janko 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Nalepka ali ne, indigo je pač samo beseda, ime, naziv ki si ga je nekdo izmislil in ga določil za ljudi z določenimi lastnostmi.Lahko bi jih imenoval karkoli.Jaz osebno ne maram da se ljudi nekaj sortira, klasificira, predalčka... Zase vem kakšen sem... KAJ pa zato sem me pa boli k*** Ampak ko neki stvari daš ime obstaja možnost zlorabe tega imena... Kot če bi na flašo šmarnice dal nalepko Sivi Pinot.V flaši bi bila še vedno šmarnica.Zato ne maram nalepk. Vsebino raje probam. pa sej u bistvu govoriva o isti stvarina več načinou. zgleda da znava mal komplicirat Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 pa sej u bistvu govoriva o isti stvarina več načinou. zgleda da znava mal komplicirat Ja... Zakaj bi bilo enostavno če je lahko komplicirano... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Nalepka ali ne, indigo je pač samo beseda, ime, naziv ki si ga je nekdo izmislil in ga določil za ljudi z določenimi lastnostmi.Lahko bi jih imenoval karkoli.Jaz osebno ne maram da se ljudi nekaj sortira, klasificira, predalčka... Zase vem kakšen sem... KAJ pa zato sem me pa boli k*** Ampak ko neki stvari daš ime obstaja možnost zlorabe tega imena... Kot če bi na flašo šmarnice dal nalepko Sivi Pinot.V flaši bi bila še vedno šmarnica.Zato ne maram nalepk. Vsebino raje probam. ja pa ti bi kar ukinil vse vede ki se ukvarjajo s človeškim značajem in iz zbranih podatkov o ravnanju posameznikov v preteklosti,v določenih situacijah, spoznajo kako bo kdo ravnal,,,kakšen kdo je,,,kako z nekom upravljati,,,kako lahko nekdo tvoj ego ogrozi,,,al pomaga drugim? Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 SPET NISM ZNAL MISLI POVEDAT,,,al pa odgovora ne razumem,,, se oseba slabo počuti zato ker se ji vrača nekaj nazaj kar je povračilo za njena dejanja oz, potrebno za njeno rast,,,kako do takih čutite in ravnaste,,,ko je bolečina (ne samo telesna) kazen ali šola,,,in je vaše poslanstvo prav ravnati da se bo vse prav in zadovoljivo izšlo,,,ČEMO SE ROJEVAJO INDIGI,,,čemu se rojevajo indigi.. hm.. nimam pojma..sploh ka so to za eni mutanti. nisem še nobenga v živo spoznal. me pa zanima, priznam, kakšno mnenje bi si ustvaril ob kakšnem.ups..sploh se opravičujem odgovarjat, ker ni blo mišlen zame pa vseen..mislim, da te indigi sami, če je sploh res tok na njih kot je govora v tej temi..da je tud na njihovi vlogi (življenja, kozmosa samega in sprememb, ki jih obljubljajo ) malo pretirano govora. sicer malo popravljam povedano..od miška nismo nikol dobil tok konkretnega odgovora..Indigo pa je šel malo dlje, si malo več upal..verjetno tudi malo preveč "obljublja". ampak spremembe pridejo same po sebi, so že vedno med nami, z indigi ali brez. vse se spreminja, gre na bolje..čeprav mogoče našim očem skrito (lahko men govort k serjem kle v evropi). ampak vseeno..mislim, upam, verjamem, čutim eno višjo zavest.. trenutno je res še nakako bolj skrita. ampak sčasoma..pustmo času čas..ob koncu sveta bo tak spet raj na zemlji hm..če se kdo slabo počuti zaradi svojih dejanj, ki se ji vračajo (in pripomorejo k njeni rasti)..hm..pa po svoje..pa kdo se ne počuti slabo, če te nekaj tepe po buči. prepričan sem, da se tud tako imenovani super indigi ne počutijo glih prijetno. veš pa vsa fora je v tem kako ti to sprejemaš. nekej me tepe po glavi..vem, da sem v bistvu js problem vsega tega..fora je kako ti to sprejemaš..lahko bi jamral..in jambral. lahko pa kaj naredim na tem! se s tem učim in hkrati tudi uživam (ko vidim, da gre na bolje. pa čeprav tako, TAKO počasi). carpe diem. to še zdaleč ni mišljeno na