Skoči na vsebino

Indigo otroci

tomazslo

Recommended Posts

Če indigo ni spreminjajoča identiteta, kaj je? Stalna identiteta? Se torej ne spreminja, ne razvija, je vedno zapečaten kot indigo/mavrični/kristalni? Pokaži mi, kje na Zemlji je kje stalna identiteta. Vse identitete so spreminjajoče se, ker je to proces razvoja bitja, ko zapušča eno identiteto in se premika naprej v drugo in tako naprej, dokler ne odpadejo vse identitete in identifikacije in ostane čisto bitje. Vse identitete, s katerimi se identificiramo, so zgolj mentalni konstrukt, ne nujno blodnja, in nujno je, da jih zapuščamo.

Zakaj pa je tako težko si zamislit, da je nekdo lahko spremenljiv in nespremenljiv hkrati?

Nedvomno da bi bilo bolje kot da klasificiramo otroke, da bi uporabljali termin Zavest. Indigo zavest, kristalna, mavrična..., ki je pač prevladala v določenih letih rojstev bolj. Ne vidim razloga zakaj ne bi te energije oz. zavesti priznavali, prepoznavali oz. sprejemali značilnosti, ali celo določali značilnosti, ki ji pritičejo za čas, določen ali nedoločen. Ozaveščali.

Zakaj je tako veliko ljudi, ki so recimo že nekaj skoz dali, neko svojo duhovno pot, tako zelo nestrpnih, če se za obstoječe in tisto večno najde novo neko ime, preobleka...? sočutna je, da bi zmogli zvedeti prav vsi, četud vsak po svoje.. Marsikomu se na svoji poti razvoja zatakne prav tu, ker ne zna odnehat. Uvidet. Se ustavit. Videt da "ima" vse kar potrebuje. Projicira to česar ne najde v sebi v svet in ga moti, ker se le-ta večno ozavešča, saj se sam morda ne zna ustavit in biti dovolj... Hm.

~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~
Deli na socialnih omrežjih

Končno ena normalna debata x:)x .

Z Boriskom sem se prvič srečov nekaj mesecev nazaj v reviji MIsterij.Po tem kar sem videl ni dvoma on njegovih besedah/poslanstvu.Slike povejo vse x:)x

Je to kar pravi da je.Sicer so napovedi res mal too much, vendar jest bi dečku kar verjel.Edino za datume mam en tak filing, da je napoved za 2009 malo preuranjena(ali pa ne), se bo pa vsekakor zgodilo, kot je rekel.

Kot vemo zemeljski pol menja pozicijo (nikoli v zgodovini sveta ni bil daljše obdobje na istem mestu in od tu tudi menjava ledenih dob) in gre proti Norveški in na to so vezane tudi naravne spremembe (mi jim pravimo katastrofe). Vir: National geographic

x:Dx

Da ne bom samo zajebaval in dražil indige... :inocent: x;)x

Sicer tole malo off topic... :o|o: :vio:

Samo en poravek te informacije - pozicijo menjata zemeljska magnetna pola.

V določenem času poplnoma zamenjata pozicijo.

Razen zmede s kompasi in dezorientacije ptic ki se orientirajo po zemeljskem magnetnem polju to ne prinaša večjih težav ker ta menjava poteka počasi.

Borisko(prvič slišim zanj... x?x ) pa verjetno govori o prevračanju Zemlje, torej o menjavi geografskih polov.

Tudi to naj bi se v prazgodovini že zgodilo.

To lahko povzroči trk zelo velikega asteroida - napovedi za kaj takega omenjajo naslednje destletje pa tja po letu 2020 - ali bližnje srečanje brez trka z zelo masivnim telesom ki bi potovalo skozi naš sončni sistem.

Tudi to videl v eni oddaji NG.

O indigih pa - ne mi zamerit, vsi kar sem vas spoznal ste OK, ampak v indigo mit ne verjamem in nikoli ne bom verjel.

Verjamem samo v različnost in edinstvenost vsakega od nas.

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Končno ena normalna debata x:)x .

