5rca 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Berem sporočilca v Črni luknji...če želiš komu kaj povedati in si olajšati dušo... <{POST_SNAPBACK}>Eno majceno vprašanje...... a ni Črna luknja in tale tema za Slabe stvari, ki jih hočeš nekomu povedat? ...pa sproti razmišljam, zakaj res bi odvrgel tudi lepa sporočilca v črno luknjo...dajmo jih raje poslat vesolju in upat da jih oseba, kateri so lepe misli namenjene tudi prejme Začnem z vi pa nadaljujte... Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Super si! Jaz sem pa že Marsi OS poslala....... če bi temo Zahvale prestavili v Zlato ribico.... al pa kej tazga.....Hehe Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Aja pa še nekomu bi nekaj zašepetala...... I`m interested in you.......... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 3. september 2005 Avtor Prijavi Deli 3. september 2005 u're welcome! Jst pa ravnokar razmišljam, kaj mi je nekdo v zadnje lepega zašepetal paaaa...razmišljam, kako bi "vrnila" Jst sem čist zabublen Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>I`m interested in you.......... in me? oo kako nice Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>in me? oo kako nice Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Hej! Pšpšpšpšpšpšpšpšp.... sam ne nbenmu povedat, a prov? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Večerja je na miziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pa danes ni nič zažgana Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Lia a lahk pridem se js na vecerjo zveni okusno kaj pa bo dobrega? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 a te še niso nafutral danes...ti kr prlet...sam reci kaj naj pripravim priporočam testenine s parmezanovo omakco,mičkeno sladke smetance....etc. al bi morti raj ocvrte bučke, gobice.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 lia ti pa dobro poznaš moj trebušček se mi že cedijo sline.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 enga krvavega biftka z zelenim poprom, ti pa res ne morem ponudit Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 hihi lia Js bi pa zdejle zašepetal nekomu v uho: Dobro jutro ljubica Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 hehehe, Michele, a sva face al nisva? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehehe, Michele, a sva face al nisva? Definitivno Najvecje Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 huh, tale vajin besedni dvoboj je pa ustvaril eno luštno temico...sem clo vesel, da je prišlo do njega Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>huh, tale vajin besedni dvoboj je pa ustvaril eno luštno temico...sem clo vesel, da je prišlo do njega heeeey cashyyy, psssssst a's ga kej svalkaš, pa zakaj ne? muahahaha ups, pssssst Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 joj seal, s teb se pa neki čudnega dogaja zadnje cajte....kake maš....a si se u glavo udaru slučajno pr kmetovanju recimo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 luba,te lubmti mošnjiček moj modasti Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> joj seal, s teb se pa neki čudnega dogaja zadnje cajte....kake maš....a si se u glavo udaru slučajno pr kmetovanju recimo ma ne! sam traktor se mi je pokvaro zdaj pa sem tako besen, da sem kar nor Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 vse kar rabimo je ljubezen Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 volim te.... zlato moje... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Super si! Jaz sem pa že Marsi OS poslala....... če bi temo Zahvale prestavili v Zlato ribico.... al pa kej tazga.....Hehe oj saj men se zdi tole drugac zastavljeno... zasepetati nekaj lepega... mi ni glih za zahvale. se zahvaljujem glasno in direktno... ne sepetaje na uho...to reces kaj druzga... recimo, kolk disis... pa taksno. Tko da - prestavim zahvale kot je predlagala TinaL. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>oj saj men se zdi tole drugac zastavljeno... zasepetati nekaj lepega... mi ni glih za zahvale. se zahvaljujem glasno in direktno... ne sepetaje na uho...to reces kaj druzga... recimo, kolk disis... pa taksno. Tko da - prestavim zahvale kot je predlagala TinaL.jst sm točn to študirala....da naslov teme ni najbol posrečen......ker to je odprto zdej zato ker se kao v črno lukno ne sme pisat pozitivnih stvari sam tole se men čist prevč osladno sliš.....zašepetaj mi nekaj lepega skor tk kot una želim si da bi mi rekel da me ma rad :xx!: bom js še kr naprej v bi komu rad kej povedal pisala Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Nekomu bi šepetal za lahko noč in dobro jutro pa me stalno pošilja drugam ampak sem trmast in (včasih tud) vztrajen Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.