Skoči na vsebino

Indigo otroci

tomazslo

Recommended Posts

Ljudje, ki so me uspeli tam spoznati, vkljucno z svetovno priznanim mojstrom so bili prijetno preseneceni. Mnenja in pohval, ki sem jih bil delezen na seminarju so bila predvsem zaradi moje ocarljivosti, odprtosti, druzbanosti, pozitivne energije, solidarnosti, pozrtvovalnosti, poslusnosti, garanjem itd.

Ali so to zate res lastnosti enega razvajenaga cloveka, kot ti razumes indigovce x?x Se enkrat raje premisli kaksni naj bi bili indigo otroci, ce imajo moznost razvit svoj potencijal. Mogoce se res prevec oprijemas napisanega in pozabljas, da se vsega le ne da zapisati, kaj sele razbrati iz teksta x;)x

Jaz bi rekel, da so bili nad teboj presenečeni in navdušeni, ker si preprosto tak, kakršen si, in ne zaradi tega, ker naj bi bil kao indigo. Štekaš razliko? x;)x

Possible—but highly unlikely.
Deli na socialnih omrežjih

Jaz bi rekel, da so bili nad teboj presenečeni in navdušeni, ker si preprosto tak, kakršen si, in ne zaradi tega, ker naj bi bil kao indigo. Štekaš razliko? x;)x

Ni mislil tega Alan, ampak je sam odgovarjov Kabalistu na to ker nas je označil za razvajene,egoistične, itd v smilsu kakšen je.

Ključna zadeva ki ti da vedeti da si indigovec je višja zavest ki se je zavedaš in je ne čutiš med ljudmi razen med drugimi indigovci in ljudmi ki so se skozi leta ufurali v teh duhuvnih zadevah.To je ključno.Ne karakteristike ki jih je opisal, ki so prisotne v vsakemu od nas.Je pa problem poj ker marsikej vidm kar ti ne in seveda nism nič posebnega zate,ker zavedanje ti seže samo do meje .Kdor se pa ufura nas pa pač vidi.Desire je mela dlih zadnjič z nekom opravka ki jo je "razkrinkov"na good way seveda.Tko to gre nažalost.

Ni mislil tega Alan, ampak je sam odgovarjov Kabalistu na to ker nas je označil za razvajene,egoistične, itd v smilsu kakšen je.

Ključna zadeva ki ti da vedeti da si indigovec je višja zavest ki se je zavedaš in je ne čutiš med ljudmi razen med drugimi indigovci in ljudmi ki so se skozi leta ufurali v teh duhuvnih zadevah.To je ključno.Ne karakteristike ki jih je opisal, ki so prisotne v vsakemu od nas.Je pa problem poj ker marsikej vidm kar ti ne in seveda nism nič posebnega zate,ker zavedanje ti seže samo do meje .Kdor se pa ufura nas pa pač vidi.Desire je mela dlih zadnjič z nekom opravka ki jo je "razkrinkov".Tko to gre nažalost.

mene pa tole zanima..v teh duhovnih zadevah? v katerih in kaksnih duhovnih zadevah?

js bi tud mel visjo zavest.. xDDx pa mislim brez heca, ceprov z nasmeskom.

mene pa tole zanima..v teh duhovnih zadevah? v katerih in kaksnih duhovnih zadevah?

js bi tud mel visjo zavest.. xDDx pa mislim brez heca, ceprov z nasmeskom.

Tle sta dve varjante Nols.Al da te en usmerja do te zavesti ki jo seveda sam postopoma širiš z njegovim vodenjem ali da si tolk trmast in znanjalačen da sam prlezeš gor.Te dve poti sta.Z tem ko smo se mi že rodili taki.Lahko pa vsak defenitivno pride na ta nivo če ima željo.

