Skoči na vsebino

Kakšna naj bi bila kazen?

astrotalisman

Recommended Posts

• Komentarji 87
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>seveda... saj tebe mori. jaz sem tud fotru vse oprostila (no sam moj je ze umrl, tko da ne morem na kavo k njemu, bi pa sla, pripeljala bi se z avtom vsa ponosna. xDDx).

no sej to recimo.....gojiš zamere neke hude....ni važn al do fotra do bilokoga......cel lajf se vleče to....pol pa tista oseba umre, pa jokaš ful na pogrebu njegovmu, pa tarnaš pa stokaš kok ti je žav da nisi prej zadev razčistu, k zdej se več ne da.....mislim halo :O: folk je bolan mal xrolleyesx

x;)x pa ne glih ti, na nav kak misandrstending

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Deli na socialnih omrežjih

vem da ne... jaz skorajda nisem jokala. najprej ko mi je mitja povedal.... sploh nisem nic cutila... pol je sele za mano prislo.... sem tud jokala, vendar za sabo... za majhno puncko, vso naivno tedaj. pa to.

na pogrebu nisem jokala.

skor sem morala razmisljat, al cem sploh it. no pa sem sla. eno slikco svojo (rozhe) sem mu v grob vrgla, namest prave rozhe.

nisem tip, ki bi tulil in obupoval, si vil roke, po tleh se metal in to. mi je to off. zalujem, ce, v tisini.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Poročila danes ob 13,oo: ropanje, eksplozije, streljanje, posiljevanje.

Me prav zanima, če bi Gandhi posiljevalcu svoje žene rekel, da je ona danes pač imela slabo karmo. Dal bi mu "šus v glavo" ali pa med noge!!

Gandi je osvobodil Indijo izpod britanske kolonialne oblasti BREZ oboroženega upora. xsrcx

Bile so žrtve xsrcx

Ampak koliko bi jih bilo če bi šli z orožjem nad Britance?

Videl je prijatelje umirati xsrcx

Pa je vseeno vztrajal xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

astrotalisman ne posiljevalcu šusa v glavo no!enostavno odrezat\kastrirat njegovo "ordoje" pa bo mir glede njegovih dejanj z posiljevanji

pa ne susa noooo...ti bi kr neki suse dajal? pa s tem mu uslugo delal???pa ja de!najlazja pot, da se znebis nekoga brez lekcije za njega, sam tistega k ga sprozi, se ga prime "slaba" karma.. :vragec: . pa dejte noooo brrrr z zasebnim letalom, na nek otok, pokrajino, divjino whatever, kjer je mozno "prezivet", samo, da ni tam ze civilizacije, brez vsega! pa naj se bori za zivljenje, bo vsaj spoznal, kak je ce si brez vsega, heh, si ga kr predstavljam da se trud zgradit neki podobnga zavetju, pa da pride kaksna nevihta pa mu to "narava ukrade" na ta nacin, k mu podere... bi vsaj cenil, stvari, ki si jih drugi s pridom pridobijo! pol si pa naj, ce obupa tam da sam sus v glavo! si ga itk ne bo mogu dt, k ne bo imel ozorja... kriza zanj, cist prav

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

če bi se men zgodil,da bi mi odplaknil vse za kar sem cel lajf delala al pa da bi mi kdo umru še,da ne bi mela nč za oblečt,za jest in bi zagledala tm nedotaknjene trgovine.

ej laufala bi tja,da bi si postregla in to bi naredu vsak od vas,če bi bil prepušen sam seb,sam brez vsega,brez informacij,kaj se dogaja,okol bi pa sam pokal.

neverjetno hitro bi se zagrebel za stvari,kakršne kol,vzel bi vse,ker bi pričakoval možnost,da bi kasneje lahko tud kej prodal,da bi lahko preživel.

boj za obstanek takrat dela,preživetje

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

<{POST_SNAPBACK}>res je, fajn, da se znas poglobit v situacijo in jo pogledat se z drugimi ocmi. :palec:

huala

je logično pa dost žalostn,da se človk poniža iz svoje višine,ker je nad drugimi in ima moč,potem,ko naenkrat izgubi varnost,oblast se pa spremeni v najbolj nizkotno krvoločno žival,ki podira vse meje morale,zgodovine kulture in tradicije.

groza

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

;) hehe kakšna naj bi bila kazen je naslov ;) :D pa vražje aktualen je .... kakšna naj bi bila kazen za ravnanje američanov? hm en hurikan je ravno primerna kazen za njihova prizadevanja tu na zemlji ;) posledica globalnega segrevanja ki ga sami najbolj pridno povzročajo hehe ;) se opravičujem za sarkazem... je pa tale naš svet lepo poštiman...

