Kabalist 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Hja, Misko76, nekateri tvoji "sotrpini" žal na tem forumu večkrat ne pokažejo, da podobno kot ostali, potrebujejo učenje in da se niso rodili pametni z že napolnjenim "trdim diskom". Bodi brez skrbi, samega sebe ne smatram za nekaj več. Enostavno trdim, da ni ljudi, ki bi bili zaradi genetike privzeto boljši od drugih. Bog je tako uredil, da smo vsi v seštevku približno enaki (vsekakor ne smemo sem uvršati nesrečne ljudi, katerim je igra zakona nedoločnosti onemogočila normalnost). Nekdo pa en talent, drugi pa kakšen drugi. Težave izvirajo iz dejstva, da ljudje ne sledijo svojemu namenu, temveč zgrešenim interpretacijam okolja. Potem pa jočejo... Danes je vzgoja drugačna in družinska razmerja so drugačna, saj se neredko zgodi, da ima en otrok tri strice in tri tete, dva dedka, dve babici, morebiti še kakšnega pradedka ali prababico in nobenega brata, sestro, bratranca ali sestrično. V tem okolju se izoblikuje čisto drugačna osebnost, ki je polna sama sebe, saj temu nesrečniku vsta ta množica odraslih dobesedno vse znosi "k riti". Takšewn ljudek, ležeč v zlati palači pozornosti, hitro dobi občutek, da je nekaj več, saj je sam in nima konkurence. tam, kjer ni konkurence, pa pride na vrsto nazadovanje. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
violeta1 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Kogar zanimajo resne vsebine in pogovor na temo indigo otrok, mu priporočam stran www.indigo.si. Kogar zanimajo resne vsebine in pogovor na temo indigo otrok, mu priporočam stran http://www.indigo.si/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Kogar zanimajo resne vsebine in pogovor na temo indigo otrok, mu priporočam stran www.indigo.si. Kogar zanimajo resne vsebine in pogovor na temo indigo otrok, mu priporočam stran http://www.indigo.si/ Taja Albolena.Čist njen stil strani.Se mi je kr zdel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
violeta1 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Kaj pa je narobe s Tajo, morda je ne poznam dovolj. O njej vem le to, kar je bilo v medijih in na spletu. Prosim, da mi pojasnite. Ne bi namreč želela ''kupovati resnic'' od nekoga, ki ni čisto pri sebi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Kaj pa je narobe s Tajo, morda je ne poznam dovolj. O njej vem le to, kar je bilo v medijih in na spletu. Prosim, da mi pojasnite. Ne bi namreč želela ''kupovati resnic'' od nekoga, ki ni čisto pri sebi. Ah lejo nč.Narobe si razumela napisano Ona je ena izmed prvih Indigovcev ki je to javno priznala oziroma so jo drugi v to dali.Nč ni narob z njo.Krasna oseba je .Čeprov jo ne poznam osebno vidm to, tko da brez panike .Drgač se pa intenzivno ukvarja z Angeli in Feng shujem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Kogar zanimajo resne vsebine in pogovor na temo indigo otrok, mu priporočam stran www.indigo.si.A tu niso resni pogovori ali kaj? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 A tu niso resni pogovori ali kaj? To pa vsekakor... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 A tu niso resni pogovori ali kaj? Mislila je bolj temeljite pa sej veš... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Še vedno lahko nažicamo Marso, da preseli temo v čvekarije, pa bo dobila čisto novo globino. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Še vedno lahko nažicamo Marso, da preseli temo v čvekarije, pa bo dobila čisto novo globino. Trn v peti.Aj loh skos isto .Resnica boli pravijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Trn v peti.Aj loh skos isto .Resnica boli pravijo Ma ne, sej ni tako hudo. Neumnosti so tudi svojevrstna duhovnost in osebna rast. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Neumnosti so tudi svojevrstna duhovnost in osebna rast. Smešno sam resnično Sam žalostn k bi to celo rd naredu v posmeh tega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Mal za glodat...en blog......http://indigodjeca.bloger.hr/ Luštne učke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Mal za glodat...en blog......http://indigodjeca.bloger.hr/ Luštne učke Fajn Strelka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misko76 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Uf sm ti fovš .Neverjetni kraji.Je res je.Me je drgac okolje mal spominalo na nas kras. Kamenje porasceno z mahom povsod, pa borovci. Res lepo ja Aaaaaaaa noro res Miško, upam, das si se naužil vsega . Sem sem Tja sem sel trenirat, spoznal pa sem posebno skupino izjemnih ljudi, ki se ukvarjajo z BUDOm.Mogoce na kratko dozivetje enega treninga zunaj. Bilo je mrzlo kololi 8 stopinj, zelo vetrovno in vsi smo bili obleceni samo v zgornji del kinone s krajsimi rokavi (GI), tanko hlacno krilo (HAKAMA) in obuvala (TABI). Na zacetku nas je zeblo, da smo se kar tresli.Mojster nas hitro prazvrsti v skupine in pare, nato pa nam rece, da so "kijaji" obvezni. Sam trening ni bil naporen, vsaj ne toliko kot sem vajen doma. Dejansko ce bi trenirali pri 20ih stopinjah nebi niti svicnil. Ravno zato me je cudilo od kje vsa toplina.Po dveh urah in pol je sledil pocitek in cas za pogovore. Mojster je vsakega posebaj kaj vprasal in mene kot novinca je vprasl kaj sem obcutil?Povedal sem, da me je cudilo, da ni nikogar zeblo, kljub lahkotemu treningu. Rekel sem tudi, da sem v dolocenem trenutku imel obcutek, da sem jaz kot vsi ostali s kijajem sproscal toliko energije, da sem imel obcutek, kot da se je moja osnovna energija razsirila v nekaksen ovojni plasc. V tistem trenutku, ce sem pogledal okoli sebe nisem vec videl ljudi, ampak samo zarece krogle prijazne energije, ki skacejo sem ter tja. Asociacija je bila najbolj podobna na skupini kresnick, ki so koncno zasvetile. Obcutek je bil res fenomenalen. Kljub popolni resnosti in zastrasujocem dretju cutis prijazno energijo nasprotnika. Ta energija ti daje obcutek posebne moci, ki jo ni mozno doseci z najhujsimi treningi, saj izvira iz cisto necesa drugega.Mojster je povedal, da je zelo zanimivo, da sem to obcutil tako hitro, saj navadno ljudje rabijo veliko dlje. Posalil s eje se in rekel, no zdej ves, da ce ti je mraz, ne mores zato kriviti vremena.Od tega treninga dalje vem kaj je pravi kijaj in kdaj mi rata in kdaj ne. Citiraj spet se mi je na bols poslabsal http://img459.imageshack.us/img459/4973/podpisavatark1hk0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misko76 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Jaz bi rekel, da so bili nad teboj presenečeni in navdušeni, ker si preprosto tak, kakršen si, in ne zaradi tega, ker naj bi bil kao indigo. Štekaš razliko? Cisto res. Bil sem pristen.To da sem indigo mi je samo koristilo, da sem odnesel od treningov veliko vec kot vecina. Pomisli kjub temu, da ne znam spasnako, vseeno nisem rabil razlage za dolocene stvari. Skratka nisem bil nic prikrajsan. Tudi mojster se je dostikrat v tistih daljsih pogovorih posalil na moj racun. Kadar ga kdo ni razumel kaj zeli povedati je pogledal mene in rekel glejte njega, ne zna spansko pa tocno ve kaj hocem povedati in me razume (Ni bilo vedno casa, da bi mi vse prevedli, pa vseeno ni bil problem) Sicer ti je pa Indigo ze odgovoril namesto mene Hm višja zavest kako naj bi zgledala.Veš tok je tega .Kje naj začnem.Zavedaš se stvari okol sebe veliko bolj kot drugi.Vidiš skupino ljudi ki nekej počnejo in se ukvarjajo z malenkostmi rečmo zakaj je nekdo nekoga udaril,užalu a teb je natančno jasno zakaj je do tega prišlo.Z tem ko se oni ukvarjajo z površinsko zadevo ti veš ozadje in težko to dopoveš vsem ker ti je vse kristalno jasno.Ko pa poveš te majo za čudaka.Pol recimo te nekdo užali in tebe zadeve ne prizadaneje ker veš zakaj je to naredil in ponavadi nima nič veze z tem da te ne mara ali da te hoče direkt prizadeti z namenom temveč zato ker z njim nekej ni uredu.Keš ti ni pomemben ker ti je samo nujno zlo.Vsak trenutek se znaš dobro počutit, ker živiš za trenutek ne za nek cilj ki bo čez mnogo let.