Skoči na vsebino

Indigo otroci

tomazslo

Recommended Posts

Sploh nam kometnirov tok tega ker so vere za mene en velik bull shit za iskoriščevalce in tiste ki ji slepo sledijo zato da majo kej za počet v svojmuj življenju in da se tolažijo drugi in z tem dajejo čas ki bi ga lahko iskoristili za lasten razvoj po naravni poti v nič..Sicer nimam proti nobenmu nič.Naj dela vsak kar mu srce poželi naj bo 100 đamij okol mene sam včasih mi je teško kar vidim,čutim.Sam zakaj tak šmorn okol tega ko pa lahko na naraven način verujemo vase,v naravo,v mamo, v sestro,v ljubezen, v prijatle, v življenje,....

Me sej jaz tud tko cutim. Sam kot sem ze reku, eni mogoce ne znajo sami in rabjo neko pomoc. Skoda sam, da drugi to izkoriscajo.

Grozna zgodba Miško :V: svaka ti čast za to da si danes kar si :palec: :palec: :palec: in da boš naprej...

...čeprav tega ne rabiš vseeno :palec: :palec: :palec: x;)x

Vem, da ti to ves x;)x

Hm, enotna vera že obstaja, vendar z lepotno napako... vsaka njena veja uporablja svoj nabor simbolov za njeno izražanje in to je vzrok navidezne neenotnosti.

Vidis to je pa zanimiv pogled.

Ce pomislim bi bilo to nekak tist, da majo vse vere nekaj skupnega, sam si ljudje stvari vsak na svojnacin interpretirajo in dobimo razlike. A si to mislu?

Deli na socialnih omrežjih

name='misko76' date='3. Apr 2006 ob 12:13' post='667119']

To je res in res temu sledijo velike pozitivne spremembe.

Mocnejsi... ne vem, bi rekel bolj izkusen.

No jaz sem o tem lahko ze takoj govoril z vsakim. Kar bi tezko rekel za svojo sestro. Pa je tudi ona resila stvari. Seveda na svoj nacin.

Najverjetnej je bila mamina smrt razlog, da se je odlocila obdrzati otroka. Saj je tipa poznala sele dober teden dni, ko je zanosila in za nosecnost je izvedela teden kasneje.

V tistem trenutku se je odlocila za veliko spremembo v svojem zivljenju. Sedaj imata ze drugega otroka in tip je prvi njen tip, kimi je bil vsec. Mogoce je tudi to cutila, cerpav ni mogla biti sigurna, da se bo vse tako lepo izslo.

Tut jest mam ta problem z svojim sestram.Marsikjermu lahko svetujem z svojimi opažanji in čutu vendar v žlahti je to skoraj nemogoče.Zato stvari pustim teči toku brez pretiranega umešavanje, ker mojih nasvetov nikoli ne bojo jemali resno, kljub temu da imam v 98% prav...

Ampak čutim da se bo z leti tudi to spremenilo

Vcasih se zamislim nad tem kaj je bolje?

Eni pari dolgo razmisljajo o tem ali sta prava dva, da si ustvarita druzino. Vse pripravijo, koncajo solo, najdejo zaposlitev, uredijo stanovanjski problem, potem pa sele otroci. Kasneje pa ugotovijo, da se jim je zaradi njih svet obrnil na glavo, ker se pri otrocih stvari ne dajo vedno planirati in se na koncu se skregajo in grejo narazen, ker vsak vidi drugacno resitev in noben ni pripravljen sprejeti kompromisa ali popustiti.

Mas pa na drugi strani mlade pare, ki se odlocijo za druzino, recimo tako kot moja sestra in so zato konstantno prisiljeni sprejemati kompromise, dajati prednosti otroku, pred lastne zelje in ambicije.

Sicer jim mogoce na videz ne nudijo toliko kot prvi (saj v materialnem smislu), ampak dejansko pa posvetijo zivljenje otroku. Tezko bi rekel kaj je bolje. Biti mlajsi ali starejsi? Biti pripravljen ali ne? Se mi zdi, da ne eno ne drugo. Oboje ima svoje prednosti in slabosti.

Preveč je planiranja ja.Preveč živijo za svoje plane namesto da bi uživali pot do tega plana.Plan kot sam bi moral biti samo pika na i.

Ce se vrnem k meni.

