kavka 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 pšpšpš...dragi moj...... kavica.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehehehe, švestr tole pa vem komu je namenen pa ve, kako srečo ma? Mu morm povedat! Mislim da ve , ali pa se mu le zdi , no ti mu kar povej, pa potem poročaj kaj bo reku! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mislim da ve , ali pa se mu le zdi , no ti mu kar povej, pa potem poročaj kaj bo reku! Je tok naudušen, de ni za povedat! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Je tok naudušen, de ni za povedat! ,ja fajn ne! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ,ja fajn ne! Veš de! Vidm da maš spet uhan u ustih! A spodi tud al si se že naveličala? Pa ceu jezk si splazla vn! Aha, je reku, de ti moram povedat kok fajn hlačke dišijo, da je čist pošizil, tok je biu zrajcan! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Veš de! Vidm da maš spet uhan u ustih! A spodi tud al si se že naveličala? Pa ceu jezk si splazla vn! Aha, je reku, de ti moram povedat kok fajn hlačke dišijo, da je čist pošizil, tok je biu zrajcan! Ma, spodaj bom dala kakšen tatoo ,hja no, če imam pa dolg jezik, kaj jaz morem! Aja , rajš ne vprašaj kaj je meni dogajalo, ko sem zavohala svoje boksarce! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma, spodaj bom dala kakšen tatoo ,hja no, če imam pa dolg jezik, kaj jaz morem! Aja , rajš ne vprašaj kaj je meni dogajalo, ko sem zavohala svoje boksarce! Bolgari vrjetn! Je fajn, ne? Tud jz uporablam! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bolgari vrjetn! Je fajn, ne? Tud jz uporablam! Ja,saj se mi je zdelo da je! O ja, fajn fajn! Ja bratec, sej najbrž si ga ti navdušil zanjga kaj?! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja,saj se mi je zdelo da je! O ja, fajn fajn! Ja bratec, sej najbrž si ga ti navdušil zanjga kaj?! Veš de, sej veš kak jz obvladam prfume, moške in ženske! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Veš de, sej veš kak jz obvladam prfume, moške in ženske! Vem, si dober inštruktor! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vem, si dober inštruktor! Nede hehehehehe! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nede hehehehehe! O ja, saj zato te pa bejbe tak obletavajo! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>O ja, saj zato te pa bejbe tak obletavajo! Ti, čuj, k se vidma ti bom mal lase skuštru, pa uhe nategnu, pol boš pa mela! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti, čuj, k se vidma ti bom mal lase skuštru, pa uhe nategnu, pol boš pa mela! Uuuuu, bratec kako me je strah, kar tresem se! Samo potem se ti pazi! Kdaj si pa toti mariborčan postal? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Have I told you lately that I love you?Have I told you lately that there's no one else above you? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 My mind can follow my heart... they can work in harmony.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Življenje je lepo Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 pšp.... dobro jutro.... kofi? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 armjana barva je pa za popizdt, se nč ne vid Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 ardiča je bolš anje Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 i feel good Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 13. september 2005 Avtor Prijavi Deli 13. september 2005 Tenkju for giving me what I never had an "polletnico" pa showing me how nice it is to have it - mawrichno ... ... Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ardiča je bolš anje najboljš je arjava, al pa akr Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Ti si en bumbar! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.