FixMinze 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 glede na to da je vijolčna tud barva šizofrenikov js za razliko od ostalih nisn indigo pač pa me šizofrenija hakla zahrbtno, od odzadi še zmeri ne Ahah od ospredi bi rada - že vem zakaj se gre - Ti bi me v pojstlo rada -tctctc, pa moža po možnosti naj se znebim zate p.s; pa zaj bo vredi Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Ahah od ospredi bi rada - že vem zakaj se gre - Ti bi me v pojstlo rada -tctctc, pa moža po možnosti naj se znebim zate p.s; pa zaj bo vredi tolk cajta si si vzel, pa nč bolšga uspel poštudirat ccccc Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Kva a zej bi pa že rože rada Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 sj pravim....ne gre ti tole, z rožami mi groziš Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Lol ! pa res haluciniraš Ne resno lej - ti povem zakaj ne stekaš indigo konteksta ? ker bi lahko takole hecanje cel dan počela - a mam prov ? Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Lol ! pa res haluciniraš Ne resno lej - ti povem zakaj ne stekaš indigo konteksta ? ker bi lahko takole hecanje cel dan počela - a mam prov ? sj ne pravim da ne štekam tega konteksta, ne štekam zaka je to zdej taka reč k men se pač to kar ste navedli ne zdi nč tko vau, za dol past.....in itak mi je mim da nekdo hodi po svetu in pravi : čujte jst sm pa indigo bolj brihtn in tak in tak.......halo no in tud to, kao majo sposobnost širšega razumevanja japajade....glih nekdo k bo v eni temi vpil kok je indigo in poduhovljen in bla bla bla, bo v eni drugi se totalno usajal in prepričval druge v svoj prov, seveda na najbolj nizkotn možn način :xx!: tenkjuverimač za takšnole a ne sam temo sma pa čist posvinjala Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 sj ne pravim da ne štekam tega konteksta, ne štekam zaka je to zdej taka reč k men se pač to kar ste navedli ne zdi nč tko vau, za dol past.....in itak mi je mim da nekdo hodi po svetu in pravi : čujte jst sm pa indigo bolj brihtn in tak in tak.......halo no in tud to, kao majo sposobnost širšega razumevanja japajade....glih nekdo k bo v eni temi vpil kok je indigo in poduhovljen in bla bla bla, bo v eni drugi se totalno usajal in prepričval druge v svoj prov, seveda na najbolj nizkotn možn način :xx!: tenkjuverimač za takšnole a ne sam temo sma pa čist posvinjala Jah se strinjam, maš prav. Res, ko se nekdo izpostavlja bolje, da ima cel arzenal posebnih sposobnosti pripravljen za dokazilo - tak je svetSem pa rekel gre za notranjo ureditev -notranji ego pri tem človeku drugače dela, če se bo upiral - bo zgnil v mlaki lastne bojevitosti, takemu človeku se, če ne spozna, da od znotraj malce drugače tik taka - ne obeta nič dobrega. Temo si pa ti posvinala - jaz sem probal mal sodelovat, ker te nisem hotu tvojga ega užalt p.s; to je pa blo mal zlobno ne? Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Jah se strinjam, maš prav. Res, ko se nekdo izpostavlja bolje, da ima cel arzenal posebnih sposobnosti pripravljen za dokazilo - tak je svetSem pa rekel gre za notranjo ureditev -notranji ego pri tem človeku drugače dela, če se bo upiral - bo zgnil v mlaki lastne bojevitosti, takemu človeku se, če ne spozna, da od znotraj malce drugače tik taka - ne obeta nič dobrega.Temo si pa ti posvinala - jaz sem probal mal sodelovat, ker te nisem hotu tvojga ega užalt p.s; to je pa blo mal zlobno ne? ne ni blo mojga ega ne morš užalit, on namreč točno ve kakšen je in se ga tuje mnenje težko dotakne v taki meri, dab bil užaljen Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Ja vidm, da si bolj trda v bučo p.s; ka pa to ? Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Ja vidm, da si bolj trda v bučo p.s; ka pa to ? a ti si pa mehek valda trda, treba dobr zaščitit ono drgocenost k jo nosim not Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 a ti si pa mehek valda trda, treba dobr zaščitit ono drgocenost k jo nosim not Jaz sem mehek kot najbolj mehka spužvica na tem svetu in bolj trd kot najtrši teleban ..k vsaj neb bil tok trd....pa ti poročena....pismo....sem mehek.. Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Jaz sem mehek kot najbolj mehka spužvica na tem svetu in bolj trd kot najtrši teleban ..k vsaj neb bil tok trd....pa ti poročena....pismo....sem mehek.. zaj pa že fantaziraš.....skrajni cajt da nehama...v tvoje dobro Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 zaj pa že fantaziraš.....skrajni cajt da nehama...v tvoje dobro Ja sej so rekl, da je shizofrenija nalezljiva papa Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Ja sej so rekl, da je shizofrenija nalezljiva papa od mene se boš vsaj sam tega nalezu drugje ni tolk ziher Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 uuuuu neki zlobnega sem se spomnu ..pišem pismo tvojemu možu... dobr a ..vabim ga na fuzball in pivo - nikol več ga ne boš videla Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 nimam moža Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 pa kva dec je dec - ha Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 ka pa idy razlaga pa tak večino cajta ne vem iz preprostga razloga : ker je RIBA Svašta .To nima veze Todi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Svašta .To nima veze Todi ma ma, brez skrbi x:Dxvsaj na živce mi ne greš tak fejst kt bi mi lohk šov Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 ma ma, brez skrbi x:Dxvsaj na živce mi ne greš tak fejst kt bi mi lohk šov Že to je en razlog zakaj bi loh sklepala da to nima veze.Kva pa si ti po horoskopu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Že to je en razlog zakaj bi loh sklepala da to nima veze.Kva pa si ti po horoskopu nima veze ka sm js Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Aja vidm da si dvojček.A to zej cilaš na to komfliktno situacijo med tema dvema znamenjema al Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 ne no mal je bil hec....sj ribice znate bit fajn, sam načeloma me pa ob živce spravljate Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 ne no mal je bil hec....sj ribice znate bit fajn, sam načeloma me pa ob živce spravljate A nehej ga srat no .Tlih tko znamo bit fajn k vsak drug znak.Enkrat bolj, enkrat manj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 A nehej ga srat no .Tlih tko znamo bit fajn k vsak drug znak.Enkrat bolj, enkrat manj. enkrat bolj, dvakrat manj Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.