nols 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 zob Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 19. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2005 sklenina Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 belilo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 19. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2005 varikina Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 valkira Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Divji jezdeci apokalipse Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 smrt Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 zmanjshanje zhivljenskih stroshkou ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 racionalnost Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 sparanje :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 interšpar Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 mercator Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 najboljši sosed Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 sosedova krava Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 zelena trava Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 tarok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 pijanci Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 žeja Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 do dna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 še en glažek daj točajka Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 vesna, brigita, aliana, kristina, ksenja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 a, b, c, d košarca Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 bubs Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 roka, roka kao, da ni moja.. {lia: b, c, c, b, a } Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 abecednik Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.