banana 2. september 2005 Avtor Prijavi Deli 2. september 2005 mama me je prepričala naj naredim "čistilno" akcijo medvetkov. in tako sem se lotila.... a jih nisem mogla vreč stran, saj so mi in mi bojo vedno zelo, zelo pri srcu!!!uživajte še naprej!!lp od banane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>se res opravičujem za zatežen odstave, samo se mi zdi da so plišasti medvedki na nek način simbol radodarnosti in nedolžnostijodstavek je dbest, jasno, zato se nikar ne opravicuj, je pa 'skoda' tu past v to debato, ker nekje prav o tem tece beseda...sam nisem ziher ce (samo) v temi Klosar in vroc hlebcek kruha. se strinjam s tabo zelo. onole z davki... ja, imas prav, v bistvu tud jaz tko mislim, ceprav... se mi pa zdi, da je ipak point, da da... nekaj dobrote se te morda pol 'prime', saj ima vsakdo najbrz dober filing, ce nekoga osreci. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>mama me je prepričala naj naredim "čistilno" akcijo medvetkov. in tako sem se lotila.... a jih nisem mogla vreč stran, saj so mi in mi bojo vedno zelo, zelo pri srcu!!!uživajte še naprej!!lp od banane oj, si videla, kako lohk naredimo dobro delo in se pocutimo dbest?Podari medvedke kaki bolnisnici ali revni druzini (v kateri je vec otrok) al kaj takega.blazno blazno blazno skoda bi jih bilo preprosto vreci stran...medtem ko eni otroci nimajo igrac... jaz sem jih tud oprala (in to ne 1x, ker se je vmes 5x ze spet prah gor nabral), preden sem v bosno dala... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sama pa ne maram medvedkov, ampak leve in tigre!joj jaz sem imela zraven medvedkov tud Tigrcka, saj res, kok sem ga mela rada ker je bil se bolj mehek. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
banana 2. september 2005 Avtor Prijavi Deli 2. september 2005 ja, prov imaš, marsa!!medvetke bom res podarila kakšni bolnišnici al pa revnim!ko sem bila v turčiji na morju, sem vidla kako revni so, saj niti šip na oknih nimajo, temveč najlon, kaj šele da bi imeli kakšne igrače.ko sem šla tam mimo, sem jim podarila veliko bonbonov!!!!škoda da jih nisem odnesla tja!bom pa to naredila na kakšen drug način kot si mi predlagala, ti marsa!!!lep pozdrav od banane!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.