Tle sta dve varjante Nols.Al da te en usmerja do te zavesti ki jo seveda sam postopoma širiš z njegovim vodenjem ali da si tolk trmast in znanjalačen da sam prlezeš gor.Te dve poti sta.Z tem ko smo se mi že rodili taki.Lahko pa vsak defenitivno pride na ta nivo če ima željo.

x:Dx x:Dx :vio: jah nimaš kej, če je to tko, zdej spet kdo spat ne bo mogel zaradi teg stavka.

One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller

ja ti si dej povedov kako se pride do tega. js te pa sprasujem..kaksne so te duhovne zadeve, zaznave..

visja zavest pravis..visja zavest v katero smer? mal definiraj, opredeli..vsak lahk zase rece, da ma neko visjo zavest.

recmo kabalist bi zih reku, da jo ma. pa tud js ne bi zase trdu, da je nic ne premorem. sam mislim, da vseen ne bi govorila o isti zadevi (ceprov bi uporabla isto poimenovanje, isto besedo-visja zavest). no to mislim..mal opredeli o cem govoris.

pravis, da ne mores razlozit.. ce ne probas ne gre x;)x

ja ti si dej povedov kako se pride do tega. js te pa sprasujem..kaksne so te duhovne zadeve, zaznave..

visja zavest pravis..visja zavest v katero smer? mal definiraj, opredeli..vsak lahk zase rece, da ma neko visjo zavest.

recmo kabalist bi zih reku, da jo ma. pa tud js ne bi zase trdu, da je nic ne premorem. sam mislim, da vseen ne bi govorila o isti zadevi (ceprov bi uporabla isto poimenovanje, isto besedo-visja zavest). no to mislim..mal opredeli o cem govoris.

pravis, da ne mores razlozit.. ce ne probas ne gre x;)x

Hm višja zavest kako naj bi zgledala.Veš tok je tega xrolleyesx .Kje naj začnem.Zavedaš se stvari okol sebe veliko bolj kot drugi.Vidiš skupino ljudi ki nekej počnejo in se ukvarjajo z malenkostmi rečmo zakaj je nekdo nekoga udaril,užalu a teb je natančno jasno zakaj je do tega prišlo.Z tem ko se oni ukvarjajo z površinsko zadevo ti veš ozadje in težko to dopoveš vsem ker ti je vse kristalno jasno.Ko pa poveš te majo za čudaka.Pol recimo te nekdo užali in tebe zadeve ne prizadaneje ker veš zakaj je to naredil in ponavadi nima nič veze z tem da te ne mara ali da te hoče direkt prizadeti z namenom temveč zato ker z njim nekej ni uredu.Keš ti ni pomemben ker ti je samo nujno zlo.Vsak trenutek se znaš dobro počutit, ker živiš za trenutek ne za nek cilj ki bo čez mnogo let.Živiš spontano in sprejemaš kar ti pride naproti , v slučajnosti ne verjameš ampak so samo orodja ki jih izkoriščaš ker se ne obremenjuješ z njimi.Veš da bo dobro ne glede na kar kol.Kar kol se zgodi vedno se lahko pobereš in počutiš kot da nič ni bilo ker nisi odvisn od nikogar in ničesar.Vso moč črpaš iz sebe.Narava ti pomeni zelo veliko in prisegaš po naravnih zadevah in naravnem ritmu kjer čas nima veljave ampak notranji občutek koliko in kdaj.Privlačis pozitivne ljudi in negativce odganjaš spontano ker ne vidijo v tebi potenciala.Kljub temu da vidiš čutiš marsikaj in da si v marsičem nad drugimi to nikoli ne iskoriščaš proti nikomur in v škodo česarkoli, ker v nasprotnem primeru izničiš vso bit ki je v tebi.Položaji v družbi ti ne pomenijo nič, temveč ti pomeni veliko človeški karakter posameznika in po temu jih ločiš in določiš ali boš z njimi mel opravka ali ne.Po domače povedano če bo klošar pokazov več človečnosti kot neka pomebna oseba, boš brez oklevanja naredil vse za njega.Nikoli ne boš prosil za vrnitev usluge razn če ti ne bo ponujena.

