svizec 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 No zdej vem kako se počutm... SLABO!!!! Kolegica umrla v prometni.... Nataly R.I.P. ojej! moje sožalje Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Totalno zbito... joj, oči mi bodo kr same skup zlezle P.S. Pobožki tistim, k so žalostni in trpijo Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 hehe engl bengl, teb pa eno petardo da se boš zbudila Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 hehe engl bengl, teb pa eno petardo da se boš zbudila Ti men pretardo jest teb granato... Pa da vidmo, pr kermu bo bl usekal!!! Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 haha, ka pa praviš na dinamit? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 haha, ka pa praviš na dinamit? Haha, kaj pa ti na kšno bombo ? Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 zaj je pa že tok pokalo da zihr nisi zaspana? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Vidva pa imata že pravi ognjemet....................pa saj bo kmalu novo leto. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 daj ne mi policije klicat, k pol bova nadrsala ker še ni 26 Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Ma tut če bi s topom zravn mojga ušesa streljal, bi mi blo vseen, k sm še zmer zaspana... Sam ena reč me zbudi in je organsko ne prenašam: smrčanje Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 hrk, hrk... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Pa zakaj me budiš? Kolk si ti grd, Svizec... :xx!: Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tejchy 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 jest sm pa trenutno kr ful ok. sm vse nardila, kar je blo dons treba naredt, zdej sm pa cist frej . tko da je moje pocutje ta trenutek dost u redu, bi pa lahko blo se bols... Citiraj Have a nice day!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Pa zakaj me budiš? Kolk si ti grd, Svizec... :xx!:joj, sm te narobe zastopu... no po pa smi... bum,bum,bum Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 joj, sm te narobe zastopu... no po pa smi... bum,bum,bum :xx!: Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 dj neh me lizat s tem jezikom Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 nehi me provocirat - sploh pa ti jezik sam kažem, pa še osle bi ti, pa ne znam Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 ja dej ne laži... zaka sm pa čist slinast? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 ja jaz sem danes fajn.............. lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 ja dej ne laži... zaka sm pa čist slinast?ker se sliniš? Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/froehlich/s030.gif Tuki mamo soncehttp://www.cheesebuerger.de/images/smilie/froehlich/s030.gif Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 sem še u postli... in še zmer mal zaspano... Pr ns tut sonce... Joj, treba je ustat Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 sm kr ok, ko vidim, da so drugi še mal slabše kot jest pa ne, da vam privoščim...bolni se pocajtajte, zaspani naspite, ta tečni pa skulirejte Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.