Alan_New 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Hm.Škoda da to vidiš.Pa še to ni njegov namen :xx!: ker mu je vseeno za to.Vidim, kot se sam razkazuje. Kaj je njegov namen, ne vem. Vidim samo dogajanje. Tip je romantik, po moje. Romantiki so vedno ostali zapeti v svoje iluzije, pa naj bodo še tako plemenite in potencialno resnične. Seveda si tudi jaz želim svet brez državnih mej, še posebej pa brez denarja, a treba je upoštevati dejstva. Na delu drugih se ne bom šel popotnika in razglašal svetovni Sloveniji, kako sem skoraj brez denarja prepotoval svet. Po svoje izreden dosežek, to priznam, ampak nekdo je delal, da ga je lahko častil. mogoče se je za vprašat, kaj mi vidimo v njemu... kaj je njegov namen je njegova stvar ane... zanimivo pa je kaj mi vidimo - kako že gre tisto, pri ljudeh nas najbolj moti....kaj jaz vidim - človeka ki živi tako kot si želi... in se me ne dotakne...Spet smo tam. Ne drži vedno, da je to, kar vidimo pri drugem, naša lastna lastnost, ki nas moti ali nam je všeč. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Verjem da ne potrebuje pozornosti niti nikogar.Tut brez tega je lahko srečen.Trenutno dela tisto po čemer hrepeni in kar ga osrečuje.Ti nima veze z pozornostjo in slavo.Pač jo je dosegel tko usputNaj ponovim... svinja zopet sanja svojo koruzo. Človeka poganjajo temeljni zakoni - igre, preživetje, družbeni položaj in občutki z doživetji. Moram mu priznati iznajdljivost in pogum, a še vedno je slehernik. Danes pa je itak trend, da vsi hočete biti nekaj posebnega, hočete sebe na prestolu evolucije. Pač, vsakdo ima pravico do teh želja in na srečo treznjenje še pride - prej ali slej. Najprej se je zdravo vprašati, kaj sem do sedaj storil za družbo okoli sebe? Kaj sem ji dal? Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Vidim, kot se sam razkazuje. Kaj je njegov namen, ne vem. Vidim samo dogajanje. Tip je romantik, po moje. Romantiki so vedno ostali zapeti v svoje iluzije, pa naj bodo še tako plemenite in potencialno resnične. Seveda si tudi jaz želim svet brez državnih mej, še posebej pa brez denarja, a treba je upoštevati dejstva. Na delu drugih se ne bom šel popotnika in razglašal svetovni Sloveniji, kako sem skoraj brez denarja prepotoval svet. Po svoje izreden dosežek, to priznam, ampak nekdo je delal, da ga je lahko častil.Spet smo tam. Ne drži vedno, da je to, kar vidimo pri drugem, naša lastna lastnost, ki nas moti ali nam je všeč. včasih samo trma sej vam dam prav, vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Vidim, kot se sam razkazuje. Kaj je njegov namen, ne vem. Vidim samo dogajanje. Tip je romantik, po moje. Romantiki so vedno ostali zapeti v svoje iluzije, pa naj bodo še tako plemenite in potencialno resnične. Seveda si tudi jaz želim svet brez državnih mej, še posebej pa brez denarja, a treba je upoštevati dejstva. Na delu drugih se ne bom šel popotnika in razglašal svetovni Sloveniji, kako sem skoraj brez denarja prepotoval svet. Po svoje izreden dosežek, to priznam, ampak nekdo je delal, da ga je lahko častil.Spet smo tam. Ne drži vedno, da je to, kar vidimo pri drugem, naša lastna lastnost, ki nas moti ali nam je všeč. Z temu priznam si pokazov svojo tekmovalnost z svetom.Zakaj ne bi enosotavno rekel vesel sm zate da ti je uspelo in da ti sam uživaš v tem kar si in uživaš v tistih zadevah ki jih sam opravljaš ne glede na druge. Moja misel pač ... Naj ponovim... svinja zopet sanja svojo koruzo. Človeka poganjajo temeljni zakoni - igre, preživetje, družbeni položaj in občutki z doživetji. Moram mu priznati iznajdljivost in pogum, a še vedno je slehernik. Danes pa je itak trend, da vsi