aakhut 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> najverjetneje se pa motim polagam vse upe v to... ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 HVALIM VSEMOGOČNEGA....da ne posluša vseh želja in molitev v nebo... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 oooo...Vsemogochni....ki si takoooo dober do ljudi......ozri se....she malo name ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 ti si pa tud čudn, maš zdrav mozag, zdrave močne roke , jaki intelekt,pestro paleto čustvene municije.... ne bi uporabil to kar ti je podaril vsemogočni Namesto da ob polni skledi prosiš se raj mal v roke vzam.... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 tolk lep zacetek tedna sem imela, v pondelk uspesno ustni zagovor, v tork sem sele v peto koncno se nek izpit naredila zdej sm pa vrocino fasala kaj sem se prevec gnala? da sem zdaj imunsko skor na tleh verjetn bi mogla obupat nad izpitom v torek, k pravjo da gre v tretje rado, men pa sele z trmo v peto, pol pa neb dobla vrocine :xx!: heh, zdej pa za vse krivim sebe pa fax ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ti si pa tud čudn, maš zdrav mozag, zdrave močne roke , jaki intelekt,pestro paleto čustvene municije.... ne bi uporabil to kar ti je podaril vsemogočni Namesto da ob polni skledi prosiš se raj mal v roke vzam.... sej men je chist fletno sam tko sm mislu....kak sindikalni dodatek ampak...si me pa presenetla z zadnjim stavkom de tkole prostodushno drkanje priporochash...nj nj nj ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nazaj k sebi Mick Edina stalnica v življenju je sprememba. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 lep dan še naprej ...z nj nj ali bez ...morm jt... sej maš prav ...res še sebe sem ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Držim pesti zate, vse bo cool, pa saj to veš, prelomnice pa to. Ponavadi bolijo. Pri meni je enako. Ker ne veš kaj bo. Točno. Bova zmagala. Thx. Bova! Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Thx. Bova! slovenci smo prava zakladnica rekov in pregovorouob tejli priliki bi se reklo:PIROVA ZMAGA ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> na BRITOF ..OM.. A spet težiš? Pejt še enkrat prebrt ves. dnev. št. 18. Namesto da ob polni skledi prosiš se raj mal v roke vzam.... A s to resno misnla? Mick, Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 k smo lih pr rehih..mogoce dobljena bitka, a zgubljena vojna Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> slovenci smo prava zakladnica rekov in pregovorouob tejli priliki bi se reklo:PIROVA ZMAGA ..OM.. Sam še to: vsemogočni pravi, da bo beseda meso postala ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Meni so najtežje bitke s seboj. Še noben moj nasprotnik v vojni ni bil krepko polomljen. Problem je, da včasih počnem s sabo tako kot z njimi...... Aakhut....ti si že zdavnaj izgubil najpomembnejšo bitko.......tisto s seboj! Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sanjalica 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 (popravljeno) Končno, nov dnevnik, nove življenjske zgodbe. Hvala ti PikaPikica da si včeraj pisarila tudi v mojem imenu -------- Je pa danes nostalgičen dan. Ustavila sem se v Mullerju in v nosnice se mi je ujel vonj Escadinega parfumčka, ki sem ga uporabljala nekoč... In kot da bi me nekdo teleportiral v tisti čas... Ljudje smo čudna bitja; ko se rešimo velikih skrbi, si sami nakopljemo tisoče drobnih... Pri polni skledi bi radi še sladico; pri polni skledi in sladici bi radi še kavo, pri polni skledi, sladici in kavi bi radi še konjak itd...itd... Nenasitni, nezadovoljivi smo. Tudi jaz. Popravljeno 8. september 2005 -> Sanjalica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Hočem mal delat pa ne gre,... danes se je vesolje zarotilo proti meni....čas počitka A kdo slučajno ve....Vrba mrbit..a majo Nemci danes dela prost dan....kličem pa kličem pa nobenga nikjer..... a ni danes spet neka Marija gor vzeta prestavljeno.press ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 a v tem je štos...že ves dan neki zvonovi bingljajo....mogoč pa TO povzroča pomanjkaje stika z realnostjo..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aakhut....ti si že zdavnaj izgubil najpomembnejšo bitko.......tisto s seboj! to da si tele dokazujesh z vsakim novim postom :xx!: ..OM.. najvechji junak vrzhe pushko v koruzo, da se potem golorok bije dalje.press tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Je pa danes nostalgičen dan.tud zame... me je nekdo spomnil na eno obdobje mojega lajfa... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mick ...slab dan ?? Bo boljš.. Mah, saj ni tolk slab dan, mal sem sentimentalen in otožn, tako je vedno, ko se poslavljam od česa ljubega Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 otožn ma Mickeni ne bit... treba je naredit prostor v življenju za nove stvari, ljudi...heh kdo ti to govori Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Ja , saj vem.......pa vseen. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 matr zuni soncek js pa doma. vsi pa po sluzbah.. si bom mogu se js dobit, da si zapomnem dopoldneve se za tedva tedna. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> mislm... kakshna otvoritev nouga seta dnevnika a neb raj starga nadaljeval pa se mal kregal pa mal rezhal bi blo boljsh...kokr pa tele nesreche :xx!: ..OM.. Same nesreče :xx!: smrti :xx!: lomi kosti :xx!: pogrebi :xx!: 5 strani Men pa THE BEST spal na Jančah, zjutraj sprehod po gozdu, lep šopek sestavu , zajtrk na kmečkem turizmu zdaj sicer služba :xx!: ampak potem ..... Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts