alef 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Smo ze veckrat povedal zakaj? Ce bos sel cez topic bi mogu postekat. Ceprav zna bit ze res velik za brat Nekak poenostavljeno je to tko, da ko enkrat slisis za to, ce si, ves da si, brez dvoma Sem šel že večkrat skoz... In ugotovil...Da eni verjetno so INDIGOEni pa samo mislijo(ali upajo? ) da so...In TI so v večini...Poenostavljeno...Hehe...res zelo poenostavljeno Nikomur se nočem posmehovat.Ampak...TEJ TVOJI razlagi nekako...NE VERJAMEM. Aja, še nekaj...Imam neko sposobnost, dar, prekletstvo...Kakorkol že to imenuješ.VIDIM skozi VSAKO masko.Ni treba verjet, ampak TAKO JE! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Sem šel že večkrat skoz... In ugotovil...Da eni verjetno so INDIGOEni pa samo mislijo(ali upajo? ) da so...In TI so v večini...Poenostavljeno...Hehe...res zelo poenostavljeno Nikomur se nočem posmehovat.Ampak...TEJ TVOJI razlagi nekako...NE VERJAMEM. Aja, še nekaj...Imam neko sposobnost, dar, prekletstvo...Kakorkol že to imenuješ.VIDIM skozi VSAKO masko.Ni treba verjet, ampak TAKO JE! Ma Alef sej nima veze...kul ga je...če bi me spoznal v živo bi verjetno drugač mislu...k tole na forumu ni prava slika veš.... sploh zele vidm k mava desirejko 22 take scene pa se sploh ne poznava osebno...vse dela na daljavo...toj teško povedat veš...bi te pa rad enkrat spoznal da mal podebatirava....pa ne zato da ti dokazujem kva sm pa kva nism...ker to nima veze...ampak zato ker se mi zdiš že od samga začetka zelo uredu oseba z katero bi blo vredno poklepetati ob kavici... Ne tajim da čutim nenaklonjenost razen redkih izjem zaradi te samooklicanosti...ampak ti poveš to kar misliš...to je zlo velka vrlina pr človeku....tut če nis kuj...si pa zdej Smo ze veckrat povedal zakaj? Ce bos sel cez topic bi mogu postekat. Ceprav zna bit ze res velik za brat Nekak poenostavljeno je to tko, da ko enkrat slisis za to, ce si, ves da si, brez dvoma Hahaha Jaz bi sebe med moznostmi itak takoj dal med peacemakerje. Bi mi blo cuden, ce bi prsu do kerga kol druzga rezultata. Mah sam ta test je itak tko mal, ker je blo kr dost vprašanj nek vmes al pa sploh ni blo konkretnega odgovora.Je pa popestritev vsekakor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Ma Alef sej nima veze...kul ga je...če bi me spoznal v živo bi verjetno drugač mislu...k tole na forumu ni prava slika veš....sploh zele vidm k mava desirejko 22 take scene pa se sploh ne poznava osebno...vse dela na daljavo...toj teško povedat veš...bi te pa rad enkrat spoznal da mal podebatirava....pa ne zato da ti dokazujem kva sm pa kva nism...ker to nima veze...ampak zato ker se mi zdiš že od samga začetka zelo uredu oseba z katero bi blo vredno poklepetati....Mah sam ta test je itak tko mal, ker je blo kr dost vprašanj nek vmes al pa sploh ni blo konkretnega odgovora.Je pa popestritev vsekakor. Bi bilo zanimivo mal poklepetat v živo, ja... Se bomo enkrat zmenil... Drugač pa tud men dol visi kam me kdo popredalčka.Se me tud ne da. Važno da sam vem kaj sem in kdo sem.Za Indiga sem menda mal prestar, kolikor sem jaz razumel... Takrat se še niso rojeval, ko sem jaz prišel na svet.Al pa sem se rodil prezgodaj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Važno da sam vem kaj sem in kdo sem.Za Indiga sem menda mal prestar, kolikor sem jaz razumel... Takrat se še niso rojeval, ko sem jaz prišel na svet.Al pa sem se rodil prezgodaj... Tis res pojava..hehe....bomo šli na ne kufe enkrat ja.