samo uživancijom, na hedonizem. sem velik hedonist. pa kaj. nisem samo to. uživat je treba v vsem.užij dan. življenje! življenje ni samo "žur"! škoda..veliko preveč povdarka je sam še na tem.kaj je zabava.. sej se mladi sploh ne znajo več spontano zabavat..sam še ta BAR in podobno sranje. keš pičke kakšna je naloga, poslanstvo indigov..pa če vprašam kakšno je poslanstvo, naloga povsem povprečnega zemljana na zemlji. ne boš verjel ampak je to čisto isto vprašanje. to mora vsak vedit, ugotovit sam zase. vsak ma malo drugačno nalogo. drugačno ali pa pravzaprav čisto isto, z istim končnim ciljem. kakor gledaš..misli globalno, deluj lokalno al kak že gre tist..pravzaprav lahko obračaš kuker češ. rezultat je isti dobrota in pomoč. strpnost. če prav razumem naj bi bila najpomembnejša lastnost indigov znati "prisluhniti" sočloveku. na pač njihov edinstven način. verjamem pa, da zna to prav vsak človek na svoj edinstven način. js sem izbral ta kmečko varjanto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 ja pa ti bi kar ukinil vse vede ki se ukvarjajo s človeškim značajem in iz zbranih podatkov o ravnanju posameznikov v preteklosti,v določenih situacijah, spoznajo kako bo kdo ravnal,,,kakšen kdo je,,,kako z nekom upravljati,,,kako lahko nekdo tvoj ego ogrozi,,,al pomaga drugim? Ja... Imaš kaj proti? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 bi rad še jes povedal mnenje o indigo, ali kot jim tudi pravijo- novodobni otrociniso neki zombiji al pa mutanti al pa krkoli. ljudje pač. ki so se rodili in zmer več jih aj al pa nas je.s sabo pa nej bi prnesli prirojene lastnosti in vrednote in zavest, ki je dost drugačna od te ki dons v naši družbi prevladuje. prirojen in močan nej bi mel tud občutek za sočloveka, naravo... nej ne bi bli nagnjeni k materializmu,častihlepju... u roki mam eno diplomsko nalogo na to temo, pa bom mal citirou... indigo otroci so otroci nove dobe,ki razkrivajonenavadne in nove psihološke lastnosti. njihov vedenjski vzorec je izviren in nepoznan in sili starše in učitelje, da spremenijo metode vzgoje in ravnanja do njih. Ti otroci si prizadevajo za ravnovesje in skladnost živlenja. Živijo iz sebe, prinašajo nam nova sporočila in z njimi stremijo k širjenju zavesti(Kališnik) indigo otroci zastopajo posebnoskupino posameznikov, ki so se rodili zato, da nam pomagajo. Želijo, da izkoristimo svoje potenciale na ta način, da postanemo bolj naravni in intuitivni. Tukaj so tudi zato, da bodo spremenili naše politične, izobraževalne, prehranjevalne, družinske in ostale sisteme.(Virtue)teh definicij je še velik, ampak so si podobneloh še kej o lastnostih, če koga zanima, da ne tipkam brez vezelp. janko Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 njihov vedenjski vzorec je izviren in nepoznan in sili starše in učitelje, da spremenijo metode vzgoje in ravnanja do njih.Noben ni zastopu in noben ne zastop...vendar je res ljudje vidijo v teb dobroto in sprejmejo te tvoje "hibe".Vmes jih velik naučiš in si dober prijatelj.Tut če te srečajo čez 10 let bom ravno tko reagiral nate kot zadnji dan ko si še govoril z mano.Tvoje energije ne pozabim.To vidijo učitelji ki te dobro poznajo.Tisti ki te ne, te ponavadi ne marajo ker pašeš v narobne okvirje.Tudi v osebnem življenju si z strani tistih ki te ne poznajo dobro dostikrat popredalčkan v negativne okvirje Ti otroci si prizadevajo za ravnovesje in skladnost živlenja. To je smisel življenja in pogoj da ŽIVIMO in ne ŽIVOTARIMO. Živijo iz sebe,Nobena stvar na tem svetu ne more vplivati na mene.Zmeraj bom živel kot bom hotel oziroma kot mi pravi notranji glas ne glede na vse kar se dogaja okoli mene.Moj vodič je moja intuicija nihče drug. prinašajo nam nova sporočila in z njimi stremijo k širjenju zavesti(Kališnik)To nam je dano serijsko z rojstvom in to čutimo kot potrebo že od rojstva indigo otroci zastopajo posebnoskupino posameznikov, ki so se rodili zato, da nam pomagajo. Želijo, da izkoristimo svoje potenciale na ta način, da postanemo bolj naravni in intuitivni. Tukaj so tudi zato, da bodo spremenili naše politične, izobraževalne, prehranjevalne, družinske in ostale sisteme.