klarus 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 super povedano poznam knjigo...no tri dele sem itak prebrala.....hecn je blo da sem se dejansko našla v tej knjigi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 ane? mi je bilo všeč spoštovanje eden do drugega, do narave, zelišč, čustev, spolnosti... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 fajn je blo, ker so bili (no razn nekaterih) čisto neobremenjeni drug z drugim in so sprejemalo drugačnost Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Zanimivo ni kej.Tut sam mam podobne izkušnje z duhovi od čudne svetlobe na očetovem grobu do zvonca ki je ropotal ob pozni uri na pokopališčju ko ni bilo nobenga do crkavanja lamp na prekletih krajih.Sicer Indigovc ne potrebuje nič(nobene vere,predmeta,Idola,itd) oziroma ni odvisen od nič za srečo v svojem življenju ker to najde okoli sebe v katerikoli situaciji.Vidim da se poslužuješ magije ki ti je eno tako vodilo nek tvoj idol.Eh pa dobro.Tut jest sm se v tvojih letih posluževal nekih smernic.Sploh takrat je bil Grunge ful močen in Nirvana in to glasbeno gibanje ki mi je nekako pomagalo pri odraščanju in sprostitvi bolečin ki sem jih dobival iz okolje.Če si to kar si, potem te čaka še pot ozemljitve. Ja no, sej sam tudi iščem tolažbo v glasbi Ja no, nobeni čudnih prebliskov, razen takrat, ko se tuširam vidim včasih svetlobo, ki prihaja od mene v ogledalu (zabliska se, ne vidim je direktno, po moje je to avra). Prizemljitve, kako to misliš?Ja no sej, klarus mi je itaq povedala, da se čimbolj distanciram od vere in okultnega, da ko bom v službi, bom to čist opustil Tako da imam še okoli 3 leta čas Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 fajn, ko omenjaš tole drugačnost. sem zadnič gledal enga čudaka tam nek iz indije al kaj..in je bil na obisku v sloveniji. bil kratek intervju. mislim, da clo na E+ mi je bla ful lepa misel, ko je reku neki v stilu, da je vsega kriva drugačnost.in sicer ne raznolikost, pač pa predalčkanje, grupiranje..mi in oni..ki nastane zaradi nje.pač..napaka v razlikovanju verstev, ras..v bistvu pa je vse eno in isto. v bistvu..bistvo pa je očem skrito pa ne vem.. po eni strani se mi zdi pa ravno tako butasto prikrivati te razlike. glih izpostavljal jih ne bi. no..tud kdaj, tud hec more bit. en zdrav odnos. ne pa, da ma drugačnost že v izhodišču nek negativen predznak. če seveda ne gre za kakšno moderno zadevo..ki pa je tako kul ravno zaradi te drugačnosti. ne maram skrajnosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 super povedano poznam knjigo...no tri dele sem itak prebrala.....hecn je blo da sem se dejansko našla v tej knjigi ooo piiiiipppp. ti si ona? pa da si se našla???tud babnce niso več kar so ble... folk!!! dooogaaajaaaaaa Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 ooo piiiiipppp. ti si ona? pa da si se našla???tud babnce niso več kar so ble... folk!!! dooogaaajaaaaaa pa ne, da si tud ti knjigo prebral Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 kakšen obred je bil še posebej zanimiv in doživet vsaj v knjigi... ne moreš da se ne vidiš v njem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Mnenje indigov na trenutno zakonodajo v Sloveniji-VSESPLOŠNO ZA VSA PODROČJA- ,,,SEM HOTU ODPRET TEMO NA TA NASLOV,pa sem se spomnu da eno že mam,,, UTOPIJA,,, PA SE NI NOBEN OGLASU,,,bi najbrž moru naslovit,,, dosedanja... Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Ja no, nobeni čudnih prebliskov, razen takrat, ko se tuširam vidim včasih svetlobo, ki prihaja od mene v ogledalu (zabliska se, ne vidim je direktno, po moje je to avra). Prizemljitve, kako to misliš?Ja no sej, klarus mi je itaq povedala, da se čimbolj distanciram od vere in okultnega, da ko bom v službi, bom to čist opustil Tako da imam še okoli 3 leta čas As razmislu če to ni od toplote ki prehaja na mrzu zrak pa se mal začne kadit iz tvoje glave.Kej tazga se da vidt čez kdaj gledov hokejiste po tekmi in res zgleda k ena avra Prizemljitev.Boš že videl ko bo prišel čas zato.Vse se dogaja z razlogom.Se ne obremenjuj z tem .Kaj boš ti opustil in kaj furov je pa itak od tebe odvisn ne od drugih nasvetov, čeprov je klarus zelo uredu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 As razmislu če to ni od toplote ki prehaja na mrzu zrak pa se mal začne kadit iz tvoje glave.Kej tazga se da vidt čez kdaj gledov hokejiste po tekmi in res zgleda k ena avra Prizemljitev.Boš že videl ko bo prišel čas zato.Vse se dogaja z razlogom.Se ne obremenjuj z tem .Kaj boš ti opustil in kaj furov je pa itak od tebe odvisn ne od drugih nasvetov, čeprov je klarus zelo uredu.KLarus je itaq zakon Ne sej mi ni "ukazala" da bom nehal se z oklutnim obadat, ampak ona čuti energije in mi je napovedala da bom opustil, ko bom šel v službo, mogoče še me bo malo metalo, ampak ok no Spoznal bom da ne rabim magije, da ne rabim kontrolirat energij okoli sebe, da bi dosegel tist kar želim, ampak naučit se morm kontrolirat sebe, in pol se mi bodo same lepe stvari dogajale Le naučit se moram lekcijo ki mi jo je življenje vrglo pod mene in vse bo ok Pač, eno lekcijo se uspešno učim, ko šus razvijam srčno čakro (itaq sem končal z 3, tako da sem prestopil pravi čas ) Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 kaj alan resnica boli, ne Nič me ne boli. Samo žal mi je za vse ljudi, ki tako mislijo in verjamejo novodobnim mitom. Kaj je Alen reci..... Hm si srečal kristalnega otročka ......veš kaj so luštni. Zame so vsi otroci kristalčki, indigo, zlati, pa tudi črni in divje zveri. To vse so otroci in še več. Zdi se mi nasilje nad otroki brez primere, ko se nekatere kuje v nebo -- kaj pa ostali otroci, ki nimajo te "sreče", da so "indigo" in sploh nekaj posebnega?! A z njimi se pa postopa po starem, oni se ne upirajo, ne razmišljajo s svojo glavo?! VSAK otrok je globoko povezan z življenjem in VSAK se do določene mere tega zaveda. To bedasto ločevanje otrok na te in one me spominja na indijski kastni sistem. :xx!: Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misko76 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Aja, sem prebral one simptome Indigo, ej jaz sem čist enak! V vrsti ne morem čakat, če pa že čakam pa se vedno derem naj se zmigajo ali pa kaj (v dijaškem so me že siti, zato raje grem ob 7 jest ) ja no glede te zaslženosti na sveti, si vsi zaslužijo, da so na svetu. Tako, da to ne vem, oz. če se zavedamo da si zaslužimo bit na svetu.Ja, glede zaprtosti vase, je res, ampak znam bit tudi komunikativen, odvisno kake volje sem, včasih me kaj razkuri pa se zaklenem v sobo in razmišljam, včasih pa grem ven pa sam čvekam Dobro da imam Klarus, da se lahko menima bolj o takih stvareh Jah, to pa da si želim odrasti je zelo res, jaz si že od 1.letnika srednje šole želim, da bi že imel opravljeno maturo in bil nekje na faksu ali pa v službi Saj včasih delujem kot odgovorna in odrasla oseba, včasih pa se mi vtrga in balone napoljnjene z vodo, mečem iz 4. nadstropja dol pač, včasih se mi malo vtrga haha Ja sam glede jasnovidnosti, od majhnega sem imel včasih pojave, ko sem lahko sestrino inštruktorico vožnje z avtom, opisal v takšnem detajlu, da bi se lahko še jaz čudil, ampak starši pa niso dajali ne vem kakšnega poudarka na to, kot da bi bilo to nekaj