Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

:O:

Zlomk

nismo vsi za vse ...valovi so bli divji....da si težko nazaj prišel iz vode če si bil samo 2-3 metre od obale.....

:wOOt: :att: začela sem zjat na ostale, naj se spravijo ven,da ne bi bla na koncu cela četa za ven vlačit...une za šankom tvojega formata (okostja in bicepsov) pa da naj že spustijo tist pir z rok in zajahajo gumice z motorčki x8Dx

pa kaj ti sploh razlagam.... xcivx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

sm se dubla z mojo vesnico učeri,to je pa edin škorpijončk,k ga mam tko ful rada pa me razume(odštevam sestro in mami-zakaj sta obe škorpijonki?)

sva se tko fajn nakašlale pa nasprehodile,prov paše mirne duše povedat nekomu neki,kar ti leži naduši-al pa na konc jezika

pogrebi:jih ne maram,vsi so zamorjeni pa ful žalostni in pol hočjo eni razvedrit druge in pol se eni zgražajo kako se lahko drugi veselijo... ma tko zmedeni pa zapleteni so pogrebi,morš bit tam pa najraj ne bi bil.

je pa tud ato da vidiš ljudi,ki jih že dolgo nisi,to je obred,tradicija,da se zberejo žalujoči in skupno počastijo pokojnika na zadnji poti.

sam je pa res lep sončk uzuni,

sm dons kr prej ustala pa se mal razgibavala pa trebušnjake mal delala pa po mucku sm se valala,je zjutri tak medvedek k pančka k je zabublen v rjuhe pa prede,če ga pobožam.

me je špelca že klicala pa potrdila da gre z nama z vesnico na šmarno. tko da mal pretresemo špehca,da se mal prekrvavi.

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

No sedaj grem pa nazaj k mojim zelo priljubljenim potnim nalogom. :vragec:

Z lahkoto bom to, dobro glasbo pa bo, samo še pol ima, no dajmo. x:Dx

P.s. : samomotivacija, me pa kar v srcu trese, brrr

Kako čemo? Lako čemo.

<{POST_SNAPBACK}>je ena ženska pred mano motorista povozla....dobesedno....sam so rekli kolegi njegovi pol da je bil koma pijan in ni hotu da ga gdo pela xrolleyesx  je zdrsnu in padu po cest, ona mu je pa direkt čez glavo zapeljala...in pol panika, ga je hotla s ceste vlačit, pa živ je še biv, s tisto počeno glavo.....groza, sm komi mirila babo, pol pa k je dojela, k je u bistvu zagledala tisto glavo je pa omedlela......sm klicala rešilca, je trajalo pol ure :xx!: pol pa še 15 min da so policaji pršli

pa nobene panike nism čutla al kej....čist tko s trezno glavo sm vse...kt da sm profi......se dobr obnesem v kriznih situacijah x^x  sam je pa pol za men pršlo.....so se mi tok noge tresle, da nism mogla vozit, sm se mogla ustav pa skulirat mal....

o strahotno... boga zhenska...

bravo! :palec:

jaz tud tko - sicer cist odstekana kao, a ko je pa frka, si pa razpotegnem sekundo in znotraj vse delovanje stlacim... zelo prisebno tud jaz ravnam, pravim sama, da kot jaz ravnam ko resilc pelje, da sem ze 'ful lajfov resila'.

tkole pa se ni naneslo, da bi prav jaz bila tik ob, za... nesreco...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>:O:

Zlomk

nismo vsi za vse ...

...une za šankom tvojega formata (okostja in bicepsov) pa da naj že spustijo tist pir z rok

pa kaj ti sploh razlagam.... xcivx

:vragec:

che bi bli vsi za vse...mickeni neb meu blemou x:Dx

mojga formata je na svetu malo...zato sem tako iskan in zazheljen x:Dx

per je jako hranilna zadeva...posebej za bicepse in format x:px

pa kaj ti razlagam...spljoh xrolleyesx :inocent: x:o)x

..OM.. x:)x x:Xx x;)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>

pa nobene panike nism čutla al kej....čist tko s trezno glavo sm vse...kt da sm profi......se dobr obnesem v kriznih situacijah x^x  sam je pa pol za men pršlo.....so se mi tok noge tresle, da nism mogla vozit, sm se mogla ustav pa skulirat mal....

Ja potem si taka kot jaz. Samo tisto potem je pa zanimivo ne. x;)x Tresavica po celem telesu, pa afirmacije pri meni laufajo, saj bo cool, dušica je šla gor, sedaj že počiva,...telo gre pa nazaj v zemljo, pa svetloba,.... xsrcx

Kako čemo? Lako čemo.

