Skoči na vsebino

POMOČ predvsem moškega spola!

Mala_Ancy

Recommended Posts

Lep pozdraV!

Imam en problem torej, z fantom sma bila skupaj 2 leti in 6 mesecev, na kar je pač prišlo do nekih zapletov, ker sem jaz mela določene svoje probleme in on svoje doma in sma se nekak oddaljila, potem ni en cajt mel časa zame in potem ko sem ugotovila da naj bi neko žensko spoznal sem mu dala konec! On trdi da naj bi začele hodi po koncu in da ko sma bila mi2 skupaj je šal samo z njo 1x na pijačo! Torej po koncu je še bil parkrat z njo pol pa jo je pustil! Meni pa je veš čas gnjavil mi na dovoz risal srčke z šprejem in pisal ljubim te, mi nastavljal pecivo, se jokal, mi govoril da me pogreša in da me hoče nazaj, potem mi je pisal sms-e itd.! No pred kratkim sma šla na pijačo skupaj kot kolega in ne vem ko sem ga pogledala v oči in ko sem opazla kako me gleda se mi je zdelo da me res ljubi! Ampak ni mi jasno glede te ženske, pa še grdo navado je mel da je bil na gz prijavljen in je drugim ženskam pisal kao da so mu všeč in če se dobijo z njim, no on mi je reko da je sam pisal in da ni šal pol ven z njimi! Zanima zakaj se tako zdaj bori za mojo nakljonjenost mi nastavlja vrtnice in pravi da se je spremenil in da nikoli več nebo tako! Ne vem če se splača še 1x probat kr me je strah da bo isto in bo spet ubežal problemom z drugo!

Deli na socialnih omrežjih

Draga Mala Ancy,

Nimaš garancije, kjub njegovim obljubam, da ne bo potem isto. Če si boš želela (in ne samo pričakovala) nekaj drugega, mogoče bo. Odvisno je tudi, koliko si želi on ravnati drugače. Če je še sedaj prijavljen na GZ in "za hec" piše drugim ženskam, da bi se z njimi dobil in so mu všeč, potem ne vem, no. Teater mogoče obvlada, tisto sprejanje (nastavljanje peciva se mi zdi takooo smešno, ker sem tudi sam kot najstnik mislil, da bom eno punco osvojil s tem) pa sms so po moje običajna reč. Prave vrtnice? Gotovo si kakšno zaslužiš... Zakaj se bori za tvojo naklonjenost? Ena od možnosti bi lahko bila ta, da te ima rad, ane. A jaz bi to vedel še manj od tebe. Hm, na vprašanje:

Ne vem če se splača še 1x probat kr me je strah da bo isto in bo spet ubežal problemom z drugo!

mogoče se boš morala vprašati, kaj ti še čutiš do njega. Tudi ne hodit v isto situacijo z istim človekom, kar je težje. Če se boš odločila, boš morala že ob startu začeti z drugačnim odnosom. On tudi. Spremenit pa se ne more kar tako in da bi nikoli več ne bilo tako, kot je bilo, tudi ne more reči na samem začetku. To gre skozi časovno obdobje, lahko pa dober namen, da bo tako. Po drugi strani pa je v določenem obdobju 1/2 leta strašno veliko pretečenega časa.

Lepo se imej,

Piko

P.P. Zanimivo se mi zdi, zakaj te zanimajo bolj moške teorije in nasveti. Ponavadi punce lažje pridejo do skupnih ugotovitev, mogoče tudi zaradi izkušenj. Kaj pa kakšen pomenek s prijateljico?

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

hmmmmmm jaz pa ti povem takole postavi se pred ogledalo pa se vprasaj kaj sploh hoces ali ga hoces ali ne prvo razcisti seboj. pazi vsak clovek ki ti bo svetoval ti bo drugace saj vsak misli drugace naredi sama po sebi kaj ti mislis zakaj ce nekoga ljubis rabis mnenje nekoga ki ga sploh ne pozna jaz menim da se moras sama sebo soocit pogledat resnici v oci. drugace pa mislim da je moskih veliko ampak pazi kaksnega bos dobila lahko da bo bolsi lahko da bo slabsi. hmmmm nevem naredi po svoje
vse je lahko angelsko

Karkoli boš naredila ti bo na nek način lahko žal. Zato je najbolje, da izbereš eno pot in se druge istočasno zavestno odpoveš. S tem se boš izognila razdvojenosti in boš vso pozornost lahko namenila realizaciji izbrane poti, kar lahko ključno pripomore k uspehu tvoje izbire.

Za fanta pa velja, da je v tem trenutku kakršen je in ti sama veš o njem še več kot si nam napisala. Zato je bolj na mestu vprašanje, če tvoje norme dopuščajo, da imaš tako osebo ob sebi za partnerja.

Če dopuščajo, potem ga sprejmi takšnega kot je in pika.

Če pa tvoje norme tega ne dopuščajo potem pa se lahko vprašaš še naslednja vprašanja, ki ti bodo lahko pomagala k odločitvi.

A. Kaj se bo zgodilo, če moje norme take osebe ne dopuščajo ob meni za partnerja, a ostaneva skupaj.

B. Kaj se bo zgodilo, če moje norme take osebe ne dopuščajo ob meni za partnerja in greva narazen.

C. Kaj se ne bo zgodilo, če moje norme take osebe ne dopuščajo ob meni za partnerja, a ostaneva skupaj.

D. Kaj se ne bo zgodilo, če moje norme take osebe ne dopuščajo ob meni za partnerja in greva narazen.

Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno.

