Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

MOje pocutje, mislim, kaj je to zdaj....ze 2 uri nervoza, odkar sta se 2 soseda zunaj pri kidanju snega skoraj stepla. Imela sem odprto okno,pa je en zacel zverisnko kricat na drugega, pol pa drugi nazaj in mi je ful razbijalo srce, 3 hise stran od nas in potem sta se nekako pomirila. Pr nas je tisina zvecer, nic prometa. In vse to zato, ker je en od njiju metal sneg stran od svoje bajte pred bajto ta drugega. Potem pa sta si skricala vse, od tega, kako je en od njiju kot mulc metal flaše na cesto, ta drug sosed pa da je moral pucat, od tega, s kom vse se je kateri kaj skregal, pa kaksna krivica se je kateremu zgodila in fejst krilila z lopatami en proti drugemu :o|o:

Zato nisem ok. Sta skidala sneg do konca in se spravla v hiso. Ni na sreco noben nobenga kresnil. Pa mi zdaj vseenos rce razbija in tisto zivcno zgeckanje v nogah cutim. Grem si meto skuhat al telovadit al kaj.

hehehehe x:Dx ma dej mantis a veš kako pravjo črnogorci? ne zamaraj si mozag! x:Dx x;)x

honor and respect
Deli na socialnih omrežjih

mantis je pač tako, da smo ljudje zelo pod stresom in obremenjeni z materialnimi zadevami, namesto da bi začeli skrbeti za duhovno plat. Šele takrat ko se nam kaj hudega zgodi, se zavemo svoje minljivosti. Potrpljenje rabimo, strpnost in mir. xsrcx

Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo.

Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku.

Doživljamo sedanji trenutek.

Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan.

Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne.

Samo danes lahko delujemo.

Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj.

Luis L. Hay - Moč je v tebi

hhhhhhhhhhhh nekej k frči hhhhhhh :vragec:

Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo.

Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku.

Doživljamo sedanji trenutek.

Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan.

Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne.

Samo danes lahko delujemo.

Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj.

Luis L. Hay - Moč je v tebi

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...