Indy 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 ja neponovljiv do koncaEj ne se hecat, prosm te Sej te bom pozdravla, k bom prespala na kakšni haciendi, k boš zjutrej prštopal mim, te povabm na zajtrk hehe....al pa vn pršu iz haciende...a znaš spečt jajca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 hehe....al pa vn pršu iz haciende...a znaš spečt jajca ja seveda ti sam povej kakšna hočeš. Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 ja seveda ti sam povej kakšna hočeš. ja na oko valda pa sir pa šunka morta bit obvezno hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misko76 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Sem pa brala ene par knjig o tem, kako je hudo za ljudi, ki ne živijo stalno v državi, kjer so se rodili, ampak nekje v tujini in njihova duša pravzaprav ves čas hlepi po rodni zemlji na en način in je dosti že da stopijo nanjo za par dni, se prepojijo z njeno energijo in jim je že lažje v srcu. Pa poznam nekaj takih ljudi, ki so sprejeli življenje drugje in vse, ampak pridejo trenutki, ko morjo takoj odidet "domov" v njihov pravi dom.Zato včasih premišljuje, da za stalno pa ne bi glih živela kje drugje, ampak potovanja pa so super. Vidis jaz sem se mel ful dobr tm dol v Avstraliji, sam me je tko hitr zgrabu tist domotozje. Prov vedu sem, da se bom slej k prej mogu vrnit dam. Prov cutis, da to ni tvoja zemlja. More bit kej na tem. Drgac sem pa doskat razmisljal o tem, kako ze sama dezela upliva na kulturo in druzbo. Vemo ze da upliva na arhitekturo, ta pa naprej na politicni red, druzbo... Ampak jaz sem preprican, da tud direktno na ljudi. Prov cutit se da to. Recimo rimljani so mel idealno arhitekturo dokler se je imperij siril, kr je bla ortogonalna, ko se ja pa sirjenje ustavl je pa vse zatajil. Tisti k te stvari stekajo lahko ze iz urbanizma vidjo za kako politicno orientirano druzbo gre in napovejo propad mesta ali kulture. Zanimivo je da se danes veliko vecjih mest siri zelo podobno kot rakave celice in majo nacrti cist podoben izgled. to velik pove o kapitalisticno usmerjeni druzbi. Citiraj spet se mi je na bols poslabsal http://img459.imageshack.us/img459/4973/podpisavatark1hk0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misko76 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 A majo indigo tudi močan upor do obstoječih vrednot v družbi, gledajo ful kritično? Aja, no saj vaš pogled napišite, o sebi.Jaz vcasih cist norim, k ne morem vplivat na stvari, k so ocitno krivicne. Mislim saj folk okol sebe osvescam kokr me stekajo in hocjo poslusat.Recimo sem preprican, da bi se tale zakon o vrnosti cesnega prometa lahko nardil bolj pravicen za vse. Ne spuscam se v konkretno v sam zakon, ampak me moti, da so kazni visoke za reveze in skoraj brez ucinka za bogate. Jeb.. tiste tocke. Kdor ma kes mu ni problem se enkat izpit narest, al pa kupit pa se kak let al dva vozit s taksijem.Pa ne da se zakona neb dal bolj posteno nardit. Sam uni, k ga pisejo, si ga seb prilagodijo. Evo recimo namest, da so kazni v zneskih, naj bojo raj v procentih na dohodnino. Si predstavljas kaj pomen enmu, k ma druzino in placo 120jurjov tistih 50 jurjov, ce mu pajk odpele avto, al pa sam napacno parkira 20jurjov. Pa tko hitr se to zgodi, sploh unim k komi shajajo injim ze tist parkirni listek pomen, da dans ne bo kupil jogurta za otroke.Drcag se najbolj fer bi pa blo, ce bi namest placila kazni moral delat javna dela. Predstavljajte si, da se srecata delavc in direktor na cicenju cest. Kako se bolj