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Tis res pojava..hehe....bomo šli na ne kufe enkrat ja.... Kofe???Pozabljaš da sem jaz tud Gorenc... Samo za en kofe pa že ne bom hodil okol... Se bo treba o čem bolj konkretnem zgovarjat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Kofe???Pozabljaš da sem jaz tud Gorenc... Samo za en kofe pa že ne bom hodil okol... Se bo treba o čem bolj konkretnem zgovarjat... Če boš dal za rundo...hehe ...bom jest kozarce prnesu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Če boš dal za rundo...hehe ...bom jest kozarce prnesu Bom dal za rundo... Če ne boš vse žlahte privlekel s sabo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 Bom dal za rundo... Če ne boš vse žlahte privlekel s sabo... Pas me dobu ...ok sej nam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misko76 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 Sem šel že večkrat skoz... In ugotovil...Da eni verjetno so INDIGOEni pa samo mislijo(ali upajo? ) da so...In TI so v večini...Poenostavljeno...Hehe...res zelo poenostavljeno Nikomur se nočem posmehovat.Ampak...TEJ TVOJI razlagi nekako...NE VERJAMEM. Aja, še nekaj...Imam neko sposobnost, dar, prekletstvo...Kakorkol že to imenuješ.VIDIM skozi VSAKO masko.Ni treba verjet, ampak TAKO JE! Zmiri se opecem, ce grem razlagat komu, k ni indigo, kaj to je in zakaj vem, da jaz sem :xx!:Boljs sam povedat, da sem in pustit druge, nej verjamejo ali ne. To da vidis skozi maske je pa super. Nimam razloga,d a ti neb verjel ...ampak ti poveš to kar misliš...to je zlo velka vrlina pr človeku... To tud jaz zelo cenim pr ljudeh.Mah sam ta test je itak tko mal, ker je blo kr dost vprašanj nek vmes al pa sploh ni blo konkretnega odgovora.Je pa popestritev vsekakor.Sej lih to je bil namen Citiraj spet se mi je na bols poslabsal http://img459.imageshack.us/img459/4973/podpisavatark1hk0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 js sm pa resolver.. pomoje, da bo kr drzal. da je pa ta test ne vem kok neumen pa ne bi reku. test k test pac.. ena vprasanje se nam zdijo neumna (ne vidmo njihovga namena). ampak verjetn niso tam kr tko.. mogoce dobijo svoj namen sele v povezavi z enim recimo predhodnim vprasanjem. drugac sm pa tud js naletu na en vprasanje k se nism mogu odlocit med dvema razlicnima odgovoroma. pa sem vendar na koncu prevagov tehtnico na en odgovor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Jst sm po testu pršla "Big thinker" - je pa res, tko kt je nols povedu, da kak ponujen odg ni bil glih to, kr bi jst izbrala, pa sm pol izbrala tustga, k je bil najbližji po vsebini mojega. BTW, jst se nimam za indiga, ker sm neki druzga Neki čist unikatnega, enkratnega, neprecenljivega, neponovljivega, neopisljivega...takega, kot so vsi drugi, pa vseen ne čist tko, kot so. Tak Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Celestial 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Jaz ne vem, kaj točno naj si mislim o indigo ljudeh. Mislim, da imajo res višjo intuicijo kot drugi ljudje in so jim ene stvari prej jasne kot drugim. Sama sem pri sebi opazila nekaj značilnosti indigo otrok, vendar se večinoma nisem štela za indigo otroka. Zadnjič pa se mi je zgodilo nekej, kar me je zlo presentlo, ker še nikol v življenju nisem čutila česa podobnega. In me resno postavlo pred vprašanje, če mam tud jz kako vezo z indigo barvo V bistvu mi je vseeno, kam me boste spredalčkal... No, bla sem na enem partiju, kjer sem srečala enga tipa, ki mi je že od začetka deloval nekaj zelo posebnega. Dolgo sva plesala drug ob drugem in se gledala, vendar nisva spregovorila besede ali se dotaknila. Potem je minilo že kr nekej časa in jz sm postala mal "žejna" Sem si šla po pijačo in potem odšla na balkon ter od tam opazovala množico. Seveda sem se s pogledom ustavla na unem tipu, ki mi je biu tok posebn. Kakšno minuto sem ga gledala in razmišljala o njem. Kr naenkrat pa se je on obrnil in pogledal v vsej oni množici na balkonu točno mene ! Čist