Skoči na vsebino

Indigo otroci

tomazslo

Recommended Posts

...dela furlanskega konja iz tebe....

furmanskega konja; furmani so s konji, vpreženimi v voz, vozili robo iz kraja v kraj; (špediterji) x;)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Deli na socialnih omrežjih

furmanskega konja; furmani so s konji, vpreženimi v voz, vozili robo iz kraja v kraj; (špediterji) x;)x

Ja vidš vsega pa tut ne vem x;)x ...sm zmer mislu daj furlansk x:Dx x:Dx x:Dx.Rad se učim take stvari x:px

...uglavnem sm pa ciljov na une dva kosa blaga k so jih mel na temenih da jih ni motila okolica in so zmer potoval samo naravnost nevedoč kaj se dogaja okol njih...eh pa sej veš

A s tem, da sem gej, al s tem da bojo vsi vedno tko mislil? x:Dx x:Dx

Mah itak te boli.Pr seb že veš kok je ura x^x

Eh paše.Kjermu človeku pa pašejo take stvari.Nima "širine" dab rešila zadevo.

Nekje globoko v njej ji vseeno paše. Ker lahko igra vlogo žrtve in itak ve, da ji bo stalo ob strani nekaj prijateljev, ali pa vsaj miško. Ljudje smo čudna bitja. xnckrivx

Possible—but highly unlikely.

Nekje globoko v njej ji vseeno paše. Ker lahko igra vlogo žrtve in itak ve, da ji bo stalo ob strani nekaj prijateljev, ali pa vsaj miško. Ljudje smo čudna bitja. xnckrivx

Sicer smo tut taki.Se strinjam.Sam vseen mislm da to ni to v tej situaciji.Take osebe životarijo iz dneva v dan in čakajo na "odrešitev" ker sami ne najdejo poti.Mislim da bi ji pomagale le kake delavnice oziroma delo na njej z strani nekega terapetva ki bi si vzel čes in ji počasi postopoma odpru svet.Eventuelno bi potem sama prišla spontano na prava pota.Za teke stvari je potrebno mnogo časa in žrtvovanja stvari ki smo jih navajeni početi v preteklosti.

Se strinjam. Je pa ključni moment s pomočjo terapevta ali brez, da se od-loči od takih težavnih situacij znotraj sebe.

To itak.Ljudi silt v nekej ni uredu.Do tega more vsak pridet in prosit za pomoč nekoga ki mu zaupa v teh zadevah.

Sam k so eni tok low da mu morš najprej mal obzorje odpret da sploh pride do tega da se za to odloči.

Vse sorte varjant maš xrolleyesx

:palec:

Ta bivsa sodelavka in moja prjatlca, obe sta zelo odlicni v igranju zrtve in znata to zlo dorb izkoristit.

Sam je pa pomje tko k Indigo prav, da caka na odresenika, namest dab tud sama kej nardila.

Zanimiv al pa mal smesen mi je blo k je en cajt iskala tipe tko, da je prvo preverla kaj vse majo v lasti.

Pac sluzba ji je omogocala, da je hitr zvedla kaj pise v zemljiski knjigi, ce je kaka hipoteka, al pa kej podobenga.

Skratka prvo prevert, ce ma dost pod palcem, ampak to bolj iz obupa.

Pol sem se ji pa smeju in ji povedu zakaj.

Sem jo vprasu, pa ti res mislis, da bi blo dobr se porocit tko z enim sam zarad dnarja?

Reku sem ji a zaljubljen ni treba bit?

Mislim kaj bosta pa pol ce bosta en cajt skup, ljubezni prave ne bo in prvi vecji problem pa bosta sla vsak po svoje.

Ze zaljubljeni vcas zlo tezko nardijo kak kompromis, kaj pa sele taki.

No pol s eje mal umirila s temi preverjanji.

Mislim sej jo razumem, da ma otroka, pa financne tezave zarad bivsega moza, sam nevem no...

Ma ja sej je logicno, itak vecina zensk v njenih letih in podobni situaciji tko razmisla.

Sam sej stekas v cem je problem.

Kaj pa pol k bo tipo reku, dej greva midva na morje za dva tedna, pa da bova mal sama, dej otroka v internat, al pa k hudobni babici, al pa kaj pa vem kam?

Pol pa jebes ves ta denar in bogastvo. Me zanima za kaj bi se mame odlocile.