bi se direktor trudil biti dober zgeld delavcem, da se mu kej tazga ne zgodi In zakaj ni zakon tako napisan? Da uni k ze tko majo, se naprej cuzajo tiste, k ze tko nimajo Uffff... ta kapitalizem cist sem ze besen.... :xx!: Mi je ze zal, da sem se sam tko sprovociral in sem pol zalosten No kle sem dal konkreten primer, ki malo kaze na krivicne vrednote v druzbi in kako me to jezi.Joj sam pazte se me izkoriscevalci, ce bom kdaj zraven pri pisanju kakega zakona ali pravilnika Zdej sem se spomnu se na eno tako nelogicnost. Recimo to atomsko orozje. Koji k... majo pravico zdej te, k ga ze majo, govort drugim, da ga ne smejo met. Sej ne da podpiram izdelavo tazag orozja, dejansko bi se ga moral vsi znebit. Ampak ce ti loh, loh tud jaz.To sem nazorno pokazal tud v osnovni soli sosolki. Neki ji nisem bil vsec in mi je kr prmazala eno klofuto. Ne da bi ji res kej naredu al reku. Sam pac nisem ji bil vsec in je racunala na to, da kao fant punce ne sme udart, one pa fante loh.Veste kaj sem ji jaz reku? Zenske ste enakopravne (to sem cele dneve poslusal in podpiram, da naj bodo zenske enakopravne, sam dost se jih ne zaveda kaj to pomen) in ce ti lahko mene klofnes, te loh tud jaz nazaj. In sem jo. Prfoksa je seveda zvedla, da sem udaril punco in me je napizdila, da se punc ne tepe. Pol k sem se njej razlozil zakaj sem jo, je bla cist tih, brez besed in me pustila pr mir.Takrat me ni razjezil to da me je udarla, ampak to da ni bla fer in je hotla izkoristit, da je punca. Citiraj spet se mi je na bols poslabsal http://img459.imageshack.us/img459/4973/podpisavatark1hk0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misko76 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Ni nobenga big deala Nordika, calma Mi nismo glih rojeni leta 2000, tko da tisti, ki so takrat dvomim, da bi pisal na tale forum, tisti bi si čez ene 15 let v principu začel dopisovat, ampak si ne bodo, veš zakaj ne?Ker bo takrat že itak vse jasno in logično in se bo vse odvijalo že s hitrostjo misli, mogoče niti mobitelov ne bodo rabl več, prišlo bo tud do tega.Zato samo pa mi tuki, k si mamo ful za povedat in pa led prebijat! So dimenzije, ki jih mi vsi skupaj še odkrivamo in mogoče porabimo več moči kot novorojeni po letu 2000, ampak vseeno, čutim, da se vse zmer bolj skoncentrirano in pospešeno dogaja. Ne vem jst ne morem pisat tko, da rečem tole pa tole sm naredila, zato sm jst indigo, tud mi ni do tega, da bi natančno navajala primere ta trenutek, ko me bo pa zagrabl jih pa bom, pa boste vidl.Verjamem, da tole kr pišem eni ne štekajo nč, ampak se mi niti ne da ful razlagat,ker me to že občasno mal utruja, tisti, k štekajo štekajo...En primer, pred kratkim: obstajala je ena oseba, meni sicer zelo blizu, ki ni bla več med pogovorom sposobna sedet na miru zraven mene in mi gledat v oči, ker so jo moje oči brale v dno duše in kljub temu, da ni bla indigo, je vedela ves čas. da je men vse jasno in me je rajš proglasila za "ludo", kot pa da bi me gledala v oči. Meni so laži hujše, kot da bi me rezali z nožem živo. Enostavno začutm energijo sam včasih mam sama pol največje probleme, ker mogoče v čustvenih vezah pa so zraven še druge stvari in obstajajo momenti, vsaj pr men so, ko sem kljub čutenju odrinla vse skupaj stran in se pretvarjala, da je resnica drugačna, na lastno trpljenje pol...Včasih se počutm kot da bi bla že dvesto let na svetu in da mi je že vse kristalno jasno.Odkar se spomnim pa sem se spraševal o smislu obstoja, vem, da sem bla stara komaj par let , ko sem se