Indy 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Ne ga biksat Todi pa raj glej na ljudi kakšni so ne kva so po horoskopu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 sj to je to Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Te tak je pa sploh vse super Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 O shit - nočem, sem sramežljiv Aha, se mi zdi ja, ti pa res . Sam se to reč, da maš zato, tako nevtralno ikonco, kar se tice barv khm khm....ne kar se tiče same pozicije, da se ne vidi kako spreminjaš barve, no a tkole zgledaš pol v resnici Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Ste se a razpisali dans, vidim vam ni bilo dolgcajt Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Ne bi šla spet od začetka jovo na novo, sej če koga v resnici vse zanima bo tud mal obrskal za nazaj, a ne? Mislim, da so bili napisani celi spisi od vsakega od nas od otroštva dalje, kar se ni izgubilo takrat. z vdorom, ko se je sesul lunin net. Drugač a na kratko pretirana občutljivost, morda senzitivnost, senzibilnost .....sploh se vse skupej začne s težavami v otroštvu, z občutki nesprejetosti v družbo od prvega dne dalje in potem borbe, dokler ne ugotoviš, da s tabo pravzarav ni nič narobe, ampak da morda samo drugače in na drug način dojemaš in čutiš stvari. pika --------amen---Sicer pa, kot si povedala Todika, no big deal, najenostavneje razložiti, recimo, da je ob meni nekdo, ki je "indigo", vibrira na isti frekvenci kot jst, zato mogoe ne bova rabila tok besed, kot bi jih porabila za nekoga drugega, ker so stvari precej jasne na neverbalni ravni.Al a tko recimo, če vzamemo dva zaljubljenca, še bolje človeka, ki se ljubita z vsem svojim bitjem in dušo in srcem in se lahko sorazumevata sama po sebi in se čutita na način, da jima v določenih situacijah ni potrebno govoriti, pa vseeno vesta en od drugega, kaj bi rada.Recimo, da je taka "indigo" komunikacija. Tko, da če ogledamo bi bil svet lahko ena sama velika kozmična ljubezen,. ce bi se tko sorazumevali.No fighting, no arguing, just love Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 Aha, se mi zdi ja, ti pa res . Sam se to reč, da maš zato, tako nevtralno ikonco, kar se tice barv khm khm....ne kar se tiče same pozicije, da se ne vidi kako spreminjaš barve, no a tkole zgledaš pol v resnici V resnic je tko, da mam mal trebuha, pa še celolit sem dobu od svoje bivše Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 Evo večeraj med pohodom na bližnji hrib se je pojavila oda O INDIGU Vse jim dam pa tega nočejovse kar želijo je le egoizempotlej nič ne dobijo pa ne od mene!od Njega Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 Evo večeraj med pohodom na bližnji hrib se je pojavila oda O INDIGU Vse jim dam pa tega nočejovse kar želijo je le egoizempotlej nič ne dobijo pa ne od mene!od Njega Jojmene , si imel slab dan al a samo trenutno tako inspiracijo Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 Ja kaj je pa narobe men je prov kul zloženka (taka realna in resnična) čeprav lahko bi tam lahko dal namesto - potlej nič ne dobijo -potlej nič dobijo Vse jim dam pa tega nočejovse kar želijo, je le egoizempotlej nič dobijopa ne od mene!od Njega ja ja to je Slovenija tu in sedaj se to dogaja - v Sloveniji in samo v Sloveniji, ker v naših glavah so še vedno nevidne meje, ampak se dogaja.... Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 bemu...doug me ni blo nč kle sej bi reku sori, sam indigi vejo, da mi tega ni treba...sej sm forfarer pa rt vas mam Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 9. april 2007 Prijavi Deli 9. april 2007 Ja kaj je pa narobe men je prov kul zloženka (taka realna in resnična) čeprav lahko bi tam lahko dal namesto - potlej nič ne dobijo -potlej nič dobijo Vse jim dam pa tega nočejovse kar želijo, je le egoizempotlej nič dobijopa ne od mene!od Njega ja ja to je Slovenija tu in sedaj se to dogaja - v Sloveniji in samo v Sloveniji, ker v naših glavah so še vedno nevidne meje, ampak se dogaja.... Hočeš rečt ne-realna in ne-resnična .Meje četudi nevidne so konec koncev kljub vsemu meje, pa tud te počas izginjajo....Bistvo je, da je zasejano seme, do vzklitja pride slej ko prej. bemu...doug me ni blo nč kle sej bi reku sori, sam indigi vejo, da mi tega ni treba...sej sm forfarer pa rt vas mam Sam, da maš ti ns rt, tud če nisi tle Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 pa rt vas mam Hm lagov bi če neb povedov da je tole mal bolano tkole govort Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aleSio 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 http://www.starchild.co.za/crisis.html Nč jasn.... pa to se men dogaja že pol leta zdele, od dogodka ki me je prestrašu ter odprl oči in me spremenil. Zdaj vem česa sem se takrat tuk ustrašu in se bojim že več kot pol leta, težko to verjamem ampak začutim misli ljudi in takoj vem kaj si mislijo