lia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 novi časi.... včasih so dojenčki budili z alarmi zdaj pa elektronske kolnkište aakhut bo pa res super očka, že vsega hudega navajen drgač pa en kodrlajsast dan vsem skupaj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>aakhut bo pa res super očka, že vsega hudega navajen ne ti men kle na vrata obeshat ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Avtor Prijavi Deli 8. september 2005 jaz tud ne hodim na pogrebe, v glavnem... se na ocetovega sem razmisljala, ce cem sploh it. prav res. vem da sew cudno slis...je velik mojih zelo dobrih frendov umrlo, pa nisem sla na pogreb. sicer imela mal slabe vesti, ampak tko se mi jem upiralo... vse tisto razkazovanje.. pa opravljanje pol (recimo 1 ki je samomor naredil, je bila baje grozna scena z njegovo bejbo, ki so vsi nanjo s prstom kazal pol, ces 'kriva' :xx!: - in jaz sem to predhodno vedla in ne sla).... na tetinega (ki je umrla na moj r.d.) me je mama kom aj zvlekla, sem sla v bistvu zarad mame, ker je bila njena sestra.ne sam ker je zalostno pa da jih zato ne maram.... tko nekak... kaj pa vem... sam po drugi strani pa se mi je zdel blazno zalostno, ko sem gledala amadeusa, ko so bli baje na Mozartovem pogrebu, ko je lilo kot iz skafa, na nekem pokopaliscu za raveze, trije (al kolk) udelezheni. * Cosma, grozotno, zalostno... Za oceta s srcnostjo in tud prisebnostjo pa: :palec: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Avtor Prijavi Deli 8. september 2005 Aja - Aakhut - hvala za info. Ce ne bom taka bogica kot sem bila danes ponoc, jasno uletim. Dons so me okol 5h zbudil TOTALNI krchi!!! tko me je bolel, da ze dolg ne, da sem morala spet tableto vzet, pa mi ni prec pomagala... komaj da se je umirilo, da sem nazaj zaspala.se dobr da nisem res na kak fitnes lazila... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 pišuka, ta svet je šou čist u k*....noben pomagal ...ej, sej ni za komentirat...cosma...čestitke fotru! you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 tale rech s pomaganjem... zadeva zna bit mal komplicirana....vsaj kar so nas pravniki ( ) na CZ poduchili...namrech che se ti pri pomaganju zalomi, pa ga recimo poshkodovanca dokazljivo she bolj poshkodujesh, se zna zgodit kaka huda tozhba z njegove strani....zaradi tega imamo v pogodbah (vse reshevalne sluzhbe in enote CZ) klavzulo, "da reshujemo zhivljenje, in NE KVALITETO zhivljenja"... ..pa kolkr kol se tole grozn slish...je tochn tko....che nochte met komplikacij....roke stran ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Ja, to vem... ampak oni so lahko vsi hodili, družina 2 odrasla in 2 otroka.S tem da je voznik, oče družine, zdravnik. Oče mu je pomagal zlesti ven iz avta, neka vrsta avtodoma naj bi bila. Potem je Nemec izvlekel mlajšega sina, ki je nažalost umrl in potem je moj oče potegnil ven še starejšega sina in ženo. Ja reševanje je vedno dvorezen meč, ampak mi ne bi bilo fino, če bi jaz stala tam vsa krvava, ljudje bi me pa gledal, kot čudo.Pri prometkah vedno zavlada taka čudna energija. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 točno to Aakhut sem hotela to napisat, pa nisem imela dosti jajc ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Avtor Prijavi Deli 8. september 2005 ja aakhut, jaz to tud razmisljam vcas med voznjo, da pismu, ali bi si sploh upala prevzet odgovornost?tam tisti nek tecajcek, ki ga pac opravis... a to pomen da ful obvladam al kaj? tud slucajno ne, v bistvu. Grozno...po eni strani bi mi blo strahotno, da bi, kot pravi Cosma, tam stala v tezavah, krvava al kaj jaz vem kaj, folk bi pa hladno mim hodil (al se vozil), sam po drugi strani pa blazno ne bi rada, da bi zarad poskodovanega kakega zivca al pa cesa, kar bi se dal brez tezav spedenat (ce bi te obvladoval strucko), bila hroma zarad enga zijalastega storastega in (prevec) vnetega in zavzetega resevalca... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 men bi se pa grozno zdelo, če bi mela nesrečo....folk bi pa kar vozu mimo pa se delal, da ni nič....al pa čakal reševalce, avto bi se pa vmes vžgal in bi se....da ne opisujem tega. ...