Skoči na vsebino

Indigo otroci

tomazslo

Recommended Posts

: ) da bi le vedel zakaj si to moral napisati..le jej, le jej čokolado..da boš zrasel in bil močan.Da boš branil sebe, mater ter družino.Vsakdo je tvoj sovražnik.Vsakdo se ti zoperstavi.Če ni po tvoje, udari, ne čakaj.

Priden Alef.

Uspelo ti bo.

Kot je še vsakomur.

:palec: x:Dx

Vesel božič pa uspešno, zdravo in srečno v letu ki prihaja... xsrcx xDDx

Od Alefa... x:Dx

Lahko tud brez čokolade... x:px

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

Enako folk.Srečnga pa zdravga pa čim manj pjanga pa lepga

SREČNO NOVO LETO

Po potrebi in priliki... x:px x:px x:Dx

Enako tebi... :palec: xrolleyesx x:Dx x:o)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Kako naj vem? Ti se imaš za indigo, zategadelj privzeto vse veš. x:Dx x:Dx

Jest to sm....sam itak nima veze kaj si, kaj nisi ampak kakšen si x;)x

Kar se znanja tiče veš ti še več od mene.Čutm več kot ti.Edin to.

Ah, to otroško nategovanje - kaj me briga, kaj ti veš in kaj ne. Jaz sem jaz, ti si pa ti. Tako pravijo v eni stari reklami za otroške čevlje Ciciban. Tvoj zadnji post je precej podoben pisanju kakšnega cicibana. x:Dx
BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

Popolnoma relevantno je tudi vprašanje, zakaj so nekateri tako trdno prepričani, da so. x:)x

Nismo.

mislim pa da je treba vedno dopuščati možnost.

in to velja povsod.

pa treba je tud prisluhnit vsakemu. brez lajanja in kamenjanja..

če hočeš lahko razumeš vsakega človeka. hm..vsakemu daš svoj oz. razumeš njegov prav.

Indigo bi morali met nek forum kjer bi bili samo indigo brez vseh tistih ki se sprašujejo ali zanikajo obstoj indigov... kr tele debate o tem ali ja ali ne že res najedajo :o|o: xrolleyesx

pure indigo forum xsrcx

in ja, itq da ja :vio: x:Dx

Roses are red, violets are blue...

Zakaj se nekateri tako branite indigo otrok...zakaj ste tako trdno prepričani da tega ni?

Preprosto, ker temeljno znanje genetike izključuje pojav indigo otrok kot nekaj, kar temelji na genetiki. Indigo otroci temeljijo na socioloških gibanjih sodobne družbe in so proizvod drugačne organizacije družine in drugačnih odnosov v družini. Vse, kar sem o tem prebral, kar dobro dokazuje to mojo trditev. Človeški genom ni tržnica, temveč sistem, ki se spreminja samo znotraj določenih spremenljivk. Vsa večja odstopanja se praviloma zaključijo z negativnimi posledicami.

Res je, Indigovci (oziroma tisti, ki mislite, da ste po tej plati nekaj več), naredite si svoj forum!

BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

Sicer to kar bom napisov zgleda zlo tko kokr da se mam za enga jebača al kva ti jest vem.Drgač sploh nimam tazga mnenja o seb in mi to sploh ni pomemben.Sm kar sm jebat ga x:)x .

Probleme z ženskam mam v tem smislu da ko se z katero spustim na prijatelski odnos(govorim za ženske ki me ne poznajo že dolgo in vzpostavim prijatelstvo kr naenkrat) zmeraj to preide eventuelno na zadevo da ji zlezem pod kožo in bi hotla kr nekej met z mano, čeprov to ni moj namen ampak pač debatiram z njo o marsičem tut najbolj osebne stvari.Ker pač zmerej tak kot sem vzpostavim pač prijetno,domače vzdušje,jih občudujem ker mam rad to žensko energijo, ženske mislijo da se zanimam za njih in ker sem jim nekak pisan na kožo xrolleyesx hočjo kr nekej več iz tega prijatelstva.Kot sem pa jest povedov to ni moj namen ker to je pač moj način komunikacije in ker mam svojo ljubezen ki je več kot dovolj x:)x .Tako da mam potem kr probleme se od te ženske oddaljit na prijatelsko raven ker se je tok zagrela.Zadne cajte se kr mal oddaljujem od njih že takoj na začetku, vendar poj pride do druzga problema da sm kao nedostopen in da mi ni do nobene oziroma da jih ne maram, se jih bojim al kaj ti jest vem še vse.Tko sm kr dostkrat v dilemah xrolleyesx glede tega.Moja narava ma tak pristop pa morm "glumit gljivu" kar mi je sploh bljak ker nočem igrat.Hočem bit pač to kar sm.Hudo pa mi je rečt kr eni ženski k vidm da ji je do mene da pač mam že žensko in da ne rabim druge ker težko prenašam tisto razočaranje ki ga na njej vidim in potem najino prijatelstvo(kar mi zlo velik pomen) zmerej rata čist drugačno kot je bilo.Uglavnem probam z govorico telesa in obnašanjem(bi reku temu usmerjanje energij) jo nekaj spontano spravt na pot ko vid da pač hočem bit samo zaupanja vreden prijatelj in nič več.Dostkrat kr dujamejo to in je tut pol to najino prijatelstvo na istem nivoju kot na začetku.Tle sm zdej res zadevo razcepu na atome x:Dx sam tko je, tko jest to doživljam.Ženske so pač take, že po naravi iščejo avtomatsko najboljšega možnega kandidata za življenje in eventuelno za svoje gnezdece in potomstvo.To zelo deluje na tej podzavestnem,"divji naravi" , nivoju.In jest kot tak ki sem zelo drugačen od povrečnega moškega dobim kuj "neke pike".

Mislm da ma Miško iste probleme.

Wow, mislim da moram mal premislit, če onda nisam ja stvarno ovaj indigo x:Dx

Tud jz mam včasih tak feeling. Mislim tko, moj cilj je, sploh če mi je človek všeč da se tko mal stopim z njim v eno harmonijo(al se pa vsaj približat temu kukr se pač da) in ja ženske to velikrat začutjo tko k si napisal ja x:Dx. Ma res mi je stvarno brezveze met neke površne odnose vsepovprek al pa se šparat samo za eno osebo. Potem bi se mi zdel kot da se pogovarjam z roboti...no ja...

(popravljeno)

@kabalist:

ko berem tvoje poste sem fasciniran. berem, berem in berem in samo waw. res spoštovanja vredno znanje. ampak žal ne razumem tako zapletenih stavkov in dosti besed niti ne poznam. zato žal ti mene ne moreš učit. zelo pa sem ti hvaležen za trud. malo sem ljubosumen, ker jaz si ne zapomnem ene definicije ko jo preberem. še ko se jih naučim na pamet jih hitro pozabim. mam zelo slab spomin, ker sem imel epilepsijo ko sem bil majhen. zdravniki so rekli mami, da bo lahko srečna če bom končal osnovno šolo. jaz sem že prišel do polovice faksa in sem presrečen za to malo spomina katerega mam. sej to sploh ni slabo, pozabiš tudi grde stvari :mezik:

en dan pri sosedu pijemo vino in smo bli že dobro nažgani ko ga zmanjka. panika? ma kje, gremo k sosedi jolandi. ona ima najboljše vino. verjetno ker gara v vinogradu cele dneve. njene ljubezni do trte ne morem napisat z besedami. ko nas je vidla nažgane se je že zasmejala. kaj fantje spet žurka. medtem ko je točla vino, predvsem ker je nam tekel jezik, smo se zaklepetali. in ona začne zgodbo.

sem šla v trst kupit šolske torbe za otroke in ker ne znam italijansko sem jih vzela s sabo. pridemo mi v trgovino in otroci hitro najdejo svoje. jim rečem naj pokličejo trgovca pa jim je nerodno? med prepričevanjem naj ga že enkrat pokličejo pride sam in me vpraša nekaj po it. otroke panika, ker jim je nerodno meni itak nerodno ker ne znam jezika. ker se otroci niso zmrdali sem začela sama. moja italijanščina je bila tako smešna, da se je trgovec komaj zadrževal. otroci pa so se smejali na ves glas. poglej ti njh. jaz tukaj se borim za njih oni se meni smejejo kako sem neumna. a meni se zdijo bolj neumni oni ker znajo italijansko in tega ne uporabljajo. ampak se nisem pustila zmest ker sem vedla kako si želijo torbe in tudi če so neumni jih imam rada. nadaljevala sem s še bolj smešno italijanščino in ne boste verjeli smo kupli vse kar smo(beri:so)hoteli

mojo sosedo poslušam z užitkom, ker je tako realna. bolj realna kot kakšna knjiga. ja tudi bolj realna kot biblija ali pa kakšna knjiga o kabali.

s to zgodbo me je naučila naj uporabim znanje katerega imam. in jaz znam imet rad. zato mam full rad mojo sosedo, mam full rad njene zgodbe, mam full rad njeno vino in drugega ne rabim - nobene knjige.

tudi ti znaš imet rad. mej rad indige

Popravljeno -> pumpkin

Malo za hec in malo zares citiram citat iz Foucaultovega nihala:

Kadar ti torej kak velik kabalist hoče kaj povedati, nikar ne misli, da ti govori kaj puhlega, navadnega, vsakdanjega, temveč skrivnost, orakelj...

(Thomaso Garzoni, Il Theatro de vari e diversi cervelli mondani, Zanfretti, Benetke, 1583, pogovor XXXVI)

Possible—but highly unlikely.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...