ukvarjalaz mislijo na smrt in zakaj sploh živimo, če pol itak umremo. Ful sem premišljevala o smrti in vem, da so bli čist obupani z mano, ker niso vedel kaj mi je.Zdaj mam pa eno nečakinjo, ki je stara 5 let in sm čist na isti valovni z njo, sploh ne rabva govort, mala šteka vse... Cist enako mojmu menenju in razmislanju. Mogoce je res kaka beseda se mal preuranjena, ampak cutim, da je tud vse to mozno v bliznji prihodnjosti. Pa otroci, kako ful stekajo sploh brez besed. Sej je itak logicno. Prvo se zacnejo otroci sporazumevat drugac. Sele kasnej zacnejo govorit.Enkat mi je en govoru, da naj bi mel vsi otroci, ko se rodijo telepatske sposobnosti. Ampak ker jih njihovi starsi niso razvili, svojih otrok ne zanjo naucit teh uporabljat in zakrnijo. In krog je sklenjen.Takrat sem kr verjel da je kej tazga cist mozno. Dans pa vem da je cit zihr Majo/mam odpor do nepravice,krivice nepoštenja ne pa kr nekej u tri dni.Vse stvari majo svoj razlog.Če bi rada razumela si vzemi knjigo Indigo otroci so med nami.Tam je nekako razloženo.Pravim nekako ker mi ta ameriški način ne usteza preveč.Preveč vse skomercializirajo in kot ponavadi preveč pretiravajo.Itak daj konfort zakon.Kvaj bolšega od ene hude udobne pojstle in kavča,lepih zaves, svilene obleke, plazma tvja.V vseh teh stvareh uživam in mi dajejo velko zadovosltvo oziroma mi bodo mogoče dale nekega dne.Fora je v tem da če tega nikol ne bom mel pač ne bom mel.Nism čustveno navezan na njih da jih morma nujno met.Če jih bom pa tok bol Si mi vzel besede, ki jih doskrat sam povem, direkt iz ust Nažalost ne gre tko Nordica veš.Indigol ljudje ponavad dajo pekel na zemlji skos in na podlagi tega pridejo do zaključka kaj so.Ni to modna muha..... Spet zveni vse hm sej veš....sam ralno gledano je tko...pa kakšno knjigo v roke...veš te vprašanja so zlo...sej veš neu..a Sam kako ces to razlozit unmu k ni Spet se ponavljam: Kako bos nekomu razlozil kako je dobr seksat, ce tega se nikol ni pocel. Sej ti loh verjame, pa mu razlozis z besedami, slikami, filmi,... sam dokler ne proba sam, mu ne bo jasn. Sele pol k bo to dozvel se bosta loh res pogovarjala. Kr pa seveda posledicno pomen, da je un clovek nekako izkljucen. Ampak nisi ti kriv, da si to ze probal, on pa ne. A set ne zdi da mal pretiravaš Verjetno res, ampak upam in molim, da ne Aja sori. Se ne vid na kaj se navezuje. No sej znate pogledat. Nordica sicer ni moje mesto da govorim kdo kaj je in kaj ni sam mislim da bi ti pri sebi vedla če si to...Kva mislš To me pa zanima. A mislis, da ni mozno, da kdo k se ni prebujen pac ne ve?Ceprav je res, da ce si ves da si brez dvoma. Mmmm, pa ne niti ne, v letih mogoče ne čez 15 let, čez stoletja, tko kot je zdej manifestacija misli....misel..... pa je že tukej..............uresničitev nekaj pomisliš....se že zgodinekaj si zamisliš...........čarobni trenutek........ je že tukaj mogoče ne bo več pošiljanja sporočil po mob. čez nekaj časa, sam še telepatijaJa se mi kr dogajajo take nepojasnjene reci. Sem o tem ze pisal tuki Pekel ja , sam ko ugotoviš enkrat, da ni bistveno da se to dogaja, da je velik lažje funkcionirat v harmoniji in notranjemmiru pol pa tud pride eno velko olajšanje, res pa je da v tistih najhujših trenutkih začneš premišljevat, kaj se pravzaprav dogajas tabo. Pa da poznaš še koga je tud dobr! Res včasih ne veš več kam, pol pa rečeš, jst hočem sam resnico, sam resnico, pa ti začne kdo filozofirat, pa kaj je sploh resnica?.... Včasih sm se na pol na tla metala, da sm komu kakšno stvar dokazovala, ker sm vedla, da ni tko kot govori, dons pa se sam še nasmejem, ker vem, da je tko brezveze izgubljat energijo in da lahko stvari izpelješ na bolj diplomatski način.Se tud jaz podpisem ah dej nehi no.. ne mors bit indigo ce nis o tem 100% prepricana! eni smo drugi pa.. sej pocas bos razumela.. sori ma si mal zmedena tko k js..js bi tud biv indigo.. Aaaa... si posteku js pravim, da nazenmo te x-mene! no vsaj pod kontrolo bi jih mogli imet..bog ve kaj naklepajo?! beremo, da so ne vem kako (ze po naravi) dobri.. takoj po tem, da je med njimi tudi ogromno narkomanov.. skratka..povsem nov in zaenkrat pred nami se cisto skrit svet.. pa sploh vemo kaj o njih? je clovestvo ze vse preveckrat nasedalo na tako prepoceni..ah, ja.. sicer se nam sedaj nazaj gledano zdi banalno - mislimo, da smo ze kar vsevedni - kar je pravzaprav nekje v podzavesti clovestvo vedno mislilo (v vsakem casu, obdobju). mislilo, da ne bo vec ponavljalo napak iz preteklosti.. tudi ljudje z resnicno dobrimi nameni - krscanstvo, komunizem ipd. sedaj pa nas bodo resili indigo otroci?!js sm tud indigo.. resimo svet! Ce si ze pr X-menih, a si gledu film X-men? Oz drugi del? Tm je lep primer, kako se ljudje trudijo, da bi jih dobil pod kontrolo in da bi vedel kaj so sposobni. Pa je lih to najvecja napaka, ker jim ne more bit jasn, kr so X-meni neki druzga, neki vec. In zal se tegane da ustavt, pa bi se sam moral s tem sprjaznt in naucit ziovet drugace,ne pa s ejih nat in jih obsojat. Uni k pa so X-meni, saj ta dobri pa bi radi z ljudmi zivel v miru.Res dobr primer Miško nabrus motorkoBruhaha... Ah nismo mi taki. Bi ga prej celo noc bozal, objemal in lupckal, sam da bi dojel Kam pa se je Nolsi izgubil?Hahaha Sta ga cist prestrasla reveza Citiraj spet se mi je na bols poslabsal http://img459.imageshack.us/img459/4973/podpisavatark1hk0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Ah nismo mi taki. Bi ga prej celo noc bozal, objemal in lupckal, sam da bi dojel pa si res pedr. ce boste mel piknik najbol, da dobiste enga druzga pekaca..tole je men micken sumliv vse skup.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misko76 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 O Elvisu, Mehiki, egiptu in ostalem pa:Elvis je bil car. Ga se jaz rad poslusam. Pa mat mi je vedno govorila kok sem mu podoben Mehika tud mene zanima, sam mam trenutno druge drzave prvo na spisku. Polet verjtno po tednu Dubrovnika pr druzinskih prjatlih greva s punco potvat po Makedoniji, mogoce naju se kam nizi zanese, kr bova z avtom.Ful si zelim na Islandijo. Drgac pa med popotniki, ki so videl najvec sveta vedno slisim isto. Juzna Afrika je najboljsa, pol Juzna Amerija, pol pa Azija in ostalo. To pa baje zato, ker so africani najbolj prijazni ljudje na svetu in vcas mislis da se zajebavao iz tebe, kr so tolk prjazni. Bi pa takoj sel tud zato, ker so tud tam Beli morski psi,k sem jih zamudil v Avstraliji. Vem ja norc sem Sam hocem ljudem se jaz dokazat, tko k je ze en v Avstraliji, da se da z njimi plavat in jih bozat, kr ne napadajo cloveka, ce vejo da nisi tjuln. pa si res pedr. ce boste mel piknik najbol, da dobiste enga druzga pekaca..tole je men micken sumliv vse skup.. Hahaha... dobr si me to, cestitam Mogoce sem pa sam hotu, da to mislis, da vidim kak si do drugacnih od sebe Ne resno nisem peder. Bi pa brez problema to priznal ce bi bil. Citiraj spet se mi je na bols poslabsal http://img459.imageshack.us/img459/4973/podpisavatark1hk0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 plavat z belimi