Skoči na vsebino

Kakšna naj bi bila kazen?

astrotalisman

Recommended Posts

Poročilo iz New Orleansa:"Ljudje ropajo tujo lastnino in to še najmanj stvari, potrebne za preživetje, ampak predvsem vse ostalo (računalnike, tehniko, zlatnino...)"

Ali si po vašem tak človek zasluži "šus v glavo" ali ne? x?x x?x

Reges subjacent legibus stellarum - kralji so podrejeni vladavini zvezd!
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 87
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Sus v glavo nikakor. Ce ropajo lastnino, naj kasneje odgovarjajo za to. Ampak v tej norisnici dokazov ne bo moc najti, kdo tocno je bil. Ce pa bojo verjeli pričam, pa tudi ni nujno dobro, ker si lahko pol kaksen kar vsevprek zmisli, koga vse je videl krast.

Za krajo hrane pa bi blo smesno, da bi odgovarjali. Ampak v ZDA je mozno cist vse.

:palec: xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Šus v glavo, ja, to je verjetno pri večini prva misel, prvi impulz... :vragec:

Kazen ja, po zakonu...

Jih bo pa težko polviti in jim kaj dokazat, to je tud res... :vragec:

Ampak ne gre drugače. x!x

Če bi vzeli zakon v svoje roke adijo civilizacija

Tam je tega že tako preveč :vragec:

Kot v filmu Bowling for Columbine xsrcx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Šus v glavo tud ni v skladu z etiko.

Ustrahovanje nikoli ne doseže željenega učinka in nasilje rodi samo novo nasilje.

New Orleans ima že brez tega dovolj težav in če bi se šli proti roparjem še šus v glavo bi na koncu nastradali tisti nedolžni ki že tako dovolj trpijo.

NE x!x

NASILJE JE ZADNJI IZHOD NESPOSOBNIH

GANDI

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

<{POST_SNAPBACK}>xokx :palec:

(dbest, ga vkljucim v Misli)

Sam te prosim prever če je res od Gandija xsrcx

Moja slaba lastnost - zapomnim si citat, za avtorja pa nisem vedno 100%... xDDx xsrcx

oh saj to tud jaz nisem vedno...

ne vem kje naj to preverjam? :inocent:

ampak saj 'se slis' zlo gandijevsko. ;) :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Po potresu v Skopju leta 63 se je tudi začelo ropanje. Ko je vojska vzela stvar v roke, je v hipu nastal red.

Postavite se v vlogo brezdomca, ki preko televizije gleda, kako iz njegove hiše ali lokala veselo odnašajo vse, kar si je ustvaril s trdim delom leta in leta.

Poudarek na mojem ogorčenju je dejstvo, da se izkorišča ljudsko nesrečo.

V normalnih okoliščinah niakor nisem za tako represijo.

<{POST_SNAPBACK}>

Poudarek na mojem ogorčenju je dejstvo, da se izkorišča ljudsko nesrečo.

x:)x saj vem(o) to. :vio:

pac, te je stisnilo in si odreagiral... povsem razumljivo.

prepricana sem, da ne bi zagovarjal kakih shusev v glavo. xDDx :palec:

Picasso

saj je res ogabno....

kaksni vse znamo bit ljudje.....

ko je vse super, jasno da je lazje bit ves super.

kdo bo pa dami dal prednost v kakih poplavah?? :D :D :P

zbrcal jo bo dol, s komolci, nanjo stopil, da bo sebe resil.

oh, kje so casi 'Titanikov'...

Picasso

Poročila danes ob 13,oo: ropanje, eksplozije, streljanje, posiljevanje.

Me prav zanima, če bi Gandhi posiljevalcu svoje žene rekel, da je ona danes pač imela slabo karmo. Dal bi mu "šus v glavo" ali pa med noge!!

x:Dx

dvomim. xDDx

-------------------------------------

tudi velik manjsi od Gandhija smo pripravljeni in zmozni odpustit.

sicer tko strahotnih primerov se nismo imel, ne mormo govort, smo mel pa ze kaksne, kjer bi vsi ravnal cist drugac.

in noben me ni malikoval zarad plemenitosti, pac pa se jim je najbrz zdel, da se vse premal zavzamem za 'pravo stvar'.