Sploh nisem imel tezave v tem slislu, da se ne bi upal ljudem odpret, kaj se mi je zgodilo. Navadno nisem hotel prevec govoriti o tem, ker se nisem hotel ljudem smilit.

Sploh v Avstraliji, ko sem spoznaval folk. Dostikrat sem bil pred dilemo, ali povedati takoj, ali sele kasneje, ko me malo spoznajo, ali sploh ne. Saj razumete v cem je tezava.

Ce poves takoj, te ljudje takoj obravnavajo drugace, kot ce ne bi vedli.

Ce ne poves takoj in izvejo kasneje so bili navadno pretreseni in me dvigali v oblake, kako si lahko kljub taksni izkusnji tako vesel in optimisticen clovek. Nisem zelel taksnega navdusenja, ker ga ne rabim. Nisem clovek, ki bi to izrabljal. Imam potem slabo vest. Cerpav priznam, da je vcasih prijetno slisati, tudi pohvalo. Ceprav ze sam pri sebi vem, kako in kaj in to je zame dovolj.

Ce pa sploh ne poves, pa ljudje ali postekajo, da nekaj zadrzujes in to narobe razumejo, ali pa zaradi tega ne dobijo priloznosti spoznati kaksen clovek v resnici si.

Skratka ni enostavno.

Zajeban ja...tut sam to doživljam.....bi ne bi...nikol ni uno pravo

S sestro sva bila v bistvu zelo kruta do nje, ampak ni bilo vec druge opcije. Redno sva hodila na obisk in ce sva videla, da je pijana, edino kar sva ji rekla je bilo: ker si pijana greva domov. Enostavno obrnila sva se in sla.

Sej naju je to bolelo, da sva to naredila, ampak mogla sva. Posledica tega je bila, da je s casom dojela, da ce naju hoce videt, mora bit trezna. Tako sva dosegla, da smo se koncno lahko pogovarjali in da se je spomnila vsega. Koncno je skozi svojo bolecino, ker se je spomnila pogovorov, direktnih kritik, zacutila slabo vest in dojela, da se mora spremeniti.

Vse kar sva hotela doseci je bilo to, da bi ona dojela, da ne rabiva od nje denarja, stanovanja, ali da nama kuha, pere,.. ampak da jo rabiva kot mamo, kot cloveka s katerim se lahko pogovajava. To se spomnim, da je bil zanjo velik sok. Groza me je se sedaj, ko se spomnim kako je morala cisto sama prejokati toliko noci. Ampak moralo se je to zgoditi.

Med tem ko sva zivela drugje je mama vzela v hiso podnajemnike.

Ravno ko so se zacele stvari spreminjati na bolje, ko smo dosegli taksno stanje, da sva s sestro ze razmisljala, da se zopet vrneva k njej domov, je umrla.

Spomnim se tudi zadnjega dne skupaj. Prosila naju je da prideva v nedeljo na obist, da ji pomagav okoli hise, ker je imela poskodbo vratu (seveda, ker je pijana padla po stopnicah) in ni mogla dvigovat tezkih stvari. Prisla sva in kot bi vedela, da smo zadnjic skupaj je rekla: Nic, danes ne bomo nic delali, bomo raje samo imeli kosilo.

Kljub temu, da sedim v sluzbi za racunalnikom si ne morem, da ne bi jokal ob teh mislih.

Pripravila nama je to kar je vedela, da imava najraje. Govejo juho, pire, spinaco in dunajske zrezke. Noben ne zna skuhati tako dobro kot mama. Bil je popoln spokojen dan. Poln prijetnih pogovorov, brez kritik, samo spomini na prijetne dni iz najine mladosti in maminega veselja ob teh spominih.

Naslednji dan so naju klicali iz KC.

Miško še men so šle sovze na oči k to tvojo sceno podoživljam :V:

Danes imam predvsem tezave, ko jaz razumem in drugi ne, da mami nimam nicesar zameriti. Bil sem jezen nanjo za stvari, ki mi jih je storila v pijanem stanju, ne morem pa ji tega zameriti. Bila je bolna in rabila je pomoc.

Tezko ljudem dopovem zakaj menim, da clovek, ko je pijan, ne ve kaj pocne oz. ne mores ga smatrati za pristevnega in od njega pricakovati, da bo v pijanem stanju razmisljal terzno. Ko je clovek pijan je sposoben marsicesa, kar normalen nikoli ne bi naredil tudi, ce ima nagnjenja. Sposobnost treznega je da se lahko kontrolira. Ne da bi branil, da ce si pijan lahko nardeis vse, pa ti ne sme noben zamert. Ampak ce kdo rece, kako je lahko bil pijan in potem vozil, to ni nic nenavdano. Seveda si odgovoren za dejanja, ki jih storis v taksnem stanju, ampak zato, ker si se v taksno stanje spravil, da si lahko naredil neumnost.