morskimi psi? ti nis sam peder ti's tud bolnik! matr si cudn.. dokazat? k bi sov vsaj seb kej dokazvat ne pa ldem.. da'b ti le odgriznl tiste genitalije (pedru) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misko76 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Kaj nej recem, tak sem, cudaski Men je bil recimo bunggee dolgcajt. Pa ni blo bazena al pa blazine spodi, sam travnik. Sem dost bolj uzival nad jadralnim padalstvom. Sploh zato, kr smo si sposodil eno padalo in je sam en izmed nas enkrat prej v otrostvu to mal probal, tko da nobenmu ni blo jasn kolk je sploh nevarnosti. Tud kak gardaland mi je premal. Prej mi je zanimivo med voznjo z vlakom probat meditirat, se ne pustit zmotit tud, ko te na glavo obraca. Ponavad sem edini na morju, k skace bos po skalah tm, k si noben ne upa, da neb padu in se polomu. Pa to sam zato, ker sem tm lahko sam in so tm zanimive stvari za videt in opazvat. Pac ful sam seb zaupam in vem kje so moje meje, cesa sem sposoben. Uni k so pa storasti, so prikrajsani za marsi kaj. Jaz hocem svoje telo uporabit do maksimuma. Zal vcas ne gre cist brez tveganja, sam kam pa prides ce cistnic ne reskiras. si zaprt v svoji sobi in to je to. Vsak ma drugje to mejo. Evo ena zgodbica iz Rainbow beacha:Smo sli na potapljanje, da bi vidl morske pse. Blo nas je 6 od tega je sefe bil z nami dol, zena pa gor na colnu. Bli smo na globini priblizno 30m. Idealni pogoji za morske pse, prejsnji dan polna luna, meglena voda, slaba vidljivost in lih na pravem mestu, nekaksen podvodni otokokol kerga je vedno veliko razlicnih vrst zivali. V bistvu smo ciljal na Gray Nurs Sharka (ne da semi zdej slovenski izraz iskat). Ta morski pes je velik do 3,5m in je med zelo miroljubnimi. Sicer zgleda grozen, ker ma zobe tako, da mu gledajo ven, ampak je po fizionomiji ze videt, da ni med hitrimi in napadalnimi. Celo zelo ogrozena vrsta je. Velika moznost je bila, da vidmo tudi Belega, med najvecjimi ali celo morskega Tigra. Ta je mal manjsi, najbolj agresivni, ki poje vse kar vidi na povrsju, edina resitev je da se potopis, ponavad sledijo preko oceankam zaradi smeti, k jih puscajo ladje in zatavajo tud v jadran, recimo Rijeko, je ze doskat kak prsu. Sam strah pred tem,da te napade morski pes je cist tko, kt je ene strah avijona. Velik prej bos mel prometnonesreco k pa dab avijon dol padu. Enakoje tm. Najvecjo nevarnost v morju predstavljajo smrtonosne meduze, morske kace, pa kak 7m morski krokodil, sam ti so sam ob obali, kt pa morski psi. Al pa da se recimo porezes na koralah in se ti tko zagnoji, da ti rezejo nogo ali roko. Pac mal se je fajn izobrazit ce se ze potaplas.No kokr kol dol smo jih iskal ene 45min in nic.Pol pa iznenada uleti cela jata skatov. Takih ene 2m velkih. Oni so se podil za eno samico, k je bla itak najvecja in so se hotl part. Seveda so v tej zmedi zacel tud nas otipavat in se drgnit. Cez 10 min men partner pokaze, da ma sam se za 15min zraka in da greva gor. Jaz pa sem mel se za 45min in povprasam ostale, ce ma kdo se zrak, da bi se mal dol ostal. Pac nikol se ne potapljas sam. Vsi so bli brez, k so tko dihal k da jim noge grizejo skati. Razen sefe, k je pa itak mogu gor zarad unga ta najmalsga, kr ga je se ucil dolocene stvari.Prov skoda. Tok, da mal dobis obcutek kak clovk sem. Ponavad sem tok navdusen nad zvalmi in naravo, da bi za samo kratko izkusnjo premagu strah in naredu marsikaj. Dalec od tega, da bi se bal recimo vsake vecje ribe. Drugic mooce se zgodba o potapljanju na koralnem grebenu in zakaj so me