Skoči na vsebino

Napoved za 36. teden

Marsa

Recommended Posts

[quote name='Marsa' date='8. Sep 2005 ob 21:50'][post="526542"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Heeeeeejjjjjj!!! :vtz: xsrcx
Mitja napedenckal Napoved v novem dizajnu...
[url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/"]http://www.lunin.net/Astro-napoved/[/url][/quote] xsuperx xmusicx ... glih prav zgosceno ... veri gudi :palec: x^x
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 88
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
Ja, men tud fajn, lepo zgleda :palec:

[i]nisem sploh opazla prej, sam sem sla se enkrat brat zdajle, ce je notri kaj o alergijah in to.. kriza, ze cel teden me vse srbi.. tko, cele roke in noge, skoz se praskam :( pa brez kakih izpuscajckov ali flekov, nic se nikjer ne pozna, sam srbi svinjsko! Tko, kot bi imela ful izsuseno kozo od centralne al pa kaj takega.. sam sem se zdajle sla namazat z eno fino vlazilno kremo, pa je sam se slabs.. kr zivcna sem fulll!!! :vragec: [/i]

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Sem šla pogledat, :palec: :palec:

Sem tele neugodne vplive imela v glavi, pa sem jih diskreirala x^x

Bom zdajle še enkrat rekla hvala za napovedi, saj bi znala morda tudi sama kdaj pogledat, samo tole je pa [i]napisano[/i] in samo prebereš...
meni ta vikend fuuuul pomagalo, smo bili previdni, ker smo pač bili opozorjeni...

Potem pa mal poz afirmacij, pa je... x^x

Astra
Per aspera ad astra

[quote name='Selene' date='5. Sep 2005 ob 15:11'][post="523863"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]zakaj glih ta teden močne krvavitve[/quote]

[color="darkblue"]Še men si prekrižala urnik s temle, kar neki en teden prej se oglašalo :xx!: xrolleyesx :eek: . [/color]
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

...
nekaj druzga sem prckala vmes...

dons bo gor do vecera, napoved nova.

izkoristite za posle dons in jutr xupx x!x, pol bo mal bluz.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja, tud druge 'pomembne', ne sam 'poslovne'..
kar je 'za uredit' pa to. :palec: xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Ix x:Ix x:Ix

[color="darkblue"]Tale astrologija mi je ena taka posebna zadeva xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx , me živcira še vedno, ko ne vem o čem to vi, ko se tko trapasto počutim x:Ix , potem imam preblisk, ko bi se je lotila, pa berem zadeve, pa nič jasno, ker ne vem kje začet ker se vse tkooooooo povezuje. No in danes, nesem nekam ene hlače popravit, vidim po mizah razne astro in duhovne zadeve, vprašam to dotično deklico, če se kaj s tem ukvarja, mi pravi da ja, me povabi v nek prostor, kjer ima na tleh tako lušno maketo planetov in znamenj, pa hodila na astro faks, al nekaj v tem stilu, mi je pokazala indeks, sploh nisem vedla, da to obstaja :eek: . No in potem je bila še tok prijazna, da je moje podatke not vnesla, pa mi malo pojasnila določene zadeve x:Ix . Svašta, pred nosom je tule v službi, pa nikoli si ne bi mislila, da se tudi ona s tem ukvarja.

Aja, pa ribica je x:px , mi nekak pašejo ribice x:px .[/color]
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...