Skoči na vsebino

Zašepetaj mi nekaj lepega...

5rca

Recommended Posts

:inlove: Spominjam se najinih trenutkov pred nekaj leti x:Ix

Naredil si eno prelepo gesto, zaradi katere te bom imela vedno v spominu in pripovedovala o tem mojim vnukom x:Ix

Me veseli, da ni bilo med nama neke hude zveze, ker tak lep, "puppy love" spomin je za to še toliko slajši :inlove: :wub:

Nikoli ni bilo nobenih prepirov med nama, nič.

Zame si najslajši najstniški spomin. :inlove: :2src: xsrcbumx xloveyx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

Bubosumna sem in nesigurna...

sej vem za kaj gre, sam nemi zameriti, ker imam rad nove besede.

Bubosumen = domnevati, da se nekaj godi z življem, ki mu pismouki poreko insekti x^x

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Kok fajn razlago sta našlaaaa :2src: :palec: mah ne full sta me nasmejala evo x:Dx zdej bom imela še tolk raj to besedo... bubosumno x:Ix

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

:inlove: Spominjam se najinih trenutkov pred nekaj leti x:Ix

Naredil si eno prelepo gesto, zaradi katere te bom imela vedno v spominu in pripovedovala o tem mojim vnukom x:Ix

Me veseli, da ni bilo med nama neke hude zveze, ker tak lep, "puppy love" spomin je za to še toliko slajši :inlove: :wub:

Nikoli ni bilo nobenih prepirov med nama, nič.

Zame si najslajši najstniški spomin. :inlove: :2src: xsrcbumx xloveyx

:palec: x:Ix kok lepo, tega ti nihče nikoli ne more vzeti

x:Dx x:Dx x:Dx

bubosumen = iz latinskega buba summarum(seštevek uničenih polj po navalu roja kobilic)

iz česar se je razvil bubasum, in do sodobne bubosumnosti.. gre za duševno stanje jeze predvsem pa nemoči, tako nekako

:8): velecenjeni ostro oporekam, tu ne gre za duševno stanje, to je čista manifestacija veleposestnika, kadar nekaj oni poseduje, ga skrbi da to posestvo ne izgubi...temu bi se reklo strah....ako bi se dalo zavarovati pri ustrezni zavarovalnici, bil bi donos večji od vloženega......

zavarovalnica dokazano pobira svoj zasluženi davek na strah x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

• 5 months later...
Guest mačona
Ne bodi žalosten, ker bo vse OK, jaz to vem. I'm still there for you. Kdo te bo razumel, če ne jaz, h komu se boš stisnil, če ne k meni? Rada te imam. Verjamem vate!

Ne bodi žalosten, ker bo vse OK, jaz to vem. I'm still there for you. Kdo te bo razumel, če ne jaz, h komu se boš stisnil, če ne k meni? Rada te imam. Verjamem vate!

Ooooo kok lepo x:Ix sej... zmeri je tko, le da pogosto ONI mislijo da je vselej več kot le being there for someone x:)x

Jst tut verjamem še v "ljudi" čeprav imam nekaj dobrih razlogov da bi nehala ampak... that's the least I can do pa tut verjamem, da mene to osrečuje in zdravi xsrcx :flowerface: xrainbowx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Guest mačona

Ja, obstajajo še kakšne izjeme. Obstaja celo tudi kdo, ki me razume in sprejema takšno kot sem, težavno, muhasto in najraje v svojem svetu ... Samo ne vem, če jaz njega tako kot si on želi oz. kot potrebuje. :sori: Ga pa definitivno daleč najbolje razumem in tudi podpiram. On ne verjame v ene stvari, ki si jih jaz želim zanj ali je že zdavnaj nehal verjeti. Skupaj nama gre bolje kot narazen. Želim si le, da bi si on drznil sanjati (mogoče včasih še je, zdaj pa imam občutek, da več ne) in da bi se zgodil nek čudež in mu nekaj omogočil ...

Ja, kako bi bilo, če bi nehala verjeti ... Jaz bi tudi že včasih najraje nehala verjeti v dobroto. Pa ne neham.

jaz bi pa nekomu zašepetala...

zašepetala da te imam rada x:Ix :wub:

x:Dx

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

• 2 months later...

I still love you, even if I tell everyone I hate you, I don't, I love you from the bottom of my heart.

You will ever have a spacial place in my heart, even though, you have hurted me in many ways :cry:

I LOVE YOU, B + D 4EVER :wub:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

• 1 year later...
  • 3 years later...

Dan :)

Jaz bi vsem članom zašepetal, na tak lep način, če mi lahko dajo kaki plus :D

(Marsa rekla, da moram štepat poste)

• Lajkam 2
  • Buuuu 1
There is no fate, but what we make.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...