Živiš spontano in sprejemaš kar ti pride naproti , v slučajnosti ne verjameš ampak so samo orodja ki jih izkoriščaš ker se ne obremenjuješ z njimi.Veš da bo dobro ne glede na kar kol.Kar kol se zgodi vedno se lahko pobereš in počutiš kot da nič ni bilo ker nisi odvisn od nikogar in ničesar.Vso moč črpaš iz sebe.Narava ti pomeni zelo veliko in prisegaš po naravnih zadevah in naravnem ritmu kjer čas nima veljave ampak notranji občutek koliko in kdaj.Privlačis pozitivne ljudi in negativce odganjaš spontano ker ne vidijo v tebi potenciala.Kljub temu da vidiš čutiš marsikaj in da si v marsičem nad drugimi to nikoli ne iskoriščaš proti nikomur in v škodo česarkoli, ker v nasprotnem primeru izničiš vso bit ki je v tebi.Položaji v družbi ti ne pomenijo nič, temveč ti pomeni veliko človeški karakter posameznika in po temu jih ločiš in določiš ali boš z njimi mel opravka ali ne.Po domače povedano če bo klošar pokazov več človečnosti kot neka pomebna oseba, boš brez oklevanja naredil vse za njega.Nikoli ne boš prosil za vrnitev usluge razn če ti ne bo ponujena. Evo nekej tko na brzino Brava. Tocno to je to, samo dvomim da folk steka ...čeprav Miškota sploh ne poznam osebno...Pa točn vem kako razmišla,misli, čuti...Mogoce bi bil ze cas?Sam pol bo porblem, kr bo folk reku, da se grupiramo v skupino, ki lahko postane nevarna. Kot tista z Dolfijem na celu v 2. svetovni Tut res sam more bit z naravnih materialov k če ne se loh zastrupš Hahhahahaha Citiraj spet se mi je na bols poslabsal http://img459.imageshack.us/img459/4973/podpisavatark1hk0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misko76 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Hja, Misko76, nekateri tvoji "sotrpini" žal na tem forumu večkrat ne pokažejo, da podobno kot ostali, potrebujejo učenje in da se niso rodili pametni z že napolnjenim "trdim diskom". Bodi brez skrbi, samega sebe ne smatram za nekaj več. Enostavno trdim, da ni ljudi, ki bi bili zaradi genetike privzeto boljši od drugih. Bog je tako uredil, da smo vsi v seštevku približno enaki (vsekakor ne smemo sem uvršati nesrečne ljudi, katerim je igra zakona nedoločnosti onemogočila normalnost). Nekdo pa en talent, drugi pa kakšen drugi. Težave izvirajo iz dejstva, da ljudje ne sledijo svojemu namenu, temveč zgrešenim interpretacijam okolja. Potem pa jočejo... Danes je vzgoja drugačna in družinska razmerja so drugačna, saj se neredko zgodi, da ima en otrok tri strice in tri tete, dva dedka, dve babici, morebiti še kakšnega pradedka ali prababico in nobenega brata, sestro, bratranca ali sestrično. V tem okolju se izoblikuje čisto drugačna osebnost, ki je polna sama sebe, saj temu nesrečniku vsta ta množica odraslih dobesedno vse znosi "k riti". Takšewn ljudek, ležeč v zlati palači pozornosti, hitro dobi občutek, da je nekaj več, saj je sam in nima konkurence. tam, kjer ni konkurence, pa pride na vrsto nazadovanje.Drži da je dans okolje v katerem odrascajo otroci povesm drugano in zato drugace vpliva nanje.Ne morem pa trditi, da se moji "sitrpini" ne zavedajo, da se bo treba se veliko nauciti.Jaz prvim besede so eno, dejanja pa drugo in zame so bolj pomembna dejanja. Nic mi ne pomaga, ce mi kdo ves cas govori, da bi zame naredil marsikaj, dejanja pa kazejo na nekaj drugega.Zal pa je na forumu tezko videti ali ovrednotiti dejanja posameznika. Lahko samo verjames ali pac ne.Sploh ce pomislis, da so ljudje, ki so sposobni skoraj cudezev, pa jim pisanje nikakor ne gre. Kot recimo meni.Torej besede ne morejo biti edino pravo merilo. Citiraj spet se mi je na bols poslabsal http://img459.imageshack.us/img459/4973/podpisavatark1hk0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Kogar zanimajo resne vsebine in pogovor na temo indigo otrok, mu priporočam stran www.indigo.siVsekakor bom šel pogledati. Ko preberem, bom pa gotovo podal svoje osebno mnenje.Sploh ce pomislis, da so ljudje, ki so sposobni skoraj cudezev, pa jim pisanje nikakor ne gre. Kot recimo meni.Torej besede ne morejo biti edino pravo merilo.Hm, sebe šteješ med čudodelnike? Sem prav razumel?A naj se pomudim pri besedah. Splošna izobrazba temelji na neformalnih znanjih, pridobljenih predvsem s pomočjo branja različne literature, ukvarjanja z različnimi stvarmi in neprestane pozornosti do dogajanja v svetu okoli sebe. Pismenost izhaja neposredno iz splošne izobrazbe, dobljene skozi branje neštetih, tematsko ranolikih knjig. Ljudje, ki imajo težave s pismenim izražanjem, največkrat samo mislijo, kako veliko vedo, a so pravzaprav intelektualni invalidi ali morebitni t.i. "fah idioti". In med dediščino splošne razgledanosti sodi tudi spoštovanje drugih, ki se izraža tudi s skrbjo za pravopis. Ni opravičila za okorne, otroške stavčne konstrukcije, zmedenega podajanja misli ipd. Tipkarske napake se dogajajo vsem in te meni osebno niso problematične (ker se mi tudi dogajajo). Ako nekdo razlaga, kako veliko ve, kako je obdarjen z ne vem kakšnimi sposobnostmi, mora to dokazati tudi s pismenostjo. Funkcionalno nepismen človek je pravzaprav intelektualni invalid. Talent z osnovnimi slovničnimi pravili nima nič skupnega. Še huje pa je namerno spakovanje, kajti to dokazuje nezrelost in nespoštovanje drugih. Nespoštovanje drugih pa kaže na lastni napuh in aroganco do soljudi, kar nikoli ne prinese sreče. Vsaj ne na dolgi rok. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Tut Matej Peacehicker je Indigo.Mogoče se taga zaveda,mogoče ne....sicer pa ni važno....izžareva tisto energijo Matej njegova stran http://www.peacehiker.com/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Tut Matej Peacehicker je Indigo.Mogoče se taga zaveda,mogoče ne....sicer pa ni važno....izžareva tisto energijoAaa, zato se tako šopiri in mora biti v centru pozornosti. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Aaa, zato se tako šopiri in mora biti v centru pozornosti. Hm.Škoda da to vidiš.Pa še to ni njegov namen :xx!: ker mu je vseeno za to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Tut Matej Peacehicker je Indigo.Mogoče se taga zaveda,mogoče ne....sicer pa ni važno....izžareva tisto energijo Matej njegova stran http://www.peacehiker.com/ Aaa, zato se tako šopiri in mora biti v centru pozornosti. Hm.Škoda da to vidiš.Pa še to ni njegov namen :xx!: ker mu je vseeno za to. Potem pa ti , genialec, razloži nam nevednežem kaj je njegov namen... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 mogoče se je za vprašat, kaj mi vidimo v njemu... kaj je njegov namen je njegova stvar ane... zanimivo pa je kaj mi vidimo - kako že gre tisto, pri ljudeh nas najbolj moti....kaj jaz vidim - človeka ki živi tako kot si želi... in se me ne dotakne... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Tut Matej Peacehicker je Indigo.Mogoče se taga zaveda,mogoče ne....sicer pa ni važno....izžareva tisto energijoNjegov namen ni nič slabega, a ima tipično hibo sodobnih otrok (mladine) - na vsak način hoče izstopati, se dokazovati in se iti nekaj posebnega. Pravzaprav je čisto običajen tip, ki mu manjka pozornosti. Nič narobe i nič nenavadnega. A kot sem omenil, v današnjih družinah z enim otrokom je ta otrok toliko zasut s pozornostjo, da ima v kasnejših letih, ko ni navezan na mamino kiklo, precejšnje probleme z odnosom do okolja. Imam možnost opazovanja razvoja edinca in otroka, ki raste v družini z več otroci. Razlika je očitna. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Potem pa ti , genialec, razloži nam nevednežem kaj je njegov namen... Ne rabš bit da to vidš.Sej vidš kva dela.Mal si poglej njegovo delo mogoče se je za vprašat, kaj mi vidimo v njemu... kaj je njegov namen je njegova stvar ane... zanimivo pa je kaj mi vidimo - kako že gre tisto, pri ljudeh nas najbolj moti....kaj jaz vidim - človeka ki živi tako kot si želi... in se me ne dotakne... Bravo Ksenia Njegov namen ni nič slabega, a ima tipično hibo sodobnih otrok (mladine) - na vsak način hoče izstopati, se dokazovati in se iti nekaj posebnega. Pravzaprav je čisto običajen tip, ki mu manjka pozornosti. Nič narobe i nič nenavadnega. A kot sem omenil, v današnjih družinah z enim otrokom je ta otrok toliko zasut s pozornostjo, da ima v kasnejših letih, ko ni navezan na mamino kiklo, precejšnje probleme z odnosom do okolja. Imam možnost opazovanja razvoja edinca in otroka, ki raste v družini z več otroci. Razlika je očitna. Verjem da ne potrebuje pozornosti niti nikogar.Tut brez tega je lahko srečen.Trenutno dela tisto po čemer hrepeni in kar ga osrečuje.Ti nima veze z pozornostjo in slavo.Pač jo je dosegel tko usput.Itak je pa tko pr teh rečeh.Zdej si tle, pol te pa ni več in brez veze se je obremenjevat z tem.To pač pride in gre čist tko usput in ni njegova ključna naloga z kjere bi črpov energijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.