Skoči na vsebino

Indigo otroci

tomazslo

Recommended Posts

Ah,

še zmeri to ne pomeni, če je mal pametnejša, da je Indigo otrok... :inocent: x:Dx

Po mojem niti indigo otroci niso tolk pametni, kot se imajo... :vragec: x:Dx

(((tko btw: dons sem tečna, tko da če bom kej preveč z očmi zavijala pa lajala na vas, ne me resno jemat)))

Sem vedla, da ne bo tko razumljeno, kot sem hotla povedat.. xrolleyesx nimam pojma kako se indigo otroci definirajo, nimam pojma kok so inteligentni pa kok ne, štekam, da enim grejo kocine pokonc, ko se hočjo eni postavljat nad druge in bit kao boljši, lepši, pametnejši, bolj indigo..

hotla sem sam rečt, da je punčka ful izžarevala nekaj.. ne vem kolk je bla pametna, v tistih nekaj stavkih težko rečt.. sam bla je taka... eterična.. mah taka pač, da bi jo med 20 otroki takoj opazla in rekla, da je nekaj posebnega.. in da si čist lahko predstavljam to punčko, čez nekih 10, 20 let, kako spreminja svet na bolje.. (če je ne bodo starši, šola, okolica zatrli, da bo nehala bit tko sproščena, posebna... )

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

(((tko btw: dons sem tečna, tko da če bom kej preveč z očmi zavijala pa lajala na vas, ne me resno jemat)))

Sem vedla, da ne bo tko razumljeno, kot sem hotla povedat.. xrolleyesx nimam pojma kako se indigo otroci definirajo, nimam pojma kok so inteligentni pa kok ne, štekam, da enim grejo kocine pokonc, ko se hočjo eni postavljat nad druge in bit kao boljši, lepši, pametnejši, bolj indigo..

hotla sem sam rečt, da je punčka ful izžarevala nekaj.. ne vem kolk je bla pametna, v tistih nekaj stavkih težko rečt.. sam bla je taka... eterična.. mah taka pač, da bi jo med 20 otroki takoj opazla in rekla, da je nekaj posebnega.. in da si čist lahko predstavljam to punčko, čez nekih 10, 20 let, kako spreminja svet na bolje.. (če je ne bodo starši, šola, okolica zatrli, da bo nehala bit tko sproščena, posebna... )

Saj sem te dojel...malce te hecam... x:Dx x;)x x:Xx x:o)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Ah,

še zmeri to ne pomeni, če je mal pametnejša, da je Indigo otrok... :inocent: x:Dx

x:Dx :palec:

in da si čist lahko predstavljam to punčko, čez nekih 10, 20 let, kako spreminja svet na bolje..

Drugi pa ne morejo spreminjati sveta ali kaj? :inocent:

Possible—but highly unlikely.

da enim grejo kocine pokonc, ko se hočjo eni postavljat nad druge in bit kao boljši, lepši, pametnejši, bolj indigo..

Verjem da to ni to.Bit nad drugimi.

Drgač si pa loh vzameš za "vzorc" Mateja Sedmaka - Peacehiker.On je Indigo.

To punčko pa čakajo težke preizkušnje, čeprov lažje kot so nas, ker svet je malo drugačen danes kot je bil 15 let nazaj.Tut če jo bojo zatirali bo furala svoje, zato ni bojazni da ne bi delala tistega kar hoče.

Drugi pa ne morejo spreminjati sveta ali kaj? :inocent:

Ne ne morjo x:Dx x;)x x:o)x

Po tvojem x:Dx .Kok jih pa poznaš osebno da bi take zaključke delov.Kok so pametni?Kok se delajo? x:Dx

Ojla Indy, ti poznaš Mateja Sedmaka osebno?

Jz sem njega enkrat slišala po radiu pozno ponoči, ko je bil gost in mi ga je blo tok fajn poslušat xsrcx že njegov glas je deloval ful fajn in naslednji dan sem si u dnevnik zapisala, da je on sigurno indigo hehe :)

Drugače se mi je pa zdejle zgodil ravno en tak indigo moment.

Ravno sem v službi, na nočni izmeni. Prostor v kterem sem, ima noter zlo velik računalnikov. V bistvu se mi cel prostor zdi zelo preveč onesnažen z elektrosmogom.

Skratka jaz sem vmes malo zakinkala, ampak mi sploh ni bilo fajn spat. Ko sem se zbudila sem pomisla, da je tale elektrosmog sigurno eno ful škodljivo žarčenje zame. Še preden sem se spravla pokonci, sem prvo stvar ki sem jo naredila, bila ta, da sem si z vratu vzela obesek, ki je delno kovinski, ker se mi je zdelo, da nase ful veže uno elektriko. Potem sem se vstala in šla malo ven na zrak kar bosa!

Potem sem se vrnila za komp in neki mi je reklo, da sem šla na lunin net. Našla sem tale link od Crystal Transitional Crisis http://www.starchild.co.za/crisis.html in med drugim prebrala tale del:

"Feeling strange electrical energy waves through the body.

The Crystal body is incredibly sensitive, and feels solar and lunar waves, cosmic waves, and energies from the galactic centre. Often these energies are assisting in the process of "rewiring" the body to carry higher energies. Speaking from experience, I know how uncomfortable this can be. But the body eventually acclimates to dealing with these energy waves. You will probably find them to be more intense around Full Moon. The best way I have found of dealing with this phenomenon is to go outside and stand barefoot on the ground and imagine the energy running through your body and into the earth".

in pa

"A whole range of physical sensations and experiences, usually related to detoxification. The Crystal body holds no toxins, but allows everything to pass through it. In fact the eventual trick to being Crystal is just to allow everything to pass through and hold onto nothing. The ultimate state of detachment. But at this stage the body needs to release years of "toxic" waste, whether physical, emotional or mental The release is always through the physical body, which presents symptoms such as intense fatigue, muscle pains and joint pains especially in the hips and knees, headaches, especially at the base of the skull, and neck and shoulder pains. "

Zlo dobri opsisi se mi zdijo za tale Crystal Transitional Crisis. Že ko sm prebrala prvi stavek kakega odstavka sem se samo nasmehnila, ker sem točno vedla, o čem govori in kako bo pisalo naprej.

Lep nočni pozdrav vsem indigom x;)x

Roses are red, violets are blue...

(popravljeno)

Pa še nekej bi vas vprašala,

Jaz sama pri sebi opažam eno lastnost, da vedno na blef (vsaj na prvi pogled) najdem stvari, ki jih nekako "moram" najti oziroma jih iščem, pa čeprav nimam pojma, kje iskat. Včasih celo niti ne iščem namerno, ampak v danem trenutku enostavno naletim na prave stvari ali pa včasih tudi na prave ljudi.

In seveda se mi je zgodilo tudi to, da sem naletela na to, kako se temu "pojavu" reče: serendipity po angleško, v slovenščini pa mislim da izraz ne obstaja. Več o tem si lahko preberete na:

serendipity

Verjetno se tudi vam dogajajo takšna zanimiva spooky (ne)naključja ? :)

Popravljeno -> Celestial

Hehe ok še to... zanalašč sem šla čekirat še če je danes polna luna, ker tle piše

"...body eventually acclimates to dealing with these energy waves. You will probably find them to be more intense around Full Moon. The best way I have found of dealing with this phenomenon is to go outside and stand barefoot on the ground and imagine the energy running through your body and into the earth. "

in saj ne morš verjet, danes je 2.maj in je res polna luna. Sicer se elektrosmog verjetno ne šteje pod "energy waves" samo sigurno gre pa za to, da je telo bolj občutljivo na vse vrste "wavesov".

Me prav zanima koliko indigov danes ne spi x:o)x

Ojla Indy, ti poznaš Mateja Sedmaka osebno?

Ti ne poznam ga.Ampak mij marsijek jasn k sm ga spremlam prek tv itd, kaj hoče,kaj je njegov namen.Mislm da se tut še ne zaveda kaj je.Sicer to ni važno,sam vseen se mal bolš počutiš poj in h krat ti je vseen.Sm mu napisov ene dva mejla da bi šu na kofe z njim pa me ne jebe 5% x:Dx x:Dx x:Dx .Jah kva veš,mogoče nima časa, ni cajt taprav.Bo, k bo ,se nikamor ne mudi.

Jest sm dons čist uredu spav.Mal me desno uho boli ker sm ga prerofkov včer :xx!: Tko k ponavad.Loh pa Desire pršaš kuko je ona ker dones prihaja luna v škorpijona in jo meče v polno x:Dx x:Dx x:Dx .GO DESIRE,GO DESIRE,GO DESIRE

Pa še nekej bi vas vprašala,

Jaz sama pri sebi opažam eno lastnost, da vedno na blef (vsaj na prvi pogled) najdem stvari, ki jih nekako "moram" najti oziroma jih iščem, pa čeprav nimam pojma, kje iskat. Včasih celo niti ne iščem namerno, ampak v danem trenutku enostavno naletim na prave stvari ali pa včasih tudi na prave ljudi.

In seveda se mi je zgodilo tudi to, da sem naletela na to, kako se temu "pojavu" reče: serendipity po angleško, v slovenščini pa mislim da izraz ne obstaja. Več o tem si lahko preberete na:

serendipity

Verjetno se tudi vam dogajajo takšna zanimiva spooky (ne)naključja ? :)

Ti to se men skos dogaja x:Dx in morem rečt da sm tolk navajen da mi je že čist kežvl vse skup x:Dx .

To se mi dugaja sploh takrat k si to želim.Zadna taka zadeva se nanaša na mojega kolega ki je zej že pokojni :V: .Bla sva sošolca in nism ga vidu 2,3 leta in nato čist nepričakovano ko sem šel mimo neke zgadbe v Kranju sem ga srečal in izmenjala sva par besede.Čez 14 dni je umru.Očitino se je poslovil od mene :V: .

Ej Calestial a si ti mogoče dol na obali rojena,pa zej ne živiš tm.V Lj si zdej??? Sprašujem ker me nekej zanima.

Jest sm dons čist uredu spav.Mal me desno uho boli ker sm ga prerofkov včer :xx!: Tko k ponavad.Loh pa Desire pršaš kuko je ona ker dones prihaja luna v škorpijona in jo meče v polno x:Dx x:Dx x:Dx .GO DESIRE,GO DESIRE,GO DESIRE

Ja not gut today :xx!: :o|o: not gut .....vedno je tko k je v škorpiji, ne vem zakaj, ful no močno vračanje v preteklost.... :8): xrolleyesx

evo še pisat ne morem več

One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller

Hehe, kako na lep način etiketirat težavne otroke... x;)x

:palec: x:Dx ......od neprobematičnih otrok bi težko pričakoval, da rešijo svet :vragec:

Norost je vcasih najvecja modrost…

Hehe, kako na lep način etiketirat težavne otroke... x;)x

Hmm lahko, da tako. Vendarle. Kristalno telo se omenja in njegova prepustnost. Sem videl pri otroku tako vrsto prepustnost. Identifikacija subjekta z zunanjim objektom je pri takem človeku neverjetna. Na videz izgleda kot šibek ali krhek ego. Občutljivost, ki se na tem forumu v tej temi omenja. V resnici kot nakazujem ne gre za občutljivost. Gre za prepustnost in nadpovprečno sposobnost dojemanja zunanjega objekta kot dela sebe. Spojitev z opazovanim objektom.

Takšen otrok potem nevedno počne te stvari in ima toliko večjo verjetnost, da bo težaven, da bo imel težave z okoljem, s sabo, z razumevanjem itd. Še posebej, če bo odraščal v okolju, kjer njegova dovzetnost ne bo motivirana, spodbujana, nadzirana ampak bo ostala skriti potencial, ki naredi več škode kot koristi.

In zaradi te škode, predvidevam, se potem piše o telesnih hibah, napadih tesnobnosti itd. Ker nepotrebna navlaka ob trčenju z lastno drugačnostjo pride na dan.

Lahko si predstavljam kam bi krenila zavest in zavedanje takega otroka v nasprotnem primeru -> ob dobrem usmerjanju in vodstvu iz strani staršev naprimer.

In kaj želim povedat - tista poosebitev z opazovanim subjektom je tista, ki naredi razliko v zavesti. Ki naredi svet takega človeka malce drugačen.

Isto menim, da bi dva otroka enakih duhovnih kvalitet z istimi starši in istim trenutkom rojstva in istimi stimulansi okolja delovala različno, če bi en bil rojen s kristalnim telesom ( njegovo prebujeno aktivnostjo ) in drugi brez prebujene aktivnosti kristalnega telesa. Mislim tudi, da bi tisti z nedelujočim kristalnim telesom deloval v okolje pri svojem odraščanju bolj stabilno in z manj težavami :palec:

Vseeno pa se po vsem tem sprašujem - kako sploh ločiti med realnostjo tega in utvaro uma. A si potem lahko vsak shizofreničen človek izbere to nalepko. Sej konec koncev je ena od lastnosti shizofrenije - nesposobnost ločenja lastnega ID-ja od okolja. Podobno obnašanje bi bilo najti tudi pri otroku s težavnimi starši naprimer ( pijanca ) in še je takih primerov. Vseeno ostajam pri ideji, da obstajajo ljudje s takimi lastnostmi in potenciali.

Brez podpisa

Ej Calestial a si ti mogoče dol na obali rojena,pa zej ne živiš tm.V Lj si zdej??? Sprašujem ker me nekej zanima.

Ne jaz nisem na obali rojena, čeprav si želim enkrat živet na obali :)

Živim pa v Ljubljani. Zakaj?