čudno je to. je pa res tud kar praviš aakhut...zato pa je lajf včasih tolk zaj* ker skoz vozimo nek slalom med enim in drugim bregom. in da je tud pomoč dvorezen meč. mi je blo pa bedasto enkrat...sem imela hrošča (avto) in je crknu....sem ga morala sama zrint s ceste...ker čist noben ni ustavu ...toliko o pomoči...pa ta glih ni bla nevarna za kakšne poškodbe....razen zame.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 jah recimo potres v turchijida dobim zhensko izpod rushevine, ji moram zlomit nogo...jasno, da je she pri zavesti, cheprav v shoku...dobi jo ven....potem bi me pa recimo chez pol leta tozhila...heheda o modelu...imel je 123kil...ki smo mu masirali srce (rebrni pokrou je imel tako mochan, da smo mu ga trije trli)...prezhivel....ampak hehe...mick-eni bi si lahko rokice mel ob meni...che ne bi bilo kot je ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Avtor Prijavi Deli 8. september 2005 ah itak folk ne pomaga rad... men je maruti na avtocesti crknil med voznjo pri vec kot 100/h... pa sem dala zmigavce, ga zrinla na oni plejs (ki je na sreco bil tam pa sem tko dobro rperacunala brzino in glih prav bremzala da sem ga glih tam ustavila, sicer bi se mi ustavil sred tunela)... ej sama sem rinila avto tam, folk mi je pa trobil pa so se mi rezhali. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 ja saj...sam veš, hrošč je težek da je joj. katrco s ceste dat je mala malca. tle sem pa skor pruh dobila. you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Ja, saj ... ljudje se naredijo, kot da nič ne vidijo. Sicer se pa strinjam z aakhutom, k vsakem reševanju je potrebno pristopiti s pametjo. Saj ni treba, da ponesrečenca premikaš, lahko ga samo za roko primeš ali pa daš kaj pod glavo, pokriješ z jakno...karkoli, samo, da daš vedeti, da ni sam in počakaš reševalce. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 sem to že doživela..... v vseh pozicijah....enkrat sama v prometni nesreči, ko je folk sam zijal...pa se tud premaknili niso enkrat pa zraven ko se je reševalo utopljenca...noro ...šok blokada...folka k smetja na plaži pa je trajalo pol ure, da so zaznali , da se dva utapljata..... samo trije so se našli, ki so lahko pomagali...ostalo je vse otrpnilo....sama sem občutila paralizo totalno , vse v glavi veš kaj in kako telo pa sam obstoji, ko da bi vrgel ven fit varovalko za premikanje telesa, minuta dolga kot stoletje od dveh utapljajočih je preživel tisti, ki je bil bolj skuliran...ta drug je v bistvu umrl zaradi panike ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Avtor Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja saj...sam veš, hrošč je težek da je joj. katrco s ceste dat je mala malca. tle sem pa skor pruh dobila. verjamem, res je velik bolj ornk, maruti je cist lahek. enkrat so me zaparkiral, pa tule spodaj nisem mogla ven... se matrala pa matrala, pa - al je bil avto, al je blo drevo, al pa kolichki.pa so bli delavci, me nekaj cajta gledajo, kako se matram, pol pa dva al trije pristopijo, si sam pomignemo mal tko, pa zagrabijo avto (in mene jasno v njem), pa me prestavijo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Avtor Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, saj ... ljudje se naredijo, kot da nič ne vidijo. Sicer se pa strinjam z aakhutom, k vsakem reševanju je potrebno pristopiti s pametjo. Saj ni treba, da ponesrečenca premikaš, lahko ga samo za roko primeš ali pa daš kaj pod glavo, pokriješ z jakno...karkoli, samo, da daš vedeti, da ni sam in počakaš reševalce.ja... vedet da ni sam... res..sam - to pomeni, da si se ZE vpletel.In recimo - DOLZEN si pomagat (mislim da je tko po teh cppjih) - in zakaj pa kar cakam sam? zakaj nisem cesa? kaj pa ce, ko pridejo resevalci, je oni ze mrtev? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>...šok blokada... tochno v tem se ljudje razlikujemopo reakcijah....in reakcijskem chasusmo dozhvel dedce (ampak RES DEDCE) ki so otrpnili...ga nisi tut premaknu ne.... pa take (k bi mu jurja dal), pa je prvi zraven, ko je treba pomagat ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 odlična fora ...tole s prestavitvijo... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 nisem dedc....sem pa tista, ki je prva začela kričat, naj že nekdo zmiga svojo rit ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 pol pa dva al trije pristopijo, si sam pomignemo mal tko, pa zagrabijo avto (in mene jasno v njem), pa me prestavijo. Dobra scena! Ja, s temi nesrečami je res hudič. Sranje je, ker te ponavad to tolk pretrese, da niti ne veš kaj bi nardil al se pelješ mimo in sicer pomisliš, da bi ustavil, ampak si pol že ful naprej al pa ni kje za ustavit. Velik priročnih izgovorov se najde, da se izogneš pomoči. Jst sem enkrat klicala reševalce, k je en ata skup padu za Bežigradom in me je razpizdl, k mi je ene pol ure osebne podatke po telefonu pobiru, pa sm si misnla, koji klinac je to pomembn, če en tip kle rab pomoč? Tko da mi je zdej butast klicat, ker vem, da sledi tako zasliševanje. Zdej, nazadnje, k sm razlagala, da sm bla priča nesreči, so bli pa za mano reševalci, tko da s prodajanjem svojih zjal itak ne bi pripomogla k ničemer in sem peljala naprej. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> nisem dedc....sem pa tista, ki je prva začela kričat, naj že nekdo zmiga svojo rit kuuul... kaj pa je tvoja rit med tem pochela ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Avtor Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, s temi nesrečami je res hudič. Sranje je, ker te ponavad to tolk pretrese, da niti ne veš kaj bi nardil al se pelješ mimo in sicer pomisliš, da bi ustavil, ampak si pol že ful naprej al pa ni kje za ustavit. Velik priročnih izgovorov se najde, da se izogneš pomoči. Jst sem enkrat klicala reševalce, k je en ata skup padu za Bežigradom in me je razpizdl, k mi je ene pol ure osebne podatke po telefonu pobiru, pa sm si misnla, koji klinac je to pomembn, če en tip kle rab pomoč? Tko da mi je zdej butast klicat, ker vem, da sledi tako zasliševanje. Zdej, nazadnje, k sm razlagala, da sm bla priča nesreči, so bli pa za mano reševalci, tko da s prodajanjem svojih zjal itak ne bi pripomogla k ničemer in sem peljala naprej. ja, tud to je, da si zmeden, se ti zdi cist neresnicno, pol si pa ze ful dlje, recimo ne mros niti ustavit, pa se - kaj? prodajat zijala pol al kaj?mas prav Pikica...pol pa se tole zaslisevanje! :xx!: vmes pa oni... umre lohk... * a ne amis in pikica, kolk kul?? to bi kvecjemu res se s kako katrco se sam dalo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 No jaz sem imela pa zdanjič izgleda srečo. Nekomu sem se umikala v rikverc, ker je bilo premalo prostora za dva, in sem ob tem nasedla na eno škarpo, kolo je not padel. Pa je en fant, ki je tam treniral ježo ( pri Čadu), že prej opazoval kaj bo, potem pa je prišel in sta z drugim voznikom prijela moj avto, ga dvignila iz luknje, jaz gas pa je šlo. Sem bila tako šokirana, ker je bilo vse tako hitro, da sploh nisem čisto dojela. So še dobri ljudje, ki priskočijo na pomoč brez prošnje.Pa še ena. Lani me je na avtocesti nekdo izsilil, v mojem silnem manevriranju me je odneslo bočno na prehitevalni pas (močen dež), pa je počilo, sem imela spet 100 varuhov izgleda poleg. No bistvo, nek ix voznik je videl, da me je un izsilil in mi povedal da ga bo probal ujeti, seveda mu ni uspelo, samo namen je bil pa zelo lep. Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 je ena ženska pred mano motorista povozla....dobesedno....sam so rekli kolegi njegovi pol da je bil koma pijan in ni hotu da ga gdo pela je zdrsnu in padu po cest, ona mu je pa direkt čez glavo zapeljala...in pol panika, ga je hotla s ceste vlačit, pa živ je še biv, s tisto počeno glavo.....groza, sm komi mirila babo, pol pa k je dojela, k je u bistvu zagledala tisto glavo je pa omedlela......sm klicala rešilca, je trajalo pol ure :xx!: pol pa še 15 min da so policaji pršlipa nobene panike nism čutla al kej....čist tko s trezno glavo sm vse...kt da sm profi......se dobr obnesem v kriznih situacijah sam je pa pol za men pršlo.....so se mi tok noge tresle, da nism mogla vozit, sm se mogla ustav pa skulirat mal.... KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts