cvet 30. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 30. januar 2006 memo Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 žamet Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 hlače Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 krojaček Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 obleka Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 stil Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 nenavaden Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 drugačen Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 enakopraven Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 pravica Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 okulist Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 ne vidim dobro Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 krivica Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 krivica ...pogosto... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 gusto Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 pusto Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 pusto...sivina... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 deževen dan Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 padavine Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 padavine...jok... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 joke Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 coke Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 jokefunny Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 big money Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 skb sefi Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.