Skoči na vsebino

Apophis in Konc

astroMATRIX

Recommended Posts

Tabela kaže kdaj naj bi Apophis trkal na$o planeto.

kako in ali ga bomo je vpra$anje denarja. Saj vemo kdor je $ef na tem planetu.

Close-approach results:

Date (CT) Body CA Dist MinDist MaxDist Vrel TCA3Sg Nsigs P_i/p

---------------------- ----- ------- ------- ------- ------ ------ ------ -------

A.D. 2004 Dec 21.39226 Earth .096384 .096384 .096384 8.226 0.04 1.88E6 .000000

A.D. 2013 Jan 09.48914 Earth .096662 .096658 .096666 4.087 5.18 2.29E6 .000000

A.D. 2016 Apr 24.11783 Venus .078240 .078234 .078246 6.089 0.50 6.79E5 .000000

A.D. 2029 Apr 13.90700 Earth .000251 .000236 .000266 7.438 0.93 46.961 .000000

A.D. 2029 Apr 14.60437 Moon .000648 .000612 .000689 6.399 11.14 1594.9 .000000

A.D. 2051 Sep 03.13368 Earth .058756 .023618 .888897 4.305 4.55E5 1368.4 .000000

NOTE: post-epoch CA list was truncated due to Earth TCA3Sg exceeding the set limit.

********************************************************************************

http://www.lulu.com/zodiac

True Zodiac http://www.lulu.com/zodiac True Ascendant
Deli na socialnih omrežjih

:o|o: že spet konec sveta.

:xx!: statistično gledano bo nekomu nekoč s to napovedjo končno uspelo.

:vragec: škoda, ker se ne bo mogel veseliti svojega preroškega uspeha.

x;)x do tedaj bomo pa bolj ali manj po starem

:eek: če ga bomo videli na par metrov

:O: bo pa vsak po svoje izrazil svoje občudovanje

Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno.

<{POST_SNAPBACK}>Mislim da se ne bomo niti zavedali, ko nas bo zajela zaslepujoča svetloba, ogromne jedrske eksplozije, nebesnega telesa, ki bo trčilo v Zemljo. To sem kar nekajkrat videl v sanjah.

Ah dejte no, prosim vas, mislim, da malce pretiravate... kot prvo šele leta 2011 bodo lahko malo bolj resno izračunali pravo pot, pa še to bo le hipotetični izračun, ker vseh dejavnikov, ki vplivajo na pot , seveda ne moreje predvidet, ljudje dejte se no malo preusmerit na taprave probleme, ki vas tarejo v življenju pomagajte bolni sosedi pokosit travo ali kaj podobnega...

Bo pa ga luštno opazovat, ja to se pa strinjam.. upam, da bodo kake dobre fotke ratale...

Aja pa samo še to, ena vedeževalka mi je rekla da bom živel do leta 2059.. torej se tudi ostalim, ki se boste gibali v radiju 100 km okoli mene ni za bat... hehehehehehe

...pa ga ne razumem... parkrat je že umrl, pa se še kar ponavlja...je pa res, da ne gledam prav vsako epizodo, me večkat zmanjka vmes... xzzzx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Takrat ko je apophis napadel zemljo se je ob exploziji telepotriral al neki podobnega. In še parkrat je imel srečo.

Mormo vedet da goauld v njem poseduje znanje večih tisočletij (genetski spomin), kar pomeni da znajo preživeti in se izogniti marsikakšni nevarnosti

x^x

Kdo so Goauldi... ljudje ali tiste 'človeške ribice'... zakaj so nekateri žleht, nekateri OK?

Kaj je Tealc, če je goauld naj bi bil bad...ampak on ni bad, je kaj pol...

Zamotan, čist... x:Dx x;)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Goauld je simbiot " človeška ribica ". Samo problem je v tem, da ko je telo enkrat navajeno na goaulda, se ga potem več ne more rešit.