To je tako, kot bi norca obsodil, da je kriv, da te je premlatil. Ce je nor je nor, si ne more pomagat in vedet cesa je sposoben, kaj sme in kaj ne sme po merilih normalnih ljudi.

Točen tko kot ne morš bit jezen na koga ki ti nekej nardi, reče ker veš da ti to dela zarad enga ozadja in ne njega samega.To je bolezen ja...Bolana duša

Dolgo casa sem razmisljal se o eni zadevi. Sam nisem vedel ali bi se moral obsojati, ali je mogoce kaj narobe z mano.

Cutil sem da me je dejansko bolj prizadelo to, ko sem nehal s punco s katero sem bil 3 leta in sem zato izgubil vse priajtelje v tisti "Beverly Hills" sceni, kot pa smrt starsev.

Nisem vedel ali je to normalno. Cutil pa sem v sebi, da dejansko tako je in da se zato ne sem sekirat. Vedno sem znal zaupati vase in se zavedal, da znam razbrati kaj je prav/normalno in kaj ne.

Tudi, ce bi me kdo obsojal, da ni prav, da tako cutim stvari, potem enostavno ne razume.

Jaz vem, da lahko cloveka bolj prizadane izguba psa, kot pa enega od starsev. Nikoli ne podcenjujem, ce kdo rece, da ga je nekaj zelo prizadelo. Pa cetudi je to izguba denarnice. Ker nikoli ne ves kaj so cloveku pomembne stvari v zivljenju in s cim vse je tista izguba bolecina povezana. Prvo je treba prislunit in sklusat razumet.

Ja sej.Tranava je bla pot spoznanja.Verjetno od vsakega Indigo otroka ki ni vedel kaj se z njim dogaja in kam spada.Danes so zadeve seveda čist drugačne

[/

quote]name='misko76' date='3. Apr 2006 ob 12:35' post='667124']

Jaz tud zase tko cutim, ceprav nisem siguren, da lahko vsak tako sam zase poskrbi. Ce ne druzga, sej sam kdaj cutis, da je blo se dobr da si bil tam in da je to spremenil tok dogajanj. Ce ves kaj mislim?

Vem Miško dobro vem.Se je dogajalo in se dugaja.Škoda samo da zaenkrat še ne znam ljudi spravt k temu da se začenjajo vsaj malo zavedati stvari okoli sebe kot jaz.Vendar tut za to bo prišel čas...mogoče še ne danes...ampak bo x;)x

Ok to je res, sam kje je pol meja. Tud virusi in bakterije so zivi, pa razni mikrobi, plankton.

Dans ko to vemo, da obstajajo tud njih zavestno pobijamo, ko pucamo skrete...

Mislim ce gres tako v skrajnost potem prides, do tega, da je res edini nacin, da nic ne pobijas tako, da cim prej ubijes sam sebe. Vsi pa vemo da bi bilo to neumno. Torej potem ostane samo se to, da je to pac cist normalno in se ne da izognit temu zivljenskemu krogu v katerem smo. Torej vsako pretiravanje v eno ali drugo skrajnost je neumno.

Itak je nemogoce zivet, da kaj druzga ne ubijes. Torej zakaj bi delal razlike, srna, polž, muha, drevo, alge, kamen. Zato ne rezumem tistih vegijev, ki ne jedo, ker nocejo pobijat. Mislim kr neki, a ne?

Hehe...kruto vendar resnično...v naravi je tko zakon da eden gazi drugega..močnejši zmaga...no vsaj do sedaj je tko veljalo.Mi itak čutimo drugače.Da je važna resnica,poštenost,iskrenost in ne moč.

Ja dobr vprašanje kje je meja ja.Ponavad tko gledamo na te zadeve : večja je žival večja je škoda(stara miselnost da velikost in moč pomenita več kot majhnost in povprečnost).Ko ubijejo slona, kravo,teleta je kuj panika...ko pa en zgazi celo kolonijo mravelj je pa kao kul...ja...dobr vprašanje

Se čist strinjam..dvojna merila..za vse enako al pa za nobenega pravim...