hočete biti nekaj posebnega, hočete sebe na prestolu evolucije. Pač, vsakdo ima pravico do teh želja in na srečo treznjenje še pride - prej ali slej. Najprej se je zdravo vprašati, kaj sem do sedaj storil za družbo okoli sebe? Kaj sem ji dal? Eh Kabalist kb ti vedu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 pa tko lepo ti je povedow, pa ti si se fuknu na eno BESEDO.Ja, kul..moja misel pač. Le kje je tista ihta o razumevanju preddogodkov, čutenju vsega in bitja nadrealizma, če se pa fukneš in komentiraš eno besedo.Aha, priznaš, tekmuješ v materialnem svetu.Torej to pomeni, da se boriš za ta denar, ki je nujno zlo.Aha, iz tega sledi, da si ti seme zla..Ali naj nadaljujem kako se da popljuvat folk samo zaradi tega da se dokaže svoj point?Pa zakaj ovinkarit?Pa zakaj na tak način?Moja misel pač.Koga briga?Zakaj ti je blo treba to resnico z nami delit?Če je pa sam tvoja.Ne pa absolutna.Men mi ni pomagala.Je teb?Le kje se čut vzroka in ne posledic tukaj skriva.Enkrat pišeš tako drugič fukneš drugače.In kej nej rečem v svojo obrambo, da ne izpadem negativec..Hm, ja kul.Moja misel pač. Sej če ti ni cool ti ni treba Unis.Grde stvari govoriš oziroma energija je taka.Hja mlad si še.Velik te še čaka sploh v teh obdobjih Te pa nekej muči, se vid in nima veze z mano.Zakaj tok jeze in nervoze v teb že skos. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 pa tko lepo ti je povedow, pa ti si se fuknu na eno BESEDO.Ja, kul..moja misel pač. Le kje je tista ihta o razumevanju preddogodkov, čutenju vsega in bitja nadrealizma, če se pa fukneš in komentiraš eno besedo.Aha, priznaš, tekmuješ v materialnem svetu.Torej to pomeni, da se boriš za ta denar, ki je nujno zlo.Aha, iz tega sledi, da si ti seme zla..Ali naj nadaljujem kako se da popljuvat folk samo zaradi tega da se dokaže svoj point?Pa zakaj ovinkarit?Pa zakaj na tak način?Moja misel pač.Koga briga?Zakaj ti je blo treba to resnico z nami delit?Če je pa sam tvoja.Ne pa absolutna.Men mi ni pomagala.Je teb?Le kje se očut vzroka in ne posledic tukaj skriva.Enkrat pišeš tako drugič fukneš drugače.In kej nej rečem v svojo obrambo, da ne izpadem negativec..Hm, ja kul.Moja misel pač. Zakaj sploh obrambo.Zakaj ne bi enostavno kramljali brez da bi se borili za neko moč na en naravni način brez jeze ki se nabira zaradi drugih zadev. Misel pač Ni moj namen komur koli kar koli uturit ampak da debatiramo brez borbe, brez ovir.Komur ni všeč bo šel, komur je bo prebral.Kaj bo sploh nima veze.Delamo kar nam paše ta trenutek...cilj ni važn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Če bi se bolj temeljito lotil branja fant moj, bi opazu da sem ti ogledalo nastavu..A vidš svoj odsev noter?Ben, mejbi explenejšon.. kaj sm mislu s tisto obrambo.Poglej tvoj zgornji post.Kako na lep način rečeš enmu mona.Oprosti, ma si mona.Beseda oprosti pa vse zmehča in je vse kul..Hm..kako že gre..hint-moja misel pač..In moj način podajanja mnenj je morebiti res brutalen-zate in za vse druge k majo radi čist jezik-lep jezik-aristokratski jezik.Ne rečeš enmu da je šutast k gleda kot konj samo v eno smer...Ne ne, ker smo civilizirani morš to na civiliziran način povedat, dvignt nivo pogovora ane..Torej, enmu bi pol tko reku....Z vsem spoštovanjem, zdi se mi, da niste upoštevali v obzir tudi drugačnega mišljenja, kajti zaradi naslednjih razlogov je morebiti bolj objektiven in zavzame celoten spekter problema.. Ha..prow čist tvoj način.Namesto odgovora na vprašanje, se dregneš v to kako sm jzt to povedu in iz mene nardiu problem.Iz enačbe si tko poradiru tvoj part of conversation.Temu se reče diverzija fant moj.Hja, mlad sem še.Sam ti si tisti k kot kaže ne vidš mojga pisanja na tvoj način.Look in the mirror..I can't see vijola shit around you all I see is bs..No, no..Takega natolcevanja pa tukaj ne bomo sprejeli.Saj si indigo?Torej ti norme nič ne pomenijo, ker veš, da smo ljudje različni in se drugačno-svojevrstno odzivajo na situacije, ki jih nekateri poimenujejo problem.Jazt sedajle nobenega problema.Če si se že dregnil vame in moj način pisanja označil kot neprimeren, poln negativne energije, bi ti želel, da si nabaviš sarkazem detektor in cinizem radar, kajti tvoje razumevanje vseh ljudi in njihovih vzgibov je tukaj metanje peska v oči.Samo zato, ker TEBI osebno ni všeč kako povem stvari, me je treba označit kot zelo mladega, zaletavega fanta, ki ga še dosti čaka, da se bo na poti Resnice naučil iz lastnih padcev al pa iz posnemanj gibov ostalih mojstrov Pravilno pot.Kar men pokaže od tebe je to, da ne morš pol objektivno vidit notranjih vzgibov ljudi pa čeprav si par postov zgoraj vse tvoje čirulečarule lepo opisal.In veš kaj?A da jzt tega ne razumem?No, no..tud unis ma svojo laastno magično palčko s katero maha po meglici in vidi pot..Sam me to še ne nardi enga pametnjakoviča k mora drugim razlagat in sebe Označt za uber cool čutečo osebo..Just face it.You are ordinary I'm spešal..No, no..pa kaj mi je bilo treba vse to v nulo povedat.Tko kot te poznam boš quotal cel post, se fuknu na eno besedo k jo nism dodobra argumentiral in zdegradiral vse drugo..Aha, pol za to se gre.Unis, ko ti en pokaže, da se motiš pol k vidiš da nisi popoln pa vzkipiš in poskušaš obdržat pokončno pozo, masko pred drugimi..aha..ja pa jade..Al pa vse spet quotaš in daš enga smejkota odspodi pa uber kul komentar.Smešen si.Pa en palec za vzpodbudo..Hm..al pa nardiš tretjo tvojo finto..Quotaš en del, opravičiš svojo ozkoglednost in vržeš pink ponk žogico drugmu nazaj na mizo s tem, da označiš njega kot problem.Nevem fant, v tvojem pisanju čutim negativno energijo, skrivanje.Pa čeprav skoz govoriš o seb pa o sovjih občutkih se venomer izključuješ z lastnimi argumenti..Mogoče imaš kakšen del tebe, ki ga še nisi osvestil..no ja..še dolga pot te čaka..držim pesti da ti bo uspelo..Get a point?Diverzija.Skrivanje.Quotanje enga dela, razchefuk ostalega.Lahk pa nardiš spremembo in ne nardiš neč od zgori naštetega kar je v toji praksi in me al ignoriraš, al pa poskušaš napast s tem, da mi vržeš proti argument in ga na petih krajih opravičiš, da ti pa ja nimaš namena da boš koga napadel.Da bi se s kom skregal.Moja edina pomankljivost je ta, d povem tko da še druge morebiti celo res prizadane in sem potem jaz srž jedra problema.Morebiti res.Pa smo spet pri meni.. Spet bi se nekej boriv.Sej kul Unis.Če ti grem na ku...c povej.Pa se ne bom več pojavlov tle.Ni problema.Se mi ne da sploh razlagat pa brant ker to ni point.Reci slobodno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 aha..ok..Diverzija..me bad guy.Aha..kul..čist po tvoje.Si grozno predvidljiv. Če bi se rad kregov si druzga najt .Bad guy, pa nis.Daleč od tega .Sam nekej te muč.Kaj je to sam dobr veš Predvidliv, nepredvidliv nima veze.Dalam kar mi pač un trenutek ustreza, kar se mi zdi,kar čutim...čist simpl Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 sm tou še to dodat pa me gumb uredi ne mara aha..ok..Diverzija..me bad guy.Aha..kul..čist po tvoje.Si grozno predvidljiv.jzt se vsaj trudm bet tak ; ) (dejva še to quotat)Prvo..opišem zakaj pišem tako kot pišem.Ne pomaga.Moj način izražanja je netoleranten in ga zato označiš kot borbo. ....ampak ti nisi tukaj, da bi se boril...je treba ljubezen pa veselje širit okol (dejva quptat ta stavk skupi) k Unis ne širi tega kot kaže..aha..pizdica mala..