Skoči na vsebino

Napoved za 36. teden

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 88
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
[quote name='Marsa' date='5. Sep 2005 ob 10:30']Pikica... pocakaj da se sam spomni. xcrossfingx x:)x[/quote]

Tenks. Sam me mal skrbi, da bom osivela vmes? :inocent: Porka motorka. :vragec: Teli biki mi bojo živce požrl. Ne razumem, zakaj ti neki predlaga, pol pa mečka. Službeno je, pa me matra, zato bentim kle. :vragec: Se opravičujem. x:Xx
Deli na socialnih omrežjih

o superca...zdej sem pa še jst dobila odgovor na vprašanje....če mi uspe se grem ošišat v sredo....morm še frizerko poklicat.

drugač pa tud dvomim, da se mi bo uspelo izognit gužvi....v službi bolj težko....pa tud drugače je folk kr nekaj tečen. pol se mi pa ne da glih z njimi ukvarjat :o|o: ...pa sej je še tolk drugis stvari za počet, tako da ni problem.

prejšen teden pa čist nobene duše iz kakšne preteklosti.... :vragec: x:o)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

tud moja preteklost ostaja preteklost - a v sredo frizer, hm, bomo upoštevali, če bo kej honorarja prikapljalo :xx!: :xx!: :xx!:
a se čem jst dons mal pod koutr skrit, jst vidim same čudne zadeve v napovedi, pa sem se zjutraj že vzdržala komentiranja - ampak sem goflja, kaj čem... zakaj glih ta teden močne krvavitve a, pa jedla bom še več kot dosedaj, pa šport - to bom šele razturala :xx!: ... ah ja, sej sem videla tam seksualni al kakšen že naboj, ma me ne gane, pa prebavne motnje (hja itak), da ne pozabim zatekanja (že od prejšnjega tedna) x:Dx punce najboljš da res utihnem x:Dx

aja no sam pol pa ni nic cudnega, to je vse pol pac povezano....
je boljs zdaj kot pa konc tedna... takrat bo se hujs pa najbrz tud vecje bolecine.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

res je tko kot sem rekla... kar nekaj 'bi'... po eni strani se mi nic ne da... sam... to: 'kar nekaj bi'. xDDx
celo cokoladko eno sem si prej na pumpi kupila!!!!!! :eek: x?x x:o)x
in jo POJEDLA med voznjo!!!! (po celovski, guzva, v 1. skoz, leru... saj to je za razumet)... ne vem ce sem dvakrat to storila... x:o)x x!x

no in sem prav pozhreshna... zabuhla... vsa off...
in, tko kot selene... tele.., hm... krvavitve... so se ze zdaj pojavile...

sem se kopala dons v banji.
ne maram, sovrazhim vroco vodo... pa je bla tolk vroca kot v kaki savni.. da mi je kar srce razbijalo pa poskakovalo....
kar... 'cudno' sem se pocutilA...
tko se po mojem pocuti en, ko si rezhe zhile (razen da si jih jaz nisem rezala xDDx in me torej ni nic bolelo in tko in NI mi odtekala kri, sam)... kar... *padala* sem v tisto vroco vodo... kar zmanjkovalo me je...
pol sem se kar ustrashila mal (mam stos da ce ne bom umrla v prometu ali... saj ni vazno, bom pa v ko0palnici oz. nekje tko... 'agresivno'... da padem, si zlomim tilnik... me kap zadane... taksno... ne ono da crkavam od kakega raka... no, tud to ni izvzeto... pac, stvari... vsak ma svojo smrt, kot ma svoje rojstvo)... in sem vsa penasta (x:Dx x:px x:Dx - to zato ker sem si ubodla kopel in ne, da sem od kakega besa al napada imela peno na ustih :D) odprla vrata in tud prizgala ventilator, ker mi je grozno ce mi primanjkuje zraka... zrak mi res manjka... skoz zrachim... hitro me kaj dushi (saturn v vodnarju v 3., edini zrak v znakih, edini zrak v hisah) in nimam zraka... pa moja sluznica je 'magnet' za razne dlake in to...
ne poznam nikogar ki bi se mu to dogajalo... tolkrat x!x

se pogovarjava nekoc s frendico o njenem ocetu, ki je umrl od zadushitve, pa me zachne davit, ko sem nek... neko.... 'mucko', nek 'puhek' dobila v vino ocitno... se je frendica (in tud jaz) ful prestrasila...
kar zaleti se mi, pa me zachne dushit.
nekoc sem sanjala, kot majhna, da sem pozrla cebelo in da me je picila...
Imela sem pa tedaj strahotno alergijo, ki se je, poleg na kozhi, odrazhala blazno tud na sluznici - in ravno zato je lohk tko nevarna. kar sapnik ti zateche, ne mors dihat!! :OO!: :sick: x:Ox

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='astra' date='6. Sep 2005 ob 14:46'][post="524696"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Jah, s tem erotičnim nabojem tut pr men nič ni  :o|o:

Astra[/quote]
men pa nič ne pomaga, čeprav sem zdejle hehe zlobčkana zloba :2src: x;)x

Jah, s tem erotičnim nabojem tut pr men nič ni :o|o:

Astra[/quote]

jah tudi pri meni ni ne duha ne sluha o temle erotičnem naboju...