Aja glede teh strani ko sem rekla da je prijavlen, se je zbrisal dol! In zadnic sma se spet videla in enostavno ko sem mu pogledala v oči kar je govoril, pač veš čas sem mu gledela v oči kr tak najlažje ugotoviš če nekdo laže sem vidla da nena in da res misli, ker ko je rekel da me ljubi in da mu dost pomenim sem videla da se mu ravno okice svetijo pa solze so mu začele polzeti po licu!

Ne vem težko je opisat mogoče si kdo misli kako lahko ljubiš tega človeka itd ne vem ampak enostavno on me razume, ve kdo sem in kaj zelim in mi vedno stoji ob strani! In tak v trh par dneh kolikor sma bla skupaj se mi je zdel drugacen, dost bolj ljubec, nezen, dosti bolj je izkazoval custva in ves cas me hoce videt nikoli mu ni dovolj in dost bolj mi zaupe probleme in jaz njemu! Saj si ne delam utvar probala bom pa bomo vidli ampak bom tak nardila da neom tisto polnoa pricakovanj! Ampak mislim da ko oseba tebi in ti njej v solzah poves da jo ljubis je ze nekaj na tem in ko sem mu povedla eno pesem, ki sem jo sama sestavla sma se oba zacela jokat! Bomo vidli kak bo!

<{POST_SNAPBACK}>Aja glede teh strani ko sem rekla da je prijavlen, se je zbrisal dol! In zadnic sma se spet videla in enostavno ko sem mu pogledala v oči kar je govoril, pač veš čas sem mu gledela v oči kr tak najlažje ugotoviš če nekdo laže sem vidla da nena in da res misli, ker ko je rekel da me ljubi in da mu dost pomenim sem videla da se mu ravno okice svetijo pa solze so mu začele polzeti po licu!

Ne vem težko je opisat mogoče si kdo misli kako lahko ljubiš tega človeka itd ne vem ampak enostavno on me razume, ve kdo sem in kaj zelim in mi vedno stoji ob strani! In tak v trh par dneh kolikor sma bla skupaj se mi je zdel drugacen, dost bolj ljubec, nezen, dosti bolj je izkazoval custva in ves cas me hoce videt nikoli mu ni dovolj in dost bolj mi zaupe probleme in jaz njemu! Saj si ne delam utvar probala bom pa bomo vidli ampak bom tak nardila da neom tisto polnoa pricakovanj! Ampak mislim da ko oseba tebi in ti njej v solzah poves da jo ljubis je ze nekaj na tem in ko sem mu povedla eno pesem, ki sem jo sama sestavla sma se oba zacela jokat! Bomo vidli kak bo!

Jaz in moja partnerka imava najhujše izkušnje z bivšimi partnerji, ko ti nekdo laže v oči.

Kar se tiče darilc, po vsem tem kar je izvajal, se mi zdi še bolj sumljivo. Oprosti mi za skeptičnost, ampak ni zastonj Homer zapisal: "Boj se Danajcev (Ahajcev), ki ti prinašajo darila".

Če ga misliš nazaj vzeti, ga vzami pod drobnogled. Bodi pozorna na to, ali ti kaj skriva. Na primer da ga ne vidiš vsak dan, ali pa da se mu moraš najaviti preden prideš do njega itd. Hej njegovo druščino tudi ne bi bilo slabo spoznati.

Ja sam ka mali pao s lipe

<{POST_SNAPBACK}>Lep pozdraV!

Imam en problem torej, z fantom sma bila skupaj 2 leti in 6 mesecev, na kar je pač prišlo do nekih zapletov, ker sem jaz mela določene svoje probleme in on svoje doma in sma se nekak oddaljila, potem ni en cajt mel časa zame in potem ko sem ugotovila da naj bi neko žensko spoznal sem mu dala konec! On trdi da naj bi začele hodi po koncu in da ko sma bila mi2 skupaj je šal samo z njo 1x na pijačo! Torej po koncu je še bil parkrat z njo pol pa jo je pustil! Meni pa je veš čas gnjavil mi na dovoz risal srčke z šprejem in pisal ljubim te, mi nastavljal pecivo, se jokal, mi govoril da me pogreša in da me hoče nazaj, potem mi je pisal sms-e itd.! No pred kratkim sma šla na pijačo skupaj kot kolega in ne vem ko sem ga pogledala v oči in ko sem opazla kako me gleda se mi je zdelo da me res ljubi! Ampak ni mi jasno glede te ženske, pa še grdo navado je mel da je bil na gz prijavljen in je drugim ženskam pisal kao da so mu všeč in če se dobijo z njim, no on mi je reko da je sam pisal in da ni šal pol ven z njimi! Zanima zakaj se tako zdaj bori za mojo nakljonjenost mi nastavlja vrtnice in pravi da se je spremenil in da nikoli več nebo tako! Ne vem če se splača še 1x probat kr me je strah da bo isto in bo spet ubežal problemom z drugo!

Jao ;)

Ja no lej, če iščeš mnenja moških :D

No glej, pač, jaz ne vem zakaj bi se tip tako mantral za nekom, če pa itaq nima intersa v njo :blink: to mi je malo nejasno xcivx

drugače pa glej, lahko probaš z njim in boš videla kako bo, izgubit itaq nimaš ničesar, samo ga imej na očeh, če se bo ščasoma pokazalo da te ne vara, pote mu lahko zaupaš, ampak naj si on raje pridobi tvoje zaupanje, je pa res da če je bila tisto le ena nedolžna pijača, bi ti komot lahko povedal :palec: ne pa se neki skrival :huh:

ja no, to je moje mnenje, če pa se bo izkazal da je lažnivo prase, pa ga pusti, še isti moment :!:

Veliko rib je v morju x;)x x:Xx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...