Mateja 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 [quote name='Marsa' date='8. Sep 2005 ob 21:50'][post="526542"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Heeeeeejjjjjj!!! Mitja napedenckal Napoved v novem dizajnu... [url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/"]http://www.lunin.net/Astro-napoved/[/url][/quote] ... glih prav zgosceno ... veri gudi funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 meni tudi zelo všeč http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Ja, men tud fajn, lepo zgleda [i]nisem sploh opazla prej, sam sem sla se enkrat brat zdajle, ce je notri kaj o alergijah in to.. kriza, ze cel teden me vse srbi.. tko, cele roke in noge, skoz se praskam pa brez kakih izpuscajckov ali flekov, nic se nikjer ne pozna, sam srbi svinjsko! Tko, kot bi imela ful izsuseno kozo od centralne al pa kaj takega.. sam sem se zdajle sla namazat z eno fino vlazilno kremo, pa je sam se slabs.. kr zivcna sem fulll!!! [/i] WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 Sem šla pogledat, Sem tele neugodne vplive imela v glavi, pa sem jih diskreirala Bom zdajle še enkrat rekla hvala za napovedi, saj bi znala morda tudi sama kdaj pogledat, samo tole je pa [i]napisano[/i] in samo prebereš... meni ta vikend fuuuul pomagalo, smo bili previdni, ker smo pač bili opozorjeni... Potem pa mal poz afirmacij, pa je... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 [quote name='Selene' date='5. Sep 2005 ob 15:11'][post="523863"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]zakaj glih ta teden močne krvavitve[/quote] [color="darkblue"]Še men si prekrižala urnik s temle, kar neki en teden prej se oglašalo . [/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 moraš spet na našo frekvenco nazaj pridit Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. september 2005 Avtor Prijavi Deli 12. september 2005 ... nekaj druzga sem prckala vmes... dons bo gor do vecera, napoved nova. izkoristite za posle dons in jutr , pol bo mal bluz. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 bluz je že danes hm neptun luna? mah ja... no bom vsaj jutri uporabila vse svoje čare pa kaj se službeno dogovarjala tnx... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. september 2005 Avtor Prijavi Deli 12. september 2005 ja, tud druge 'pomembne', ne sam 'poslovne'.. kar je 'za uredit' pa to. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 [color="darkblue"]Coooooooooool, mamo jutr neki tazga v igri Se vsaj enkrat planeti po meni ravnajo [/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. september 2005 Avtor Prijavi Deli 12. september 2005 saj se veckrat - bi opazila, ce oz. ko bos spet bolj spremljala. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 [color="darkblue"]Tale astrologija mi je ena taka posebna zadeva , me živcira še vedno, ko ne vem o čem to vi, ko se tko trapasto počutim , potem imam preblisk, ko bi se je lotila, pa berem zadeve, pa nič jasno, ker ne vem kje začet ker se vse tkooooooo povezuje. No in danes, nesem nekam ene hlače popravit, vidim po mizah razne astro in duhovne zadeve, vprašam to dotično deklico, če se kaj s tem ukvarja, mi pravi da ja, me povabi v nek prostor, kjer ima na tleh tako lušno maketo planetov in znamenj, pa hodila na astro faks, al nekaj v tem stilu, mi je pokazala indeks, sploh nisem vedla, da to obstaja . No in potem je bila še tok prijazna, da je moje podatke not vnesla, pa mi malo pojasnila določene zadeve . Svašta, pred nosom je tule v službi, pa nikoli si ne bi mislila, da se tudi ona s tem ukvarja. Aja, pa ribica je , mi nekak pašejo ribice .[/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 no jst se pa prepuščam toku (mogoče jutri ne bom več tega mnenja )... sam da vem, da moram jutri opraviti nekaj telefonskih klicev,... evo dve stvari razrešila v tem trenutku Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.