Liu 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 emmm... vec ko razmislam, kak se pocutm, (bi se naj pocutla) slabs se pocutm...:xx!: tk, da manj razmisljam boljs sem! kje je logika? Liu ne bit zalostna! http://www.shrani.si/pics/bogibogi173120.gif Hvala kapica..... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tejchy 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 mal sm slabe volje zarad faksa, zarad enga butastga izpita, oziroma prfoksa . Ampak bo ze boljs Citiraj Have a nice day!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 upam da ti bo šlo... pa sej vem da bo šlo... valda, še 10 pa padla am ja, fukjeno se počutim ker se morm učit (fiziko) Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Za en klinac, k me spet zob boli, jebemo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 ven ga zbij Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 ven ga zbij Da nom tebe zbila. Au. Sej grem k zobarju. Jutr. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 a v zoo? Ne, k nočm tebe tm srečat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 pa pazi da ti še kej več kot zoba ne povrta Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 pa pazi da ti še kej več kot zoba ne povrta Brez skrbi, mu j...a utrgam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 ka pa če bo kak mlad, luštn, blablabla,... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 ka pa če bo kak mlad, luštn, blablabla,... Ni, k ga poznam...tak mrk je, tih in zoprn...sam mi je vseen, sam da spedena. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 dio am ja pikica, pa če bo jutr un lih v bolniško šau Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 am ja pikica, pa če bo jutr un lih v bolniško šau Pol pa upam, da ga boš ti nadomeščal, da te nabrišem. Počutje: odlično! Lekadol prijel! Diana. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Pol pa upam, da ga boš ti nadomeščal, da te nabrišem. izmučen od učenja fizike! :xx!: Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 izmučen od učenja fizike! :xx!:Kok boš šele, k te jutr jst v roke dobim. Priden si, k si se uču! To cenim, k se men nikol ne da. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 sej men tut ne,... sm sam par nalog naredu, formule bomo pa plonkali... (spet ) Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 ma dej sploh nima veze, sami drekači tle gor, pa hinavci tud, ma nabijem vse nekam!!!! *****************************************Moje počutje je danes več kot odlično....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dave 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 MMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAČOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA I JUST CALL TO SAY I LOOOOOOOOOOOVE YOUUUUUUUUUUUUUUUU I JUST CALL TO SAY HOW MUCH MMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAČOOOOOOOOOOOOOOOOOONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 MMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAČOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA I JUST CALL TO SAY I LOOOOOOOOOOOVE YOUUUUUUUUUUUUUUUU I JUST CALL TO SAY HOW MUCH MMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAČOOOOOOOOOOOOOOOOOONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Sej bi bolje! Globoko vdihni (raje večkrat), pa bo. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. december 2005 Avtor Prijavi Deli 13. december 2005 fajn.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 odlično... Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 počutje super končno sem se znebila zmešnjave v glavi ... moje misli so spet sestavljene nazaj, tako kot je treba .... krasno ... zdej bom končno lahko začela uživat veseli december, še včer sem si želela, da bi bil december čim prej mimo .... danes pa ... naj se za teh 14 dni, ki sem jih zamudila zaradi enih totalnih traparij, ki sem si jih namislila v glavi, december podaljša .... al bom pa te dneve, ki so ostali uživala z dvojno mero in tako nadoknadila zamujeno? Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. december 2005 Avtor Prijavi Deli 13. december 2005 fajn, veseli december smo dal skos zej pride samo še crazy december Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.