alef 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Informacija iz pogovora(zato nepreverjena in nedokazljiva) Baje se v ZDA širijo informacije da jim ob tej katastrofi nihče noče pomagati Obsatajala naj bi tudi blokada informacij o tem kdo vse je ponudil pomoč Kot sem napisal, iz pogovora, nepreverjeno, ampak jaz osebno bi rekel da je tam kaj takega možno... :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 ampak zakaj? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 najbrž američani nočejo, da bi ves svet vedel, kako jih res nihče ne mara in jim ne želi pomagati. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 ja ampak zakaj? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Po mojem, če je to res, zato da odvrnejo pozornost ljudi od domačih problemov, da usmerijo njihovo jezo na vse kar ni ameriško... :xx!: :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Sicer pa je New Orleans bil izrazito protibushovski med zadnjimi volitvami. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Poročilo iz New Orleansa:"Ljudje ropajo tujo lastnino in to še najmanj stvari, potrebne za preživetje, ampak predvsem vse ostalo (računalnike, tehniko, zlatnino...)"Ali si po vašem tak človek zasluži "šus v glavo" ali ne? Jest bi jih obsodila na doživljenjsko grobarsko službo, njihovi "klienti" pa naj bi bili "zreli" že najmanj teden dni x!x Šus v glavo bi bil zanje pravzaprav nagrada, saj bi jih tako za večno rešil opravljanja tuzemskih dolžnosti x!x Naj odplačajo svoje dolgove na koristnejši način x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Jest bi jih obsodila na doživljenjsko grobarsko službo, njihovi "klienti" pa naj bi bili "zreli" že najmanj teden dni x!x Šus v glavo bi bil zanje pravzaprav nagrada, saj bi jih tako za večno rešil opravljanja tuzemskih dolžnosti x!x Naj odplačajo svoje dolgove na koristnejši način x!x Pametna ideja x!x Za take bo v New Orleansu še dolgo dovolj dela... p.s. Kje so verzi? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Pametna ideja x!x Za take bo v New Orleansu še dolgo dovolj dela... p.s. Kje so verzi? xrosex Okej, verzi praviš: (jasno, da so od frendice Ljube!) Kadar zjutraj prebudim se, se lahko odločim:Bi bil rad ves dan le dobre ali slabe volje?!Ko doživim kaj hudega, se lahko odločim:Kaj lahko bi storil, da bi se počutil bolje?! Kadar kdo mi jadikuje, se lahko odločim:Naj ga opogumim ali z njim kričim v vesolje?!Vsakič, ko sem pred izbiro, se lahko odločim:Bom sejal semena dobra ali slaba v polje x!x (najdeš jih na str. 377 - izrek št. 126 v knjigi "Modrosti zbrane iz verzov stkane")Ljuba se že muza - hahaha... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>xrosex Okej, verzi praviš: (jasno, da so od frendice Ljube!) Kadar zjutraj prebudim se, se lahko odločim:Bi bil rad ves dan le dobre ali slabe volje?!Ko doživim kaj hudega, se lahko odločim:Kaj lahko bi storil, da bi se počutil bolje?! Kadar kdo mi jadikuje, se lahko odločim:Naj ga opogumim ali z njim kričim v vesolje?!Vsakič, ko sem pred izbiro, se lahko odločim:Bom sejal semena dobra ali slaba v polje x!x (najdeš jih na str. 377 - izrek št. 126 v knjigi "Modrosti zbrane iz verzov stkane")Ljuba se že muza - hahaha... Hvala Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Hvala Alef, prepričana sem, da si globoko čuteče bitje s svetlo dušo in da si za te verze res hvaležen. Veš, napisani so za točno take ljudi, kot si ti x!x Ljuba se ti zahvaljuje za toplino in razumevanje x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Alef, prepričana sem, da si globoko čuteče bitje s svetlo dušo in da si za te verze res hvaležen. Veš, napisani so za točno take ljudi, kot si ti x!x Ljuba se ti zahvaljuje za toplino in razumevanje x!x Daj napiši še kaj za tiste ki trpijo v N.O Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Daj napiši še kaj za tiste ki trpijo v N.O Okej - nekaj za trpeče duše (tistim v N.O. pa itak lahko pomaga samo Bog!) *Več se z radostjo doseže, kakor pa s trpljenjem,zato ostani vedno navdušen nad življenjem! *Če mislite, da morate za vsako stvar trpeti,v življenju vas utegne le trpljenje doleteti! *Travme iz otroštva se zanikati ne da,lahko pa kaj storiš, če življenje ti vozla! *Bistvo staranja ni krut, neusmiljen boj,ampak da živiš v harmoniji sam s seboj! *Bolečina je sestavni del življenja -skoznjo vodi pot do zrelosti, zorenja! *Za izziva ljudem sta dana bolezen in trpljenje,z namenom, da spremebe vnesli v svoje bi življenje! *Solze so kot balzam, ki pomiri ti dušo.Če sploh ne boš jih točil, prej boš šel pod rušo! *To, s čimer povezuješ užitek in trpljenje,često oblikuje ti usodo in življenje! *Po hudih travmah bolečina sicer ne pojenja,a se veliko bolj zavedaš vrednosti življenja! *Kadar tudi zase kdaj boš nežno poskrbel,bo, kot da bi kisikovo masko si nadel! *Če ob trpljenju nisi dozorel,potem zaman v življenju si trpel! *Bolečina, ki zapremo jo v srce,se izrazila bo vedno kje drugje! *Prava bolečina ljubi mir, samoto -vse besede utehe so ji le v napoto! *Bolečina je neizogibna, priznam,za trpljenje pa vsakdo odloči se sam! *Vsaka bolečina enkrat mine,a za sabo pušča brazgotine! ( Dovolj trpljenja! Citati so uspešno prepisani iz MODROSTI ZBRANE IZ VERZOV STKANE) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.