Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

xcivx ma bodi no pametna...izpitni roki pred durmi dečko pa na frišno zacopan x8Dx

smrt v brdih...sej se še podpisal ne bo na polo, to bo sam srčke risu x:o)x

x;)x ja viš to ti je pa danes Saturn naredu, tvoja preteklost v fitnessu obrodila sadove :palec: dala ti je moč x:Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

xcivx ma bodi no pametna...izpitni roki pred durmi dečko pa na frišno zacopan x8Dx

smrt v brdih...sej se še podpisal ne bo na polo, to bo sam srčke risu x:o)x

x;)x ja viš to ti je pa danes Saturn naredu, tvoja preteklost v fitnessu obrodila sadove :palec: dala ti je moč x:Dx

Glede na pokojninsko reformo ima tudi fant čas končat šolo........brez skrbi.....kr naj študira na ljubezen x:Dx

Mora ljubiti dokler je mlad.... :2src:

Moč je danes v mojem srcu........ xsrcx

Smisel življenja je največja sreča

:eek: ha...fajna logika

da te doj buje x:o)x

*

aja da sem v kontekstu teme, danes se ne počutim sploh xcivx zamočila sco miting :xx!:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

ja sam se hitr uspenjaš :P poglej kje sm šele jaz xrolleyesx

Ja no, pucak mal! Sam, stvar je tut takale: Jest pism skor rumane, 5000 besed u postu minimum,ti pa sam 3! Tut nis sposobn ene karate tekme v Italiji skup spraut, kuko je blo! xrolleyesx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...