Je pa tale začetek tedna zame ful našponan...v službi sploh ne vem kater papir naj prej primem :switz: :wacko:

jutri pa k frizerju...oba z mojim sva naročena x;)x :vio:

Lepo se imejte x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx xsrcx xsrcx xsrcx xsrcx

Sončk x:)x
http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Tele krvavitve, ja... :o|o: men spet kr neki vmes...

No ja, vsaj zrem ne x:o)x Sem pa zejna skoz.. pijem in pijem, pa mam kar suho grlo..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

a mamo spet sindikalno menstro lunatke x:Dx ... mene pa dons vmes kar na lepem ene temacne misli :o|o: xrolleyesx ... saj ni dolg trajalo, pa sicer sem bila cist fajn volje in pocutje OK in vse (razen, da me trebuh boli), samo je pa blo hitro pa mocno in kar dark tisto stanje vmes... nenavadno v bistvu...

sicer pa sem dons se eno lepo presenecenje dobila - nov, novcat cede predvajalnik za v razred :onfire: xbendx xsingx ... sem ene par let fehtarla zanj in se potem ze navelicala in svojga vlacla, dons zjutraj pa cist tko omenim, da bi blo res fajn, ko bi ga mel v razredu in ga kar isti dan dobim! x8Dx :palec:

[quote name='Mateja' date='6. Sep 2005 ob 19:51'][post="524978"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]a mamo spet sindikalno menstro lunatke  x:Dx ...[/quote]

x:Dx V slogi je moč!

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

x:Dx x;)x

Mateja!!! :palec: x:Xx

pih, sama darila v teh dneh, pa sam jamrate!!!
sem napisala, da 'tud v pozitivnem smislu' (presenecenja... al nekaj tacga)...
ampak ne, to ni... :|||

Mora bit ne vem kaj! ;) :P

No jaz sem komsi komsa...
pravzaprav niti ne tko zlo bed... sam dalec od tega, da bi bla fantasticno dobre. xDDx

Picasso

[quote name='Marsa' date='6. Sep 2005 ob 20:59'][post="524987"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]pih, sama darila v teh dneh, pa sam jamrate!!!
sem napisala, da 'tud v pozitivnem smislu' (presenecenja... al nekaj tacga)...
ampak ne, to ni... :|||

Mora bit ne vem kaj! ;) :P[/quote] x:Dx ... sej smo res smotke (vcasih) xzobkox xflirtx ... nc, jest bom en per xcheersx :party:

Tako, lušnega ( če je bilo :o|o: ) je konec.

Zdaj treba prebrat tisto..."nekje v sredini tedna...."

Sem ravno pogledala, v petek, ob pol devetih zjutraj bo nat opz Merkur-Uran..in hkrati! natančna opoz Luna-Mars....

Veselo, ni kaj.. xrolleyesx :o|o:

Astra
Per aspera ad astra

[quote name='astra' date='7. Sep 2005 ob 07:20'][post="525105"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Tako, lušnega ( če je bilo  :o|o: ) je konec.
Zdaj treba prebrat tisto..."nekje v sredini tedna...."
Astra[/quote]

Pa ne že tok navsezgodaj...saj dan je še dolg :vragec:

[color="yellow"]Ko rano rani rano dan zajebe.press[/color]

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

aha...sej se mi je zdelo da najbolj zaj* z mojim zgodnjim vstajanjem....me ima že nekaj časa, da bi uro zjutraj skoz okno metala.....na tleh bi bil zdej že en konkreten kup zobčenikov, številčnic, kazalčkov, zdrobljene plastike in podobne navlake....

kaj pa ti vampiriš tako zgodaj cosma :eek: :inocent:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

[quote name='Amis' date='7. Sep 2005 ob 07:36'][post="525109"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
kaj pa ti vampiriš tako zgodaj cosma  :eek:  :inocent:[/quote]

Kwa a ti misliš, da sem jest edina k se ji ni zmešal al kwa? Jaz se striktno držim napovedi. Kwa je zdej za ena retro zadeva???

[color="yellow"]Sicer pa gospodinje hodimo zgodaj na tržnico [/color] xzobkox

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...