emmzi 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 uničevanje Zemlje Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 neumnost človeštva ne pozna meja Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 strinjanje s svizcom ... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Fičfirič Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Fičo? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 avtoček(ni fico...ko sem bla se mjhn froc so me pumpal d me bo ficfiric (tamal al p tvelk sta bla 2) odnesu u dezelo Fantazijo ) Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 mini Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 pikolini ( to nekje en pingvin rece prej p se mini.. ) Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 srce Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 kri Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 bolečina Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 trpljenje Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 solze Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 voda Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 dež Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 luža Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 škorenjčki Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 fantazija Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 halucinacija Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 LCD Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Asaja 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 LDS Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 SDS Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 besede brez pomena Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 spanje Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 čepki za ušesa Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.