Z Boriskom sem se prvič srečov nekaj mesecev nazaj v reviji MIsterij.Po tem kar sem videl ni dvoma on njegovih besedah/poslanstvu.Slike povejo vse x:)x

Je to kar pravi da je.Sicer so napovedi res mal too much, vendar jest bi dečku kar verjel.Edino za datume mam en tak filing, da je napoved za 2009 malo preuranjena(ali pa ne), se bo pa vsekakor zgodilo, kot je rekel.

Kot vemo zemeljski pol menja pozicijo (nikoli v zgodovini sveta ni bil daljše obdobje na istem mestu in od tu tudi menjava ledenih dob) in gre proti Norveški in na to so vezane tudi naravne spremembe (mi jim pravimo katastrofe). Vir: National geographic

Indy, a mu res verjameš, da je z Marsa?! xrolleyesx

Sicer pa bomo o katastrofah kakšno rekli leta 2009 oz. 2013. 2013? Hm, a ne bo konec sveta že 2012? Eh, kako natančne so te napovedi raznih prerokovalcev ... xcivx Me prav zanimajo teorije in razlage, ki jih bodo takrat vlekli ven, da zakaj se konec sveta ali pa kaka večja katastrofa ni zgodila, in katere nove letnice si bodo izmišljali ...

Possible—but highly unlikely.

Ja verjamem :) .Prepričan sem da je vse življenje v vesolju bolj povezano v neko celoto kot si mislimo.In tudi dimenzij/astralnih/ezoteričnih svetov je veliko.Deček se mi zdi je povedal, da prihaja iz druge dimenzije, ki živi na Marsu.Mi ki zaenkrat zaznavamo samo to,pač verjamemo v to.Enkrat sem gledal nek dokumentarec določenih ljudi ki padejo v trans in v njih se je naselila druga oseba.Po pogovoru novinarja z to osebo je dejala da prihaja z Venere.Na očitke, češ da se tam ne da živeti, kaj kao bluzi, je ta oseba dejala da živi v drugi dimenziji kjer so življenski pogoji normalni in h krati dodala da tudi na Zemlji živi več bitij tako astralnih kot neastralnih v več dimenzionalnih svetovih ( po domače povedano, na zemlji nismo sami in včasih se dogajajo preskoki v smislu nenavadnih pojajvov - duhovi,nlp. itd-življenje za zemlji je večplastno).

Sicer pa bomo o katastrofah kakšno rekli leta 2009 oz. 2013. 2013? Hm, a ne bo konec sveta že 2012? Eh, kako natančne so te napovedi raznih prerokovalcev ... xcivx Me prav zanimajo teorije in razlage, ki jih bodo takrat vlekli ven, da zakaj se konec sveta ali pa kaka večja katastrofa ni zgodila, in katere nove letnice si bodo izmišljali ...

Ej ne vem.Jest se teh napovedi kr mal izogibam.So mi zlo neprijetne.Sploh časovno.Jih upoštevam in mogoče celo v njih verjamem.Vendar težim h temu, da ne vplivajo na moj sleherni vsak dan.Itak je pomeben ZDAJ, ne kaj bo.

Kaj bo, bomo videli :).Je pa vsekakor zanimivo.Je pa res tko kot si reku.En kup hrupa, potem ko se pa ne zgodi, pa vsi nekam poniknejo x:)x Sploh Nostradamus je bil popularen en obdobje v smislu njegovih interpretatorjev

Da ne bom samo zajebaval in dražil indige... :inocent: x;)x

Sicer tole malo off topic... :o|o: :vio:

Samo en poravek te informacije - pozicijo menjata zemeljska magnetna pola.

V določenem času poplnoma zamenjata pozicijo.

Razen zmede s kompasi in dezorientacije ptic ki se orientirajo po zemeljskem magnetnem polju to ne prinaša večjih težav ker ta menjava poteka počasi.

Borisko(prvič slišim zanj... x?x ) pa verjetno govori o prevračanju Zemlje, torej o menjavi geografskih polov.

Ja res je.Spremembe so počasne.Ko je pol cca 10 000 pr. n.š.zamenjal prvotno pozicijo se je stopil ves led ki je zajemal S Ameriko in z tem pripomogel da se je morje dvignilo od 60-90 m (cifre v različnih virih se gibljejo nekje v tem razponu).Zanimivo je to, da je takrat Azija zgubila stik z Ameriko ( Pojavilo se je Beringovo morje),Anglija je postala otok...itd

Tudi to naj bi se v prazgodovini že zgodilo.