Glede teh šusov v glavo pa to... hm pač ameriški način, greš v trgovino ukradeš puško in greš streljat na reševalna vozila... kaj naj s takimi? prejle sem malo gledal CNN, da se vozijo okrog terenci s oboroženimi tipčki gor ki streljajo na vse kar vidijo, da si policaji ne drznejo ponoči iz policijske postaje... v vojni se pač ravna po vojaško... "šus v glavo" niti ni tako slaba ideja, če se to zgodi na dveh treh primerih, in potem jih ostalih 1000 da mir... sicer pa kdo pravi da more biti šus v glavo, dovolj je šus v nogo... pa si bo marsikeri "pogumn" američan premislil streljat na reševalce... heh

je pa New Orleans tako fajno mesto, kjer lahko vsakdo dobi orožje, ni čudno da se pol streljajo vsepovprek... tile američani xrolleyesx, dvomim da je kaj takega možno sploh kjerkoli drugje kot v ameriki...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

hehe ;) vse meje morale, zgodovine, kulture in tradicije.... hehe ;) pravzaprav pa je čist na ravni ameriške morale, zgodovine, kulture in tradicije....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>hehe ;) vse meje morale, zgodovine, kulture in tradicije.... hehe ;) pravzaprav pa je čist na ravni ameriške morale, zgodovine, kulture in tradicije....

američani nimajo morale, nimajo kulture, nimajo zgodovine niti tradicije....zato pa so taki kot so :o|o:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>američani nimajo morale, nimajo kulture, nimajo zgodovine niti tradicije....zato pa so taki kot so :o|o:

Tud Kanadčani nimajo zgodovine niti tradicije pa niso taki... xsrcx

En zanimiv podatek: v Kanadi pride VEČ kosov strelnega orožja na prebivalca kot v ZDA. x?x

Ampak v Kanadi je MANJ umorov s strelnim orožjem v ENEM LETU kot v ZDA v ENEM DNEVU x!x x?x

Res ima Kanada precej manj prebivalcev kot ZDA ampak vseeno...grozljivo :eek:

Pred nekaj meseci je ena od zveznih držav ZDA(mislim da je bila Florida) sprejela zakon ki dovoljuje uporabo orožja za osebno obrambo x!x x!x :eek:

In država s takimi prebivalci se gre svetovnega policaja :eek: :wOOt: :devil:

Nostradamus je napovedal prihod Antikrista po letu 2000 :eek:

Mar ni bil takrat Bush prvič izvoljen x?x :eek:

Razmišljam...

Katrin in New Orleans... xsrcx

Lahko se vse skupaj spremeni v kaos, nasilje, teror...

Lahko pa se iz tega kaj naučijo in začnejo živeti in razmišljati drugače xsrcx

Morda je bila Katrin opozorilo... xsrcx xsrcx

Upam da ga bodo razumeli in upoštevali xsrcx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Hm a nima nosterdamus še za par sto let napovedi ;) tolk huda tragedija pa le ne bo, pač američanom se bodo pa brez dvoma dogajale tragedije še naprej...

Saj ni štos v tem al verjamemo Nostradamusu al ne x?x :eek:

Če bi hotel bi našel en kup primerov ki se ujemajo z njegovimi napovedmi. Pa to ni moj namen. Se bodo ali pa se ne bodo uresničile. x?x

Moje mnenje je le da od Busha do Antikrista ni daleč :vragec: :vragec:

In ta miselnost kot tudi American Way of Life se vedno bolj širi tudi izven ZDA :xx!: :vragec:

Tudi brez Nostradamusa... :vragec:

:flower: :flower: :flower: xsrcx

hja sej ;) to je tisti hec :D nosterdamus gor al dol, stvari stojijo tako, da "naravne" katastrofe, bi se počasi morale bolj pogoosto dogajat ;) "nenaravnim" antikristom, hehe :P :D

Čist mi je bilo ubitačno, ko sem gledal njegov govor, krnaprej sam o nafti je govoru tam dol pa ljudje umirajo ;) hehe tk je to ja, če je četrt države brez nafte skrbiš napjprej za to, tistih par nigerjev pa lahk počaka... hm a je še komu padlo v oči da so ostali "zadaj" samo afroameričani,... skratka ljudje, ki najbrž niso zmogli plačati "počitnic" na varnem... hm ?

Ja, se vidi kdo ostaja v poplavljenem N.O... :vragec: :vragec:

American Way of Life...

Udari po šibkih dokler so še šibki...

Preden postanejo močni in udarijo nazaj :devil:

Taktika prestrašenih, taktika tistih ki se bojijo vsega, še lastne sence, sploh pa vsega drugačnega... :vragec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...