Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

x:Dx x:Dx x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx

heh santos je čist not pado x:Dx

Saj ne...morda tist deci vina me mal mede, kljub temu paše vsake toliko ! x;)x x:Dx

p.s.tud mačona... opažam ! :inocent: x:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.
Deli na socialnih omrežjih

Guest mačona
x:Dx Tudi v kuhinjskem...yes beybi, pol pa se šalta do kopalnice, hodniki, dnevna...soba... ! :vragec: x:Dx x:Dx

x:Dx :vragec: če si le gibčen, da se spraviš v kuhinjski element (jaz se lahko z nosom dotaknem svojega podplata x:Dx ). x:Dx

p.s.tud mačona... opažam ! :inocent: x:Dx

nikar si preveč ne domišljaj! x:Dx

x:Dx :vragec: če si le gibčen, da se spraviš v kuhinjski element (jaz se lahko z nosom dotaknem svojega podplata x:Dx ). x:Dx

nikar si preveč ne domišljaj! x:Dx

:inocent: Jaz sem pa mislil, da si tolk gibčna, da ti znese dat noge tud za vrat... :vragec: x:Dx

Kaj to, nič domišilje...kr tako pol na brzake al kako !? xrolleyesx x:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

uf...pol js bolš da neham tale punč pit...da me ne utrže... x:Dx x:o)x

Šopaj, ne se šparat...smo že mi tukaj, kjerim se je že utrgalo, če ti je kaj v tolažbo ! x:Dx x:Dx x:Dx

jaz sploh ne bom pila nič, se bom raj zakadila za skok v novo leto! x:Dx x8Dx x:px

Jaz pa bom kr tukaj na lunin.net-u, kot lani...morda si ga bom tudi jaz privoščil... :mex: x:Dx :palec:

V glavnem alko nič več...še danes sem si privoščil ta deci slabega vina :xx!: ...in mislim, da dooooooooooooooolgo ga naum več pil ! x^x

uuu, tok deleč pa še nisem, bom morala še par let "jogirati". x:Dx

domišljija je, sam ni "pravilno" usmerjena. x:Dx

Saj jaz doktor v jogi...lahk dam kak dober nasvet...pa tud veliko vaj poznam...! x:Dx

Dej ti men razsvetli s to domišlijo, kako naj bi to usmerila "pravilno"? :inocent: x:Dx

Guest mačona
Jaz pa bom kr tukaj na lunin.net-u, kot lani...morda si ga bom tudi jaz privoščil... :mex: x:Dx :palec:

V glavnem alko nič več...še danes sem si privoščil ta deci slabega vina :xx!: ...in mislim, da dooooooooooooooolgo ga naum več pil ! x^x

Saj jaz doktor v jogi...lahk dam kak dober nasvet...pa tud veliko vaj poznam...! x:Dx

kar na LN boš? :cry:

jaz si bom absolutno privoščila đolco, ker si jo zaslužim! x:Dx do alkota mi ni, pa tudi nevarno je, če preveč popijem, ker začnem divje plesati, mahati okoli sebe in mimogrede koga pohodim. x:Dx x:o)x

doktarji v jogi me zanimajo izključno, če me zanima tehnika, pravilnost asan in dihanja; da bi mi nekdo neky skušal dopovedat, kok se naj razsvetlim, pa me neky prepričevat, naj hodim pet ene mantre al karkol že ob nedeljah - ne! :vragec: :xx!: saj ti nisi tak doktar, ne? x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...