Amis 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 ...marš nazaj spat....ej, pa to ni res....nobene pravice na tem svetu....tisti, ki bi pa lahko spali....pa nočejo.... evo, zdej mi pa še en mali hrošček skače tle po mizi, pa po srajci....a akrobacije so ble tud napovedane al kaj...al je to sam zato, ker pišem neumnosti.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2005 Avtor Prijavi Deli 7. september 2005 [quote name='cosma' date='7. Sep 2005 ob 07:46'][post="525114"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] Jaz se striktno držim napovedi.[/quote] Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 jzt mam pa danes frizerja Sem se naročila kr k Mič-u sej ne vem...samo sem jih že tako navajena...čeprav so ful dragi...samo kadar imam pramena grem res k njim...sicer pa se za vmesne variante postrižem v KR pri eni k me tudi čist Ok postriže...ma pa ceno veliko nižjo kot MIČ je pa moj se odločil da gre pa on tudi probat k Miču da vidi če oni to res tako obvladajo...on namreč za frizerja ne da več kot 1000,00 SIT...tukaj ga bo prišlo 4.200,00 SIT...me prav zanimam kako bo Sicer sem pa danes prav fajn razpoložena Lp, Sončk - je zunaj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2005 Avtor Prijavi Deli 7. september 2005 Po mojem bos dbest! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 jutro jzt sm pa postrižena in pobarvana frizura luštna, barva tudi, čeravno sem rdeče že malo naveličana...sem jo imela celo srednjo šolo...pa sem se je takrat prenajedla...no ampak frizer je tako svetoval...no pa sem rekla...pa naj bo.... Gospodič tudi ostrižen luštn zelo Lep sončkast dan vsem skupaj še naprej http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 a si spljoh dvomila v to Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 mčkn pa sem veš...ker sem hotla neki novega...pa nisem vedela na kaj ne kako...samo nekaj novega...no pa je ratalo http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Avtor Prijavi Deli 8. september 2005 dbest!!! (jaz pa isto blesavo frizuro in barvo. :|||) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Jest grem dons popravt frizuro si sama iz mojega naglavnega okrasja ne znam nič skupaj sestavit .... pa vsi bi radi imel take močne in tolk las pa še skravžlane kt jest.... Če rečem, da to sploh ni blagoslov ampak stalni strošek pri frizerju vsak teden, me samo eh...k se se jim sanjal Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 uf...ne bi mela potrpljenja frizerske stroke vsk teden prenašat...se grem na vsaka 2 al 3 mesce postič....pa še to mi je muka. sej frizura je pol super in vse. sam k tooooooolllllkkkkkk govorijo. ne glede na to h komu greš. čist tu mač. idealno bi blo, da pridem...se usedem na stol...se zmenmo za frizuro...in pol ne mi težit z bedarijami. mrzim to, da se mi zdi da moram govort. ....pa ne, da ne bi znala tud sama pretiravat...sam frizerski trači so mi odveč.... ...he he...to je bla sam psihična priprava za dans.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Kako bom vesela, ko bo tegale tedna + vikenda konec http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 [quote name='Tina' date='8. Sep 2005 ob 11:37'][post="526004"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Kako bom vesela, ko bo tegale tedna + vikenda konec [/quote] she mal...pa NOVO LETO pa: NAPOVED ZA 1. TEDEN ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Avtor Prijavi Deli 8. september 2005 najprej jih se pride ene 17 al kolk... pol pa jovo na novo, neverending... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Morm rečt, da mi je bil do zdej ful lep teden. Upam, da bo še naprej tko. Al živim v pravljici? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 [quote name='Pika Pikica' date='8. Sep 2005 ob 11:58'][post="526028"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Morm rečt, da mi je bil do zdej ful lep teden. Upam, da bo še naprej tko. Al živim v pravljici? [/quote] mah ti nimash stika z realnostjo ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Zdej s mi pa preostanek tedna pokvaru. Grem jokat. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 [quote name='Pika Pikica' date='8. Sep 2005 ob 12:07'][post="526050"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Zdej s mi pa preostanek tedna pokvaru. Grem jokat. [/quote] a sam tega tedna... ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Ja, če se boš kej pobolšu, mi lohk pa cew let polepšaš. Nemogouče je (ne)mogouče. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 [quote name='Pika Pikica' date='8. Sep 2005 ob 12:22'][post="526079"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Ja, če se boš kej pobolšu, mi lohk pa cew let polepšaš. Nemogouče je (ne)mogouče. [/quote] pomeni....da se pach ne bom poboljshal ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Nemogoče. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 [quote name='Amis' date='8. Sep 2005 ob 11:25'][post="525986"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]idealno bi blo, da pridem...se usedem na stol...se zmenmo za frizuro...in pol ne mi težit z bedarijami. mrzim to, da se mi zdi da moram govort. ....pa ne, da ne bi znala tud sama pretiravat...sam frizerski trači so mi odveč....[/quote] jst mam to tko zmenjen, pokličem, dobim uro, pridem, me čaka fant, da me v roke vzame Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 super varianta...pa je tud bolj tihe sorte al mu usta zavežeš.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 jst nisem tihe sorte, kako bo pa zgledal, če sam jst gobezdam...pa nič frizerskih tračev ne čvekava, pa ponavadi je sam še kakšna teta pod haubo al pa se druga frizerka z njo ukvarja... tko da imam prav zanimiv čvekec takrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 pol je tale tip kar izjema....evo, zdej sem ti pa fouš ...js pa same bedarije poslušam.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Avtor Prijavi Deli 8. september 2005 Heeeeeejjjjjj!!! Mitja napedenckal Napoved v novem dizajnu... [url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/"]http://www.lunin.net/Astro-napoved/[/url] Mal poglejte... (*je blo mal 'pripomb', da je 'predolga', vec kot 3000 folka si jo naroci na mail) - pa je Mitja zorganiziral, da je na dveh straneh... ker, eno je *napoved*... pac, nekak kar mam za povedat, je 'koncentracija' na pocutje... drugo pa je 'Nasvet' - kar je na nek nacin spet napoved zase (nekateri sam to hocjo, nekateri ki jo spizdevajo, sam to berejo, ker redki astrologi se lotijo se na tak nacin)... tako da je to posebej.. pa oblikovano je mal drugac... pa tko... Pa povejte, ce vas kaj zmoti in tko... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.