Evo nekej tko na brzino x:px

o ja pa gre, in to grozen hitro.Edin kar občutiš je občutje.Fizični dotik je občutek.Ljubezen je občutek.Bolečina je občutek.Zakaj ti to pravim?

Svet okoli sebe občutiš, ga ne vidiš-vid je občutek.Občutiš bolečo "močno svetlobo-sonce" pa sem prepričan, da sonce ne boli..No..če maš zlomljen prst tud miza boli pa vse drugo kar se dotakneš..In občutiš veselje.Tle maš kontrast.In to sta edina dva Aspekta.Nasprotje.

Za se met pametnega moraš poznat neumne ljudi.Moraš se nujno primerjat.

Okol tebe je tolko neopredeljenih stvari, pojmov in bitij, ki jim le ti in samo Tvoja Visokost da pomen in loči v samem jedru bregova na Dobro in Slabo.

Vse je tendirano da se giblje k Dobremu.

Tvoja duhovna pot, ako jo tako vzameš, je tendirana k gibanju k Dobremu.Boljšemu.Večjemu.

Da tako je.Vse je podvrženo lastnim izkušnjam.Tvoje lastne izkušnje izberejo smer, ki je označena kot Dobro in kot Slabo.A za poznat Dobro ti ni treba prehodit vseh "napačnih" poti.

Zato poslušaš po svoje kalibriran kompas.Občutja.

In samo ti pri sebi lahko občutiš Višjo zavest, zmoti te lahko samo ignoranca tistih, ki to "nekaj" ustekleničijo, popredalčkajo in zalimajo etiketo z blagovno znamko gor in nato drugim prodajajo kot edino Resnico.Njihovo seveda.Kot kaže je ta kozarec kislih kumaric primeren za vsakogar.Škoda, ker se ne morem strinjati z njmi, ker kumaric enostavno ne prenesem.

poglej okoli sebe, izgubljeni skavti, ki s prstom kažejo misleč pravo smer za vsakogar a nakazujejo le svojo smer.

Glej znake, glej nebo, glej utrinke in glej meglo in na bilokaj se, kot skavt svojega življenja, opiraš, vedi da tvojo pot ti kaže le tvoj kompas.

Slediš enakim, ne nasprotnim.

Skupaj a vsak zase.In koliko poti je?Nekdo je rekel da dve.Ali da te ne kdo usmerja ali da greš sam po "trnovi"poti pa čeprav je oprijemljivo dejstvo, da se najlažje hodi v zavetrju in po liniji najmanjšega odpora.

Koliko lunin forumašev potrebuješ da zamenjajo žarnico?[naj vsak napiše svojo verzijo, prilagam mojo-..samo dva načina?]

6.

En je tiho pa zamenja, ostalih 5 pa debatira vsak po svoje kolko možnosti maš za jo zamenjat in na koncu jih pride par do spoznanja da žarnice ni treba zamenjat ker so Eno z žarnico.

Uf Unis si pa celo zmešnjavo naredu x:o)x x:Dx x;)x

a vidš.To so tvoje LASTNE IZKUŠNJE iz katerih govoriš..Objektivna izrečena resnica je kot formula. v=v0(1+v/c)

Tko je in drugače ne more bit, ane..

Zdej jzt ne morm rečt ja gospod profesor, men se pa zdi da to ni to.Ja sej vidm pa sm zračunu, sam jzt globok v sebi drugače čutm..Jzt to drugače vidm..

Čistost, jasnost, nobenih izjem.Absolutnost.10 božjih pravil...in mamina, ki so zate mucek, trenutno bolj pomembna kot karkoli drugega!(le glej, da se ne vrneš pozno domov..juuj pastiriče mlado, to bo pela šiba.Božja šiba.. x:)x )

... pa pol k greš po cesti in te avto povoz..hja...kaj se tolko dereš pizdica jedna, sej te je avto sam zbiu.Jzt na tvojmu mestu ne bi tko joku.. Če bi jaz bil na njegovem mestu bi to pa to..pa un pa to ..pa tko pa drugači..