(Virtue) vse na spontan,večkrat neopazen, nenasiln,neagresiven,prijeten način.In tako je tudi prav.Tudi če nam nihče ne bo pripisoval zaslug se ne bomo sikiral, kajti svoje smo nardil in ta občutek nas bo delal popolne kar je največja nagrada. no vidš. tkole pa indigi počas umiramo, ou ratamo taki k nej bi bli. pa ko skužmo da smo se pustil nategnit, pol pa fejst borbamo da bi se naučil, kr smo že znal pa vedl Hm zakaj bi umiral?Zakaj bi borbal?Si kar si.Pot je samo ena in nič te ne ovira.Drgač sm pa to pot že davno pustil za sabo(spremninjanja sebe ker ne ustrezam drugim pa že takrat sem to komej počel oziroma samo začasno ker sem čutil da to ni to).Zdej hodim samo po svoji poti ne glede na druge opazke seveda v harmoniji z okoljem.Nikogar ne silim da je moj prijatelj,nikogar ne silim da me posluša, od nikogar nočem nič.Pa sem kljub temu vse prijatelje obdržov oziroma nasprotno-hodijo novi in novi.Jest jih nikoli ne iščem ker oni najdejo mene.Itak mam neskončno potrebo po pomoči in sm skos v kontaktu in tko tut navežev dobre,čvrste veze.Če ljudje dajo opazko je tut razlog zanjo ponavad zarad njihovega ozkega vidika, vsekakor pa imajo prav z svoje perspektive ker ne vidijo cele slike Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 čemu se rojevajo indigi.. hm.. nimam pojma..sploh ka so to za eni mutanti. nisem še nobenga v živo spoznal. me Pa bi ga rad Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 s sabo pa nej bi prnesli prirojene lastnosti in vrednote in zavest, ki je dost drugačna od te ki dons v naši družbi prevladuje. prirojen in močan nej bi mel tud občutek za sočloveka, naravo... nej ne bi bli nagnjeni k materializmu,častihlepju... u roki mam eno diplomsko nalogo na to temo, pa bom mal citirou... Jebeš keš in jebeš predmete.Oni ne morje živet tvojga življenja.Živiš ga lahko samo ti z svojo zavestjo ki mora z leti samo rasti in rasti.Ona ti da ugedje na tem svetu ne denar.Narava pa je duhovni tempelj kjer se človek uzemlji oziroma ti da vedet zakaj smo tu in kaj je resnica na tem svetu, ker tu v mestih živimo v lažni iluziji.Živimo v Disneylandu ki je fasadast in kičist in resnična bit in poslanstvo pa sta zamegljena in večina luta na tem svetu, ker ne ve kaj bi(počnejo kar počnejo da jim mine življenje)namesto da bi uživala.Seveda ma to naše početje tudi pozitivne lastnosti.Napredek v tehnologiji,povezanost, vračanje k naravi in spoznavanje bistvenih vrednot tega sveta.Če smo prej brezobzirno zastrupljali Zemljo danes razmislimo kako in kaj.Tut bencinu ki je glavni onesnaževalec bo kmalu zmanjkako sape.Zadeva gre počasi na bolje in kot kaže po tehnologija tista ki nas bo rešila in na koncu vrnila v stik z naravo(včer gledov oddajo na Rubu znanosti na Htv in nekako sm mel tut tako sliko prihodnosti v glav kot ta dva gosta-futorologa) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Indigo pa je šel malo dlje, si malo več upal..verjetno tudi malo preveč "obljublja". ampak spremembe pridejo same po sebi, so že vedno med nami, z indigi ali brez. vse se spreminja, gre na bolje..