To lahko povzroči trk zelo velikega asteroida - napovedi za kaj takega omenjajo naslednje destletje pa tja po letu 2020 - ali bližnje srečanje brez trka z zelo masivnim telesom ki bi potovalo skozi naš sončni sistem.

Tudi to videl v eni oddaji NG.

Problem teh velikih teles je v tem, da Zemlja generalno izredno malo denarja namenja opazovanju večjih mas, ki prihajajo proti nam(procetnualno sicer ne vem koliko neba se pokriva vendar so te % zelo skopi).Vse kar se najde, se najde naključno.Zato ne bi bilo nič čudnega, če bi jutri prebral v časopisu, da so odkrili nebesno telo velikosti Slovenije, ki se bo zaletel v nas čez eno leto x:o)x .

O indigih pa - ne mi zamerit, vsi kar sem vas spoznal ste OK, ampak v indigo mit ne verjamem in nikoli ne bom verjel.

Čist tvoja stvar x;)x Why not x:)x

Pogledal linke ki jih je dal Tantra... :o|o:

Žal me Yotube nekaj j*** pa videa nisem mogel pogledat... :vragec:

Zanimivi so pa komentarji na Slo-Tech forumu... :vio: x:o)x

Npr. da je zanimivo koliko teh fenomenov se pojavlja ravno v Rusiji... x?x

Tisti ki se spomnite še Sovjetske Zvesze, veste da so se tudi takrat.

Kar se tiče napovedi... x?x

Zanimivo da je vedno povedano kaj je neki XY jasnovidec napovedal za nazaj, koliko napovedi se je točno uresničilo.

To ti je kao - po bitki so generali vsi... :vio:

Za prihodnost pa - živi bili pa videli.

Boriska - po moje je le naučen.

In nekdo ga izrablja za svoje cilje, kakršnekoli že.

O katastrofah ki naj bi se zgodile l. 2009 in 2013 - Nostradamusovo napoved da bo na čelo najmočnejše države prišel črnec(Nostradamus sicer omenja črnega papeža) in da bo kmalu po ustoličenju umorjen, temu naj bi pa sledile hude katastrofe in konec sveta so nasprotniki Obame uporabljali tudi kot propagando proti njegovi izvolitvi.

Zanimivo je tudi to koliko napovedi novodobnih prerokov se ujema z Nostradamusovimi... :inocent:

Kar se pa indigov tiče se pa strinjam z Mayan, 100%

Čeprav bi tudi zame lahko rekli da spadam med nestrpne... :vio:

Sem pa mislim da tu noter že precej nazaj tudi pojasnil zakaj.

Vsako, še tako dobronamerno idejo se da zlorabit in tudi to se da.

Neka druga ideja o superiornosti neke rase je v prejšnjem stoletju imela za posledico 50 mil. mrtvih.

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Video si potegn na disk s temle:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3006

In ga pogledaš po downloadu.

Slo-tech boys so tehnično/naravoslovno izobraženi v večini.

Fizika. naravoslovje, ... jim je "domače". "Ne padajo" na vsako "nakladancijo". -)

Apokaliptičnih katastrof z "vodo" 2009, 2013 še ne bo. Gladina morij se dvignila zaradi topljenja ledu na ...

še ne bo verjeten [posledica tople grede]. Asteroid lahko pade ... To se nikoli ne ve ...

El Nino efekti [suše, poplave, ...] kot posledica tople grede, ... tudi bodo/so že.

"Marsovc" naklada naučeno. Za njim stoji "Projekt", kateri nabira tudi donacije, spozorstva, ...

Kdor se ima, da je z Marsa, da ni bil rojen vaginalno rabi psihiatrični tretma. Oz. je nategant.

Tamal govori naučeno. Kot so ga naučili. Ne pove nič novega. Blebeta znane stvari.

Rojen je bil materi. On blebeta, da je z Marsa. Glede apokalips naklada znane/poznane stvari.

Mali bebo je orodje v rokah ljudi iz "ozadja". Da se "služi" na bebotih, kateri njegovim bedarijam verjamejo.

Bebcev je vedno dovolj.

