Skoči na vsebino

Indigo otroci

tomazslo

Recommended Posts

glede na to da je vijolčna tud barva šizofrenikov :vio: js za razliko od ostalih nisn indigo pač pa me šizofrenija hakla :wOOt: zahrbtno, od odzadi x:px

še zmeri ne :vragec: xcivx

Ahah od ospredi bi rada - že vem zakaj se gre - Ti bi me v pojstlo rada -tctctc, pa moža po možnosti naj se znebim zate :vragec:

p.s; pa zaj bo vredi x:Dx

Brez podpisa
Deli na socialnih omrežjih

Ahah od ospredi bi rada - že vem zakaj se gre - Ti bi me v pojstlo rada -tctctc, pa moža po možnosti naj se znebim zate :vragec:

p.s; pa zaj bo vredi x:Dx

xsmx tolk cajta si si vzel, pa nč bolšga uspel poštudirat x;)x ccccc :inocent:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Lol ! pa res haluciniraš :palec:

Ne resno lej - ti povem zakaj ne stekaš indigo konteksta ? ker bi lahko takole hecanje cel dan počela - a mam prov ?

sj ne pravim da ne štekam tega konteksta, ne štekam zaka je to zdej taka reč :eek: k men se pač to kar ste navedli ne zdi nč tko vau, za dol past.....in itak mi je mim da nekdo hodi po svetu in pravi : čujte jst sm pa indigo x:Dx bolj brihtn in tak in tak.......halo no xrolleyesx

in tud to, kao majo sposobnost širšega razumevanja xcivx japajade....glih nekdo k bo v eni temi vpil kok je indigo in poduhovljen in bla bla bla, bo v eni drugi se totalno usajal in prepričval druge v svoj prov, seveda na najbolj nizkotn možn način :xx!:

tenkjuverimač za takšnole a ne :o|o:

x:px sam temo sma pa čist posvinjala x:Dx

Bora

sj ne pravim da ne štekam tega konteksta, ne štekam zaka je to zdej taka reč :eek: k men se pač to kar ste navedli ne zdi nč tko vau, za dol past.....in itak mi je mim da nekdo hodi po svetu in pravi : čujte jst sm pa indigo x:Dx bolj brihtn in tak in tak.......halo no xrolleyesx

in tud to, kao majo sposobnost širšega razumevanja xcivx japajade....glih nekdo k bo v eni temi vpil kok je indigo in poduhovljen in bla bla bla, bo v eni drugi se totalno usajal in prepričval druge v svoj prov, seveda na najbolj nizkotn možn način :xx!:

tenkjuverimač za takšnole a ne :o|o:

x:px sam temo sma pa čist posvinjala x:Dx

Jah se strinjam, maš prav. Res, ko se nekdo izpostavlja bolje, da ima cel arzenal posebnih sposobnosti pripravljen za dokazilo :palec: - tak je svet

Sem pa rekel gre za notranjo ureditev -notranji ego pri tem človeku drugače dela, če se bo upiral - bo zgnil v mlaki lastne bojevitosti, takemu človeku se, če ne spozna, da od znotraj malce drugače tik taka - ne obeta nič dobrega.

Temo si pa ti posvinala - jaz sem probal mal sodelovat, ker te nisem hotu tvojga ega užalt :vragec:

p.s; to je pa blo mal zlobno ne? x:Dx

Brez podpisa

Jah se strinjam, maš prav. Res, ko se nekdo izpostavlja bolje, da ima cel arzenal posebnih sposobnosti pripravljen za dokazilo :palec: - tak je svet

Sem pa rekel gre za notranjo ureditev -notranji ego pri tem človeku drugače dela, če se bo upiral - bo zgnil v mlaki lastne bojevitosti, takemu človeku se, če ne spozna, da od znotraj malce drugače tik taka - ne obeta nič dobrega.

Temo si pa ti posvinala - jaz sem probal mal sodelovat, ker te nisem hotu tvojga ega užalt :vragec:

p.s; to je pa blo mal zlobno ne? x:Dx

ne x^x ni blo x^x

mojga ega ne morš užalit, on namreč točno ve kakšen je in se ga tuje mnenje težko dotakne v taki meri, dab bil užaljen x;)x

Bora

Ja vidm, da si bolj trda v bučo :vragec: x:Dx x:px

p.s; ka pa to x:Dx ?

xsmx a ti si pa mehek x;)x

valda trda, treba dobr zaščitit ono drgocenost k jo nosim not x;)x

xcivx

Bora

xsmx a ti si pa mehek x;)x

valda trda, treba dobr zaščitit ono drgocenost k jo nosim not x;)x

xcivx

Jaz sem mehek kot najbolj mehka spužvica na tem svetu in bolj trd kot najtrši teleban :palec:

..k vsaj neb bil tok trd..

..pa ti poročena..

..pismo..

..sem mehek..

x:Dx

Brez podpisa

Jaz sem mehek kot najbolj mehka spužvica na tem svetu in bolj trd kot najtrši teleban :palec:

..k vsaj neb bil tok trd..

..pa ti poročena..

..pismo..

..sem mehek..

x:Dx

x:Dx zaj pa že fantaziraš.....skrajni cajt da nehama...v tvoje dobro xcivx

Bora

ne no mal je bil hec....sj ribice znate bit fajn, sam načeloma me pa ob živce spravljate xcivx

A nehej ga srat no x:Dx x:Dx x:Dx.Tlih tko znamo bit fajn k vsak drug znak.Enkrat bolj, enkrat manj.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...