El Nino 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 ti si ena bumbarka Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Hvala ti za vse lepe in slabe trenutke, ki jih prezivis z mano, hvala za neomejeno podporo in vedno pozitivne besede! Zahvaljujem se ti tisockrat in se vec, s tabo se res dobro pocutim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 I don't know how it happend, it all took place so quick, but all i can do, is handed to you and your latest trick.... pa dobro jutro! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 jutri bo plača...... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> jutri bo plača...... bo ja...pršla in šla Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
twity 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> bo ja...pršla in šla PR MEN BO PRŠLA PA JI ŠE ADIJO NAM MOGLA VEČ REČT Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 saj zato pa je plača... pride in gre... pa spet druga pride... denar se mora vrtet hvala bogu DA JE Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 pšp špopšpop Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti si en bumbar! Pa kuga je pol, smrkla smrkava Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 20. september 2005 Avtor Prijavi Deli 20. september 2005 Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 vse lepo je lahko tudi brez besed, ali šepetanja.. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 uh, principesa, od kod tebi toliko nežnosti in prijaznosti? Res neizčrpen vir tolažbe in pomiritve Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 prižgi si en čik, prižgi si en čik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 ti saam ne poslusej Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 ow lucky you.... hihi kje si? drin drin je že 9 ura alo pokonci hehe ... zihr kje pinkaš..... hm hm no čak te pridem zbudit hihi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Kaj če bi men en neki lepga zašepetal? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 pspsopspspsppsssss ppss Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 skupaj bova uspela....kot vedno...za naju ni ovir...pa če so še tako velike... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj če bi men en neki lepga zašepetal? Pikica pokica, nežna mala rožica, z nagajivimi očkami, ki vsakemu, ki jo pogleda, obudi veselje do življenja.... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Ko bi blo fino fajn da bi mi enden zasepetal I will always love you V tem slabem vremenu si sepetajte cim vec lepih stavri, da vas bo sepetanje grelo Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 and I, will always love you-u-u.... a od mene tud vsaj malo šteje Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 hudo cashy you' da man..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pikica pokica, nežna mala rožica, z nagajivimi očkami, ki vsakemu, ki jo pogleda, obudi veselje do življenja.... Tenk ju, cashy. Grem prec bobnarja pogledat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 i'd like to sing a song about a long lost irish girl, hihi ti rosin erin, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Nocoj se mi v disco mudiiiii,tam boš upam da tudi tiiiiiii,kako mi iz ust lepo dišiiiiiii,danes zihr padeš en, dva tri..... Greva v tiho nočaaaaa,da ti pokažem svojo močaaaaada ti pokažem kaj znammmmmda se s tabo malo poigrammmmmm..... paparapapa,si bannbina,raparapapa Plesala bova vroči plesaaaaaakadilo se bo, da to nau resaaaaapeljala te bom v seksi kinoooonaučila te bom marš na Drino!! Iz roke mi boš jedel bejbi,tako je življenje bejbi, mejbiz menoj ne boš dobil aidsa upam da maš jajcain da veš, kaj me rajca paparapapa,bella,bella raparapapa Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.