kokica 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 .........prav je tako :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Jaz se pa danes počutim močno....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 ma bodi no pametna...izpitni roki pred durmi dečko pa na frišno zacopan smrt v brdih...sej se še podpisal ne bo na polo, to bo sam srčke risu ja viš to ti je pa danes Saturn naredu, tvoja preteklost v fitnessu obrodila sadove dala ti je moč Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 ma bodi no pametna...izpitni roki pred durmi dečko pa na frišno zacopan smrt v brdih...sej se še podpisal ne bo na polo, to bo sam srčke risu ja viš to ti je pa danes Saturn naredu, tvoja preteklost v fitnessu obrodila sadove dala ti je moč Glede na pokojninsko reformo ima tudi fant čas končat šolo........brez skrbi.....kr naj študira na ljubezen Mora ljubiti dokler je mlad.... Moč je danes v mojem srcu........ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 ha...fajna logika da te doj buje * aja da sem v kontekstu teme, danes se ne počutim sploh zamočila sco miting :xx!: Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Utrujenaaaaa pa živčna in napeta, pa strah me je jutrišnjega dne... Bog daj, da bi blo vse vredu Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. december 2005 Avtor Prijavi Deli 19. december 2005 sej bo vse vredu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 sej bo vse vredu iz tvojih ust v Božja ušesa, lubi Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Binga je sele na 37-em mestu Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Zmrznjeno http://www.smeski.com/razni/bolani/krank4.gif, zaspano Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 ....zametena, zagužvana....rola se mi že od vsega..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 danes se že ves šiht počutim nekam blaženo, nasmejano, dobrovoljno, kljub temu, da sem utrujen. Kwa se dogaja, od kod mi to?! Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. december 2005 Avtor Prijavi Deli 20. december 2005 dones sm zajeban Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 dobr, da vem, da me ne bo na fitness za vsak slučaj, če prideš ti Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 fajn...jst tud... dones sm zajeban Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. december 2005 Avtor Prijavi Deli 20. december 2005 ma sem se samo hecal :lol: js sm kul Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Binga je sele na 37-em mestu ja sam se hitr uspenjaš poglej kje sm šele jaz Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Priletela na prevec trdna realna tla Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 ja sam se hitr uspenjaš poglej kje sm šele jaz Ja no, pucak mal! Sam, stvar je tut takale: Jest pism skor rumane, 5000 besed u postu minimum,ti pa sam 3! Tut nis sposobn ene karate tekme v Italiji skup spraut, kuko je blo! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 aha, si bom enkrat vzeu čas... pa pišem več kot 3 besede... am pa tut ti si velikrat sam ungale k si uč stakne prlimala... :/ Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 danes super Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 a, aja še jaz ka pa vem, nekam praznga se počutim... upam da bo po kosilu kej bolš... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Ni cudn, d se s punco jajcata, k s'pa tolk ohrn z besedam! A ce sta skup, si kr naprej tih? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 am ne, čist lepo govorim?! zakaj? mislim mnevem zaka bi krneki pisu če mi ni treba, sej me ne sprašuješ po 100 stvareh... pa tut k sm z njo ne govorim eno uro v en jaz, tko odgovarjam pa sprašujem pa,... tak da čist lepo govorim no zaj sm pa mal več napisu grem na kosilo.... bye Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 ma sem se samo hecal :lol: js sm kul jst pa nč hecala..... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.