npr. o men. Zaradi lažjih telesnih hib ki so se pojavile v zadnjem času pa v očeh ljudi ki me ne poznajo (sodijo po zunanjosti) izpadem čudak in sem tarča posmeha. To začutim takoj, kar podzavestno se obrnem in vidim to osebo k si pač misli nekaj o men in me gleda, ne vem kako ampak v očeh jim vidim. Tud tist flash sm doživu k je Indy omenu "čudak pejt stran" pa ne samo enkrat, to je resnično zajeban, pa čeprov je sam pogled, sploh ker dobim občutek da ta oseba ve da sem to začutil, in na koncu prestrašim njega/njo in sebe. No na srečo sem srečal tudi peščico iskrenih in dobronamernih ljudi s katerimi imam zelo veliko skupnega, in se z njimi lahko pogovarjam kot Jaz in ne pod masko nerazumljenega. Pač sem obkrožen z ljudmi ki povečini ne sprejemajo drugačnosti, čeprav se vsi delajo lepe opažam da jih zelo veliko igra nekaj kar niso! Zanimivo kako lahko izkušnja spremeni človeka. LPAleš Citiraj I know the pieces fit cause I watched them fall away Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 O vidm si pršu nazaj.Lepo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aleSio 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 Sej sploh nism šu, sam mal sm rabu razmislt o nekaterih stvareh, in prišel do odgovorov . Citiraj I know the pieces fit cause I watched them fall away Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 tut uredu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 14. april 2007 Prijavi Deli 14. april 2007 O vidm si pršu nazaj.Lepo Jst pa odhajam mal za en teden ,job duty, tko da zdej boš mal sam, Indy, Indigo pa je ravn prou, da je pršel nazaj Alesio, da ne boš prevč osamljen Miško naju je pa že itak zapustil oziroma verjetno tud sam mal premišljuje, mi si očitno dalj cajta vzamemo za razmislek. Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 14. april 2007 Prijavi Deli 14. april 2007 Jst pa odhajam mal za en teden ,job duty, tko da zdej boš mal sam, Indy, Indigo pa je ravn prou, da je pršel nazaj Alesio, da ne boš prevč osamljen Ni pene.Dolgcajt ni.Če pa že je pa loh tle doma hit čajanko organiziramo.Organizatorjem to ni problema . Miško naju je pa že itak zapustil oziroma verjetno tud sam mal premišljuje, mi si očitno dalj cajta vzamemo za razmislek. Men se zdi da ma mal Indigo posla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 ...... da ne boš prevč osamljenMiško je car! Ve, da pravi indigo ne potrebuje foruma... čeprav kak Indek (ime Indy po prekmursko) morda misli, da forum potrebuje indige Ne bodite osamljeni, ne OSomamljeni! In pazite se os! LPosapiko Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 Miško je car! Ve, da pravi indigo ne potrebuje foruma... čeprav kak Indek (ime Indy po prekmursko) morda misli, da forum potrebuje indige Ne bodite osamljeni, ne OSomamljeni! In pazite se os! LPosapiko O lejga, še Piko sej uglasu .Forum ne potrebuje Indekov , sam blebetamo mal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 dons sem v trgovini srečala eno punčko.. degustacije delam.. je mamica voziček pripeljala zraven, da bi poskusla in punca sedela v vozičku (ene 4 leta po moje).. ne spomnim se kdaj sem nazadnje takega otroka srečala. kar žarelo je iz nje.. taka, polna neke pozitivne energije.. pa ful lepo se pogovarjala z mano, odraslo.. kar vprašala me je kako mi je ime.. in pol tko ljublko naredila pomanjševalnico pa tko no.. sploh ne znam opisat v bistvu, sam tole mi je najprej prišlo na misel, da v tole temo spada. tak sonček od punčke, res.. pa otroška, ampak kot da bi bla na nek način ful zrela.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 dons sem v trgovini srečala eno punčko.. degustacije delam.. je mamica voziček pripeljala zraven, da bi poskusla in punca sedela v vozičku (ene 4 leta po moje).. ne spomnim se kdaj sem nazadnje takega otroka srečala. kar žarelo je iz nje.. taka, polna neke pozitivne energije.. pa ful lepo se pogovarjala z mano, odraslo.. kar vprašala me je kako mi je ime.. in pol tko ljublko naredila pomanjševalnico pa tko no.. sploh ne znam opisat v bistvu, sam tole mi je najprej prišlo na misel, da v tole temo spada. tak sonček od punčke, res.. pa otroška, ampak kot da bi bla na nek način ful zrela..Ah,še zmeri to ne pomeni, če je mal pametnejša, da je Indigo otrok... Po mojem niti indigo otroci niso tolk pametni, kot se imajo... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 Jaz sem v Umagu na seminarju videl enih par takih sončkov sploh eno punčko ki ji je ime Satya.. kok je ta otrok brihten, pa luštkan.. kaka brihtna krasotica bo ko zraste, se vidi, da ima duhovne starše in da raste v miru in sožitju z naravo.. mojo kolegico je spraševala kako se kaj reče po špansko(glih ko je Aliana gor) in v minuti ali dveh že sestavljala stavke ko velika fajn je imet takega otroka A si ne želiš takšne otroke ? Jaz vsak dan. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.