In pol si solimo pamet.

Opiši mi Bolečino.

Pa glej, da bo objektivno.

Pa glej da ne bo prišlo iz tvojega izkustva(če je možno) in da bo tko kot po formuli.

Kako je lepo k vsak čuti pa vidi pa ve d je to res..Jzt upam da čutim enako kot ti, jzt upam da izkušam Resnico enako kot ti..Ker če ne dobim enakih izkušenj..Potemtakem, po logiki, je nekdo od naju v zmoti.

Že zdej povem, da si dejte vklopit sarkazem detektor za ta post..

So lastne iskušnje sam gre zato da bi se Miško in Desire podpisala in potrdila to kar sem napisov brez oklevanja.To vem, čeprav Miškota sploh ne poznam osebno in z Desire sploh nisva o tem še debatirala.Vidš za to gre.Vsi trije smo deležni te zavesti in točno se zavedamo tega čeprov se ne poznamo osebno razen jest pa Desire.

Razumeš zej.

Te naveze nisem imel nikoli z nikomer razen z takimi ljudmi kot sem sam, pa celo une sm poznal osebno, tle pa Miškota sploh ne.Pa točn vem kako razmišla,misli, čuti.Tazga nivoja ne zasledim nikjer več.

ne pa sej men je cist zadovoljivo. si me kr mal presenetu.. z kaj js vem.. neposrednostjo. vsec mi je tale tvoj odgovor.

sam..hja kaj pa vem..ni treba bit glih ne vem kaj, da ti so ti jasne take zadeve. recimo..v moji ozji druzbi v kateri smo stirje bi lahk reku, da mava dva tako visjo zavest.

lahk recem da mi je v vecini primerov zmer jasn un prikriti, resnicni vzrok. zmeri pa jasno da ne.

pa do da bi me kdo prizadel..hm..js no, glih da ti je vseeno ne mores rect. hotu si bolj povedat, da ne zameris -ce sem te prav razumel? pa tud tak ja..ni te prizadel na en nacin..gres naprej pac. ceprov mal ze si prizadet, ceprav ga razumes. pa pravis..ce bi bil na istem bi isto naredu. ne da bi bil na istem ti, ampak da bi bil ti na istem on.

vem kaj mislis..zivis za trenutek..denar nujno zlo..pa tud js ne vem kak bi bols razlozu, da se ne bi blo slisat kot kabalistovi razvajeni smrkavci.

ker ma v tem en point. ja ce noces razumet lahk to res primerjas z razvajenimi smrkavci.

poj je pa se tretja veja..veja kaksnih umetnikov, outsiderjov..ki pa pravzaprav niti ni tok drugacna. cist odvisno spet od cloveka do cloveka. kaksni so res ciste afne..

negativci..hm..ne vidjo potenciala..mogoce. zase vem, da me negativci neskoncno dolgocasjo.

rad mam nasmejane ljudi. da hodjo okol z nasmeskom.

pa ne dej da se skos smejis kot en bebo.

...cist vsak je lahko indigo... sam ce ma dost farbe na zalogi... :8):

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Ps:

Praktičen primer bi rekla moytsa

To je tvoja osebna izkušnja.Zakaj jo poveš tako, kot da se vsi strinjamo in mislimo, da je res to tko?Jaz se s tem še zaradi tega ksm to napisu ne smem strinjat.Buhvari, po svoji skledi ne smem pluvat..no, če ti primakneš svojo pa bi lahk res brez obžalovanja kšnega zelenga stisnu x;)x

V spoštovnju demokracije moraš prej pustit možnost, da ljudje volijo in če se 51% strinja, da sem naredil zmešnjavo.No, potem imaš prav.Ker je večina izrazila takšno mnenje.Konc debate.Tistih 49% nej pride k pameti.

Pss:

a zdej smo pa osebni

..desire jzt miško, lulko pa kulko in bolko balko malko kalko in un sralko k ga noben ne mara.No, mogoč ga jzt marm k mi je podobn.