Nekoc sem gledala eno oddajo o nekem programu, kjer so se storilci srecevali s svojci zrtev.

seveda jih zlo velik ni moglo prek tega...

se pa spomnim ene mame, ki je hodila v zapor obiskovat MORILCA SVOJEGA OTROKA. xyesx x!x

z njim je molila, celo dopisovala sta si potem.

oba sta jokala.

slo je za mladega fanta z zavozeno zivljenjsko potjo... bil na junku al kaj tacga, bil je rop in so ubil se sina te gospe.

tezko je sla prek tega, je rekla...

vendar, v srcu cuti kesanje onega, se ji oni tud smili in ga razume.

Morala je pol opraviti se s svojo slabo vestjo do sina - ker je tko frendly ratala s tem morilcem.

na koncu pa je rekla, da bi sin bil ziher vesel in ponosen, ker je bil dober in nic mascevalen in da cuti da je tako prav.

jaz nisem tolk fajn povedala, bilo je vec tega... sem ze tud pozabila.

vendar ne pa tud teh dveh in vtisa ki sta mi ga pustila.

blazno presunljivo je bilo, tud jaz sem jokala kot dez zraven (od ganjenosti).

svaka cast tej mami! :palec:

torej - JE mozno.

ni bila gandhi. preprosta crnka.

Picasso

takih jeres malo....verjetno :inocent: sam so pa dokaz da SE DA........če hočeš, če daš na stran mal sebe in svoj ego....se poglobiš....pol se da.....če je pa zmeri samo jaz, jaz, jaz, bogi jaz, jaz trpim, men so to, uno tretje.....pol pa ne, pol se res ne da

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

moja frendica je rekla nekoc, da jo tko moti, da starci skoz postavljajo (ko se je NJEJ kaj zgodil), da kaj NJIM da je groznega....

ona je bila po mentalnih ustanovah (v bistvu ZARAD njih), a ne - NJIM se je to dogajal - v smislu, kvaril jim je image.

saj to smo ze govoril - zlocin in kazen.

Picasso

tole mogoč glih ne paše sem...sam enivej, sm se spomnla glih.....js in moj fotr recimo....folk mi skoz nalaga da kok morm sploh se pogovarjat z njim, it na kavo k njemu, kt de sma frenda nevem kaka, kot da je vse ok....zarad vsega kar je pač blo....sam zame je ok.....ker js sm šla preko tega čit...ne hodim po svetu in ne jokam kok sm js boga ker je moj fotr kaj vem kaj vse počel......večina prav da ga v življenju več povohala neb na mojem mestu, men je pa to mim mal.....ne čutim do njega nobene jeze, sovraštva al bilokej....probam zastopit tud njega, zakaj je blo tk in zakaj je tak in ne rabim nobenga opravičila za njegova dejanja......mogoče jih rabi on, sam zase....al pa tud ne.....men je vseen ubistvu

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

seveda... saj tebe mori. jaz sem tud fotru vse oprostila (no sam moj je ze umrl, tko da ne morem na kavo k njemu, bi pa sla, pripeljala bi se z avtom vsa ponosna. xDDx).

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Poročilo iz New Orleansa:"Ljudje ropajo tujo lastnino in to še najmanj stvari, potrebne za preživetje, ampak predvsem vse ostalo (računalnike, tehniko, zlatnino...)"

Ali si po vašem tak človek zasluži "šus v glavo" ali ne? x?x  x?x

ah dej no, američani! ko jih jebe, dobivajo svoje! vse se jim maščuje, ni sam bush idiot tud večina naroda tam je totalno "usekanih" brez morale...

nč se mi ne smiljo :vragec:

honor and respect

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...