Skoči na vsebino

Zašepetaj mi nekaj lepega...

5rca

Recommended Posts

Hm, si prepričan da poznaš ženski svet... mislim, da marsikateri punci paše, če jo po ljubljenju stisne princ njenih sanj v objem, pa ji na uho zašepeta magične besede... ok, če bi se šla sam dol dat, bi mi blo vseeno ;) predvidevam ;)
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Hm, si prepričan da poznaš ženski svet... mislim, da marsikateri punci paše, če jo po ljubljenju stisne princ njenih sanj v objem, pa ji na uho zašepeta magične besede... ok, če bi se šla sam dol dat, bi mi blo vseeno ;) predvidevam ;)

nismo vsi neki poeti,boemi.."umetniki" wanna be, men se zdi dovolj, da si do ženske pošten in predvsem odkrit in poveš kako stvari stojijo in ne daješ nekih lažnih upanj in utvar za prihodnost... za šepetanja mi pa dol visi, mogoče bom pa tud kdaj šepetal.. :inocent: x:o)x (da se nam slučajn najedu) x:Dx x:o)x

honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>nismo vsi neki poeti,boemi.."umetniki" wanna be, men se zdi dovolj, da si do ženske pošten in predvsem odkrit in poveš kako stvari stojijo in ne daješ nekih lažnih upanj in utvar za prihodnost... za šepetanja mi pa dol visi, mogoče bom pa tud kdaj šepetal..  :inocent:  x:o)x (da se nam slučajn najedu)  x:Dx  x:o)x

Kaj se zdej neki delaš... men si pa zadnjič tko lepo šepetal.... x:Xx x;)x

Scio mi nihil scire

Tole je pa tk lepoooo :flowers:

Zvočnike daš na glas pa odmašiš rdeč čep na bučki.

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

<{POST_SNAPBACK}>ma sej ni važen kaj šepeta, važno je, ko se ti približa, ko začutiš njegovo toploto, ko ti zagrizlja v uheljček čisto narahlo, ko čutiš njegovo dihanje, ko ti ..... ane punce ;)

:palec: Saj, ko se srečata, ujameta, ljubita in poznata do takšne mere, da točno vesta kaj reči, da je harmonija popolna xloveyx, potem ni potrebno, da so to velike besede-nakladanja.........Dovolj je tista majhna beseda, dotik, dihanje, šepet in svet okoli je takoooooooo lep.......... :2src: Ampak na koncu je to točno TO kar hočeš, da ti "šepne"......, ker ga ljubiš.......in on ljubi tebe

Smisel življenja je največja sreča

<{POST_SNAPBACK}>nismo vsi neki poeti,boemi.."umetniki" wanna be, men se zdi dovolj, da si do ženske pošten in predvsem odkrit in poveš kako stvari stojijo in ne daješ nekih lažnih upanj in utvar za prihodnost... za šepetanja mi pa dol visi, mogoče bom pa tud kdaj šepetal..  :inocent:  x:o)x (da se nam slučajn najedu)  x:Dx  x:o)x

Sori, sam to je pa za crknt smešn. xsmx

<{POST_SNAPBACK}>:O: a si mogla povedat!??  w:Iw

:palec:

Samo zašepetala nam je na uho, vsakemu posebej... xrolleyesx

To je samo dokaz več, da ali rečeš na glas, ali pa - ne rečeš.

Ker če ena stvar ni za reči na glas, bolje da je tudi zašepetaš ne.

Ti Pika Pikica, pa se ne rež tako hudo, ker lahko rataš Pika Pokica x:Dx

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...