Seveda daleč največji kriminal mi je ko to delaš zavestno...

Kaj pa ko se zavestno uležeš na posteljo in pobiješ miljardo pršic ? ;)

Jaz sem bla pa danes na kosilu in sem si naročila vege kosilce. Potem sem se tko dobr počutla k sm vedla, da sm mogoče omogočla življenje eni žvalci. Pa še ful dobro je blo vegi kosilce. x:px Sj vem, da se ne boste strinjal z mano, samo jz pač tko čutim in je good vibe... so: why not? x:Xx x:Ix

Hočem rečt, da enim stvarem se pač ne da izognit, recimo temu da pobiješ pršice ko se vržeš na un star kavč al pa da povoziš enga deževnika k se peleš z avtom, in pol se res lahko sam še suicidaš če nočeš nobenmu bitju nč škode nrdit. Al pa če si hud špotnik in pač nujno rabiš kakšno dozo beljakovin tudi razumljivo da si jo vzameš. Ni pa treba za brezveze se nažirat z mesom al pa stran metat vodo al pa onesnaževat okolje al pa kej podobnega če imaš drugačno izbiro. Tko jz gledam na to.

Čepav se seveda tud jz vozim z avtom pa žvečim čigumije in uporablam plastične vrečke.. Mogoče bom pa poskusla kej spremenit zdj x:Ix x8Dx xwizardx

Misko ti tko že veš, da sočustvujem in občudujem... res, dobr se držiš. xokx Eni ste pač krepki ko krap x:)x x^x -Hehe sm si lih zmisla tole :) Krepek ko krap xredx :inocent: xsuperx x:Dx

se opravičujem za intenzivno uporabo smajlijev :fiju: x:Dx x:Ix xrosex x;)x Samo so mi ratl tko :love:

Roses are red, violets are blue...

• 3 months later...
Hehe vidm da sm spet Indigo

hehe

če je volja vesolja taka....let it be hehe x;)x x:Dx

Ja pa kaj!!! :vragec: :vragec: x:o)x

Jaz pa spet odvisnik. :xx!: :vragec:

Pa sem bil že lunatik... :C:

Bo treba spet mal klobase delat... x:Dx x:Dx x:Dx x:px

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Hm, to vračanje nazaj je po svoje kar komično. Poglejte na stvar z vesele plati! Vrnili smo se v času nekaj mesecev nazaj! x:Dx
BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

Hm, to vračanje nazaj je po svoje kar komično. Poglejte na stvar z vesele plati! Vrnili smo se v času nekaj mesecev nazaj! x:Dx

:eek: x:Dx

Time machine... x:Dx :palec:

Vse je za nekaj dobro... xsrcx

Malo oguljena fraza, ampak je res... x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Hehe vidm da sm spet Indigo

hehe

če je volja vesolja taka....let it be hehe x;)x x:Dx

:palec: :palec:

Men je kr vsec ta tvoj nick, sem se ga ze cist navadu x;)x

Cas ja... redko se zgodi, da ima clovek se eno priloznost se vrniti v cas in naredit stvari drugace... bolje.

Po eni strani sem vesel, po drugi pa ne, ampak bomo ze x^x

• 2 weeks later...
Mal osvežujem hehe....vidm daj folka mal na počitncah glede tega...eh sej bo k bo.... x:Dx x;)x :vio:

:eek: x:Dx

Welcome back x!x x:Dx :vragec: x:o)x

• 3 weeks later...
[/

Vem Miško dobro vem.Se je dogajalo in se dugaja.Škoda samo da zaenkrat še ne znam ljudi spravt k temu da se začenjajo vsaj malo zavedati stvari okoli sebe kot jaz.Vendar tut za to bo prišel čas...mogoče še ne danes...ampak bo x;)x

Hehe...kruto vendar resnično...v naravi je tko zakon da eden gazi drugega..močnejši zmaga...no vsaj do sedaj je tko veljalo.Mi itak čutimo drugače.Da je važna resnica,poštenost,iskrenost in ne moč.

Ja dobr vprašanje kje je meja ja.Ponavad tko gledamo na te zadeve : večja je žival večja je škoda(stara miselnost da velikost in moč pomenita več kot majhnost in povprečnost).Ko ubijejo slona, kravo,teleta je kuj panika...ko pa en zgazi celo kolonijo mravelj je pa kao kul...ja...dobr vprašanje

Se čist strinjam..dvojna merila..za vse enako al pa za nobenega pravim...