čeprav mogoče našim očem skrito (lahko men govort k serjem kle v evropi). ampak vseeno. Indigo ma mogoče mal več maneverskega prostora kot Miško pa napiše tut mal z razmislekom ker ima čas...drgač bi pa Miško napisal isto. Svet se spreminja in to ni očem skrito.Mal se okol sebe obrnte in razmislite kaj je bilo včasih(mišljenje,obnašanje,dejanja) in kaj danes Tle sm mal z svojga blogca copy pastov Smisel življenja Je iskanje dobrega počutja.Dobro počutje iščemo povsod.V drogah, v alkoholu,hrani, v priznanju drugih, v očeh nasprotnega spola,v teptanju drugih, v moči nad drugimi,v denarju,v kontroli. Vse to je kratkotrajno dobro počutje ki ima stranske učinke.Razjeda našo dušo, kajti lahko smo še tako prepričani da nam nič ne more do živega, se h krati počutimo prazne, nezadostne.Vse se nalaga in nalaga in čez desetletja se začne poznati na naši duši.Rodili smo se zdravi in čisti, umremo bolani in umazani. Trajno dobro počutje se najde v dobroti, v ljubezni, v iskrenosti, v poštenosti, v samostojnosti in neodvisnosti. Mal mojih misli:Ljubezen je največje bogastvo ki ga lahko posameznik da sočloveku.Kdor seje ljubezen, jo tudu žanje. Bodi dober in deležen boš blagoslova univerzuma pri kateri koli želji. Vsaka laž je rana na vaši duši. Razum vodi v poštenost,poštenost vodi v sproščenost,sproščenost vodi v ljubezen,ljubezen vodi v odpuščanje, odpuščanje vodi v noranji mir,notranji mir vodi v tvoje poslanstvo, tvoje poslanstvo vodi v smisel življenjaSpoštuj vse in spoštovan boš ti. Ko se ti smejejo zaradi tvoje poštenosti se jim nasmej nazaj, kajti ne vedo zakaj se smejijo in ne vedo zakaj se smejiš ti. Strah premagamo ko se suočimo s samim seboj in ko živimo življenje ki nam ga veleva NAŠE srce in NAŠI možgani Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misko76 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 čemu se rojevajo indigi.. hm.. nimam pojma..sploh ka so to za eni mutanti. nisem še nobenga v živo spoznal. me pa zanima, priznam, kakšno mnenje bi si ustvaril ob kakšnem.Mene pa zanima kaksni so normalni ljudje. Tud nisme se nobenga spoznal mislim, da te indigi sami, če je sploh res tok na njih kot je govora v tej temi..da je tud na njihovi vlogi (življenja, kozmosa samega in sprememb, ki jih obljubljajo ) malo pretirano govora. sicer malo popravljam povedano..od miška nismo nikol dobil tok konkretnega odgovora..Kako naj ti dam konkretren odgovor na nekaj kar ne razumes? Poves na vec nacinov, ob razlicnih situacijah, se raje pokazes, mogoce bo pa le dojel.Podobno kot ucim nove clane v klubu principov tehnik. Vsi bi imel instant resitev, te pa zal ni. Poslusaj, beri, opazuj, razmisljaj, vadi in lepega dne se ti posreci, ker mora vsak najti svojo pot (oz. prilagoditi tehniko sebi) kaj je zabava.. sej se mladi sploh ne znajo več spontano zabavat..sam še ta BAR in podobno sranje. keš pičke Res kakšna je naloga, poslanstvo indigov..pa če vprašam kakšno je poslanstvo, naloga povsem povprečnega zemljana na zemlji. ne boš verjel ampak je to čisto isto vprašanje. to mora vsak vedit, ugotovit sam zase. vsak ma malo drugačno nalogo. drugačno ali pa pravzaprav čisto isto, z istim končnim ciljem. kakor gledaš..misli globalno, deluj lokalno al kak že gre tist..pravzaprav lahko obračaš kuker češ. rezultat je isti dobrota in pomoč. strpnost.Lejga fanta, neki pa se bo iz njega če prav razumem naj bi bila najpomembnejša lastnost indigov znati "prisluhniti" sočloveku. na pač njihov edinstven način. verjamem pa, da zna to prav vsak človek na svoj edinstven način. js sem izbral ta kmečko varjanto bi rad še jes povedal mnenje o indigo, ali kot jim tudi pravijo- novodobni otrociniso neki