robidica 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 mene pa zanima kaj najraje počnete v prostem času........se družite s prijatelji ali raje doma v miru poslušate glasbo......... mislim da podobne teme še ni bilo........ lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 jaz sploh nimam prostega časa Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jess 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 Kolikor si vzamem prostega časa,si ga najraje vzamem za gibanje.Trenutno pa sede razgibavam prste in pišem tale post. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 ...hmmm, aktivnosti na svežem zraku....tenis , rolanje , bicikliranje, sprehodi, pohodi.... ...doma pa branje..... ....pa seveda tudi Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 ponavad ga zhuram, k sm frej... na shihtu ga itaQ moram zhurat.... dons sm pa u dilemi....a bi ga shu zhurat (k sm frej)....al ga ne bi.... bemu...zakompliciran tale lajf ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 sprehajanje, rolanje...sploh pa če sem z mojim dragim Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 ...naoruzan samo smijeskom hodam ja kroz grad... jah grem hodit ponavad po mestu, vcas v naravo... opazujem druge ljudi in svet okoli sebe... samo opazujem ... to me blazno sprosti... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>...naoruzan samo smijeskom hodam ja kroz grad... jah grem hodit ponavad po mestu, vcas v naravo... opazujem druge ljudi in svet okoli sebe... samo opazujem ... to me blazno sprosti... temu se reche: VOAJERIZEM ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 temu se reche: VOAJERIZEM Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan_:) 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Jast pa se posvečam Barbki, Tomažu, Tjaši,Mateju,babi Joži oteju Jožetu,očku Marjanu,tetki Vihorki,stričku Stanku,no vglavnem vsem ki jih imam rad Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
banana 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 jz se v prostem času ukvarjam z mojim pudljčkom!!!! le pozdrav od banane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 banana, ti si ful nasi missici podobn!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Svoj prosti čas najraje preživljam s svojo družino, s katero jo ob vsaki priložnosti kam mahnemo (hribi, kopanje, gobarjenje, rolanje,sprehodi.....). Kadar pa prosti čas namenim samo zase pa preberem kakšno dobro knjigo, grem s kolegicami v kino, na pijačo.......seveda, najraje pa grem teč ali pa na aerobiko v zimskih dneh.......Sicer pa imam zadnji dve leti zaradi obveznosti bolj malo prostega časa ......Ko bo pa še to minilo si bom pa privoščila z duplim tempom... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 V prostem času najraje spim. Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 jaz tudi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 mah, za spanje bo časa še celo večnost Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 ...sm pozabu napisat, da se ga obcasno nasekam ko mamba in pol izpojem vsa potlacena custva... to mi je d'best terapija... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 1. november 2005 Avtor Prijavi Deli 1. november 2005 no torej prosti čas.....kolko ga pač imam/o.....včasih grem na sprehod s prijatelji in prijateljicami, v kino, igram odbojko, sem malo na računalniku,.....grem malo v trgovine,..... lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 visim na netu, berem, gledam filme, grem na Šmarno, pa tud ful rada opazujem ljudi...ne kot vojažerka. Kaj še? Odbojka, tarok, razne igre...čvekam...šimfam ....pojem,....ma vsega po malem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 1. november 2005 Avtor Prijavi Deli 1. november 2005 šimfam lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Prosti čas izkoristim za internet. Glede, nato da ga imam zelo malo...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pametna16 28. april 2010 Prijavi Deli 28. april 2010 Rolam najraje. Pravkar sem kupila povsem nove rolerje powerslide. Če koga zanima oz. je v fazi nakupa je ravno 20 % popusta v BTC-ju.Itak šport Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. april 2010 Prijavi Deli 28. april 2010 Jst prodam moje stare, skor nerabljene. st. menda okol 42 ali pa 43, ali 44. ? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. maj 2010 Prijavi Deli 10. maj 2010 I like to move it move it... I like to move it, move it.... I like to MOVE IT! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tonks 10. maj 2010 Prijavi Deli 10. maj 2010 travian. travian, in še enkrat travian kaj naj rečem, fajn, al pa žal Citiraj gore so fajn Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.