Življenje v Vesolju bi pa znalo še kje bit...

S temi "Marsovci, njihovimi reševalnimi plovili, katastrofo, ... so ga v Lj srali pred leti ...

Katastrofe ni bilo, Marsovcev z reševalnimi vesoljskimi plovili tudi ne. Bebcev, katere so nategovali, bilo kar nekaj. -)

Eden od "Marsovskih promotorjev" se je takrat tud občasno zdravil psihiatrično ... Preverjeno.

Po pok. Susmanu, drugih je že bila napovedana ena katastrofa svetovnih razsežnosti ...

Zgodilo se ni nič. Napovedovalci so se potegnili s svojimi napovedmi v svoje "vukojebine". -)

Je pa res, da se učljivost, intuicija ljudi na splošno dviguje. Otroci so bolj intuitivni, vidijo več.

Kot si mislimo. Imajo dober razvojni potencial ... V kolker odraščajo v okolju, katero jih spodbuja k razvoju, kreativnosti, jim nudi razvojne možnosti...

Razvijajoči se človek je produkt genetike, okolja in lastne aktivnosti ...

Od Vesoljcev [njih reševanje Zemljanov z vesoljnimi plovili], od tele "katastrofe" dne 11.08.1999 ni bilo nič. -)

http://www.skrivnostno.si/tabla/index.php?...p;f=2&t=294

Take in podobne nakladancije bilo še kar nekaj.

Seznam napovedi konca sveta zadnjih 2000 let.

http://www.bible.ca/pre-date-setters.htm

"Konec sveta" - napovedi

http://www.mobisux.com/forum/ubbthreads.ph...39077&page=

In kaj je to mentalni konstrukt....

To lahko gledaš tako;

Indigo otrok sam zase ne obstaja,

prav tako, kot ne obstaja melanholik ali flegmatik;

vse to so opisi določenih karakteristik, združeni skupaj in poimenovani kot samostojen sistem, npr. Indigo.

In jasno, da se sistem človek skozi čas spreminja in temu primerno tudi otrok...

to je neizogiben vpliv evolucije, kakorkoli že jo mi razumemo. Proces x;)x x:Dx

Od Vesoljcev [njih reševanje Zemljanov z vesoljnimi plovili], od tele "katastrofe" dne 11.08.1999 ni bilo nič. -)

http://www.skrivnostno.si/tabla/index.php?...p;f=2&t=294

Take in podobne nakladancije bilo še kar nekaj.

Seznam napovedi konca sveta zadnjih 2000 let.

http://www.bible.ca/pre-date-setters.htm

"Konec sveta" - napovedi

http://www.mobisux.com/forum/ubbthreads.ph...39077&page=

x:Dx x:o)x

Ja... xrolleyesx

Jaz se celo še spomnim kako so jehovci čolne vlačil na Krvavec... :vio:

Ker naj bi prihajal vesoljni potop... x:o)x

To glede Boriska jest vse vrjamem razen datumov. VEM da se bo v bližnji prihodnosti(oz. kakorkoli to dojemate) zgodilo nekaj velikega. Za začetek je že tale finančna kriza:

Čas retrogradnega Merkurja se je zaključil in najverjeteneje zdaj zrete v življenju v tisto kar je še ostalo, če sploh še kaj je. Zdaj smo v času, ko frekvenca Zemlje silovito narašča, s tem pa se pospešuje tudi čas, zato vsi, ki imate občutek, da se je čas skrčil, vas lahko potolažim, da imate prekleto prav. Zemeljska osnovna fekvenca ali »srčni utrip«, ki ga imenujemo tudi Schumanova resonanca se dramatično dviga. Medtem, ko zemeljski »utrip« raste, moč njenega magnetnega polja na drugi strani slabi. Zato je zdaj čas, ko se tudi stvari manifestirajo s svetlobno hitrostjo, saj veste, samo »pomislite in stvar se zgodi«. Zato pazljivo kam usmerjate svojo pozornost in kje je vaš fokus zdaj. :C: xrolleyesx

Zakaj pa je tako težko si zamislit, da je nekdo lahko spremenljiv in nespremenljiv hkrati?

To je fino vprašanje. Sploh si to ni težko zamislit. Potrebno je le razumet in ločit pojma identiteta in bit.