zombiji al pa mutanti al pa krkoli. ljudje pač. ki so se rodili in zmer več jih aj al pa nas je.s sabo pa nej bi prnesli prirojene lastnosti in vrednote in zavest, ki je dost drugačna od te ki dons v naši družbi prevladuje. prirojen in močan nej bi mel tud občutek za sočloveka, naravo... nej ne bi bli nagnjeni k materializmu,častihlepju... indigo otroci so otroci nove dobe,ki razkrivajonenavadne in nove psihološke lastnosti. njihov vedenjski vzorec je izviren in nepoznan in sili starše in učitelje, da spremenijo metode vzgoje in ravnanja do njih. Ti otroci si prizadevajo za ravnovesje in skladnost živlenja. Živijo iz sebe, prinašajo nam nova sporočila in z njimi stremijo k širjenju zavesti(Kališnik) indigo otroci zastopajo posebnoskupino posameznikov, ki so se rodili zato, da nam pomagajo. Želijo, da izkoristimo svoje potenciale na ta način, da postanemo bolj naravni in intuitivni. Tukaj so tudi zato, da bodo spremenili naše politične, izobraževalne, prehranjevalne, družinske in ostale sisteme.(Virtue)teh definicij je še velik, ampak so si podobneloh še kej o lastnostih, če koga zanima, da ne tipkam brez vezelp. jankoKaj nej se dodam? Nic to je to. (Enako velja za to kar je napisal Indigo)Vsaj za tiste k razumejo ...kot kaže po tehnologija tista ki nas bo rešila in na koncu vrnila v stik z naravo...A je teb tud vsec ZF?Jaz tud vidim velik dobrga v tehnoloskem napredku, ce sam nebi blo vodilo denar, moc... Indigo ma mogoče mal več maneverskega prostora kot Miško pa napiše tut mal z razmislekom ker ima čas...drgač bi pa Miško napisal isto.Za stvari si je treba cas vzet ja Trenutno si ga najvec vzamem za klub in svoje treninge. No dobr, pa doma tud kej nardim. Pr hisi je vedno dost dela, sploh zdej k se je treba pocas prpravt na zimo Citiraj spet se mi je na bols poslabsal http://img459.imageshack.us/img459/4973/podpisavatark1hk0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 aaaaaaaa,me zanima če v si. oz svetu že obstaja instutucija ki vodi seznam indigov,,,karakteristiko družin v katerih so se rodili,,,frekvenco rojstev in krajevno nasičenost itd itd,,, a pa še to,,,kako in kdaj ste spoznali da ste indigo,,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Indigo ma mogoče mal več maneverskega prostora kot Miško pa napiše tut mal z razmislekom ker ima čas...drgač bi pa Miško napisal isto.hm..maneverksega prostora. ne bi reku. prej bi reku, da se bo miško zgovarjal na čas. men je za moj prejšnji post, ki je še kar dolg vzelo dobrih 5 minut.dejtvo je, da ni vse, vsak odgovor za vsakogar. vsaj če upoštevamo čas. pustmo času čas..vsak pride enkrat do svojga odgovora. soljudje pa ga lahko kvečjemu mal usmerjamo. ne pa živeti namesto njega ali mu posredovati svojih izkušenj. lahko ga posvarimo..pa večina ne vzame resno. izkušnje si je treba nabrati sam. Svet se spreminja in to ni očem skrito.Mal se okol sebe obrnte in razmislite kaj je bilo včasih(mišljenje,obnašanje,dejanja) in kaj danes jap..zato pa ne verjamem tok v moč indigov. sej je ne zanikam. sam js pravim z njimi ali brez njih. poti je tisoč, kaj tisoč.. sem pa hkrati tud hvaležen, če boste res pomagali do mal večje zavesti celotne družbe sam ne vem no..zato ne rabiš bit glih indigo. js tud skor vsak dan koga kej "napizdim" Razum vodi v poštenost,poštenost vodi v sproščenost,sproščenost vodi v ljubezen,ljubezen vodi v odpuščanje, odpuščanje vodi v noranji mir,notranji mir vodi v tvoje poslanstvo, tvoje poslanstvo vodi v smisel življenja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 aaaaaaaa,me zanima če v si. oz svetu že obstaja instutucija ki vodi seznam indigov,,,karakteristiko