običajnega Pa slišal sem stvari včasih druge mislim (1x al pa 2x, se mi je to že zgodil), pol sem sam 1x videl astralno bitje pri 5 letih, me je vedno bilo strah duhov, in pol lih lepo čez vrata en pride ma bejž, 5 ur sem sedel na istem mestu in niti dihat si nisem upal. Doma pa nisem hotel pravit, ker nisem vedel, ali sem si domišljal, ali je blo res, no sej še zdaj ne vem No v glavenm, Indigo sem, sicer ne vem kako bo to spremenilo moje življenje, ampak ok, sej po svoje smo vsi indigo, eni bolj drugi manj Vedbo sem hotel bit nekaj posebnega - mogoče zato tudi magija... - in očitno sem Men pa ni problem cakat v vrsti. Morem bit miren zarad drugih, k tud cakajo. Pol ko opravim se pa bunim, ce je slo za nesmisel Jaz nekih bitij nikol nisem videl, al pa avre. Nikol pa tega nisem zanikal.Spomnim se se ene moje dogodivscine/sposobnosti pr eni punci.Kljub temu da mi iz nekih razlogov ni hotla povedat kje je bla, s kom in kaj je pocela, sem jo vedno po telefonu spravil v zadrego, ko sem ji govoril take stvari, kaj vem, da se je pol bala sploh slisat z mano. Na konc je raj pretrgala kontakte z mano, ker je skapirala, da mi ne more skor nic skrit.Spomnem se da sem mel zelo mocno povezavo z njo in njenim custvenim svetom. Sploh takrat je bil Grunge ful močen in Nirvana in to glasbeno gibanje ki mi je nekako pomagalo pri odraščanju in sprostitvi bolečin ki sem jih dobival iz okolje.Men je Nirvana in grunge tud ful pomagal v tistem casu. Lih to sprostit se na nedestruktiven nacin. Sploh k nisem spal cele noci zarad popivanja in kreganja starsev.Zanimiv zanimiv Citiraj spet se mi je na bols poslabsal http://img459.imageshack.us/img459/4973/podpisavatark1hk0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Ne razumem, zakaj se mora vse te sposobnosti povezovati z indigo mitom. Saj jih je vendar zmožen vsak, če se le odpre in dela za to. So pač nekateri od rojstva taki, a to ne pomeni, da so indigo, kristali ali kaj tretjega. Čestitam, Behemot666, zdaj si si zgradil še dodatno iluzijo samega sebe, še dodaten ovoj okoli pravega jaza. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misko76 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Nič me ne boli. Samo žal mi je za vse ljudi, ki tako mislijo in verjamejo novodobnim mitom.Zame so vsi otroci kristalčki, indigo, zlati, pa tudi črni in divje zveri. To vse so otroci in še več. Zdi se mi nasilje nad otroki brez primere, ko se nekatere kuje v nebo -- kaj pa ostali otroci, ki nimajo te "sreče", da so "indigo" in sploh nekaj posebnega?! A z njimi se pa postopa po starem, oni se ne upirajo, ne razmišljajo s svojo glavo?! VSAK otrok je globoko povezan z življenjem in VSAK se do določene mere tega zaveda. To bedasto ločevanje otrok na te in one me spominja na indijski kastni sistem. :xx!:Lej je zlo enostavno.Indigo otroci ne delajo razlik na tak nacin kot opisujes. Se sam zavedajo drugacnosti in se zato nic bolj ne grupirajo, kot vsi ostali ljudje.Razlike delajo drugi. Tud skodo, k bi lahko nastala zarad povdarjanja razlik ne bodo povzrocil indigi, ker to ni njihov namen. Ne razumem, zakaj se mora vse te sposobnosti povezovati z indigo mitom. Saj jih je vendar zmožen vsak, če se le odpre in dela za to. So pač nekateri od rojstva taki, a to ne pomeni, da so indigo, kristali ali kaj tretjega.Tocn to, so eni ze od rojstva taki, vsi pa loh to dosezejo. A zdej je pa narobe, ce to ves oz. poves o seb :xx!:Ce recem:Jaz sem pa diplomiral.A zdej sem pa nesramen in ne vem kako boljsi od vseh ostalih k niso?Pac sem. Pa kaj zdej, ce to naglas povem Ce sem zdej koga prizadel zato, ker sem na glas povedal, da sem