Ne jaz nisem na obali rojena, čeprav si želim enkrat živet na obali :)

Živim pa v Ljubljani. Zakaj?

E nč.Nekej mej prešinl.Sm mislu da si nekdo ki se ga spoznal na obali ene 2 let nazaj.Čist tko me je preletel x;)x

in saj ne morš verjet, danes je 2.maj in je res polna luna. Sicer se elektrosmog verjetno ne šteje pod "energy waves" samo sigurno gre pa za to, da je telo bolj občutljivo na vse vrste "wavesov".

Me prav zanima koliko indigov danes ne spi x:o)x

x:o)x mene elektromašine (katerekoli; od PC-ja, radia, TV, vse kar je vštekano v vtičnico in na stand-by ali vključeno) blazno motijo; mene motijo tut električne vtičnice, sploh če je postla postavljena blizu.

da ne govorim o tem kake more so me tlačile 2 in 3. maja :OO!: in to v nadaljevanjih xcivx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Hmm lahko, da tako. Vendarle. Kristalno telo se omenja in njegova prepustnost. Sem videl pri otroku tako vrsto prepustnost. Identifikacija subjekta z zunanjim objektom je pri takem človeku neverjetna. Na videz izgleda kot šibek ali krhek ego. Občutljivost, ki se na tem forumu v tej temi omenja. V resnici kot nakazujem ne gre za občutljivost. Gre za prepustnost in nadpovprečno sposobnost dojemanja zunanjega objekta kot dela sebe. Spojitev z opazovanim objektom.

Takšen otrok potem nevedno počne te stvari in ima toliko večjo verjetnost, da bo težaven, da bo imel težave z okoljem, s sabo, z razumevanjem itd. Še posebej, če bo odraščal v okolju, kjer njegova dovzetnost ne bo motivirana, spodbujana, nadzirana ampak bo ostala skriti potencial, ki naredi več škode kot koristi.

In zaradi te škode, predvidevam, se potem piše o telesnih hibah, napadih tesnobnosti itd. Ker nepotrebna navlaka ob trčenju z lastno drugačnostjo pride na dan.

Lahko si predstavljam kam bi krenila zavest in zavedanje takega otroka v nasprotnem primeru -> ob dobrem usmerjanju in vodstvu iz strani staršev naprimer.

In kaj želim povedat - tista poosebitev z opazovanim subjektom je tista, ki naredi razliko v zavesti. Ki naredi svet takega človeka malce drugačen.

Isto menim, da bi dva otroka enakih duhovnih kvalitet z istimi starši in istim trenutkom rojstva in istimi stimulansi okolja delovala različno, če bi en bil rojen s kristalnim telesom ( njegovo prebujeno aktivnostjo ) in drugi brez prebujene aktivnosti kristalnega telesa. Mislim tudi, da bi tisti z nedelujočim kristalnim telesom deloval v okolje pri svojem odraščanju bolj stabilno in z manj težavami :palec:

Vseeno pa se po vsem tem sprašujem - kako sploh ločiti med realnostjo tega in utvaro uma. A si potem lahko vsak shizofreničen človek izbere to nalepko. Sej konec koncev je ena od lastnosti shizofrenije - nesposobnost ločenja lastnega ID-ja od okolja. Podobno obnašanje bi bilo najti tudi pri otroku s težavnimi starši naprimer ( pijanca ) in še je takih primerov. Vseeno ostajam pri ideji, da obstajajo ljudje s takimi lastnostmi in potenciali.

:palec: :palec: :palec: Dobr napisano.

Ja ta občutljivost, lahko ji rečemo dovzetnost za totalno zlitje z energijo ostalih prisotnih, v bistvu ta "prepustnost" in spojitev lahko prepelje do precejšnjih težav. Sama sem imela ravno pred enim tednom no situacijo, v kateri sem bila prisiljena vztrajati pač zaradi takih ali drugačnih namenov povezanih z mojo službo in biti v določeni skupini ter organizirati in sodelovati pri enem projektu z določenimi ljudmi.

Primer najprej se je to ovijalo en teden v drugi državi, različni ljudje, pogovor steče vse normalno, najbolj smešno je bilo, da so bili tam sami tujci, vendar je bilo razumevanje odlično, sodelovanje v isti energiji in vibraciji, vsi smo bili kot eno in zaključek je bil izredno uspešen.

Potem pa je bil drug del, potekal je v Sloveniji. Čeprav vse te stvari sedaj absorbiram in si jih predstavljam povsem drugače kot sem si jih včasih, ko me je vsaka stvar vrgla totalno s tira, kjub vsemu ne premorem še take moči, da bi lahko popolnoma neprizadeto speljala stvari.

