sem pa kr vredu je blo ze bols, slabs pa tud Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 lalalalallaaaaa aiwy dogajaaaaa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 dogaja dogaja, ti ne veš kak meni dogaja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcica 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 13h brez čika: ne vem kam bi sam s sabo... ne pomaga ne čiguma, kafe, čaj, pica, sladkarije nič... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :OO!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 DEJ NE JAMRI! Sej bo. K se boš ženu, se sploh spomnu novš na to! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcica 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 laufat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 kaj laufat? pikica daj ne seri, se nem ženo sn reko btw, ki je zaj kaki čarovnik al pa čarovnica, da bi meni malo pomagala to na daljavo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Ma kaj se novš ženu. Še teple se bojo zate! Ja, metuljčico posluši! Laufat pejt, pa boš mel pol bl probleme s tem, k dihat novš mogu, k maš cela pljuča zakajena. Ti bo z ušes dim pihu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 pa to tak vem... da nimam lufta ama niti gram.... dans mi je en prjavo da bo začel kadit, kr da baje zelhano meso dalje zdrži Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Sej bi te še naprej tolažla, pa morm it, me je knjižničar napodu! Jutr hočm izčrpno poročilo, kako ti je ratal NE prižgat! Drž se! Pa soseda pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 ma bom ga pozdravo, gleda zaj batrflaj efekt... ajde drš si jo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcica 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 ja šport pomaga ane?... pa če si res želiš, pomisl na vse dobre stvari ki jih pridobiš in vse razloge zakaj ga ne prižgati...hm pa recimo kaka meditacija...e notranje pozitivne misli (afirmacije)!!!! ("zmorem!"..."močen sm"..itd.).. no pa športat! evo še to, če pomaga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 e hvala metulčica ...zaj mi je edina rešila bilka to, da nem smrdel več po čikih pa itak da zmorem... valda da ja 14h brez čika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcica 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 kar tko naprej untitled, sam ne pržgat!kmal bo namest 14 ur, 14 dni, pa 14 tednov, pa 14 mescov, pol se ti pa ne bo več luštal Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcica 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 untitled Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 hvala vam za vzpodbudo kr tak se ne bom dal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 super... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Danes brrrr "hladastično" Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 .... še kr zebe........ Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. september 2005 Avtor Prijavi Deli 19. september 2005 bedno Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.