Seveda daleč največji kriminal mi je ko to delaš zavestno...

Ma ja tako se ponavadi reši vegeterjancev, če te hočejo prepričat da ne srničk morit pa pujskokov rezat. Vprašaš jih kolkrat muho ubijejo al pa kolk mušic pogoltnejo čez dan. x:)x

Indigo pa o kakšnem zavedanju stvari okol sebe govoriš delat treba, tko je in tko bo in ti se kreten jaz pa pameten. pika.

Sem takšen, ker sem živ.

Indigo pa o kakšnem zavedanju stvari okol sebe govoriš delat treba, tko je in tko bo in ti se kreten jaz pa pameten. pika.

Matic dost bi folk naredu že čeb se mal dol vsedel rečmo nek u enmu parku pa mal opazval kva se dugaja okol tisti trenutek od vremena,vonja v zraku do ljudi ki hodijo mimo in nekak ujeli ritm sedanjosti in spočil dušo za trenutek brez da bi razmišljal o stvareh in problemih ki jih imajo ta trenutek,ki so bili in ki bojo.Just keep the flow(to je naravni ritem in tle se odpira zavest).Že to bi blo ful čeb delal.Ta danjašnji umetni ritem pa nam megli nase potenciale ker smo tok preukopirani z vsem da delamo kot roboti in se sploh ne zavedamo kaj vse leti mimo nas in kakšne priložnosti zamujamo ker smo tolk avt zarad 3/4 nepomebnih drobnarij ki jih mormo opravt.Pol pa dobimo frej dneve pa spet ne vemo kaj bi ker smo navajeni skos nekej prčkat.Človek z odrto zavestjo živi z sedanjosti in ni obremenjen ne z prihodnostjo in preteklostjo.Plani v prihodnosti sicer so, lahko pa se pot do njih podalša,skrajša ali spremeni pa je čist odvisno od poteka stvari.Čim mn na silo in čim več po občutku "sedanjosti".

Kdo je kreten pa kdo pameten je pa itak nepomemben pojem.pika x;)x

Evo me nazaj x^x

Vrnu sem se ze v nedeljo, sam so vsi takoj navalil kot da ne morjo brez mene x:px

Dopust je bil odlicen in itak prekratek.

Makedonci so cool. Zelo v izi, res kraj za pocitek.

Najbl mi je pasal da sem lah v miru lovil ribe x:Dx

Zdej pa cekirat kaj je novga na forumu x;)x

Evo me nazaj x^x

Vrnu sem se ze v nedeljo, sam so vsi takoj navalil kot da ne morjo brez mene x:px

Dopust je bil odlicen in itak prekratek.

Makedonci so cool. Zelo v izi, res kraj za pocitek.

Najbl mi je pasal da sem lah v miru lovil ribe x:Dx

Zdej pa cekirat kaj je novga na forumu x;)x

Živjo miško.Se aklimitiziraš hehe.Jebem ti ta tempo x:px

Živjo miško.Se aklimitiziraš hehe.Jebem ti ta tempo x:px

Ja je blo treba kr mal sprint usekat x:Dx x:Dx

Zdej jepa ze vse ok. Sam da so se mi treningi zacel ostalo pa boli me x;)x

Nekak bo treba mal pocakat, da se tale tema mal ozivi.

Rabmo koga, k ga kej zanima. Ne morva kr neki tja v tri krasne razlagat, al pa tud ?

xrolleyesx

Ja je blo treba kr mal sprint usekat x:Dx x:Dx

Zdej jepa ze vse ok. Sam da so se mi treningi zacel ostalo pa boli me x;)x

Nekak bo treba mal pocakat, da se tale tema mal ozivi.

Rabmo koga, k ga kej zanima. Ne morva kr neki tja v tri krasne razlagat, al pa tud ?

xrolleyesx

Zakaj "v tri krasne"?

Indigo je nekaj začel nekje drugje... :palec:

Ampak se mi zdi da tam ni ravno primeren plac za take zadeve.

OK? x:Dx

Ce se tak rodis, ti to povsod ven seka x:Dx

Tko kt kaj si po horoskopu. No ceprav ni cist tko.

Evo sem se spomnil se enga mojga neobicajnega dogodka:

Spoznal sem eno prijetno punco in kako leto kasneje se dobiva na pijaci.

