Pika Pikica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Le daj, pa eno fotko mi pošlji Ja pa kaj še. Dobiš...se prav mam še 3 dni časa, da grem k frizerju, pa pedikerju, pa vizažistki...jao Uf... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Ja pa kaj še. Dobiš...se prav mam še 3 dni časa, da grem k frizerju, pa pedikerju, pa vizažistki...jao Uf... Ne pretiravaj, čeravno te bo gledala cela Evropa z Rusijo in okolico vred Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Ne pretiravaj, čeravno te bo gledala cela Evropa z Rusijo in okolico vred A pol dam še telefonsko zravn? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 A pol dam še telefonsko zravn? Glej, kako pičijo z reklamo http://24ur.com/naslovnica/novice/svet/index.php Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Ja pa da se prou men to zgudi! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 zaenkrat bolj v glavi. Se ne pustim preveč hitro vreči s tira, čeprou si me kar oreng zamajala opsala, da nisi pod mizo padel? ja ja, znamo mi kozle, ne se pustiti vreči iz tira. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 pravkar sem bil ana koncertu od parni valjak......zakon.....................samo kaj ko je že konec,,,,,,,,,,,,,,,,, Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 in kje to? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 v Zagorju ob Savi pod šotorom.....žuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....jutri sledijo kingston, karma, atomik harmonik Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Slabo mi je... :xx!: Kwa je to z LNF??? Sploh se ne odpre vsak post, ampak kr ene alineje?!?! kako to skenslam?? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 kaj ti je slabo ker viduiš alineje al tko... jst pa sm znatran, zaspan... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 kaj ti je slabo ker viduiš alineje al tko... jst pa sm znatran, zaspan...hehehe, ne, zgleda mam jz ene nastavitve spremenjene.... :xx!: sm že Marsi poslala vprašanje.... slabo pa še vedno... komi čakam postlo popoldne... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 tam probej uno možnosti kaj naš! na vrhu al maš pa premal rama pa ti ne more mormaln prikazvat Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Danes boš šel pa u gostilno, pa bom najprej dva šnopsa spil, pol pa ene tri pire čez. Pol grem pa domu, pa vse pregonem, pol pa še k sosedi, da ji ga uvalim . To bo lep dan hahaha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 mah sm te hotu na cvičk povabt pa raj nebom Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 cvickar, nekam pozen si, ura je čez 10! spravi se že, živina! končno mi je uspelo spati 8 ur! zaenkrat se počutim neodločno, ne vem, kaj bom počela vse danes. evo, spet sem pristala na forumu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 evo, spet sem pristala na forumu. pa veš da nisi edina sm že mislu da boš kej komplicirala k si ženska Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Dons je pa mal zaspan dan, sam počutje je pa super.Zvečer pa kuhančki v Ljubljani Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 pa veš da nisi edina icon_smile_tongue.gif sm že mislu da boš kej komplicirala k si ženska icon_smile_wink.gifkompliciram po difoltu, ne ker sem ženska, če se mi pa kdaj ne ljubi, sem si bolj všeč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 hja... ženksa pa ne noo, sej ste prau fajn bitja Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 ja ja, kaj bi brez nas! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 ja tut bi šlo nneee... sam tko na čudn kdo bi man pa pol kuhu?! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 sam kuhu? kdo bi te pa spat spravlu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 kak to misliš spat spravu?! a misliš pravlico za lahko noč? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 ja, lahko je tud pravljica za uverturo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.