Bed tole z motoristom. :xx!:

Si me spomnla. Men je ful grozn za motoristi pelat in zmer ful razdaljo nardim, ker eni tko vozjo, da bog pomagi. Glih zanč sm se pelala za enim, k je mel še enga na zicu in je ful po gasu stopu in pol ful bremzu, pa na zadn kolo se važt in mi je blo kr težko pr srcu. Ful me mot, k eni ljudje nč ne razmišljajo in še druge, k tega nočjo, izpostavljajo v nevarnost. To me ful razpizdi. Glih zanč sm enga kolega ful nazjala, k nas je z morja pelu in to 200 po avtocesti. Pa še ful je izzivu druge voznike s prehitevanjem in bremzanjem in sm pol čist popizdila, k smo dam pršli in ga nazjala, k vola. Pol je bil itak pameten, da ni vse tko blizu, kokr od uzadi zgleda! :att: ME PROV EN KLINC BRIGA, ČE JE 5 CM VEČ! NE IGREJ SE Z MOJIM ŽIVLJENJEM! KRETEN! :vragec: Kok me to razpizdi. Pol bi se pa kej zgodil, bi pa jokcu, da ni hotu. NEMA! :vragec:

Jezna sm zdej. :vragec: :vragec: :vragec:

Porka madona! :vragec:

Sej bo...vdih, izdih. Je že mčkn bolš. x:Ix

Meni je frenda na avtocesti pred leti pred mano dobil tovornjak pod kolesa. Imel je Yugo-ta in je bil čisto zmečkan. On pa tudi. Takrat me je pa skor kap, pubeca se je izgleda odločil, da bo živel. Nekaj dni dni je bil umetno vzdrževan (pljuča,...) same cevi so ga bile pa gipsi. Pa se je zbudil, telo pozdravil in živi normalno naprej. Moč duha!!
Kako čemo? Lako čemo.

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

mojga formata je na svetu malo...zato sem tako iskan in zazheljen x:Dx

pa kaj ti razlagam...spljoh xrolleyesx  :inocent:  x:o)x

..OM.. x:)x  x:Xx  x;)x

smotko :vragec:

nečimernost čez nečimernost...tvojega formata je vsak dan več :vio:

glede na količino popitega piva x:o)x

:frog:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>Meni je frenda na avtocesti pred leti pred mano dobil tovornjak pod kolesa. Imel je Yugo-ta in je bil čisto zmečkan. On pa tudi. Takrat me je pa skor kap, pubeca se je izgleda odločil, da bo živel. Nekaj dni dni je bil umetno vzdrževan (pljuča,...) same cevi so ga bile pa gipsi. Pa se je zbudil, telo pozdravil in živi normalno naprej. Moč duha!!

:palec: Jp. x^x

*

grozno je tole videt, najbrz... ko smo se mi prevrnili na streho, so za nami frendi z avtom rekli, kolk grozno je, cist... neresnicno se zdi kao....

*

Todika, ja men se tud POL noge zacnejo trest pa roke potit mal... ko je 'vsega konc'.

Ena forumovka je nekoc do smrti povozila motorista... reva... ni bila kriva, motorist je bil, a ji je bilo ful bad, jasno.... grozno tole...

en gospod je pravil, da se zdaj cuti in slisi tresk cloveskega telesa v plocevino, ko je nekoc zbil nekoga... po 30. letih da ima cist zhivo v spominu in da si sploh ne upa vec tolk vozit.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

he pikica....huda x;)x

fajn je to da nism panik kak.....moj bivši pokojni tast je bil dve leti na aparatu za dihanje......in tist aparat ma sam eno uro baterij :O: in je štroma zmenkal, pa živ boh ni vedu ka je, pa rešilca ni blo pa svašta, pa z bivšmu sma bla sama, on totalno paniko zagnal, čist fertik jebiv.....in pol so z elektra pršli, k sm razložla kaka je stvar, pa sam kakih 15 min še baterije......sm celo bajto okrog obrnla da sm najdla tist embu(sej se tok reče?), tak balon u bistvu, k ga prklopiš tm k je aparat drgač, pa sm bol k pol ure na roke dihanje dajala da so štrom zrihtal.....to je bla najbol grozna stvar k sm jo doživela......in spet pol, k je blo fertik, me je dobesedno zložlo skup....prej pa čist kul

