BINGA-BONGA 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Bucko je ze na 79. mestu! (Jih je cez 5.000 ves! Vec kt na maratonu!) Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 sej bom kmal višje Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Do štirih garbala v službi , potem laufala po štacunah , pozabila na hrano (čeprav mi ne škodi) , zdaj pa še spedenat stvari za jutri..... skratka moje počutje je danes živahno...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 moje počutje - depresija sam nevem zakaj? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 navdihnjeno se počutim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Kako se pocutim: isto kot vceraj in isto kot jutri! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 potem, ko sem pogledal nekaj slikc v temi Fotke, sem mucho, mucho dobre volje. Vidim, da ima tale forum še visok potencial Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Amis Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 astra, hvala.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Amiska pa ja ne boš med prazniki bolna.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 upam, da ne....ker imam cel kup opravkov še...pa še vsa darila za nabavit....uf.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 jes sem pa slabe volje...še v šolo moram, pa teta iz krvavca je pršla na paradajz teden... ubistvu sem za to kar vesela ker je vsaj za novo leto ne bo... Ker za novo leto pa res ne mislim ležat... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Priletela na prevec trdna realna tla Kaj blo? Jz sm pa super dons, ker mava z Misoni OUR DAY!!!!!!!!!!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Kaj blo? Jz sm pa super dons, ker mava z Misoni OUR DAY!!!!!!!!!!!!! YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAkino, pa shopping.kaj bi še lahko punca želela več???????? Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 kaj bi še lahko punca želela več???????? hmmm.... bom takoj najina dva v drek potlačla => da bi nama tak OUR DAY kdaj fant pripravil, a ne?! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 hmmm.... bom takoj najina dva v drek potlačla => da bi nama tak OUR DAY kdaj fant pripravil, a ne?! ufff, bo pekel zamrznilllll Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 ufff, bo pekel zamrznilllll hahahaaaaaaaaa! (sam ne boš verjela, moj me je zdele klical) Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 hahahaaaaaaaaa! (sam ne boš verjela, moj me je zdele klical) hudoooooooooooinu? kaj pravijo gaspud? Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 hudoooooooooooinu? kaj pravijo gaspud?hehe clo zanimal ga je če sm v redu in kako sm spala.... nč tazga, omenu da gre na trening zvečer in to je to... sej veš- strelc! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 roka me boli od pisanja božično-novoletnih voščilnic Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 hehe clo zanimal ga je če sm v redu in kako sm spala.... nč tazga, omenu da gre na trening zvečer in to je to... sej veš- strelc! [/quote ma ne strelc. DESC :xx!: Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Bol tko :xx!: ...sem pršla z enga razgova pa ni nič kaj obetavno tko da bomo vidl Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Fajn, k sm čokolado glih jedla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.