družin v katerih so se rodili,,,frekvenco rojstev in krajevno nasičenost itd itd,,, a pa še to,,,kako in kdaj ste spoznali da ste indigo,,, Bože nedaj Zvezani..... pol kuj vsi drugač nate gledajo to pa noben noče,tega izstopanja, te drugačnosti pa naj bo negativna ali pozitivna, že tko me zarad moje pojave. Na drug vprašanje mal nazaj prebrskej boš najdu odgovore.To enostavno veš ko slišiš za to varjanto in ne morš bit bol ziher v življenju kot pri tem. Mogoče bi sedu kakšen klub kjer bi se družili in sploh ne bi bilo važno kdo je "indigo" kdo ni.Važn da bi se družili,izmenjavali ideje,poglede na svet, itd. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Mene pa zanima kaksni so normalni ljudje. Tud nisme se nobenga spoznal Kako naj ti dam konkretren odgovor na nekaj kar ne razumes? Poves na vec nacinov, ob razlicnih situacijah, se raje pokazes, mogoce bo pa le dojel.Podobno kot ucim nove clane v klubu principov tehnik. Vsi bi imel instant resitev, te pa zal ni. Poslusaj, beri, opazuj, razmisljaj, vadi in lepega dne se ti posreci, ker mora vsak najti svojo pot (oz. prilagoditi tehniko sebi) kako pa bi mi dal konkreten odgovor če bi razumel? štekam js dobr. poanto. ostalo ni važno. sam kdaj mam filing, da vi mene ne. tole gor citirano.. zakaj me citiraš in poveš isto (4. citat iz tvojga komentarja) si res mislu, da te sprašujem po (konkretnem) odgovoru. česar ne vem vprašam. na kar se pa ne da odgovorit pa ne. na trenutke mi pa paše filozofirat. na trenutke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Indigo Miško.. ......... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 A je teb tud vsec ZF? Itak...zakon Sploh kar se Star treka tiče kao raj v prihodnosti: vse čisto,vsi vitki zdravi,ni denarja,vsak dela tisto po čem hrepeni da sebe izpopolnjuje ker keša ni ... Indigo Miško.. ......... Piko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misko76 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 ...prej bi reku, da se bo miško zgovarjal na čas.Hahaha, cist res jap..zato pa ne verjamem tok v moč indigov. sej je ne zanikam. sam js pravim z njimi ali brez njih. poti je tisoč, kaj tisoč.. sem pa hkrati tud hvaležen, če boste res pomagali do mal večje zavesti celotne družbe sam ne vem no..zato ne rabiš bit glih indigo. js tud skor vsak dan koga kej "napizdim" Sam mi smo itak premal. Vsi mormo skupi drzat.Seveda da ne rabis bit indigo. Vsak po svoje prispeva Mogoče bi sedu kakšen klub kjer bi se družili in sploh ne bi bilo važno kdo je "indigo" kdo ni.Važn da bi se družili,izmenjavali ideje,poglede na svet, itd. Sicer pa to ze itak pocnemo kle. Jaz pa tud v svoji druzbi in na treningih Ze to pobere ves cas k ga mam na razpolagao... za Nolsa Citiraj spet se mi je na bols poslabsal http://img459.imageshack.us/img459/4973/podpisavatark1hk0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 za Nolsa hvala zlat si! zdej sem pa tok srečna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misko76 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 kako pa bi mi dal konkreten odgovor če bi razumel? Kaj ce sem ti ga pa ze Pa ne sam jaz, pa ne sam enkrat oz. na en nacin. štekam js dobr. poanto. ostalo ni važno. sam kdaj mam filing, da vi mene ne.Prov mas. Mogoce bi blo pa v zivo kej drgac.tole gor citirano.. zakaj me citiraš in poveš isto (4. citat iz tvojga komentarja) si res mislu, da te sprašujem po (konkretnem) odgovoru. česar ne vem vprašam. na kar se pa ne da odgovorit pa ne. na trenutke mi pa paše filozofirat. na trenutke.Ne nisem mislu da sprasujes po konkretnem odgovoru, zdej konkretno. Ampak doskrat sprasujes