Bit je nespremenljiva. Indigo je izraznost biti - identiteta., je beseda skozi katero se lastnost biti izraža.

Indiga v biti sploh ni, bit pa v indigu je.

In zato jaz z vsemi štirimi brcam, ko slišim besedo indigo ....

pa vseeno včasih prav pride xDDx

Brez podpisa

• 1 month later...

Cilj;0

Cilj;Identifikacija

Dogódkovno obzórje ali ~ horizónt je za opazovalca meja v prostor-času, za katero nobena elektromagnetna energija, vključno s svetlobo ne more dospeti do njega.

Svetloba, katere vir je znotraj dogodkovnega obzorja, nikoli ne bo dospela do mirujočega opazovalca zunaj obzorja. Odtod izvira tudi ime črna luknja. Prosto padajoči opazovalec proti črni luknji ne bo zaznal dogodkovnega obzorja.

Za zunanjega opazovalca se dogodkovno obzorje v resnici obnaša kot obzorje. Opazovalec vidi telo, ki pada proti dogodkovnemu obzorju v svojem lastnem času, in ga nikoli ne doseže. Telo se za opazovalca zunaj vedno počasneje giblje in povečuje se tudi njegov rdeči premik. Opazovalec bo od padajočega telesa prejel zadnji foton v končnem času, nikoli pa ga ne bo videl prečkati dogodkovno obzorje.

Dogodkovno obzorje se razlikuje od delčnega obzorja.

Brez podpisa

Cilj;0

Cilj;Identifikacija

Dogódkovno obzórje ali ~ horizónt je za opazovalca meja v prostor-času, za katero nobena elektromagnetna energija, vključno s svetlobo ne more dospeti do njega.

Svetloba, katere vir je znotraj dogodkovnega obzorja, nikoli ne bo dospela do mirujočega opazovalca zunaj obzorja. Odtod izvira tudi ime črna luknja. Prosto padajoči opazovalec proti črni luknji ne bo zaznal dogodkovnega obzorja.

Za zunanjega opazovalca se dogodkovno obzorje v resnici obnaša kot obzorje. Opazovalec vidi telo, ki pada proti dogodkovnemu obzorju v svojem lastnem času, in ga nikoli ne doseže. Telo se za opazovalca zunaj vedno počasneje giblje in povečuje se tudi njegov rdeči premik. Opazovalec bo od padajočega telesa prejel zadnji foton v končnem času, nikoli pa ga ne bo videl prečkati dogodkovno obzorje.

Dogodkovno obzorje se razlikuje od delčnega obzorja.

:eek: x?x http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif

Sicer zelo dober in natančen opis črne luknje in dogajanja okrog nje, ampak kaj ima to veze z indigo otroci? :inocent: x:Dx

Dogajanje linije prostor - čas ni nujno omejeno samo na fizični svet. Zatorej, ko zunanji opazovalec v nekom vidi 0, opazovani tam lahko doživlja Boga. Dejstvo in ne samo znotraj indigo opisa pa je, da naše prostorsko - časovne linije niso povsod tako usklajene kot se to zdi na fizičnem nivoju. In znotraj napredka človeške zavesti je to nujno potrebno dejstvo za ustvarjanje razlike x:)x
Brez podpisa

• 1 year later...
Dogajanje linije prostor - čas ni nujno omejeno samo na fizični svet. Zatorej, ko zunanji opazovalec v nekom vidi 0, opazovani tam lahko doživlja Boga. Dejstvo in ne samo znotraj indigo opisa pa je, da naše prostorsko - časovne linije niso povsod tako usklajene kot se to zdi na fizičnem nivoju. In znotraj napredka človeške zavesti je to nujno potrebno dejstvo za ustvarjanje razlike x:)x

Jep.Ljudje se vse preveč zanašajo na svoje čute: vid,sluh,vonj itd, nevedoč da vsi te čuti po najnovejših raziskavah predstavljajo samo dojemanje 0.005% dejanskih stvari okoli nas x:Dx .

Zmeraj se so se in se bodo rojevali ljudje ki bojo dojemali malo več kot le teh 0.005% in z strani večine označeni kot čudaki ne.

• 2 years later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...