Michelle 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Spominjam se najinih trenutkov pred nekaj leti Naredil si eno prelepo gesto, zaradi katere te bom imela vedno v spominu in pripovedovala o tem mojim vnukom Me veseli, da ni bilo med nama neke hude zveze, ker tak lep, "puppy love" spomin je za to še toliko slajši Nikoli ni bilo nobenih prepirov med nama, nič. Zame si najslajši najstniški spomin. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Bubosumna sem in nesigurna...sej vem za kaj gre, sam nemi zameriti, ker imam rad nove besede. Bubosumen = domnevati, da se nekaj godi z življem, ki mu pismouki poreko insekti Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Ko strast zaspi, ko ugasnejo luči, kot eno sva v objemu noči jaz in ti. Jutri nov bo dan, odšel boš nasmejan, srečen, ker zdaj veš, da nisi več sam. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 21. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2006 Kok fajn razlago sta našlaaaa mah ne full sta me nasmejala evo zdej bom imela še tolk raj to besedo... bubosumno Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Spominjam se najinih trenutkov pred nekaj leti Naredil si eno prelepo gesto, zaradi katere te bom imela vedno v spominu in pripovedovala o tem mojim vnukom Me veseli, da ni bilo med nama neke hude zveze, ker tak lep, "puppy love" spomin je za to še toliko slajši Nikoli ni bilo nobenih prepirov med nama, nič. Zame si najslajši najstniški spomin. kok lepo, tega ti nihče nikoli ne more vzeti bubosumen = iz latinskega buba summarum(seštevek uničenih polj po navalu roja kobilic)iz česar se je razvil bubasum, in do sodobne bubosumnosti.. gre za duševno stanje jeze predvsem pa nemoči, tako nekako velecenjeni ostro oporekam, tu ne gre za duševno stanje, to je čista manifestacija veleposestnika, kadar nekaj oni poseduje, ga skrbi da to posestvo ne izgubi...temu bi se reklo strah....ako bi se dalo zavarovati pri ustrezni zavarovalnici, bil bi donos večji od vloženega...... zavarovalnica dokazano pobira svoj zasluženi davek na strah Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 lohk ti recem samo : hvala , iskreno in iz srca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 Ne bodi žalosten, ker bo vse OK, jaz to vem. I'm still there for you. Kdo te bo razumel, če ne jaz, h komu se boš stisnil, če ne k meni? Rada te imam. Verjamem vate! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 8. april 2007 Avtor Prijavi Deli 8. april 2007 Ne bodi žalosten, ker bo vse OK, jaz to vem. I'm still there for you. Kdo te bo razumel, če ne jaz, h komu se boš stisnil, če ne k meni? Rada te imam. Verjamem vate!Ooooo kok lepo sej... zmeri je tko, le da pogosto ONI mislijo da je vselej več kot le being there for someone Jst tut verjamem še v "ljudi" čeprav imam nekaj dobrih razlogov da bi nehala ampak... that's the least I can do pa tut verjamem, da mene to osrečuje in zdravi Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 Ja, obstajajo še kakšne izjeme. Obstaja celo tudi kdo, ki me razume in sprejema takšno kot sem, težavno, muhasto in najraje v svojem svetu ... Samo ne vem, če jaz njega tako kot si on želi oz. kot potrebuje. Ga pa definitivno daleč najbolje razumem in tudi podpiram. On ne verjame v ene stvari, ki si jih jaz želim zanj ali je že zdavnaj nehal verjeti. Skupaj nama gre bolje kot narazen. Želim si le, da bi si on drznil sanjati (mogoče včasih še je, zdaj pa imam občutek, da več ne) in da bi se zgodil nek čudež in mu nekaj omogočil ...Ja, kako bi bilo, če bi nehala verjeti ... Jaz bi tudi že včasih najraje nehala verjeti v dobroto. Pa ne neham. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 jaz bi pa nekomu zašepetala... zašepetala da te imam rada Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 ... .. .... .. ........... ... .. ... .. .. .......... .... ........ .. ....! xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 I still love you, even if I tell everyone I hate you, I don't, I love you from the bottom of my heart.You will ever have a spacial place in my heart, even though, you have hurted me in many ways I LOVE YOU, B + D 4EVER Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 21. julij 2008 Prijavi Deli 21. julij 2008 hvala, hvala .... tisočkrat hvala ... da sem tukaj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
no1 15. maj 2012 Prijavi Deli 15. maj 2012 Dan Jaz bi vsem članom zašepetal, na tak lep način, če mi lahko dajo kaki plus (Marsa rekla, da moram štepat poste) 2 1 Citiraj There is no fate, but what we make. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 15. maj 2012 Prijavi Deli 15. maj 2012 Jih zbiraš al kako? 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. maj 2012 Prijavi Deli 15. maj 2012 moraš ti tko lepo šepetat, da jih boš dobil. 2 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sin 15. maj 2012 Prijavi Deli 15. maj 2012 Citiraj http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpgNe meči svinjam biserov! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.