po njem mal po ovinkih.Pa sej je prov tko. Zakaj te pa citiram in povem isto?Sori sam ne vem kaj mislis Citiraj spet se mi je na bols poslabsal http://img459.imageshack.us/img459/4973/podpisavatark1hk0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Mogoče bi sedu kakšen klub kjer bi se družili in sploh ne bi bilo važno kdo je "indigo" kdo ni.Važn da bi se družili,izmenjavali ideje,poglede na svet, itd.klubov koker češ..zakaj bi mogu bit en klub posebi za to? to že ne bi laufal.sej s družiš vsak dan. pa to je tvoj klub pa tud..ne vem..men je pa kr važno kaj si. ni pa treba tega poudarjat - pa sej to si verjetno mislu. Sicer pa to ze itak pocnemo kle. Jaz pa tud v svoji druzbi in na treningih Ze to pobere ves cas k ga mam na razpolagao...evo viš miškota. sam to - mi pobere ves čas, ki ga mam na razpolago. dej dej..sej počneš glih to kar ti paše. pa tud..butast je govort, da ti zmanka časa..sam pač ga ne izkoristiš. pa ne pravim, da ga ti ne. brez veze se zapirat v ene klube. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misko76 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Indigo Miško.. ......... Citiraj spet se mi je na bols poslabsal http://img459.imageshack.us/img459/4973/podpisavatark1hk0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misko76 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 evo viš miškota. sam to - mi pobere ves čas, ki ga mam na razpolago. dej dej..sej počneš glih to kar ti paše. pa tud..butast je govort, da ti zmanka časa..sam pač ga ne izkoristiš. pa ne pravim, da ga ti ne.Sej ja, casa mas lih tolk kokr si ga vzames.In kokr si ga vzamem gre predvsem za punco, domace, prjatle, trening pa tale forum Lih zdej sem gor na forumu, ker predvidevam, da jutr ne bom utegnil.Mam jutr sluzbene opravke na terenu, pa se zorganizirat zurko za moj RD Tm ene 70 ljudi vse skupi Citiraj spet se mi je na bols poslabsal http://img459.imageshack.us/img459/4973/podpisavatark1hk0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Kaj ce sem ti ga pa ze Pa ne sam jaz, pa ne sam enkrat oz. na en nacin. Prov mas. Mogoce bi blo pa v zivo kej drgac. Ne nisem mislu da sprasujes po konkretnem odgovoru, zdej konkretno. Ampak doskrat sprasujes po njem mal po ovinkih.Pa sej je prov tko. Zakaj te pa citiram in povem isto?Sori sam ne vem kaj mislis o sej si. sej zato pa štekam vašo poanto. nisem pač "jasnoviden" kot vi. sem mogu slišat prebrat. pa tud..ne vem. hitr sem pokapčil, ker mi je to vaše razmišljanje čist blizu. ne rabim bit indigo, da v bistvu vem kaj boste rekl. no ne glih rekel. vem v čem bo poanta odgovora.sam to ne pomen, da bom nehal sprašvat še zmer se pa kej novga zve v živo je itak čist drugač. že pr men..sam mimika ma tavžnt stvari..kaj more pol šele vam dogajat v glavi.mater to bi glih tko rad enkrat dožvel kot multi ženski orgazem hehe..če sprašuješ po ovinkih doskrat več zveš kot pa če vprašaš direkt. no, kdaj je treba tud direkt usekat. mah pozab na citat. bi bil pa rad sopredsednik kluba indigo - normalni ljudje pač tist..predstavnik ta normalnih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misko76 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Itak...zakon Sploh kar se Star treka tiče kao raj v prihodnosti: vse čisto,vsi vitki zdravi,ni denarja,vsak dela tisto po čem hrepeni da sebe izpopolnjuje ker keša ni ... Tocen to bi rad dozvel ja. Ceprav dvomim, da bom, upam.Sem pa tud bil cist obseden s to serijo, sploh The Next Generation Citiraj spet se mi je na bols poslabsal http://img459.imageshack.us/img459/4973/podpisavatark1hk0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.