Sej ti pravm.

zto k se večina strinja da je res tko, pol je tko.

Na podlagi Lastnih izkušenj se vleče Absolutne resnice..

Pa sam neki..

pred 700 leti bi lahko sralko kričal da se zemlja vrti okol sonca pa bi ga na kol pribil-prasica jedna k širi laži.

Pa pol bi se pred 300 leti malkoti in galkoti s to trditvijo strinjali..

In veš kaj..

..

pred 700000 leti in po 2006 letih se vse še zmerm tko vrti, pa če je sralko drugač al pa kolko enak mislu.

Neč se ni spremenilo.Mogoče samo izkušnje dojemanja..ki pa so, tako kot vse..podvržena lastnim izkušnjam.

x:Dx x:Dx x:Dx neverjetn si.Puščaj možnosti možnost x;)x

Že ves čas, odkar obstaja te tema. Je nekaj v stilu inkvizicijskih modrosti. x:Dx

Eh Alan, vidm daj že cajt da se osebno spoznava x:)x

Ne razumem alan.

Dokler se z mano strinjaš je vse tko :palec:

Sam če boš pa kake čudne ven metu ja no pol..ja pol se pa pazi..k pol pa ti bom mogu napisat kako močno se motiš..in pol bo ratalo vn enih 52 strani na to temo kaj jzt mislm d je prow pa zkej ti nimaš tko kot jzt vse pošlihttano po farbah pravih..hm..čak malo..mogoč..ah, ne..sm za trenutek pomislu da sem morebiti celo jaz inkvizitor..ah kje pa..kakšna šala..jaz, ki širim le resnico in vidm stvari takšne kot so.

Uf, samega sebe včasih prestrašim s temi negativnimi vzorci mišljenja.

Grem mantrat d bo men pa drugm okol lepo..No, men drugm pa vsem razn Galkotu k je pizda res nesramen do mene xcivx Bo že vidu pol na Sodni dan kdo je meu prow..pa kdo mu je avto s ključm odrsow..em..jzt nč ne vem o čem zdaj to :inocent:

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx neverjetn si x:Dx x:Dx x:Dx

pa do da bi me kdo prizadel..hm..js no, glih da ti je vseeno ne mores rect. hotu si bolj povedat, da ne zameris -ce sem te prav razumel? pa tud tak ja..ni te prizadel na en nacin..gres naprej pac. ceprov mal ze si prizadet, ceprav ga razumes. pa pravis..ce bi bil na istem bi isto naredu. ne da bi bil na istem ti, ampak da bi bil ti na istem on.

vem kaj mislis..zivis za trenutek..denar nujno zlo..pa tud js ne vem kak bi bols razlozu, da se ne bi blo slisat kot kabalistovi razvajeni smrkavci.

ker ma v tem en point. ja ce noces razumet lahk to res primerjas z razvajenimi smrkavci.

poj je pa se tretja veja..veja kaksnih umetnikov, outsiderjov..ki pa pravzaprav niti ni tok drugacna. cist odvisno spet od cloveka do cloveka. kaksni so res ciste afne..

negativci..hm..ne vidjo potenciala..mogoce. zase vem, da me negativci neskoncno dolgocasjo.

rad mam nasmejane ljudi. da hodjo okol z nasmeskom.

pa ne dej da se skos smejis kot en bebo.

Ne res ne zamerim nikomur ki me napizdeva,zmerja.Nazadne se mi je rečmo en bivši šef prov z nasmeškom v ksiht smejov z energijo(hehe si pa res en smešn,čudn človek) jest pa točn vem da ma povišan krvni pritisk,daj vs živčn človek ki nima zrihtanih osebnih zadev doma, neprestano se ubada z športom samo zato da razbije te duševne bolečine, in pitaj boga kok ma še lajfa pred sabo predn bo doživu srčn infarkt zarad nepravege, nepošlihtanega življenja, poleg tega pa še misl daj đek kar je daleč od realnosti.Vidš, takim ljudem ne zamerim in se mi smilijo če ti drugače povem.To vidim pri ljudeh.Tut pri unih k jih ne poznam dolgo.