popolnoma izven konteksta, ker je že prej ko sva bla oba spodej biu skoz obrnjen proti DJu in tud skoz pol... A on se je takrat obrnil in me pogledal, ne morš verjet. Men je začel it na smeh in potem je prišel gor k men na balkon in sva se začela pogovarjat. Mislim, da tole ni bilo nobeno naključje, ampak čista telepatija, kar se mi je sicer že prej dogajalo, vendar ne v tako eksplicitni obliki kot zdaj na tem partiju. Vsekakor je bil pa zelo vesoljski filing, če veste, kaj mislim. Navijam za to, da čez nekaj časa človeštvo začne kar preko telepatije komunicirati V eni knjigi sem brala, da imajo ljudje glas zato, da z njim pojejo. Ne pa da govorijo, ker lahko tako velikokrat zdrsnejo v "jalov, nepotreben in nič kaj duhoven pogovor". "Glas je namenjen petju, proslavljanju in zdravljenju", tko piše dobesedno, evo prepisan ven iz bukve. Mislim, da se vsi strinjamo, da smo že kdaj kako stvar preveč rekli in nismo mislili tko kot se je pol slišal al pa smo si začel kr namišljevat stvari, pametnjakoviči, no vsj jz sm si že ene parkrat Ali pa obratno - smo hotli z besedami povedat to kar čutimo, vendar ni šlo, ker bi besede bile enostavno premalo za opisat tisto, kar smo mi čutli. Če niste ravno Shakespeare, ki je tko precizno lahko vse povedu, kar je hotu, pol vam telepatija že mora odgovarjat:) Pa če še mal naprej razmišljam, če bi komuniciral s telepatijo, neb noben nobenmu več mogu skrivat stvari ker bi vsak o vsakmu vse vedu in vsak bi vsazga razumel, vsak bi se lahko veselil z nekom, ki bi bil vesel in pomagal tistemu, ki bi trpel. Telepatija pač ni ustvarjena za hinavce in se veretn neb prjela v našmu velecenjenem kapitalizmu, kjer smo vsi drug drugmu tekmeci. Mogoče je pa telepatija (s katero se naj bi naši davni predniki sporazumeval) lih zato zginla, da se je folk lahko začel okrog prinašat. No tko, mal sm vam napisala eno svojo osebno izkušnjo pa še mal o glasu in telepatiji... za začetek mate dost "jalovega, nepotrebnega, nič kaj duhovnega pogovora" Citiraj Roses are red, violets are blue... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Pas me dobu ...ok sej nam Ne boš ti Gorenca... Ki je povrh tega še Ribničan... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Zmiri se opecem, ce grem razlagat komu, k ni indigo, kaj to je in zakaj vem, da jaz sem :xx!:Boljs sam povedat, da sem in pustit druge, nej verjamejo ali ne. To da vidis skozi maske je pa super. Nimam razloga,d a ti neb verjel To tud jaz zelo cenim pr ljudeh. Sej lih to je bil namen Potem pač si Indigo, če ne čutiš potrebe da bi razlagal.Ker...ne verjamem tistim ki se TRUDIJO nekaj dokazat, razložit...No, jaz se tu not ne najdem. Mogoče zato ker ne maram klasifikacij... Jaz sem... ...neuvrščeni... Tisto o gledanju skoz maske...Znam, ja.Ni pa vedno super.Mislim, tisto kar se vidi za masko.Včasih bi bilo bolje da ne bi videl Ampak na to nimam vpliva.Kar pride... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Weezard 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Warning: velik sarkazma od tle naprej:uuuuu uuuu jst sm pa Indigo, matr sm vesel, matr se zdej dobr počutm... jst sm pa indigo in sm neki special - sm drugačn od drugih in se zato počutm tok fajn... lejte me! - indigo sm! ... innocent bystander: boli me k. a si indigo al si roza al si ta črn, lev al desn jst: folk, zakaj je dobr vedet a si indigo al nisi? ravno zanč sm na enem forumu bral, da je nekdo ugotovu, da smo skor vsi indigo otroci... so what? what difference does it make? pa tale "indigo" je ful modern zadne čase vidm... ni duhovnega foruma, kjer folk ne bi ugotavlu kok zlo indigo so... stay indigo Citiraj --==[ x X x ]==-- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Potem pač si Indigo, če ne