diplomiral, je to njegov problem, zakaj ga je to prizadel.Nikakor pa ni bil to moj namen. Citiraj spet se mi je na bols poslabsal http://img459.imageshack.us/img459/4973/podpisavatark1hk0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Indigo otroci ne delajo razlik na tak nacin kot opisujes. Se sam zavedajo drugacnosti in se zato nic bolj ne grupirajo, kot vsi ostali ljudje.Razlike delajo drugi. Tud skodo, k bi lahko nastala zarad povdarjanja razlik ne bodo povzrocil indigi, ker to ni njihov namen.Samo poimenovanje in sprejetje tega poimenovanja je že razlikovanje.Tocn to, so eni ze od rojstva taki, vsi pa loh to dosezejo. A zdej je pa narobe, ce to ves oz. poves o seb :xx!:Ce recem:Jaz sem pa diplomiral.A zdej sem pa nesramen in ne vem kako boljsi od vseh ostalih k niso?Pac sem. Pa kaj zdej, ce to naglas povem Ce sem zdej koga prizadel zato, ker sem na glas povedal, da sem diplomiral, je to njegov problem, zakaj ga je to prizadel.Nikakor pa ni bil to moj namen.No ja, z diplomo se nihče ne rodi. Seveda lahko poveš, da imaš določene izkušnje, določene sposobnosti, ki jih morda kdo (še) nima. Zdaj, če bo ta drugi užaljen, je res njegov problem. Ampak, zakaj je treba te lastnosti poimenovati, ločiti od drugih ljudi, jim dati oznako indigo, kristalček in bog ve, kaj si bomo vse še izmislili? To je zgolj nova koprena na pravi jaz, kopičenje in širjenje lažnega jaza, grajenje iluzij. Kajti v trenutku, ko rečem "jaz sem indigo", se s tem identificiram, sebe projiciram v to. Ne zanikam, da so nekateri otroci rojeni z izrednimi sposobnostmi, ki so morda bolj čuteči (običajno se reče občutljivi, a se mi ne zdi ustrezen izraz). Pa kaj potem? Veliko različnih tipov otrok se rodi, a samo pri nekaterih je nastal ta fenomen, mit -- pri teh, ki so jih poimenovali indigo. Zato trdim, da so indigo otroci mit in da je to zgolj umska izmišljotina. So pa resnični otroci in odrasli s takimi in takimi lastnostmi in sposobnostmi. Otroku je treba dati čimmanj vsebin, da sami spoznavajo svet, ne pa da se mu lima razne take in drugačne nalepke. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Nič me ne boli. Samo žal mi je za vse ljudi, ki tako mislijo in verjamejo novodobnim mitom.Zame so vsi otroci kristalčki, indigo, zlati, pa tudi črni in divje zveri. To vse so otroci in še več. Zdi se mi nasilje nad otroki brez primere, ko se nekatere kuje v nebo -- kaj pa ostali otroci, ki nimajo te "sreče", da so "indigo" in sploh nekaj posebnega?! A z njimi se pa postopa po starem, oni se ne upirajo, ne razmišljajo s svojo glavo?! VSAK otrok je globoko povezan z življenjem in VSAK se do določene mere tega zaveda. To bedasto ločevanje otrok na te in one me spominja na indijski kastni sistem. :xx!: Mah kva ti bluziš.Tles čist zabluzil.Mene nikol ni noben koval v zvezde, ker itak 3/4 folka sploh ne ve za Indigo otroke pa še uni k verjamejo ne znajo z njimi ravnati al pa ne verjamejo v popolnosti .In tkoj tut prov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 miško Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Lih to sprostit se na nedestruktiven nacin. Sploh k nisem spal cele noci zarad popivanja in kreganja starsev.Zanimiv zanimiv Svašta.Je bil energi v zraku a ne takrat.TAka muska kej takrat nastajala v zgodnjih 90h ne bo za moje pojme nikol več.Nekej je blo ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Mah kva ti bluziš.Tles čist zabluzil.Mene nikol ni noben koval v zvezde, ker itak 3/4 folka sploh ne ve za Indigo otroke pa še uni k verjamejo ne znajo z njimi ravnati al pa ne verjamejo v popolnosti .In tkoj tut prov.Ja, tebe ni nihče, sem pa videl drugje primere, ko so ravnali s svojimi otroki v rokavicah in kot da so iz stekla. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Čestitam, Behemot666, zdaj si si zgradil še dodatno iluzijo samega sebe, še dodaten ovoj okoli pravega jaza. Kakšne ti strelaš.Kakšno dodatno iluzijo.Indigovc (če to je) se z tem ne obremenjuje.Tako kot se midva z miškotom ne.Si kar si. Ljubusumen si Alen.Brez veze. Jaz sem pa diplomiral.A zdej sem pa nesramen in ne vem kako boljsi od vseh ostalih k niso?Pac sem. Pa kaj zdej, ce to naglas povem Ce sem zdej koga prizadel zato, ker sem na glas povedal, da sem diplomiral, je to njegov problem, zakaj ga je to prizadel.Nikakor pa ni bil to moj namen. Jah prizadel ga je zarad njegovih kompleksov oziroma ker on to ni.Strah ker je nekdo "bolši".Namesto da bi sam to naredu pa drugemu prvošu to.Brez veze, ah. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Svašta.Je bil energi v zraku a ne takrat.TAka muska kej takrat nastajala v zgodnjih 90h ne bo za moje pojme nikol več.Nekej je blo ja probi z dream theater...čist možn, da ti bo pisan na kožo sicer pa je blo takrat dosti več bolših skupin kot nirvana Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Lej je zlo enostavno.Indigo otroci ne delajo razlik na tak nacin kot opisujes. Se sam zavedajo drugacnosti in se zato nic bolj ne grupirajo, kot vsi ostali ljudje.Razlike delajo drugi. Tud skodo, k bi lahko nastala zarad povdarjanja razlik ne bodo povzrocil indigi, ker to ni njihov namen.Tocn to, so eni ze od rojstva taki, vsi pa loh to dosezejo. A zdej je pa narobe, ce to ves oz. poves o seb :xx!:Ce recem: Itak.Do tega loh vsak pride.Mi smo se pa z tem že rodili.Nč druzga. Ja, tebe ni nihče, sem pa videl drugje primere, ko so ravnali s svojimi otroki v rokavicah in kot da so iz stekla. Ja to pa je kriminal ja.Tle maš prov ker iz tega res nastaja posesivc, človek brez vedenja o resničnem svetu. sicer pa je blo takrat dosti več bolših skupin kot nirvana grunge gibanje klarus..tle ni bla sam Nirvana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Ljubusumen is Alen.Brez veze.Nisem ljubosumen, pa niti Alen. Samo bedasto se mi zdi. Če se indigo s tem ne obremenjuje, zakaj je več domnivenih indigov iskalo informacije o indigih, zakaj so tukaj javno objavili svoje vprašanje? Zakaj so napisali, da so torej indigo? Očitno jim ni bilo dovolj, da "so, kar so". V iskanju identitete radi poimenujemo, kaj smo. Saj ni nič napačnega v tem, je dobro spraševati in iskati. A vse to je začasno. Hm, zdaj sem že tečen. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Nisem ljubosumen, pa niti Alen. Samo bedasto se mi zdi. Če se indigo s tem ne obremenjuje, zakaj je več domnivenih indigov iskalo informacije o indigih, zakaj so tukaj javno objavili svoje vprašanje? Zakaj so napisali, da so torej indigo? Očitno jim ni bilo dovolj, da "so, kar so". V iskanju identitete radi poimenujemo, kaj smo. Saj ni nič napačnega v tem, je dobro spraševati in iskati. A vse to je začasno. Hm, zdaj sem že tečen. Ne nis tečn, sam prov čutm to tvojo u izi jezo k ti blokira varjatno: daj pač vse možen.Trenutno razmišlaš ozko.Brez zamere. Lejga ne razumeš al nočeš kva ti jest vem.Jest se z tem ne obremenjujem kaj sem.Zarad mene bi loh tm gor pisal tut Pinki štekaš.U bistvu sm se samo takrat ko sem prvič spoznavol to teorijo in dokaze in mi je tako postalo vse jasno 100%.Od takrat naprej mi pa dol visi, razumeš.Kaj sm, kaj nism.Boli me.Tisto kar začutim z tako sigurnostjo kot to, tisto drži 100%, in to se je mogoče do sedaj 2krat 3krat pri drugih stvareh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.