domacini klical "Fish" Citiraj spet se mi je na bols poslabsal http://img459.imageshack.us/img459/4973/podpisavatark1hk0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Kaj nej recem, tak sem, cudaski Men je bil recimo bunggee dolgcajt. Pa ni blo bazena al pa blazine spodi, sam travnik. Sem dost bolj uzival nad jadralnim padalstvom. Sploh zato, kr smo si sposodil eno padalo in je sam en izmed nas enkrat prej v otrostvu to mal probal, tko da nobenmu ni blo jasn kolk je sploh nevarnosti. Tud kak gardaland mi je premal. Prej mi je zanimivo med voznjo z vlakom probat meditirat, se ne pustit zmotit tud, ko te na glavo obraca. Ponavad sem edini na morju, k skace bos po skalah tm, k si noben ne upa, da neb padu in se polomu. Pa to sam zato, ker sem tm lahko sam in so tm zanimive stvari za videt in opazvat. Pac ful sam seb zaupam in vem kje so moje meje, cesa sem sposoben. Uni k so pa storasti, so prikrajsani za marsi kaj. Jaz hocem svoje telo uporabit do maksimuma. Zal vcas ne gre cist brez tveganja, sam kam pa prides ce cistnic ne reskiras. si zaprt v svoji sobi in to je to. Vsak ma drugje to mejo. Evo ena zgodbica iz Rainbow beacha:Smo sli na potapljanje, da bi vidl morske pse. Blo nas je 6 od tega je sefe bil z nami dol, zena pa gor na colnu. Bli smo na globini priblizno 30m. Idealni pogoji za morske pse, prejsnji dan polna luna, meglena voda, slaba vidljivost in lih na pravem mestu, nekaksen podvodni otokokol kerga je vedno veliko razlicnih vrst zivali. V bistvu smo ciljal na Gray Nurs Sharka (ne da semi zdej slovenski izraz iskat). Ta morski pes je velik do 3,5m in je med zelo miroljubnimi. Sicer zgleda grozen, ker ma zobe tako, da mu gledajo ven, ampak je po fizionomiji ze videt, da ni med hitrimi in napadalnimi. Celo zelo ogrozena vrsta je. Velika moznost je bila, da vidmo tudi Belega, med najvecjimi ali celo morskega Tigra. Ta je mal manjsi, najbolj agresivni, ki poje vse kar vidi na povrsju, edina resitev je da se potopis, ponavad sledijo preko oceankam zaradi smeti, k jih puscajo ladje in zatavajo tud v jadran, recimo Rijeko, je ze doskat kak prsu. Sam strah pred tem,da te napade morski pes je cist tko, kt je ene strah avijona. Velik prej bos mel prometnonesreco k pa dab avijon dol padu. Enakoje tm. Najvecjo nevarnost v morju predstavljajo smrtonosne meduze, morske kace, pa kak 7m morski krokodil, sam ti so sam ob obali, kt pa morski psi. Al pa da se recimo porezes na koralah in se ti tko zagnoji, da ti rezejo nogo ali roko. Pac mal se je fajn izobrazit ce se ze potaplas.No kokr kol dol smo jih iskal ene 45min in nic.Pol pa iznenada uleti cela jata skatov. Takih ene 2m velkih. Oni so se podil za eno samico, k je bla itak najvecja in so se hotl part. Seveda so v tej zmedi zacel tud nas otipavat in se drgnit. Cez 10 min men partner pokaze, da ma sam se za 15min zraka in da greva gor. Jaz pa sem mel se za 45min in povprasam ostale, ce ma kdo se zrak, da bi se mal dol ostal. Pac nikol se ne potapljas sam. Vsi so bli brez, k so tko dihal k da jim noge grizejo skati. Razen sefe, k je pa itak mogu gor zarad unga ta najmalsga, kr ga je se ucil dolocene stvari.Prov skoda. Tok, da mal dobis obcutek kak clovk sem. Ponavad sem tok navdusen nad zvalmi in naravo, da bi za samo kratko izkusnjo premagu strah in naredu marsikaj. Dalec od tega, da bi se bal recimo vsake vecje ribe. Drugic mooce se zgodba o potapljanju na koralnem grebenu in zakaj so me domacini klical "Fish" Ma Miško tis pedr...hehe. Drgač se potpišem pod to kar si napisal...kot dab bla moja zgodba.