svizec 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 kaj ti si supšer al super ker ga ni šraufalo?! pr men oboje Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Spet me zebe...predvsem v roke in noge. :xx!: Sej grem vsak cajt avdo odkidat, pa se bom tkole ogrela...pa še zakurla si bom do fula not. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 kuhan vin Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 odlično!! jutri dopust pa v petek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 pa še pol čez novo leto an? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 no ja pol v torek se že dela s polno paro pa nima to veze - se nismo slabiči jelde? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Počutim se, kot da bi bil z mačono v elementu...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 kuhinjskem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 kuhinjskem? Tudi v kuhinjskem...yes beybi, pol pa se šalta do kopalnice, hodniki, dnevna...soba... ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 heh santos je čist not pado Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 heh santos je čist not pado Saj ne...morda tist deci vina me mal mede, kljub temu paše vsake toliko ! p.s.tud mačona... opažam ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Tudi v kuhinjskem...yes beybi, pol pa se šalta do kopalnice, hodniki, dnevna...soba... ! če si le gibčen, da se spraviš v kuhinjski element (jaz se lahko z nosom dotaknem svojega podplata ). p.s.tud mačona... opažam ! nikar si preveč ne domišljaj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 uf...pol js bolš da neham tale punč pit...da me ne utrže... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 jaz sploh ne bom pila nič, se bom raj zakadila za skok v novo leto! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 če si le gibčen, da se spraviš v kuhinjski element (jaz se lahko z nosom dotaknem svojega podplata ). nikar si preveč ne domišljaj! Jaz sem pa mislil, da si tolk gibčna, da ti znese dat noge tud za vrat... Kaj to, nič domišilje...kr tako pol na brzake al kako !? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 uuu, tok deleč pa še nisem, bom morala še par let "jogirati". domišljija je, sam ni "pravilno" usmerjena. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 uf...pol js bolš da neham tale punč pit...da me ne utrže... Šopaj, ne se šparat...smo že mi tukaj, kjerim se je že utrgalo, če ti je kaj v tolažbo ! jaz sploh ne bom pila nič, se bom raj zakadila za skok v novo leto! Jaz pa bom kr tukaj na lunin.net-u, kot lani...morda si ga bom tudi jaz privoščil... V glavnem alko nič več...še danes sem si privoščil ta deci slabega vina :xx!: ...in mislim, da dooooooooooooooolgo ga naum več pil ! uuu, tok deleč pa še nisem, bom morala še par let "jogirati". domišljija je, sam ni "pravilno" usmerjena. Saj jaz doktor v jogi...lahk dam kak dober nasvet...pa tud veliko vaj poznam...! Dej ti men razsvetli s to domišlijo, kako naj bi to usmerila "pravilno"? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bik1975 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Odlično! Toliko snega pri nas ni zapadlo že vsaj 20 let P.S.: Pejmo delat! Me prav zanima, če so cestarji kaj postorili Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Počutje OK zadnji dan službe v tem letu...Bik, da ti povem kako je v LJ- boljše kot včeraj, pa vseeno- zame nezadovoljivo stanje na cestah! :xx!: Sicer pa sneg še vedno pada.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 lalalalalaala i feel great!!!! o tinči binči jz pa tud jutr delam... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Jaz pa bom kr tukaj na lunin.net-u, kot lani...morda si ga bom tudi jaz privoščil... V glavnem alko nič več...še danes sem si privoščil ta deci slabega vina :xx!: ...in mislim, da dooooooooooooooolgo ga naum več pil ! Saj jaz doktor v jogi...lahk dam kak dober nasvet...pa tud veliko vaj poznam...! kar na LN boš? jaz si bom absolutno privoščila đolco, ker si jo zaslužim! do alkota mi ni, pa tudi nevarno je, če preveč popijem, ker začnem divje plesati, mahati okoli sebe in mimogrede koga pohodim. doktarji v jogi me zanimajo izključno, če me zanima tehnika, pravilnost asan in dihanja; da bi mi nekdo neky skušal dopovedat, kok se naj razsvetlim, pa me neky prepričevat, naj hodim pet ene mantre al karkol že ob nedeljah - ne! :xx!: saj ti nisi tak doktar, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 lalalalalaala i feel great!!!! o tinči binči jz pa tud jutr delam... ooooooooooo tamala lej jo!Boš tud jutri pridna, kajne? lepo lepo Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 smrkam :@ Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 men zdej u iber dogaja....energy na višku, lohk bi gore premikala, ampak raj plešem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.