Marsa 30. september 2011 Prijavi Deli 30. september 2011 pokopališče Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 30. september 2011 Prijavi Deli 30. september 2011 kopališče Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2011 Prijavi Deli 30. september 2011 šrpicanje z vodo Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 30. september 2011 Prijavi Deli 30. september 2011 tuš Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 1. oktober 2011 Prijavi Deli 1. oktober 2011 prepuščanje Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2011 Prijavi Deli 1. oktober 2011 plavanje s tokom Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2011 Prijavi Deli 2. oktober 2011 naplavine Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2011 Prijavi Deli 2. oktober 2011 prebava Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 2. oktober 2011 Prijavi Deli 2. oktober 2011 vetrovi Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2011 Prijavi Deli 2. oktober 2011 orkani Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 3. oktober 2011 Prijavi Deli 3. oktober 2011 bruhanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. oktober 2011 Prijavi Deli 3. oktober 2011 reakcija Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 3. oktober 2011 Prijavi Deli 3. oktober 2011 aspartam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. oktober 2011 Prijavi Deli 3. oktober 2011 kič Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. oktober 2011 Prijavi Deli 3. oktober 2011 fuj Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. oktober 2011 Prijavi Deli 3. oktober 2011 ciciban Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. oktober 2011 Prijavi Deli 3. oktober 2011 cicido Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. oktober 2011 Prijavi Deli 3. oktober 2011 do-re-mi-fa-so-la-ti-do Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 3. oktober 2011 Prijavi Deli 3. oktober 2011 lestvica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. oktober 2011 Prijavi Deli 3. oktober 2011 barve Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 3. oktober 2011 Prijavi Deli 3. oktober 2011 vodenke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. oktober 2011 Prijavi Deli 3. oktober 2011 akvarel Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. oktober 2011 Prijavi Deli 3. oktober 2011 akvarij Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 3. oktober 2011 Prijavi Deli 3. oktober 2011 zlata ribica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. oktober 2011 Prijavi Deli 3. oktober 2011 želja Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.