čutiš potrebe da bi razlagal.Ker...ne verjamem tistim ki se TRUDIJO nekaj dokazat, razložit...No, jaz se tu not ne najdem. Mogoče zato ker ne maram klasifikacij... Jaz sem... ...neuvrščeni... Tisto o gledanju skoz maske...Znam, ja.Ni pa vedno super.Mislim, tisto kar se vidi za masko.Včasih bi bilo bolje da ne bi videl Ampak na to nimam vpliva.Kar pride... Drgač Alef ni mišlen da bi kdor kol kar kol dokazoval tle gor, ker vsak pr seb dobr ve.Jest osebno bi sam rad pokazov kako indigo ljudje živijo, mislijo ker vse preveč zgleda kot trentutna IN scena kar je daleč od tega.Kako boste pa drugi to razumeli je pa druga zgodba.Jest sm svoje naredu in spoznal še seb enake.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Drgač Alef ni mišlen da bi kdor kol kar kol dokazoval tle gor, ker vsak pr seb dobr ve.Jest osebno bi sam rad pokazov kako indigo ljudje živijo, mislijo ker vse preveč zgleda kot trentutna IN scena kar je daleč od tega.Kako boste pa drugi to razumeli je pa druga zgodba.Jest sm svoje naredu in spoznal še seb enake.... Saj nekako tako je bilo mišljeno tisto kar sem pisal. Tistemu ki JE nekaj tega ni treba dokazovati.Indigo...Meni ta izraz ali klasifikacija ne pomeni ničesar.Vem pa da je trenutno IN.Kot sem rekel, berem to temo že od začetka(ne vse... )Ne bi o tem da kdorkoli skuša kaj dokazat.Kot sem odgovoril Miskotu - tisti ki VE ne rabi dokazovanja.Ker je pa stvar IN se jih pa seveda najde mnogo ki bi to radi bili... In ti rabijo dokazovanje.Meni je poplnoma vseeno kdo je pravi in kdo bi samo rad bil.Zame je človek le človek.Unikat.Eni so mi všeč, drugi zoprni... O sebi - niti ne razmišljam ali sem ali nisem Indigo Malo izven norm - to pa... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Saj nekako tako je bilo mišljeno tisto kar sem pisal. Tistemu ki JE nekaj tega ni treba dokazovati.Indigo...Meni ta izraz ali klasifikacija ne pomeni ničesar.Vem pa da je trenutno IN.Kot sem rekel, berem to temo že od začetka(ne vse... )Ne bi o tem da kdorkoli skuša kaj dokazat.Kot sem odgovoril Miskotu - tisti ki VE ne rabi dokazovanja.Ker je pa stvar IN se jih pa seveda najde mnogo ki bi to radi bili... In ti rabijo dokazovanje.Meni je poplnoma vseeno kdo je pravi in kdo bi samo rad bil.Zame je človek le človek.Unikat.Eni so mi všeč, drugi zoprni... O sebi - niti ne razmišljam ali sem ali nisem Indigo Malo izven norm - to pa... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 No, bla sem na enem partiju, kjer sem srečala enga tipa, ki mi je že od začetka deloval nekaj zelo posebnega. Dolgo sva plesala drug ob drugem in se gledala, vendar nisva spregovorila besede ali se dotaknila. Potem je minilo že kr nekej časa in jz sm postala mal "žejna" Sem si šla po pijačo in potem odšla na balkon ter od tam opazovala množico. Seveda sem se s pogledom ustavla na unem tipu, ki mi je biu tok posebn. Kakšno minuto sem ga gledala in razmišljala o njem. Kr naenkrat pa se je on obrnil in pogledal v vsej oni množici na balkonu točno mene ! Čist popolnoma izven konteksta, ker je že prej ko sva bla oba spodej biu skoz obrnjen proti DJu in tud skoz pol... A on se je takrat obrnil in me pogledal, ne morš verjet. Men je začel it na smeh in potem je prišel gor k men na balkon in sva se začela pogovarjat. Mislim, da tole ni bilo nobeno naključje, ampak čista telepatija, kar se mi je sicer že prej dogajalo, vendar ne v tako eksplicitni obliki kot zdaj na tem partiju. Vsekakor je bil pa zelo vesoljski filing, če veste, kaj mislim. Navijam za to, da čez nekaj časa človeštvo začne kar preko telepatije komunicirati Jaz še zmer dopuščam pač možnost naključnega trenutka. Pazi tole, kar me je šokiralo ko se mi je zgodilo. V petek sem si med mojimi 5000 komadi zavrtel slućajno po zelo dolgem času (več kot leto dni vsaj) zavrtel edino pesem Damjane Golavšek ki jo imam na računalniku. Pač čisto mimogrede. Naslednji dan sem si šel podajat žogo za ameriški nogomet z kolegom in pride pred gostišče, kjer sva si podajala en avto. Iz njega pa izstopi Damjana Golavšek. Kolikšna je možnost, da se dve taki stvari poklopijo!? Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 ... A on se je takrat obrnil in me pogledal, ne morš verjet. Men je začel it na smeh in potem je prišel gor k men na balkon in sva se začela pogovarjat. Mislim, da tole ni bilo nobeno naključje, ampak čista telepatija, kar se mi je sicer že prej dogajalo, vendar ne v tako eksplicitni obliki kot zdaj na tem partiju... Ja, prov zoprn tole, pa recimo dokončevanje stavkov ljudi, k si jih glihkar spoznau, al pa da celo odgovarjaš na vprašanja, k jih dotični še ni postavil ipd. Bolj zoprno kt vse to pa je razlaganje kako si "vedu" kdaj in kaj in kako. Pr seb opažam, bolj ko sem sama v tišini (kokr je dans to sploh še mogoče), bolj zaznavam take zadeve-prebliske-razplete. Če hoče človk kej delat na seb (vsaj jst no) rab tišino, mir, pa da je sam s svojim "razmišljanjem" (tole glih ni najbolj nazorna beseda, ampak druge se zdele ne spomnim). Tak Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Ja, prov zoprn tole, pa recimo dokončevanje stavkov ljudi, k si jih glihkar spoznau, al pa da celo odgovarjaš na vprašanja, k jih dotični še ni postavil ipd. Bolj zoprno kt vse to pa je razlaganje kako si "vedu" kdaj in kaj in kako. Pr seb opažam, bolj ko sem sama v tišini (kokr je dans to sploh še mogoče), bolj zaznavam take zadeve-prebliske-razplete. Če hoče človk kej delat na seb (vsaj jst no) rab tišino, mir, pa da je sam s svojim "razmišljanjem" (tole glih ni najbolj nazorna beseda, ampak druge se zdele ne spomnim). Tak Ja maš prav, največjo inspiracijo doživljaš v miru in takrat maš tud najvišji nivo čutenja, čeprav sčasoma lahko na isti način funkcioniraš kjerkoli, če si sam v sebi sposoben preklopit sebe na nirvano..... tud če si v hrupu. Je pa res narava, nenavadni kraji in zvoki narave tud če so glasni... takrat najlažji najdem stik sama s saboin se povežem z vesoljem. Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Ja maš prav, največjo inspiracijo doživljaš v miru in takrat maš tud najvišji nivo čutenja, čeprav sčasoma lahko na isti način funkcioniraš kjerkoli, če si sam v sebi sposoben preklopit sebe na nirvano..... tud če si v hrupu. Je pa res narava, nenavadni kraji in zvoki narave tud če so glasni... takrat najlažji najdem stik sama s saboin se povežem z vesoljem. A nemoj... Nč gremo arbaite Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 A nemoj... Nč gremo arbaite Ja ne, če je pa res tolmuni, pa ptičje petje, pa trava..... pa žafrani pa je to to... Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Saj nekako tako je bilo mišljeno tisto kar sem pisal. Tistemu ki JE nekaj tega ni treba dokazovati.Indigo...Meni ta izraz ali klasifikacija ne pomeni ničesar.Vem pa da je trenutno IN.Kot sem rekel, berem to temo že od začetka(ne vse... )Ne bi o tem da kdorkoli skuša kaj dokazat.Kot sem odgovoril Miskotu - tisti ki VE ne rabi dokazovanja.Ker je pa stvar IN se jih pa seveda najde mnogo ki bi to radi bili... In ti rabijo dokazovanje.Meni je poplnoma vseeno kdo je pravi in kdo bi samo rad bil.Zame je človek le človek.Unikat.Eni so mi všeč, drugi zoprni... O sebi - niti ne razmišljam ali sem ali nisem Indigo Malo izven norm - to pa... indigo tvoja inkonca je pa zeloooo lepa Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 indigo tvoja inkonca je pa zeloooo lepa tnx vem... tut men je kuj not padla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.