Na primer že od prvega dne dalje sem takon začutilla kaj se dogaja, njihov odpor, ignoranco, posmeh, nesprejemanje za novo filozofijo, da ne nadaljujem.... V bistvu me je vrgla iz tira ravno ta absorbcija energije, ko enostavno " čutiš" preveč, ne vem gre za tolk močno vživljanje doživetje, ko lahko čutiš to nesprejemanje, obsojanje, kritiziranje in vse ostale negativne lastnosti.

Hotla sem zbežat stran, zdržala sem komej z največjim odporom in šla preko sebe in se odmislila, da sem sploh lahk preživela. Nekomu drugemu bi se to morda zdelo čist obično obiskovanje predavanj, saj se navzven pravzaprav ni nč zgodilo....

Potem druga stvar, nekdo mi pove en stavek povsem običajen npr. Kolk so v teh časih mladi lepo oblečeni...

Pač normeln stavek. Ki mi ga je izrekla ene oseba, ponavadi sem sicer povsem mirna in se mi ne da ubadati s takimi stvarmi in pač dam normalen odgovor na tako blaznoooooo normalen stavek ane???

In pol v bistvu tista grenkoba v glasu, k jo jst začutm kot ena sivina me cela preplavi in me skorej zaduši...in ne zdržim več

Tokrat pa sem imela malo slabši dan in sem rekla ja, pa kaj nej zdej naredimo, ne morem pomagati, če ste vi živeli v vojni imeli primanjkljaj hrane, obleke in obutve, ste celo življenje delali kot zmešani zato da ste se lahk upokojili, mi pa na vse skup gledamo drugač.....itd bla blabla

in pol me ista oseba vpraša pa kaj ti je kaj je tabo narobe

pa ji rečem

pa kaj je s tabo a mislš da ne čutm in vidm vse kaj se ti odvija po glavi ta tvoj stavek,,, a mislš da sem butasta to je sam ene delček povedan na glas, vsi procesi ki se odvijajo v ozadju pa niso povedani, jih pa ne moreš zatajit, pač obstajajo , če jih poveš al ne

in vztrajam tok časa, da pove, da pač ni ona kriva, če so bili včasih drugačni časi.....taki moji izpadi so sicer redki, običajno ne čutim

tko da, to po moje ne meji na shizofrenijo ane

Potenciali al nepotenciali vsi jih premoremo, sej bistvo je razvijanje le teh.

Upam, da me jutr ne bo bolela glava ko bom tole vse brala, :inocent: xDDx kar sm napisala, ker mam en tak dooooolg petek za sabo.

Najlepše pa so potencirane pozitivne frekvence :vio: x:)x če je sprejemanje vsega tolk močno, pol je lahk močno trpljejnje, ki na koncu ugotoviš, da to sploh več ni, ker se ga naučiš lepo transformirat, potem tudi vso ostalo energijo lahko dvigneš in začutiš tok močno, da te skorej raznese.

Pa sej to itak vse že vemo, sam pisat ne morem očitno nekej nehat danes x:Xx x:px

Sam zdej pa res grem

One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller

Dobr napisan Desire.Čist res je vse :palec: :palec: :palec:

Tut men se to dogaja že celo življenje.Dlih zanč me je kolega prašov: " a tvoje sestre pa živita še zmer same"? (naj povem da sta moje sester stare 22 let in odšle živet v svoj flet na svoje v bloku 10 m stran od babice ki je v drugem stanovanju).Skorej sem popizdil ker sem v tem stavku čutil: a mat jih je kr vn vrgla, bogice,a sta kej nardile al kva daj tko,kazen al kva???Uglavnem sm mu reku, da je to vse povedov k da sta največje reve na svetu in k da jim je slabo oziroma sta ble izgnane.In seveda kolega je ostal brez besed.Seveda pitaj boga če je poštekov, ker se nisva naprj pogovarjala.Ja tko to gre.Dostkrat nerazumljivo za sogovornika meni pa kristalno jasno.

Ja sam to si lahko čutil podzavest, ki se veže na kolektiv . Zej ni nujno, da je on res tako mislil, ker so čez to plast podzavesti lahko še druge plasti njegove osebnostne zavesti, kjer podzavest predstavlja samo izhodišče (kolektiv - slovenija ''recimo'')

Ampak ti najbolje boje veš, kakšne so ostale plasti njegove osebnosti, na podzavest. A veš mogoče se on sploh ne 'zaveda' tega vpliva nanj, pa vseeno ima drugačno svoje izražanje....

Brez podpisa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...