Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

Guest sstane
Ja pa kaj še. x;)x x:px Dobiš...se prav mam še 3 dni časa, da grem k frizerju, pa pedikerju, pa vizažistki...jao xrolleyesx Uf... :switz: x:Dx

Ne pretiravaj, čeravno te bo gledala cela Evropa z Rusijo in okolico vred x:Dx :palec:

Deli na socialnih omrežjih

Guest mačona
zaenkrat bolj v glavi. Se ne pustim preveč hitro vreči s tira, čeprou si me kar oreng zamajala x:Dx

opsala, da nisi pod mizo padel? :O: x:Dx :inocent:

ja ja, znamo mi kozle, ne se pustiti vreči iz tira. x:Dx :vragec: :inocent:

pravkar sem bil ana koncertu od parni valjak......zakon.....................samo kaj ko je že konec,,,,,,,,,,,,,,,,,
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal

v Zagorju ob Savi pod šotorom.....žuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....jutri sledijo kingston, karma, atomik harmonik
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal

kaj ti je slabo ker viduiš alineje al tko... ;) jst pa sm znatran, zaspan...

hehehe, ne, zgleda mam jz ene nastavitve spremenjene.... :xx!: sm že Marsi poslala vprašanje.... slabo pa še vedno... komi čakam postlo popoldne...

Scio mi nihil scire

Guest mačona

cvickar, nekam pozen si, ura je čez 10! spravi se že, živina! x:Dx :vragec:

končno mi je uspelo spati 8 ur! x:)x zaenkrat se počutim neodločno, ne vem, kaj bom počela vse danes. evo, spet sem pristala na forumu. x:Dx

Guest mačona
pa veš da nisi edina icon_smile_tongue.gif sm že mislu da boš kej komplicirala k si ženska icon_smile_wink.gif

kompliciram po difoltu, ne ker sem ženska, če se mi pa kdaj ne ljubi, sem si bolj všeč. x:Dx x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...