svizec 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 zj sem pa zjeban Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 nekam hitr si zjeban. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 pau ure?! nimaš dost Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 no ja, tut 20 minut bi blo čisto zadovoljivo. zdaj veš za drugič. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 aha... sam zdej več nism zaspan Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 če tebi tko paše. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 kolk časa mam še za premislek? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 nič. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 zj se pa žalostnga počutim Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 mah sm te hotu na cvičk povabt pa raj nebom te pa jst povabm, ti kr prid na cvičkpol bova šla iz gore čist počas, da se ne upehava, ker se bova pol mogla u vas pr babah upehat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 a tko je to Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 zdolgocasena sem :xx!: Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 meni pa je kul, ful zblojena, poetično razpoložena sem; zelo prija moji duši gledati seng, kako se usipa z dreves. (hvala za lepe aspekte z Neptunom! ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Jaz pa se danes počutim, kot da bi me tramvaj povozil...v glavnem tak čuden... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 ...kaj pa vem...nekako.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Jst sm tud nekak tko pa tko pa tko na trenutke pa tko ...zmešana, uglavnem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 bljak... kaj vem... smotano... :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 rec : enateisto! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 http://www.shrani.si/pics/baby_min200245.gif Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 žalostna........... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Zlo fajn potujm u London za čez Nov let! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 zdolgočaseno Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 V tem trenutku Sam, da dogaja... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 včeraj me ni več šraufalo Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. december 2005 Avtor Prijavi Deli 28. december 2005 super Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.