Da nav pomote.Nism povn dnarja veš, pa mi dlih tko keš ne pomen velik.Mam ga dlih tok da preživim in skromnost mi ni odveč ker so mi pomembnejše druge stvari kot "kozarec piva", stvari ki jih ni treba plačati z denarjem oziroma jih ne morš in ki so okoli nas v neizmernih količinah zmerej in povsod.

jap unis se strinjam s tole polemiko..da ko en pravi, da ma visjo zavest - to je le njegov obcutek. in to se ne pomeni, da ima res neko visjo zavest. vse je odvisno kako gledas. sam se mi res ne da prevec filozofirat..

js sem pac direkt vprasal..po njegovem oz. po njegovih lastnih izkusnjah. brez filozofiranja.

Koliko lunin forumašev potrebuješ da zamenjajo žarnico?[naj vsak napiše svojo verzijo, prilagam mojo-..samo dva načina?]

6.

En je tiho pa zamenja, ostalih 5 pa debatira vsak po svoje kolko možnosti maš za jo zamenjat in na koncu jih pride par do spoznanja da žarnice ni treba zamenjat ker so Eno z žarnico.

vis tegale pa nisem cist postekal..kaj predstavlja zarnica?

dej kr vse mi razloz prosim. da ne bo kaksnih nejasnoti.

Ps:

Praktičen primer bi rekla moytsa

To je tvoja osebna izkušnja.Zakaj jo poveš tako, kot da se vsi strinjamo in mislimo, da je res to tko?Jaz se s tem še zaradi tega ksm to napisu ne smem strinjat.Buhvari, po svoji skledi ne smem pluvat..no, če ti primakneš svojo pa bi lahk res brez obžalovanja kšnega zelenga stisnu x;)x

V spoštovnju demokracije moraš prej pustit možnost, da ljudje volijo in če se 51% strinja, da sem naredil zmešnjavo.No, potem imaš prav.Ker je večina izrazila takšno mnenje.Konc debate.Tistih 49% nej pride k pameti.

Pss:

a zdej smo pa osebni

..desire jzt miško, lulko pa kulko in bolko balko malko kalko in un sralko k ga noben ne mara.No, mogoč ga jzt marm k mi je podobn.

Sej ti pravm.

zto k se večina strinja da je res tko, pol je tko.

Na podlagi Lastnih izkušenj se vleče Absolutne resnice..

Pa sam neki..

pred 700 leti bi lahko sralko kričal da se zemlja vrti okol sonca pa bi ga na kol pribil-prasica jedna k širi laži.

Pa pol bi se pred 300 leti malkoti in galkoti s to trditvijo strinjali..

In veš kaj..

..

pred 700000 leti in po 2006 letih se vse še zmerm tko vrti, pa če je sralko drugač al pa kolko enak mislu.

Neč se ni spremenilo.Mogoče samo izkušnje dojemanja..ki pa so, tako kot vse..podvržena lastnim izkušnjam.

Ne razumem alan.

Dokler se z mano strinjaš je vse tko :palec:

Sam če boš pa kake čudne ven metu ja no pol..ja pol se pa pazi..k pol pa ti bom mogu napisat kako močno se motiš..in pol bo ratalo vn enih 52 strani na to temo kaj jzt mislm d je prow pa zkej ti nimaš tko kot jzt vse pošlihttano po farbah pravih..hm..čak malo..mogoč..ah, ne..sm za trenutek pomislu da sem morebiti celo jaz inkvizitor..ah kje pa..kakšna šala..jaz, ki širim le resnico in vidm stvari takšne kot so.

Uf, samega sebe včasih prestrašim s temi negativnimi vzorci mišljenja.