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misko76 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Ma Miško tis pedr...hehe.Hahaha Mogoce pa res v kakem drugem zivljenju Citiraj spet se mi je na bols poslabsal http://img459.imageshack.us/img459/4973/podpisavatark1hk0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 To me pa zanima. A mislis, da ni mozno, da kdo k se ni prebujen pac ne ve? Mene tudi? A lahko nekako to ugotoviš? Recimo na tak način ne , da bi zdaj jaz trdila da sem Indigo samo zato, ker se že od majhnega sprašujem o smislu obstoja, vesolja, smrti - sploh smrt me je vedno navdajala z vprašanji......no ampak vse to verjetno ni zadosten dokaz. Kaj potem je? Ali je edina možnost, da to preprosto veš? Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Hahaha Mogoce pa res v kakem drugem zivljenju Hm...kje pas net staknu.... Mene tudi? A lahko nekako to ugotoviš? Recimo na tak način ne , da bi zdaj jaz trdila da sem Indigo samo zato, ker se že od majhnega sprašujem o smislu obstoja, vesolja, smrti - sploh smrt me je vedno navdajala z vprašanji......no ampak vse to verjetno ni zadosten dokaz. Kaj potem je? Ali je edina možnost, da to preprosto veš? Ja res je........enostavno veš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Ja ta tvoj odgovor je spet tako polovičen. Kako kar veš? Kaj pa če nisi še nikoli sploh slišal za Indigo otroke, kako boš potem vedel, da si eden izmed? Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Ja ta tvoj odgovor je spet tako polovičen. Kako kar veš? Kaj pa če nisi še nikoli sploh slišal za Indigo otroke, kako boš potem vedel, da si eden izmed? Ja sej v tem je keč.K zveš za to ti pade kamen z srca, ker zveš kaj si in da nis en k se mu meša .Preber un kopi past k sm ti ga dal. Je pa zelo dobr vprašanje.Če ne bi nikol slišov za njih bi blo velik težje kot je zdej......hja vseeno bi se mel za nekej drugačnega z čimer bi se sprijaznu vednar bi ta kamenček mankal v mozaiku.Pika na i....bi pa vseeno bil kar sm zdej... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Jaz sem zlati otrok! A mi kdo lahko pomaga? Toliko sem "drugačen" od drugih, prav hudo mi je... Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Jaz sem zlati otrok! A mi kdo lahko pomaga? Toliko sem "drugačen" od drugih, prav hudo mi je... Zna bit da maš zlatenco...as razmišlov v tej smeri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Zna bit da maš zlatenco...as razmišlov v tej smeri Ja, verjetno bo res to. Hvala za pomoč. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misko76 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Zna bit da maš zlatenco...as razmišlov v tej smeri Odlicna Hm...kje pas net staknu....Cist slucajno pr punci, k je mela obiske. Ponavad k sem pr njej raj kej druzga pocneva Semmel pa v sredo en cuden dan drgac. Prvo nam je zmankal kurilnega olja doma, pol je vode zmankal,pol pa se elektrike. Vse ne enkat.Pol pa svecke pa tko k v srednjem veku. Prov romanticno No kurilno olje dobimo dans in se dobr, da mamo drva in peci k funkcionirajo. Voda je bil sam nek izpad.Elektrika je pa sranje, kr je celo omarco skuril in je bla se sreca, da se ni kej uzgal.Upam da mi dnas uspe elektricar to porihtat,kr mamo drgac sam tok toka, da zarnice delajo, nic druzga. Citiraj spet se mi je na bols poslabsal http://img459.imageshack.us/img459/4973/podpisavatark1hk0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misko76 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Ja sej v tem je keč.K zveš za to ti pade kamen z srca, ker zveš kaj si in da nis en k se mu meša .Preber un kopi past k sm ti ga dal.Je pa zelo dobr vprašanje.