Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

jest prou nc! Jest sm mela 5 ***** pr Sloganju. Pol sm ji pa napisala, pred kaksno uro, zdej pa sm sla pugledat, k sm mogla neki udguvort, pa sm vidla, d mi je eno * zbrisala. Torej, k sm prsla u Vedezevanje, ni blo niti ene *. Pol jih je blo 5. U 1 tednu, k sm utprla mojo Slogarijo sm jih mela takoj 5 *, do mal prejle k mi je eno nekdo zbrisal. Ta nekdo je pa kdo? xrolleyesx

Ma, če ti lahko kej pomagam, ti jest prpopam eno zvezdico, sam ne se razburjat, please, ni dobr za srce, pa za pritisk. A si ziher, da ti jo je Marsa mal zagodla? K včasih si mal prehitra s svojimi (o)bsodbami, Bingica!

Pa tut, a je tok pomembna tista zvezdica? Sej ti veš, da je tvoja šlogarija ful priljubljena in kolk zvezdic maš, ni tok pomembn, pomembn je da ti veš, da si dobra in da te majo tebe in tvojo rubriko, vsi radi. xsrcx xsrcx xsrcx xsrcx

Če pa vseen hočeš, se pa pejmo najprej tepst, pol pa razčiščvt... x;)x

živi in pusti živeti
Deli na socialnih omrežjih

Sploh pa se jezim zato, k bi mogle bit pousot zvezdice in ne sam nekje! Zvezdico cm nazaj!!! pa jo dubot kokr jo cs!!!

xrolleyesx Ti pa tvoje zvezdice x:Dx x:Dx x:Dx Na klele jih maš kokr čš: *******************************************************************************

Bo dost? x:Dx x:Dx x:Dx

živi in pusti živeti
Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...