(kdo je to reku?) in potem..no, in potem je tista pink ponk žogca vržena na zlo podel in nizkoten način, kar se tega tiče.Ti dober.Ti se ne rukat z glavo proti zidu..A vidš kej delaš?Edin kar nardiš je to, da jzt sz mojim neprimernim pristopom izpadem strahovalec, tiran, nasilnik, pretepač, prepirljivec, bahač.In vse kar sm povedu je bla samo prikaz tvojega napada in obrambe..Šur..Seveda se morš zdej umaknt k mi nisi fajn.Seveda morš zdej zbrisat account in se ne več prikazat na forumu..eee..delč od tega..Prow rad uživam ob branjih tvojih postih..zakej bi si želel, da bi en tak fajn dečko zarad mene spizdu dol?Daj no, ne deli tega.. a zdej čutš kako drugačno, bolj ljubeznivo energijo?Od zmerm je bla tm baby, glej med vrsticami ne med trtami. Tnx ks mi dovolu da ostanem.Tirana,pretepača,bahača is sebe delaš sam brez da bi jest sploh kej reku.Unis si uredu človk v osnovi- se vid kljub vsemu napisanmu zato ti ne zamerim nič.Sam kregat se pa ne mislm.Grem raj kej druzga delat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 lol.Prow ne tendaš al se delaš da ne tendaš.Fant moj pred čim se skrivaš?Nima veze, taki pogovori nimajo kej iskat u tej temi, jo sam smetijo. In ja..upali SARKAZEM..kej je že to? d mi ni treba it zdej razlagat da se pred nobenim ne skrivaš k tist vprašanje sploh ni pomemben.In ne delam tirana, bahača itd..To je tvoja interpretacija.In sm ti napisu v klobasi zakaj pride do tega..Sam eni so prow tko..Luč je prižgana ,se lohk meniš z njim sam je vidt da ni nobenga doma.. kamen na kamen kubasa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 ajoj..kolko negativne energije.. : ) jzt jo v seb ne čutm.Mejbi si jo ti ustvarjaš v seb k to bereš.To pa je tvoj problem interpretacije resničnosti Kako se rad igram;) Jest tut .Vidš kuko se je jeza polegla.Se bol počutiš ne Ps: O moj bog..pa ja nisi zdaj quotal moje pisanje in pol dal smejkota odspodi..hm..tega pa res nisem predvidel..In o moj bog, en post bolj zgori..smi zdi da vidm tle en vzorc..nima veze.. Stari as razmišlov kakšen posel v smislu šloganja.Mislm da bi bil uspešn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Aha, priznaš, tekmuješ v materialnem svetu.Torej to pomeni, da se boriš za ta denar, ki je nujno zlo.Zakaj nekatere moti materialni svet. Vsi blebetate o njem, a vsi ste isti. Morebiti sem v malce manj problematičnem položaju, ker se jasno zavedam zakonitosti sveta okoli sebe. Ko si v žrelu preživetja, se neha filozofija o dobrem ali zlu namenu denarja. Mimogrede, zakaj je potrebno uporabljati prostaške izraze? Najbrž izstopanju. Ko ste omenili ogledalo. Nima smisla stopiti pred ogledalo resnice, dokler se ne otreseš maske lažne (samo)ppodobe. Indigo ljudje so silno nesrečni, če nimajo prostora za svoje izstopanje. To je nujnost, sicer se pokažejo njihove pomankljivosti, katere ne priznavajo. Saj to gre, dokler si od vseh strani maziljen in napolnjen z vsem. A ko si prepuščen svojim sposobnostim preživetja, pa je truga pesem.Tam se pa tista famozna nadmoč stopi kot pomladanski sneg. Če še takrat ne, pa skozi običajne bivanjske tegobe. Bog je v podrobnostih, tudi čisto banalnih vsakdanjostih. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Zakaj nekatere moti materialni svet. Vsi blebetate o njem, a vsi ste isti. Morebiti sem v malce manj problematičnem položaju, ker se jasno zavedam zakonitosti sveta okoli sebe. Ko si v žrelu preživetja, se neha filozofija o dobrem ali zlu namenu denarja. Mimogrede, zakaj je potrebno uporabljati prostaške izraze? Najbrž izstopanju. Ko ste omenili ogledalo. Nima smisla stopiti pred ogledalo resnice, dokler se ne otreseš maske lažne (samo)ppodobe. Indigo ljudje so silno nesrečni, če nimajo prostora za svoje izstopanje. To je nujnost, sicer se pokažejo njihove pomankljivosti, katere ne priznavajo. Saj to gre, dokler si od vseh strani maziljen in napolnjen z vsem. A ko si prepuščen svojim sposobnostim preživetja, pa je truga pesem.Tam se pa tista famozna nadmoč stopi kot pomladanski sneg. Če še takrat ne, pa skozi običajne bivanjske tegobe. Bog je v podrobnostih, tudi čisto banalnih vsakdanjostih. Veš de ja.Od maziljenja mi slab rata.Sploh pa ne rabim nikogar da sem srečen.Če me občasno kdo posluša me pač.Od nobenga nič ne pričakujem.Kabalist navajen si nekega vzorca ki se ponavlja pri večini ljudi ki jih opazuješ.Žal pri meni ni tko.Žal. kul, spreminjaš lastne quote.Ni fair play, kubasa Včas kej dodam pa popravm.Toj to.Ti maš pa skos en paranoičn občutk.Sej ti nč nočem madona ej.Komej čakam da tem zjebov, uniču,diskriminirov ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
white fish 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 "ABC News segment about indigo children"http://www.youtube.com/watch?v=SZwyiy90X2I Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Z temu priznam si pokazov svojo tekmovalnost z svetom.Zakaj ne bi enosotavno rekel vesel sm zate da ti je uspelo in da ti sam uživaš v tem kar si in uživaš v tistih zadevah ki jih sam opravljaš ne glede na druge.Tekmovalnost? Uživanje je danes globalni trend in to podpirajo vse ob-lasti. V tem ne vidim nečesa, kar bi se veselil, če to počnejo drugi. In ja..upali SARKAZEM..kej je že to?unis, žal ga nekateri ne štekajo. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 wtf?Sej je blo smešen sam zdej mi pa že najedaš.Kot da resno mislš to kar praviš-grozljivo.Dodam:A ti pumpa teb sploh potegne do zavedanja da je to eden izmed mojih alter egotov kdr pišem..diversity my friend.Če ne si pa, oprostite moji francoščini, prow fuknjen da še zmerm tupaš svoje o moji bojevitosti in obramboslovju. ....sej bo vse ob svojem času kdoj tle fuknen pa kdo ne itak nima veze boj in pobeg 2 opcije hehe zakaj ne bi pogruntov tretjo kjer sploh ne razmišlaš o tem, ne o boju, ne o pobegu in zadeva rata drugačna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Eh Kabalist kb ti veduTi, dragi Indigo pa veš! Pa smo pri tej svinji... Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Ti, dragi Indigo pa veš! Pa smo pri tej svinji... Smo ja.Sam brez sanj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 http://static.flickr.com/75/195983063_e380efd610.jpg To si verjetno mislil sebe... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Da. Vsaj enkrat kratek in jedrnat.In razumljiv... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Vsaj enkrat kratek in jedrnat.In razumljiv... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Smo ja.Sam brez sanjO, ja tudi kuruza in sanje so zraven. Vse, kot se šika in v napuh pika. Lepo, da so nekateri postali kratki in jedernati. Slika je pač kot tisoč besed Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 O, ja tudi kuruza in sanje so zraven. Vse, kot se šika in v napuh pika. Lepo, da so nekateri postali kratki in jedernati. Slika je pač kot tisoč besed Ti pa tvoj napuh."Dam ga nes" k ga tko obožuješ. Zej bo spet ena analiza padla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Prst dvigneš gor takrat ko se nekdo strinja s tabo.Lepo.Hinavsko.Priden.Kratko?Razumljivo?Da.Ku si šutast Jej čokolado.Jedilno.Pomaga če imaš drisko.Zapira... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 mercator v akciji,,,,ob nedeljah nč čokolade! Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.