Če ne bi nikol slišov za njih bi blo velik težje kot je zdej......hja vseeno bi se mel za nekej drugačnega z čimer bi se sprijaznu vednar bi ta kamenček mankal v mozaiku.Pika na i....bi pa vseeno bil kar sm zdej...Ja pomoje je kr tko ja. Saj pr men je blo isto. Dokler nisem slisal za Indigo otroke, sem sam vedu, da neki ne stima in sem vcas to sam v seb zatiral in zanemarjal. Pol sem to povezval z napredovanjem na treningih in o teh telepatskih zadevah sprasval trenerja, ce se njemu tud kej tazga dogaja in me je sam debelo gledal.Ceprav pac ne mores cez svojo naravo, ves da si drgacen, sam nimas komu to povedat, ne znas razlozit, noben te ne steka, ampak vseen delas stvari kt cutis, da bi mogle bit, kr si drgac nesrecen in cutis da trpis.Pol pa ko zves, ni nobenga dvoma vec. Ti je vseen, ce ti noben ne vrjame. Noben te ne bo mogu vec prepricat, da ni res. Citiraj spet se mi je na bols poslabsal http://img459.imageshack.us/img459/4973/podpisavatark1hk0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misko76 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Zanimiv mi je tud, da po tisti izkusnji, k mi je prjatlca od punce povedala kaj je, da sem ji takoj verjel.Ne kako tako je to slo:A si ze kdaj slisala za Indigo otroke?Ja.In kaj ves o njih?Da so to posebni otroci, otroci, ki bodo resili svet,...In kaj bi rekla, ce ti jaz recem, da sem indigo?A si?Ja.Jaz sem tud.Tuki je blo konec. Mislim brez dvoma sem ji verjel. Kr cutis, da je res. Kljub temu, da se je svata okol naju dogajal, vseh 12folka v mali kuhinji, skor vsi nazgani, razen mene in kake izjeme, govoril en cez drzuga, je blo men tko, k da sva sama. Mogoce niti ne, ampak tko, k na trningu. Ko neki delas s partnerjem in se zavedas okolice in ljudi okol, k mahajo s palcami, sam si cist nanga skoncentriran. K bi izlocil v direndajo zvokov sam glas ene osebe, ceprav slisis se druge.V bistvu se je najin pogovor pol nekak zakljucil in nisva nadaljevala, kr itak so bli drugi okol in je slo za rojstnodnevno zabavo.Ampak ce bi mi kdor kol drug tm to reku, bi vedu, da ni. Prov ves Citiraj spet se mi je na bols poslabsal http://img459.imageshack.us/img459/4973/podpisavatark1hk0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 In kaj ves o njih?Da so to posebni otroci, otroci, ki bodo resili svet,...Z vsem spoštovanjem do indigo in vseh-mogočih-barv otrok, ampak ta je malo za lase privlečena. Zlati otroci bodo rešili svet! Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misko76 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Z vsem spoštovanjem do indigo in vseh-mogočih-barv otrok, ampak ta je malo za lase privlečena. Zlati otroci bodo rešili svet! Probaj ti v par besed spravt to kr pise za Indigo otroke Itak je sam povedala kaj se pise/govori o njih, ne pa kaj si misli ona Citiraj spet se mi je na bols poslabsal http://img459.imageshack.us/img459/4973/podpisavatark1hk0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Probaj ti v par besed spravt to kr pise za Indigo otroke Itak je sam povedala kaj se pise/govori o njih, ne pa kaj si misli ona Sem tako tudi razumel, da je povedala, kar piše o njih. Samo na koncu, če se širi o indigih samo to, da bodo rešili svet, je nevarno, ker je že nestvarno posploševanje. Zato take spuščam in se šalim! Vsak poedinec je unikaten in svojih barv. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.