Pogovarjava se o bliznji prihodnjosti in vsa vesela mi razlozi na ker faks se bo vpisala.

Takrat me kr na enkrat neki pici.

Zacem ji razlagat o enem groznem tipu, k sem ga poznal, k je lih na tem istem faksu kamor se vpisuje.

Gre za faks, k se na leto vpise priblizno 600 novih in je res mala moznost, da bi se srecala.

Razlagam ji cele pol ure podrobno o njem, kako zgleda, kako mu je ime, kaksen je,...

da je vedno padal na blonde, predvsem tiste, k so se nedolzne in mu je bil glavni cilj jih podret pol pa ko jih j...

Skratka punca, k sem ji to razlagal je bila ravno tako blond.

No in cez nekaj mesecev me poklice, da se dobiva na pijaci.

Prva stvar, k je vprasala, ko sva se dobila je bla: Kako si ze reku da je unmu tipu ime?

Takoj mi je blo jasno koga misli. Ponovno ji povem njegovo ime in jo vprasam: Kaj se je zgodilo, a se mogoce z njim srecala?

No po tisti kratki tisini mi je blo takoj jasno, da je nekaj narobe.

Izpove mi celo zgodbo.

Spoznala ga je nekaj tednov nazaj, skopaj s se eno prjatlco so bli prakrat z njim na pijaci in pol so se zmenil, da se enkrat dobijo pr njemu doma.

Tm so bli ona in prjatlca in on in en njegov frend.

Cist tipicno neki so pil, prical... in ona se ga je kr dost prevec napila. Prosila je ce se gre loh kam ulezt in ti je predlagu, da jo bo pelu v svojo sobo, da loh tud tm prespi. Prjatla sta ostala v dnevni sobi in nadaljevala pogovor.

Medtem pa jo je peljal v sobo. Odsel je za kake pol ure nazaj, k unim dvem in jima reku, da bo ona prespala pr nejmu, kr je prevec adijo, da bi sploh sla kamor kol.

Ko sta odsla se je vrnil k njej v sobo in startal najo, da nej se je slece, da bo leps spala...

Nakar je startal nanjo. Ker je bla prevec piajna se ni bla drugac sposobna brant, kot sam to, da je ponavljala: Ne ne ne

Skratka tip jo je posilil. Grozn :V:

Odlocila se je, da ga ne bo prjavla, kr je bla prepricana, da mu itak nic ne more.

Men pa je sam slo po glav, pa kako ji ni potegnil, ko sta se spoznala, ko ji je reku kako mu je ime, ko ji je povedu kje zivi,... da sem jo nanga opozoril.

OK res je blond, ampak indigo al ne, velikokrat se mi zgodi, kaj podobnega.

Ljudem razlagam, jih opozarjam na zadeve, k v tistem trenutku zgledajo cist nepomembne, potem pa se izkaze, da ni blo lih brez veze.

Tisti k so dal kaj teze na moje besede, se mi obicajno kasneje zahvaljo, da sem jih opozoril. Tisti k pa ne pa se jim obicajno zgodi ravno tisto na kar sem zelel, da se jim ne.

Indigo mas kake podobne izkusnje?

Jst mam podobne izkusnje, pa nism indigo x:)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Jst mam podobne izkusnje, pa nism indigo x:)x

:palec:

Take stvari se marsikomu dogajajo. Zato pa res ni treba da bi bil nekaj posebnega. Če poslušaš svoj notranji glas in ti intuicija deluje, se take stvari dogajajo. Če živiš v soglasju s sabo in naravo in energijami, je to to. xsrcx

Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo.

Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku.

Doživljamo sedanji trenutek.

Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan.

Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne.

Samo danes lahko delujemo.

Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj.

Luis L. Hay - Moč je v tebi

:palec:

Take stvari se marsikomu dogajajo. Zato pa res ni treba da bi bil nekaj posebnega. Če poslušaš svoj notranji glas in ti intuicija deluje, se take stvari dogajajo. Če živiš v soglasju s sabo in naravo in energijami, je to to. xsrcx

Al bova tepene xsingx , no vsaj skurit naju ne morjo več x:Dx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Le zakaj, povedala sem samo svoje mnenje. xsrcx

Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo.

Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku.

Doživljamo sedanji trenutek.

Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan.

Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne.

Samo danes lahko delujemo.

Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj.

Luis L. Hay - Moč je v tebi

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...