Guest Jeti 6. november 2011 Prijavi Deli 6. november 2011 dvojka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 7. november 2011 Prijavi Deli 7. november 2011 eden levo drugi desno Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 8. november 2011 Prijavi Deli 8. november 2011 ter zgoraj in spodaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 8. november 2011 Prijavi Deli 8. november 2011 kaj pa ven in notri Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 9. november 2011 Prijavi Deli 9. november 2011 pomlad in jesen Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 9. november 2011 Prijavi Deli 9. november 2011 prehod na zimo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. november 2011 Prijavi Deli 9. november 2011 vonj po snegu Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 9. november 2011 Prijavi Deli 9. november 2011 delanje snežakov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. november 2011 Prijavi Deli 9. november 2011 smeh in rdeča lička Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 9. november 2011 Prijavi Deli 9. november 2011 sani Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. november 2011 Prijavi Deli 9. november 2011 hribček Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. november 2011 Prijavi Deli 10. november 2011 modra frankinja Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. november 2011 Prijavi Deli 10. november 2011 veselje Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 10. november 2011 Prijavi Deli 10. november 2011 radoživost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. november 2011 Prijavi Deli 11. november 2011 otroci Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. november 2011 Prijavi Deli 11. november 2011 red Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. november 2011 Prijavi Deli 11. november 2011 vrste Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 11. november 2011 Prijavi Deli 11. november 2011 čakanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. november 2011 Prijavi Deli 11. november 2011 čas Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 11. november 2011 Prijavi Deli 11. november 2011 pomanjkanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. november 2011 Prijavi Deli 11. november 2011 stres Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. november 2011 Prijavi Deli 11. november 2011 pokopališče Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. november 2011 Prijavi Deli 11. november 2011 mir Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 11. november 2011 Prijavi Deli 11. november 2011 spokojnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. november 2011 Prijavi Deli 11. november 2011 zvok morja Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.