Grem mantrat d bo men pa drugm okol lepo..No, men drugm pa vsem razn Galkotu k je pizda res nesramen do mene xcivx Bo že vidu pol na Sodni dan kdo je meu prow..pa kdo mu je avto s ključm odrsow..em..jzt nč ne vem o čem zdaj to :inocent:

heh..mislim, da sem te postekal. pa spet ti dam prav. zakaj prepricvat..sej je prov, da pove vsak svoje mnenje..sam..pust pol da se scvajzi, skuha, prekuha, dozori..poves in gres.

enkrat..ko bo cas jim bo ze jasn. zakaj bi se jim vsiljeval in jih posiljeval s samim sabo. ce vis pa ze vnaprej ves kaksna bo reakcija. pac..demokracija, demokracija drhali.

govoris pa na dolg ja x:Dx

se pa strinjam s tabo.

Ne res ne zamerim nikomur ki me napizdeva,zmerja.Nazadne se mi je rečmo en bivši šef prov z nasmeškom v ksiht smejov z energijo(hehe si pa res en smešn,čudn človek) jest pa točn vem da ma povišan krvni pritisk,daj vs živčn človek ki nima zrihtanih osebnih zadev doma, neprestano se ubada z športom samo zato da razbije te duševne bolečine, in pitaj boga kok ma še lajfa pred sabo predn bo doživu srčn infarkt zarad nepravege, nepošlihtanega življenja, poleg tega pa še misl daj đek kar je daleč od realnosti.Vidš, takim ljudem ne zamerim in se mi smilijo če ti drugače povem.To vidim pri ljudeh.Tut pri unih k jih ne poznam dolgo.

Da nav pomote.Nism povn dnarja veš, pa mi dlih tko keš ne pomen velik.Mam ga dlih tok da preživim in skromnost mi ni odveč ker so mi pomembnejše druge stvari kot "kozarec piva", stvari ki jih ni treba plačati z denarjem oziroma jih ne morš in ki so okoli nas v neizmernih količinah zmerej in povsod.

pa ves..tud ce ne vem vsega tega se lahk takmu folku sam nasmehnem. naj pizdi pa zmerja.

zakaj ne zamerim pa me ne moti. pac on je on..tak je. druzga ne rabim vedit.

ceprav verjetno ni tezk predvidevat. hm..smiljo..men se ne smiljo.

smiljenje ni dobro za nic. socutje mogoce. ja verjetno. empatija..postavit se v njegovo kozo. ne rabim vedet kaj vse ma-povisan krvni tlak.. pac sam..eni so tazga karakterja drugi drugacnega.

tole o krvnem tlaku me je mal zmotil. se slisal skor kot privoscljivost.

drugace pa takmu folku pokazem da se mi jebe zanje in ponavad kr hitr nehajo z napadom oz. sploh ne zacenjajo. o kaksnem socutju pa res ne morem govort. ga z veseljem zabijem nazaj, da mu zapre tisto napihnjeno gofljo.

ce je pac tak se ne pomeni, da bom js njegov nadomestek za sproscanje, ker tist dan ne bo mogu it na fuzbal.

bebasto si je pa k dusi vzemat karkoli. ampak res karkoli. to ne bom nikol razumel moje matke. pa mislim, da se je ze mal nalezla moje flegme. ceprov se zmeri..ja kaj bojo pa sosedi.. x:Dx

kozarec piva..js grem pa rad na pivo. pa ne zarad piva, zarad prjatlov. ceprov ja..poleti rad tud veliko popivam.

ne utapljam zdolgocasenosti prevec. popivam bolj takrat k je ze tak samoposebi fajn.

ceprov so tud izjeme valda, zato sem pa enostavno zamenjal druzbo.

sej..a pa ni glih to fora. glih to je fora sprememb. ampak tko kot si reku..ko samo sralko spremeni izkusnje dojemanja se v resnic ni se nic spremenilo.

treba je pocakat, da misel dozori in da se je zavejo se drugi.

prav je da se pove. prevec vsiljevati in ponavljati pa ni zdravo.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...