Ne vem točn zakaj tealc ni zloben ampak ker nekateri simbioti posedujejo znanje in spomine večih tisočletij postanejo že sami po sebi zlobni - zato, ker ne morejo prenest vsega nasilja, ki so ga naredili v tem času.

Še mal povprašaj na zvezdnih vratih

x;)x

• 2 weeks later...
Konec sveta? Vsekakor bo nekega dne nujno nastopil konec. Na srečo, bom prej že velikokrat recikliran. Mešanje dreka z raznimi konci sveta mi deluje resnično smešno, a smilijo se mi ljudeki, ki verjamejo v to. Ti ljudje trpijo. Trenutno ni nobenih dokazov, da bi se nam bližala kakšna katastrofa. Ljudi, dajte, pokažite malce optimizma, ne samo paranoično čakati, da bo res velik drek priletel v ventilator. :xx!:
BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

• 2 months later...

sej bo šel Bruce willis gor eno lukno zvrtat, pa ga bo raztrelu :bomb:

Itak mamo pa še 30 let cajta, da si kej spomnmo, do takrat bomo pa tehnološko že zadost razviti.

life is uncertain - eat dessert first

Komet, komet bo treščil v svet,

vse se zdrobilo bo v kašo, čežano,

bumf na Ljubljano.

Približno tako je zapel Ježek pred leti, ko so imeli jehovci enega od njihovih številnih koncev sveta.

Pa mislim, da je pesmica primerna za večkratno uporabo.

Naj vam bo vsak dan najlepši dan!

bigm

konec bo enkrat, sam ne še kmal...ko pa ga bo, se bo pa itak vse skup začel znova x:)x

ja pa tehnologija ni edina rešitev, mi sami smo rešitev in u bistvu je vse tako, da si predstavljamo da bomo videli lep komet, malo večje velikosti, ki bo šel mimo Zemlje, ne bo pa spremenil ničesar x!x in vse je rešeno x:)x xsrcx drugače pa mislim da smo tehnološko že dovolj napredni, le da tega še ne vemo, razen tistih nekaj izjem x:px ...to je le moje skromno mišljenje x:)x x;)x xsrcx

Ako bi bil naš planet ogrožen le od raznih kometov, NLP, civilizacij iz drugih galaksij itd., se pravi od zunaj, mene za prihodnost matere Zemlje in človeštva sploh nebi bilo strah. To bi že uredili. Resnično pa me je strah človeka in njegove napredne tehnologije ter zamegljene pameti. Samo poglejte kakšni primitivci nas vodijo in kakšno moč imajo v rokah. Samo vprašanje časa je kdaj se bo iskrica spremenila v plamen. Če kdo, potem bo človek uničil zemljo in človeštvo.

Pa se bomo zopet zbudili goli in z kamnom v roki.

Pa se bomo zopet zbudili goli in z kamnom v roki.

To se itak ponavlja vsake toliko časa. Vprašanje je samo, kakšna norost in ali nesposobnost pripelje do tega. Vsekakor pa ne verjamem raznim duhovnežem, ki mahajo s palico apokalipse.

BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

AResnično pa me je strah človeka in njegove napredne tehnologije ter zamegljene pameti. Samo poglejte kakšni primitivci nas vodijo in kakšno moč imajo v rokah.

ja. :o|o: xyesx

vedno bolj mislim, da.... nam res ni preostal prav dost cajta, pravzaprav.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

xokx xyesx

to je pa zlo res. x!x

vedno, ko kdo pravi, nimam casa, pravim, jaz tud ne, sam si ga vzamem.

casa nihce kar nima, ker cas sam je.

od nas pa je odvisno, kako.... itd. ga UPORABLJAMO.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Natanko tako. Čas je ena od komponent vesolja in je gnetljiv kot testo. Konec časov je še udobno daleč v preteklosti in se me nič ne tiče. Vsekakor imam še prej namen udobno umreti in dati prostor nekomu drugemu, da bo vsem težil. x:o)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...