triple x 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 ........dej nehi, rajš tak začnem......32, 31, 30............0...... Včas so ure dolge k dnevi, bemu.......sploh glede na razpoloženje..... Pol bo pa kmal! Uživita! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Jest sm vedno isto! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 zmatrana... ampak mam še ful za narest Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 super... komi čakam soboto Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 A da bos lahko v miru pospravljal svojo sobo, a Bucko? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 ne.. to bom mogu nardet jutr, k v soboto nebo cajta Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Zjutrej :xx!: me je srkbelo, ce se bo ena stvar uredila, in se je, tako da sem sedaj Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Jst sem pa še vedno Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Kr fajno...zdele se itak z lino lado po žlici bašm, tko da ne morm bit švoh, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 ja jaz sem danes tut fajn............... lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 šr bolš boš pa ko boš mela 1000 Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 šr bolš boš pa ko boš mela 1000 Ma dej dej, pust jo na mer! Sej bi se ta najbl PUCASN prlezu DO 1000! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Mi je dol padl........ ..zdaj sem pa........ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 a kej peče? mislim ogen Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Nič ne peče.....saj jaz sem.....ogenj namreč..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 ojej, poli me pa pust prmer Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. december 2005 Avtor Prijavi Deli 15. december 2005 hmmmm mal sm utrujen, bil na terenu prevozu tja in nazaj dones dobrih 700km drugač pa kul Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Sm kokr sm! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 jst sem pa žalostna k se je detelj v mojo šipo zaletu in umru. Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 plesala bi pa telo ne sledi p.s. Lejka sožalje za detla, so stvari, ki jih ne moremo rešit, se vrnit v preteklost in spremenit...žal Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 jst sem pa žalostna k se je detelj v mojo šipo zaletu in umru.O bad....... ... nimaš kej....Pr men pred blokom pa golobi kr izzivajo, kr pod avto se mečejo... Aja, kako se počutm... ne vem.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Aja, kako se počutm... ne vem.... tut jaz ne vem, zbegan Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 No zdej vem kako se počutm... SLABO!!!! Kolegica umrla v prometni.... Nataly R.I.P. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 sožalje za kolegico in sožalje za detelja... js sm tut slabo ker sem zbolela... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.