Te stvari grejo mal drugac, ce sta dva zaljublejna in ne gre sam za izmenjavo 'dobrin'.

Ma ja sej je logicno, itak vecina zensk v njenih letih in podobni situaciji tko razmisla.

Sam sej stekas v cem je problem.

Kaj pa pol k bo tipo reku, dej greva midva na morje za dva tedna, pa da bova mal sama, dej otroka v internat, al pa k hudobni babici, al pa kaj pa vem kam?

Pol pa jebes ves ta denar in bogastvo. Me zanima za kaj bi se mame odlocile.

Te stvari grejo mal drugac, ce sta dva zaljublejna in ne gre sam za izmenjavo 'dobrin'.

Itak morš met tok časti da ne prodajaš svojo rit.

...uglavnem sm pa ciljov na une dva kosa blaga k so jih mel na temenih da jih ni motila okolica in so zmer potoval samo naravnost nevedoč kaj se dogaja okol njih...eh pa sej veš

Mah itak te boli.Pr seb že veš kok je ura x^x

Temu se reče pa plašnice x;)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Plašnice ja x:Dx

Jaz se tud doskat ne spomnem te besede x;)x

Precej folka tko zivi, ker je bolj enostavno. Sam pol k mu jih pa enkrat odmaknes so pa res cist presrani, ko ugotovijo, da je se cel svet tm zuni... No eni jih dajo takoj nazaj gor, ker ne upajo stopit v svet.

Plašnice ja x:Dx

Jaz se tud doskat ne spomnem te besede x;)x

Precej folka tko zivi, ker je bolj enostavno. Sam pol k mu jih pa enkrat odmaknes so pa res cist presrani, ko ugotovijo, da je se cel svet tm zuni... No eni jih dajo takoj nazaj gor, ker ne upajo stopit v svet.

Itak...zgubljeni v svojih direktivah in svojem svetu.Resnica boli....

Če se samo vsedeš za minuto in pozabiš na vse, malo pogledaš okoli sebe.Res dobro pogledaš.Se odbre čist nov svet.Brez hitenja.Ne mudi se nikamor.In se prepustiš naravnemu toku.Narediš mmmmmmmmmmmm.Samo minutka je dovolj za nove horizonte in pristne občutke x;)x

Jaz jih mam tu - pa kva? nisem indigo -> nikol se nisem pocutu drugacnega od drugih, ceprav so mi nekateri pripisovali vec, kot sem se zavedal -> Indigo si lahko zaradi nesteto razlogov -> lahko ti npr. odrasla oseba v kontaktu s tvojim Duhom dviguje tvoj duhovni nivo, pa sploh ves ne - a pol si indigo ali ne? -> dojemanje in efekt je zelo podoben ce ne isti in še in še in še kombinacij....

IMHO je to verjetno nekaj, kar zelo zgodaj spoznas -> tko da tisti, ki so spoznanjem malce zamudili ne pridejo v upoštev-> razne ce so bli blokirain Indigo otroci????? x:o)x

Brez podpisa

Kako najhitreje ugotovim, če sem indigo?

xrolleyesx

...pa smo spet pr trenutni modi :o|o:

a če si oker farbe tud velja x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx

Rad bi bil kar sem. Bojim se, da sem indigo.

Do tega sam prideš ne da druge sprašuješ.Btw pozdravljen x;)x

IMHO je to verjetno nekaj, kar zelo zgodaj spoznas -> tko da tisti, ki so spoznanjem malce zamudili ne pridejo v upoštev-> razne ce so bli blokirain Indigo otroci????? x:o)x

Ne sej tega se zavedaš že od rojstva, sam "popredalčkaš" se mal kasnej.Ponavadi takrat ko spoznaš osebno sebi enake.Do tistega dne pa zna bit tema :xx!:

xrolleyesx

...pa smo spet pr trenutni modi :o|o:

x:Dx x:Dx x:Dx

Do tega sam prideš na da druge sprašuješ.Btw pozdravljen x;)x

Ne sej tega se zavedaš že od rojstva, sam "popredalčkaš" se mal kasnej.Ponavadi takrat ko spoznaš osebno sebi enake.Do tistega dne pa zna bit tema :xx!:

Pozdravljen tudi ti, pa vsi ostali tudi. Se opravičujem za takšen vdor brez pozdravov.

Malo me razmetava zadnje čase. Čutim, da prihajam iz teme. Občutki so mešani. Strahovi veliki.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...