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>smotko :vragec:

nečimernost čez nečimernost...tvojega formata je vsak dan več :vio:

glede na količino popitega piva x:o)x

:frog:

smota :frog:

kohelet...vse je scanje v veter x:Dx

po tvoji logiki, bi moral svet kar bleshchati od chistoche....glede na porast zhenskega prebivalstva x:Dx x:Dx x:Dx

..OM.. x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>he pikica....huda x;)x

fajn je to da nism panik kak.....moj bivši pokojni tast je bil dve leti na aparatu za dihanje......in tist aparat ma sam eno uro baterij :O: in je štroma zmenkal, pa živ boh ni vedu ka je, pa rešilca ni blo pa svašta, pa z bivšmu sma bla sama, on totalno paniko zagnal, čist fertik jebiv.....in pol so z elektra pršli, k sm razložla kaka je stvar, pa sam kakih 15 min še baterije......sm celo bajto okrog obrnla da sm najdla tist embu(sej se tok reče?), tak balon u bistvu, k ga prklopiš tm k je aparat drgač, pa sm bol k pol ure na roke dihanje dajala da so štrom zrihtal.....to je bla najbol grozna stvar k sm jo doživela......in spet pol, k je blo fertik, me je dobesedno zložlo skup....prej pa čist kul

xokx

prisebnost ja. :vtz:

najvec sranja povzroci panika v takih tezkih situacijah. xyesx :sori:

Picasso

To je pa groza. :o|o:

Kaj pa pravite na to. Znanec je od nekdaj veliko popil, ga je žural kao. Pa se pri 30. odločil za izpit, ga naredil, kupil avto, po 2 mesecih je po žuranju šel domov, povzročil prometno, ubil dva človeka. Zapor dve leti. Bedast, bedast, bedast za vse. Tudi on je v razsulu, drugače nežna pa malo izgubljena duša. Fuj vse skupi. xrolleyesx

Kako čemo? Lako čemo.

Grozno zalostno, Izraz... :V:

... zalostne zivljenjske zgodbe.... :sori:

Picasso

smota :frog:

kohelet...vse je scanje v veter x:Dx

po tvoji logiki, bi moral svet kar bleshchati od chistoche....glede na porast zhenskega prebivalstva x:Dx  x:Dx  x:Dx

..OM.. x:Dx

kdo ti je pa kriv, če se skoz prot vetru obračaš :vio:

obrni glavo proti soncu in sence bodo padale zmeraj za teboj :onfire:

x:Dx

pa svet se ne blešči od čistoče ampak od svetlobe :vio:

mislm... xrolleyesx

kakshna otvoritev nouga seta dnevnika xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

a neb raj starga nadaljeval pa se mal kregal pa mal rezhal :inocent:

bi blo boljsh...kokr pa tele nesreche :xx!:

..OM.. :vio:

Drdan. x:)x Že spet je zunaj tako lep dan, obeta se res lepa jesen xsrcx . Sam pa sem mal otožen :V: . Toliko prelomnic v mojem življenju v tem letu, tudi sedaj eno doživljam. Pa še kakšna me čaka, skoraj zagotovo. Le kam me bo pot odnesla?

Imejte se lepo. :palec: x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

mislm... xrolleyesx

kakshna otvoritev nouga seta dnevnika xrolleyesx  xrolleyesx  xrolleyesx

a neb raj starga nadaljeval pa se mal kregal pa mal rezhal :inocent:

bi blo boljsh...kokr pa tele nesreche :xx!:

..OM.. :vio:

jah.... res je... :)

... a tko smo pac dons zabluzil... dnevnik pac....

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Drdan.  x:)x Že spet je zunaj tako lep dan, obeta se res lepa jesen xsrcx . Sam pa sem mal otožen :V: . Toliko prelomnic v mojem življenju v tem letu, tudi sedaj eno doživljam. Pa še kakšna me čaka, skoraj zagotovo. Le kam me bo pot odnesla?

Imejte se lepo.  :palec:  x:)x

Držim pesti zate, vse bo cool, pa saj to veš, prelomnice pa to. Ponavadi bolijo.

Pri meni je enako. Ker ne veš kaj bo. Točno. Bova zmagala. :palec: x^x

Kako čemo? Lako čemo.

Nazaj k sebi Mick xrainbowx

Edina stalnica v življenju je sprememba.

xnckrivx Prej ko se tega navadiš, laže živiš.Kadarkoli misliš da si nekam prišel,ugotoviš , da je sam postaja na poti xsrcx

:vio: najverjetneje se pa motim x:Dx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...